Tensorov "robocar" je autonomno vozilo koje vam sk

poruka: 4
|
čitano: 2.399
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tensorov "robocar" je autonomno vozilo koje vam sk".
9 mjeseci
Tensorov "robocar" je autonomno vozilo koje vam sk

Čekaj , znači ova tvrtka je ostvarila ono što ne mogu sve vodeće autoindustrije, dakako i Rimac. Koliko sam upućen samo Mercedes ima autonomiju trećeg stupnja , ostali su svi na dvojci. Posjedujem okljaštenu dvojku i ne bih joj dao da mi parkira auto koliko je ograničena i griješi (KIA Ceed champion paket opreme).  Ajd da nw bude kako samo loše pišem , zaista fantastično ta "autonomija" upravlja sa dugim svjetlima , znači stavim duga na automatiku i divim se UI-ju kako ih pali gasi , kuži znakove , naselja , aute , pješake , bicikliste .

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Tensorov "robocar" je autonomno vozilo koje va
Sirotanovic kaže...

Čekaj , znači ova tvrtka je ostvarila ono što ne mogu sve vodeće autoindustrije, dakako i Rimac. Koliko sam upućen samo Mercedes ima autonomiju trećeg stupnja , ostali su svi na dvojci. Posjedujem okljaštenu dvojku i ne bih joj dao da mi parkira auto koliko je ograničena i griješi (KIA Ceed champion paket opreme).  Ajd da nw bude kako samo loše pišem , zaista fantastično ta "autonomija" upravlja sa dugim svjetlima , znači stavim duga na automatiku i divim se UI-ju kako ih pali gasi , kuži znakove , naselja , aute , pješake , bicikliste .

Mercedes u Americi, BMW u europi. Ali samo na za to predviđenim autocestama ili za vrijeme zastoja u koloni.

Tensorov model koristi AI agenta. Izgleda da sam pogodio kada sam rekao da ne vidim autonomna vozila bez umjetne inteligencije.

16 godina
Sirotanovic kaže...

Čekaj , znači ova tvrtka je ostvarila ono što ne mogu sve vodeće autoindustrije, dakako i Rimac...

-samo što nije.. nakon godine odgode, prolazi vrijeme, ministar daje izjave, .. no u medijma nema ničeg, ni rimca ni kotača (onog, koji je uzrok problema na demonstraciji..) ili se pitamo gdje je 60komada prototipova potrebnih samo za potrebe atestiranja, dok je po starom planu već prije godinu dana po zg tebala veselo voziti flota od 70 komada ..

- pri čemu je sve odavno bilo level5 pogotovo po izjavama od prije više godina, pri čemu je rimac jedinstven primjer razvoja koji s višeg broja ide na niži, kako u levelu autonomije tako u broju prodanih superautića no to su sporedni detalji-sitnice :).

-tak da nije baš ok staviti bilo koju tvrtku u rečenicu s rimcem.. on je klasa za sebe, on je naš! :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 mjeseci
Rimac , Thompson i HDZ hrvatski brendovi.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice