Spajanje DVB-T recivera sa monitorom.

poruka: 13
|
čitano: 12.197
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaći ovako, trebala bi mi ideja kako spojiti DVB-T reciver sa monitorom, monitor ima VGA, DVI i HDMI. E sad problem je što monitor nema zvučnike niti izlaz za zvuk :( Slušam prijedloge, hvala.

Samsung Galaxy Note II :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imaš na ebayu dvbt resiver koji služi baš za to. Znači ima vga konektor za monitor i 3.5mm konektor za zvučnike.

Link 
Samo provjeri dal je kompaktibilan za korištenje kod nas.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Spajanje DVB-T recivera sa monitorom.

Ima li nešto slično kod nas ? Jer mi ovo treba za formu nešto, pa nije baš da bi mogao sa ebaya naručivat :D

12 godina
neaktivan

Pozdrav

Imao sam isti problem ali ispalo banalno jednostavno rjesiti ga pogledaj jel imas na reciveru rca audio izlaz trebao bi biti kupis 2 x rca na 3,5 mm zenski stereo adapter ima u cipoteci vrlo jeftino i gotovo problem rijesen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 14:24 (nikidr).
15 godina
neaktivan

Nemam ja još ništa :) I dvb-t moram kupiti isto, hehe, pa ću pogledati taj sa sa tim izlazom... Možeš poslat link tog adaptera ako nije problem, hvala.

EDIT: ako uzmem dvb-t sa slike, mogu spojit monitor preko HDMI izlaza, a s ovim adapterom što si preporučio spojim zvučnike na audio izlaz i to šljaka normalno ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 14:52 (goranbm).
12 godina
neaktivan

Mislim da to nije izlistano na stranici cipoteke sebi sam kupio synaps dvb-t reciever vrti sve bez problema spojio s monitorom hdmi kabelom i odozada ukopcao 2x rca muski na 3,5 mm zenski i u to slusalice i zvucnici idu bez problema sad mozda kod nekih modela prijamnika nece htjeti davati zvuk ako je hdmi prikljucen ali to neznam moras probat ili pitati pri kupnji. A za sliku proguglaj 2x rca male to 3,5 mm adapter izbaci odma mali milijun slika, pitaj u svakom audio video shopu trebali bi imati  2x muski rca na zenski 3,5mm stereo.

15 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan

Da takav sam uzeo jeftin a imao je sve sto mi treba. Dobar prijamnik za malo novca, mislim da sam napravio i update firmware-a sa njihove stranice nesto se nemogu sjetiti jel to bilo za ovaj ili drugi prijemnik al evo radi kao urica.

15 godina
neaktivan

Može li netko preporučiti neku alternativu za ovaj synaps 2856 DVB-T prijemnik ? Zahtjevi su da ima audio izlaz, te HDMI ....

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li znaš što pričaš iz iskustva ili samo nagađaš ? Jel bi mi s tim converetrom radilo na način da sliku šaljem preko HDMI, a zvuk preko scarta ??

16 godina
neaktivan

Da, SCART daje analogni audio van. Ali kad već kupuješ uzmi ovaj s 3.5 mm.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Može li netko preporučiti neku alternativu za ovaj synaps 2856 DVB-T prijemnik ? Zahtjevi su da ima audio izlaz, te HDMI ....

Ovaj je dugoročno bolja opcija, DVB-T2 a ima hdmi i analogni audio preko 3,5mm na cinc adaptera

http://rtv.hr/rtv-proizvodi-web-shop/antenska-oprema/DVB-T2-zemaljski-digitalni-prijemnici/amiko-mini-dvb-t2-dvb-c-hybrid

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice