ViewSonicov pametni telefon sa dvije SIM kartice

poruka: 20
|
čitano: 4.960
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ViewSonicov pametni telefon sa dvije SIM kartice".
16 godina
neaktivan

Kad se okrenem oko sebe, pogotovo na poslu gdje svi moramo imati službene telefone vidim hrpu ljudi sa dva mobitela i moram priznati da sam već puno puto razmišljao koji je razlog da se malo žešće ne pristupi razvoju tog segmenta.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zasto danas nema puno mobitela sa dvije SIM?ustvari koji opce ima?meni bi to dobrodoslo.
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ViewSonicov pametni telefon sa dvije SIM karti
ck_kiki kaže...

Kad se okrenem oko sebe, pogotovo na poslu gdje svi moramo imati službene telefone vidim hrpu ljudi sa dva mobitela i moram priznati da sam već puno puto razmišljao koji je razlog da se malo žešće ne pristupi razvoju tog segmenta.

isplatljivije je prodat dva mobitela nego jedan sa dual simom

kod mene normalno radi.....
16 godina

Ima puno takvih mobova sa dva SIM-a, ugl. su to kineski, ali ima i od poznatih proizvođača, samo ih baš i ne uvozimo

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina

Motorola EX115... 600KN... extra mob za tu lovu, dual sim i sto je najljepse ima blacklist :D... ko d.o.p.i.z.d.i za njega ste vjecno zauzeti...hehehe

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da nam je ovo beskorisna vijest jer se to nebu uvozilo kod nos.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: ViewSonicov pametni telefon sa dvije SIM karti
Anphonic kaže...

Mislim da nam je ovo beskorisna vijest jer se to nebu uvozilo kod nos.

Tko kaže da neće?

GIS/GEO freak
15 godina
neaktivan
imilicevic kaže...

Tko kaže da neće?

Kod nas se ne uvoze kako spada(iPhone, N8 i sl.) ili uopce ne uvoze mnogo poznatiji mobiteli poput Motorole i sl., tako da sumnjam da ce VewSonic

za koji kod nas preko 90% javnosti nije ni culo (naravno ovdje na forumu je to drugacije, ali ipak je ovo informaticki forum),

a da ni ne spominjem da do sad nisu postojali u t-mobileu i VIPu pa sumnjam da ce ovi naši ljenivci ici raditi s njima ugovor o prodaji..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
15 godina

Kao što su uvozili netbook-ove, monitore, projektore, touchpad-e miislim da će i mobitele.

http://www.proaxis.hr/

Operateri sigurno neće imati ugovor s VS-om. To je loše, slažem se s tobom.

GIS/GEO freak
17 godina

Kako to u praksi izgleda, istovremeno korištenje dvije SIM kartice? Ima li problema?

Ja sam razmišljao o http://www.eronet.ba/privatni-korisnici/mobilni-uredaji/samsung-b5702

Ima li netko iskustva?

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

neznam koliko će uspijeh polučiti na tržištu?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Kako to u praksi izgleda, istovremeno korištenje dvije SIM kartice? Ima li problema?

Ja sam razmišljao o http://www.eronet.ba/privatni-korisnici/mobilni-uredaji/samsung-b5702

Ima li netko iskustva?

Meni je to super.

imao sam samsunga nekog na touch i dobro je funkcioniralo i vrlo jednostavno.

kad si htio poslati por, odabrao si s kojeg saljes i samo pises, tak i za pozive.

i gore u kutu su bio signal prve i signal druge...i tmobiel signal je bio uvijek bolji od vip-a :)

samo se kladim da bi na ovim novim smartphonima baterija trajala pod dana.

meni je uredno trajala 3-4 dana.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
neaktivan
HCSC kaže...

neznam koliko će uspijeh polučiti na tržištu?

ako bude baterija dugo trajala, ja kupujem.

15 godina
neaktivan
imilicevic kaže...

Kao što su uvozili netbook-ove, monitore, projektore, touchpad-e miislim da će i mobitele.

http://www.proaxis.hr/

Operateri sigurno neće imati ugovor s VS-om. To je loše, slažem se s tobom.

To jedino, ali onda ce se to kod nas prodat tek u 50-100 primjeraka, ako i tolko.

Inace VS je zgodna i kvalitetna firma, žao mi je što je tako malo zastupljena (pogotovo kod nas)

i što joj je dizajn pomalo zastario. Pogotovo ime im je nekako predugo kao i pomalo kompliciran logo.

Znam da ovo zvuci bedasto, ali takve stvari danas prodaju proizvode nažalost.

Ljudi kad im vide logo i ime, to samo zanemare jer ne povezuju ni sa cim.

Vani je nešto drugacija situacija, kao i na ovakvim forumima, ali ovo govorim o prosjecnim korisnicima..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...

To jedino, ali onda ce se to kod nas prodat tek u 50-100 primjeraka, ako i tolko.

Inace VS je zgodna i kvalitetna firma, žao mi je što je tako malo zastupljena (pogotovo kod nas)

i što joj je dizajn pomalo zastario. Pogotovo ime im je nekako predugo kao i pomalo kompliciran logo.

Znam da ovo zvuci bedasto, ali takve stvari danas prodaju proizvode nažalost.

Ljudi kad im vide logo i ime, to samo zanemare jer ne povezuju ni sa cim.

Vani je nešto drugacija situacija, kao i na ovakvim forumima, ali ovo govorim o prosjecnim korisnicima..

view sonic je dugacko ime? a sony ericsson nije, a on se prodaje ne kuzim tu tvoju recenicu i vezu s duzinom imena.

15 godina
neaktivan
Casperius79 kaže...

view sonic je dugacko ime? a sony ericsson nije, a on se prodaje ne kuzim tu tvoju recenicu i vezu s duzinom imena.

Malo sam se možda krivo izrazio. Ugl.njihovo ime na prednjoj strani mobitela (na slikama uz clanak)

mi izgleda nekako kao obican tekst. Zauzima veci dio donjeg djela i nekako mi neobicno izgleda. {#}

15 godina
neaktivan

http://www.imserba.com/forum/showthread.php?t=162620

gigabyteov dual sim.

nije mi jasno zakaj niko nece napraviti dobar telefon sa dual simom. sve ove gluposti tipa jaci procesor veci ekran sumanje bitne a prava stvar kaj bi vecina tebala je taj dual sim. taj dual sim bi znacajno povecal funkcinalnosti mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 13:15 (mzex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Casperius79 kaže...

Malo sam se možda krivo izrazio. Ugl.njihovo ime na prednjoj strani mobitela (na slikama uz clanak)

mi izgleda nekako kao obican tekst. Zauzima veci dio donjeg djela i nekako mi neobicno izgleda. {#}

tak vec moze :D to je mozda grafika (ne kartica) gdje je to napravljeno da se istakne ime proizvodjaca, ne znaci da ce tako biti, slicno je sa samsungom corby ima dosta veliki natpis samsung ispod ekrada, mene do duse ne smeta.

15 godina
neaktivan
Casperius79 kaže...

tak vec moze :D to je mozda grafika (ne kartica) gdje je to napravljeno da se istakne ime proizvodjaca, ne znaci da ce tako biti, slicno je sa samsungom corby ima dosta veliki natpis samsung ispod ekrada, mene do duse ne smeta.

Ma ja bi najradije da s prednje strane ništa ne piše, ko na iPhoneu.

A taj prostor bi ionako mogli bolje iskoristiti povecanjem dijagonale ekrana..

16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
 Ma ja bi najradije da s prednje strane ništa ne piše, ko na iPhoneu.

A taj prostor bi ionako mogli bolje iskoristiti povecanjem dijagonale ekrana..

ma i to stoji, ali sto je tu je, ne odlucuje korisnik vec proizvodjac.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice