Može li HTC ukrasti Božić?

poruka: 42
|
čitano: 9.538
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Može li HTC ukrasti Božić?".
15 godina
protjeran
Re: Može li HTC ukrasti Božić?
pranklin kaže...

Ako ga misliš kupiti preko google play store, onda da...

nema play store-a kod nas.......

Tako je nema ga, napisao sam ti to ako imaš neku rodbinu,prijatelja u SAD-u,Njemačkoj itd... onda je itekako dobar buy...

16 godina
Zanima me baterija kakva ce biti, ali ne vjerujem da ce ista bolje biti od one x-a kojem je jako loša. Moja cura ga je znala isprazniti za 3 sata uz umjereno korištenje...ali bez obzira meni prevelik uređaj kojeg samo zbog toga nebi niti uzeo.
Stoja
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
77ari kaže...

U tekstu se spominje android 4.2 a zar nije na ovim slikama windows? Ja mislim da HTC neće ići na android, jer android treba puno više snage da bi radio bez laga, dok windows treba jednako koliko je potrebno i iOsu, puno bi bolje radilo.

Pričaš gluposti

wyks kaže...
Agent Rico kaže...

Podjeća malo i na novi Blackberry.. 

Baš je neviđen dizajn

Sad da se pazi svaka sitnica da slučajno ne sliči na jedan od stotinu uređaja na tržištu u posljednjih desetak godina?

gamer34 kaže...
Osobno mislim da HTC radi super uredaje ali uvijek se shebu s kolicinom uredaja i nazivima, trebaju napravit brend kao galaxy ili iPhone i ici ce mi puno bolje. I jos da za mene naprave neki manji high end uredaj :D

Slažem se, treba im jedna linija, ili ajd tri, za svaki segment tržišta. od 5", 4.5" i 4", i to bi bilo ok.

apoteka kaže...
isti dynatac...

inace, ko ce kupiti flagship android od 4,7
pa svi s 5" ce mu se smijat...

Ja, jer meni je 5" za sad preveliko. Taman mi je 4.5", ono baš taman, ali naviknuo sam se na 4.7".

77ari kaže...
Dodge_167 kaže...
gamer34 kaže...
Osobno mislim da HTC radi super uredaje ali uvijek se shebu s kolicinom uredaja i nazivima, trebaju napravit brend kao galaxy ili iPhone i ici ce mi puno bolje. I jos da za mene naprave neki manji high end uredaj :D

Ali vazno je da Samsung ima 150 modela iz galaxy linije. 

OT: Sve se hvali sa fullhd rezolucijom, a nitko ne prica za bateriju. Bas me zanima kojeg ce kapaciteta biti...

Mora biti dobra zadnjih par godina se svi žale na baterije... sigurno su poradili na tome.

Meni je na one x 1800mAh ok, a ovdje bude 2300mAh, ali opet ja imam 720p a ovdje je 1080p, pa opet ždere više baterije.

hobi:moj-android.net
13 godina
protjeran

HTC opcenito ima problema sa baterijama. Od Desirea, DHD-a, Sensationa pa sve do HOX-a. Bez obzira na ono sto pise na papirima. Iskreno se nadam da ce se dotjerati i srediti vec jednom, jer kvalitetom izrade su daleko ispred Samsunga. Nazalost, u ostalim poljima nisu istome ni blizu.

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
izgleda da je tako
gledam nedavno usporedbu lumije 620 i htc 8s
baterija mislim 500mah veca kod htc-a, a trajanje malo losije...
17 godina
nsoul kaže...

wyks kaže...
Agent Rico kaže...

Podjeća malo i na novi Blackberry.. 

Baš je neviđen dizajn

Sad da se pazi svaka sitnica da slučajno ne sliči na jedan od stotinu uređaja na tržištu u posljednjih desetak godina?

Ovo su 3 top mobitela 3 različite kompanije u manje od 6 mjeseci.

One Serija ima svoj smjer dizjna, 8X isto, 8S svoj koji je fenomenalan.

Ovdje se radi o 3 gornja i donja ruba koja čak imaju i istu zaobljenost rubova pored boje i širine.

Boja je nebitna ali kakda je sve preslično onda i boja ima faktor da to netko proglasi istime.

Zanimljivo će biti hoće li HTC popušiti tužbu jer ako je Apple dobio onoliku golemu tužbu zbog Galaxy serije, po istoj logici i ovdje ima osnove.

Osobno bih rekao da je ovdje i očitija sličnost.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina

2010 sam na 'cosmitu' ( ak se ko sjeca toga ) osvojio HTC HD2 i zamjenio ga za Panasonic plasmu i WD externi 1,5 TB toliko o tome sto mislim o smartphonima i isplativosti istih.{#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
coldGT kaže...

2010 sam na 'cosmitu' ( ak se ko sjeca toga ) osvojio HTC HD2 i zamjenio ga za Panasonic plasmu i WD externi 1,5 TB toliko o tome sto mislim o smartphonima i isplativosti istih.{#}

to bih i ja napravio ali imam smartphone i predobra stvar.nez kaj bi bez njega {#}

15 godina
Prelose kaže...
coldGT kaže...

to bih i ja napravio ali imam smartphone i predobra stvar.nez kaj bi bez njega {#}

preloše...

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ovo su 3 top mobitela 3 različite kompanije u manje od 6 mjeseci.

One Serija ima svoj smjer dizjna, 8X isto, 8S svoj koji je fenomenalan.

Ovdje se radi o 3 gornja i donja ruba koja čak imaju i istu zaobljenost rubova pored boje i širine.

Boja je nebitna ali kakda je sve preslično onda i boja ima faktor da to netko proglasi istime.

Zanimljivo će biti hoće li HTC popušiti tužbu jer ako je Apple dobio onoliku golemu tužbu zbog Galaxy serije, po istoj logici i ovdje ima osnove.

Osobno bih rekao da je ovdje i očitija sličnost.

Znači sad preostaje svima pazit koji fi imaju kutevi mobitela, da ne budu slučajno sličili nekom prije. Ili da se pazi da ne bude širina rubova slična nekom modelu prije.

PA onda je i BB skopirao iphone 5. 

Kad počnu ići uređaji s ekranima po širini od ruba do ruba kaj onda? onda budu samo donji i gornji rub , i onda budu opet jedan drugom sličili.

hobi:moj-android.net
14 godina
neaktivan

Nije dobro da mobitel ima previše rubova poviše i pored ekrana. Treba biti malo ali ne puno jer je ružno.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
15 godina
neaktivan

Kakvi kutevi? Z10 i One su praktički identični.. 

Neznam zašto nisu išli u smjeru 8X/8S-a koji imaju odličan dizajn.. 

 -- Zašto je plavuša konvergentna? Jer je ograničena i monotona.. || http://youtu.be/7W8QERGvax0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice