Stigao iOS 8.3 da ispravi pogreške prošlomjesečnog

poruka: 11
|
čitano: 2.971
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao iOS 8.3 da ispravi pogreške prošlomjesečnog".
17 godina
neaktivan

To je danasnji software - veliko nedovoljno istestirano smece!

0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajde molim te objasni po čemu je današnji softver smeće. Mene sve sasvim dobro služi, od mobitela do laptopa. Od silnih bugova koje ispravljaju u svakoj nadogradnji (ios) ja se nisam susreo gotovo s ni jednim. Bio je samo jedan bug u ios 7 kada se u safariju pritisnula tab kartica bila je neka siva linije preko ekrana, i to je jedini bug s kojim sam se susreo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Stigao iOS 8.3 da ispravi pogreške prošlomjese
Još jedan koji čita samo naslove.
12 godina

Ljudi vi sebe nazivate nekakvim IT novinarstvom, izdajete časopise, dajete recenzije zar je tako teško provjeriti da je iOS 8.3 beta izašla za download prije nego što je izašao iOS 8.2. Izgleda da je IT novinarstvo stvarno dotaklo dno.

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
rbalic kaže...

Ajde molim te objasni po čemu je današnji softver smeće. Mene sve sasvim dobro služi, od mobitela do laptopa. Od silnih bugova koje ispravljaju u svakoj nadogradnji (ios) ja se nisam susreo gotovo s ni jednim. Bio je samo jedan bug u ios 7 kada se u safariju pritisnula tab kartica bila je neka siva linije preko ekrana, i to je jedini bug s kojim sam se susreo.

Smece jer se radi na brzinu od priucenih programera na vrlo visokim jezicima, bolje receno toolovima, kako bi se u sto kracem vremenu za sto manje novaca dobio produkt. Za testiranje nema vremena jer to znaci vise troskove i manju zaradu.

Sam SW je pljacka, a evo zasto. Pljunes 1000 za produkt koji ima bugova, tj poluprodukt. Ono kriticno isprave, a vecina ostaje za drugu verziju. No, da bi dobio ispravak postojecih bugova moras pljunut 200 za "odrzavanje". Drugim rijecima moras platit da poprave svoje greske.  

Sve gore uopce nema veze sa iOSom vec vrijedi opcenito. Recimo na Winsima imas bugova koji se vuku od XPa, ako ne i prije. MS zna za njih i ne ispravlja ih jer nisu ocijenjeni ozbiljnima. Jedan primjer si ikone i trayu. Takovi bugovi su odgovorni i za hrpetinu cyber napada. Naravno, proizvodjac SWa za to NE ODGOVARA. S druge strane ako ti se zapali aku u mobitelu onda dobijes odstetu ili ako imas saobracajku radi auta...

16 godina
neaktivan

a 8.4 će ispraviti pogreške iz 8.3 i tak dalje i tak bliže. u nedogled, iz tjedna u tjedan. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
disk c kaže...

Ljudi vi sebe nazivate nekakvim IT novinarstvom, izdajete časopise, dajete recenzije zar je tako teško provjeriti da je iOS 8.3 beta izašla za download prije nego što je izašao iOS 8.2. Izgleda da je IT novinarstvo stvarno dotaklo dno.

ti si mozebitno pao s kruske? to je jedino objasnjenje za ovakve bedastoce koje lupetas. procitaj clanak, procitaj svoj post i zamisli se malo...bilo bi dobro ponekad razmisliti prije nego krenes bezglavo u napad.

Ajar kaže...

a 8.4 će ispraviti pogreške iz 8.3 i tak dalje i tak bliže. u nedogled, iz tjedna u tjedan. 

naravno...

imas mozda nesto bolje za ponuditi? neki OS koji je savrsen?

10 godina
protjeran
Ajar kaže...

Kupi Samsung ko ja, pa nećeš imati problema s time...

15 godina
Mazga kaže...
Ajar kaže...

blago tebi, za godinu dana ces ovdje kao i ostali samsungovci kukati kako nema vise sluzbenih update-a za tvoj telefon.

10 godina
protjeran
flash6 kaže...
Mazga kaže...
Ajar kaže...

blago tebi, za godinu dana ces ovdje kao i ostali samsungovci kukati kako nema vise sluzbenih update-a za tvoj telefon.

pa nema ih niti sad...blago tebi kad si shvatio poantu...

15 godina
Mazga kaže...
flash6 kaže...
Mazga kaže...

pa nema ih niti sad...blago tebi kad si shvatio poantu...

omasio sam 100%...krivo sam skroz protumacio tvoj odgovor...moj bed

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice