Niste rezervirali Windows 10? Nema problema, ipak

poruka: 36
|
čitano: 9.106
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Niste rezervirali Windows 10? Nema problema, ipak ".
16 godina
Re: Niste rezervirali Windows 10? Nema problema, i

- 2009. smisao?

Loroc kaže...

moze li se ta Vista neometano koristiti do 2017.?

-može i nakon tog, recimo vječno kao i svaki drugi soft. Nešto sasvim drugo je dali će MS davati support, neće, pa time ni dx, ie, zakrpe itd.. a ostali proizvođači 3rd party softa rade ono što im je profitabilno.. npr antivirus, java, flash.. dali će takav OS moći npr na onlinebanking ili YT.. ako takve kompatibilnosti nisu problem, može (svaki OS+soft) raditi vječno.

--- i ono što se planira, promjena licenciranja, ali kako MS trenutno brlja s izjavama, bolje sačekati koju godinu dok postane aktualno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina

dal mogu windows 10 rezervirat na win7 al piratskoj verziji 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsunjicr123 kaže...

dal mogu windows 10 rezervirat na win7 al piratskoj verziji 

Možeš, ali pirat će ostati pirat i u Desetki. KLIK

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
11 godina
protjeran

meni nije jasno, testira san insider verziju praktićki od prvog builda šta se moga dobit, i šta sad iman koja je ovo verzija i dali će se deaktivirat nakon nekog vrimena

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 13:27 (dabar_solta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dabar_solta kaže...

meni nije jasno, testira san insider verziju praktićki od prvog builda šta se moga dobit, i šta sad iman koja je ovo verzija i dali će se deaktivirat nakon nekog vrimena

Dok god jesi u Insider programu, imat ćeš nadogradnje i sistem se neće deaktivirati!

• Ako odlučiš napustiti Insider program, morat ćeš kupiti ključ, ili, ako imaš genuine Windows 7 SP1 ili Windows 8.1, napraviti upgrade sa njih na Windows 10 u prvih godinu dana, zaključno sa 29. 7. 2016. Nakon tog datuma deal otpada i morat ćeš kupiti ključ.
  • Hoće li postojati mogućnost clean installa? Hoće!
  • Hoće li se Windows 10 moći aktivirati direktno, bez potrebe za upgradeom sa Sedmice ili Osmice? Ne znam, možda hoće, a možda i ne.
If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 14:29 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...
..
  • Hoće li postojati mogućnost clean installa? Hoće!
  • Hoće li se Windows 10 moći aktivirati direktno, bez potrebe za upgradeom sa Sedmice ili Osmice? Ne znam, možda hoće, a možda i ne.

-ako ne promjene.. nakon prve nadogradnje, može clean (ID je u bazi i dozvoljavat će)... ali koliko puta su promijenili..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice