Računalo Gamer

poruka: 27
|
čitano: 5.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Računalo Gamer

Šta kažete na ovu konfiguraciju ( http://www.hardveraj.hr/shop/product_info.php/products_id/852 )  - Da"l se isplati kupiti? Zamjenio bih hard disk od 320 gb za 640 gb i još bi dodao umjesto 2x1gb 2x2 gb rama ? Da čujem vaša mišljenja, da"l je bolje da posebno kupujem komponente ili će ova konfa biti sasvim dobra?

Btw. već sam kupio monitor - T220 bez ugrađene tv-kartice

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Računalo Gamer

Konfa je sasvim OK, pogotovo još s promjenama koje ti planiraš napraviti.

Posebno mi se sviđa što za proc i grafu dobiješ bolje ventilatore, a i cijeli sistem hlađenja mi se svidio(puno ventilatora).

Za svaku pohvalu

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Računalo Gamer

Ja ti nisam neki expert za računala, ali dobro... Da ti kažem, procesor nije jak, ali je ipak Core 2 Duo što je danas standard, matična je svijetla točka konfiguracije P45, memorija i grafička su standardne za većinu aplikacija i igara danas i sasvim OK, dovoljno, HDD nije baš ogroman, ali dobro ipak 320G, 3 dodatna ventilatora u kućištu Sharkoon su super isto, 120mm, i na kraju garancija je na tri godine. Imaš dobro oko, ali se za te novce daje složiti i bolje danas, jedino mi se kućište subjektivno osobno meni ne dopada, ali tvoj izbor. pozz

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ja ti nisam neki expert za računala, ali dobro... Da ti kažem, procesor nije jak, ali je ipak Core 2 Duo što je danas standard, matična je svijetla točka konfiguracije P45, memorija i grafička su standardne za većinu aplikacija i igara danas i sasvim OK, dovoljno, HDD nije baš ogroman, ali dobro ipak 320G, 3 dodatna ventilatora u kućištu Sharkoon su super isto, 120mm, i na kraju garancija je na tri godine. Imaš dobro oko, ali se za te novce daje složiti i bolje danas, jedino mi se kućište subjektivno osobno meni ne dopada, ali tvoj izbor. pozz

Procesor je overclockan na 3.00 Ghz i ima ugređene dodatne ventilatore a poslije oko 5- 6 mjeseca će se već moći kupiti takozvani Intel Core i7 procesori jer su ipak quad- cori budućnost procesora ali core i7 su sad preskupi i imaju dosta bugova a uz njih mora ići DDR3 memorija pa druga matična - neisplativo :D Pogledaj malo grafičku - overclockana i promijenjen hladnjak ( a to je zapravo problem kod te kartice - zapravo brzina regulacije ventilatora hladnjaka ) jako veliki + i još kad uzmemo u obzir ako će kartica zastarjeti do 6. mjeseca bez problema mogu kupiti još jednu 4850 grafičku pa ih spojiti u crossfire . Kućište mi je super, pa zar misliš da bih trebao kupiti kućešte za 1300 kn pa neću spajati grafičke u SLI niti dodavati dodatna napajanja pa je ok :D A kartica odlično odgovara T220 zbog toga jer T220 ima rezoluciju 1650x 1050 a to je idealno za 4850 a velika je prednost što T220 ima puno dodatnih konektora zapravo najbolji i naisplativiji 22" monitor na tržištu stari tak da teško mislim da bi se danas moglo dobiti bolje uz takvu super cijenu i super firmu :D
16 godina
neaktivan
ghost of sparta kaže...
Procesor je overclockan na 3.00 Ghz i ima ugređene dodatne ventilatore a poslije oko 5- 6 mjeseca će se već moći kupiti takozvani Intel Core i7 procesori jer su ipak quad- cori budućnost procesora ali core i7 su sad preskupi i imaju dosta bugova a uz njih mora ići DDR3 memorija pa druga matična - neisplativo :D Pogledaj malo grafičku - overclockana i promijenjen hladnjak ( a to je zapravo problem kod te kartice - zapravo brzina regulacije ventilatora hladnjaka ) jako veliki + i još kad uzmemo u obzir ako će kartica zastarjeti do 6. mjeseca bez problema mogu kupiti još jednu 4850 grafičku pa ih spojiti u crossfire . Kućište mi je super, pa zar misliš da bih trebao kupiti kućešte za 1300 kn pa neću spajati grafičke u SLI niti dodavati dodatna napajanja pa je ok :D A kartica odlično odgovara T220 zbog toga jer T220 ima rezoluciju 1650x 1050 a to je idealno za 4850 a velika je prednost što T220 ima puno dodatnih konektora zapravo najbolji i naisplativiji 22" monitor na tržištu stari tak da teško mislim da bi se danas moglo dobiti bolje uz takvu super cijenu i super firmu :D
 Ta konfa ne vrijedi 5000kn...a ovaj dio o HD4850 i 1680x1050 rezi necu ni komentirat...ali ne bacam ja novce nego ti...pozz!
Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2GB Crucial Ballistix Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW
17 godina
neaktivan
Rino kaže...
ghost of sparta kaže...
 Ta konfa ne vrijedi 5000kn...a ovaj dio o HD4850 i 1680x1050 rezi necu ni komentirat...ali ne bacam ja novce nego ti...pozz!
 Istina,može i bolje za te pare.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
Računalo Gamer

po meni se za te pare dobije bolji komp ali i ovaj je u redu samo sto igre ti nece ic na max ak si to ocekivo jer ovo je dosta velika rezolucija....

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
16 godina
ghost of sparta kaže...
...

Zašto takozvani? Ti misliš da se tu krije neka teorija zavjere ili?
Gdje je on rekao da bi trebao kupiti kućište za 1300kn? Pa on uopće nije rekao da bi ti trebao kupiti skuplje kućište... Samo je rekao da mu se ovo ne sviđa... Ali ja sam već naučio da su kućišta stvar subjektivnog mišljenja i odavno sam ih prestao preporučivati... To si jednostavno izaberi najljepše...
HD4850 na 1650×1050 - raditi će super, ali daleko od toga da je idealno. Zahtjevnije igre nećeš moći na high, u to budi siguran... Pa na toj rezi i HD4870 štuca pri zahtjevnijim igrama na visokim detaljima...

T220 ima puno dodatnih konektora zapravo najbolji i naisplativiji 22" monitor na tržištu stari
Ovo mi, molim te pojasni... Rečenica nema smisla, ni gramatičkog, ni logičkog...

I nadam se da se ovo super firmu ne odnosi na HG Spot... Ako da, ti si odavno puko...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
Računalo Gamer

Mislio je na Hardveraj!

Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2GB Crucial Ballistix Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Računalo Gamer

T220 ima vga i dvi konektor,ako je to tebi "PUNO",onda odlicnoOsmijeh

Btw konfa s toliko ventilatora ce se cuti kao omanji avionNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 22:52 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
ghost of sparta kaže...

Šta kažete na ovu konfiguraciju ( http://www.hardveraj.hr/shop/product_info.php/products_id/852 )  - Da"l se isplati kupiti? Zamjenio bih hard disk od 320 gb za 640 gb i još bi dodao umjesto 2x1gb 2x2 gb rama ? Da čujem vaša mišljenja, da"l je bolje da posebno kupujem komponente ili će ova konfa biti sasvim dobra?

Evo, ovo sam ti sastavio za 5 milja iz hardveraj ponude:
- MBO Gigabyte EP45-DS3
- CPU Intel Core 2 Quad Q8200
- RAM Kingmax 800 MHz 4 GB
- GPU Sapphire Radeon HD4850
- HDD Western Digital 640 GB
- PSU Corsair VX450 W
- Kućište isto kao i kod one konfe
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi nada se da ceto o ovome sto cu vam napisat dobro procitat i probat shvatit

1. AMD je bolji brzi i kvalitetniji od intela 100 puta a da ne govorimo koliko jeftiniji imam AMD-e od 2000 a prije toga sam se isto zafrkavao sa kojekavim glupim konfiguracijama

Ljudi zaboravite staru slavu intela on danas kosta zbog imena kada ga usporedite malo bolje sa prosjecnim AMD-om i malo skupljom maticnom i nekakvim rammom od 2x1GB shvatit cete svi da je intel velika 0

2. Po svim igricama AMD radi brze i bolje i ne pregrijava se za razliku od intela koji nesmije imat vecu temperaturu od 52 stupnja a AMD radi i dalje na 68-72 stupnja

jedini zakon kod AMD a je stavi 2x coolera 16 cm na kuciste da ima lakse ventiliranje zraka a naravno i graficka ima svoju ulogu

Alanmrc981
17 godina
protjeran
Alanmrc981 kaže...

Pozdrav ljudi nada se da ceto o ovome sto cu vam napisat dobro procitat i probat shvatit

1. AMD je bolji brzi i kvalitetniji od intela 100 puta a da ne govorimo koliko jeftiniji imam AMD-e od 2000 a prije toga sam se isto zafrkavao sa kojekavim glupim konfiguracijama

Ljudi zaboravite staru slavu intela on danas kosta zbog imena kada ga usporedite malo bolje sa prosjecnim AMD-om i malo skupljom maticnom i nekakvim rammom od 2x1GB shvatit cete svi da je intel velika 0

2. Po svim igricama AMD radi brze i bolje i ne pregrijava se za razliku od intela koji nesmije imat vecu temperaturu od 52 stupnja a AMD radi i dalje na 68-72 stupnja

jedini zakon kod AMD a je stavi 2x coolera 16 cm na kuciste da ima lakse ventiliranje zraka a naravno i graficka ima svoju ulogu

1.Netočno - Intel Core 2 Duo je po perfomansama brži od bilo kojeg AMD-ovog procesora (izuzev Phenom II), manje se griju, te puno manje troše.
2. Jesi ti svjestan što govoriš -   AMD nje niti približno blizu Intelu po perfomansama u igrama. Jedan obični E5200 razvaljuje Atholona X2 6000+....A kamoli te E8xx serija.
Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
16 godina
neaktivan
Alanmrc981 kaže...

Pozdrav ljudi nada se da ceto o ovome sto cu vam napisat dobro procitat i probat shvatit  LOL

Vidi se da si neinformiran, to si čuo negdje pa ponavljaš zato što misliš da si u pravu.
Ti si očito Amd fan ( ima takvih ), i vjerojatno nikada nisi imao intela da ga uspoređuješ sa amd-ovim procesorima.
I intel procesori rade i iznad 52*C stupnja. O igrama da ni ne pričam. Ako imaš HD4870 ili GTX260 i Amd athlon 64 x2 6000+ naravno da ti igre neče trokirat, procesor je dosta jak,( ali grafa je glavna komponenta za igranje na kompu ). A da uzmeš E8400 i jednu od tih grafa imao bi za 10-25 fpsa više u nekim igricama.

Amd je napravio sjajan posao sa novim procesorima Phenom ll ,,ali ipak nije preuzeo vodstvo.
Amd je bolji što se tiče cijene,,ali ni INTELOVI procesori danas više ne koštaju ko Svetog Petra kajgana, a performanse su im podosta veče nasprem amd-ovim procesorima.

Šta se tiče matičnih ploča, intel ima veči izbor, k tome i bolji.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 8:52 (Xero).
17 godina
Alanmrc981 kaže...

KLAP KLAP KLAP  Šutim

Bogami si se ti očito istestirao raznih konfiguracija sa intelom i amd-om kada tako samouvjereno tvrdiš da je AMD "bolji" od intela. 0 dana na forumu i već tako fenomenalna izjava da kada je čovjek pročita pomisli da je cijeli svijet u krivu, a ti u pravu.
Imao sam i AMD i Intel konfiguraciije i još gledajući današnje performanse oba proizvođača, na to ću reći sam jedan veliki LOL!!!!
Šta kažeš da intel živi na staroj slavi. A koji su to procesori "stare slave"?
A ovo o temperaturama? Pa pobogu odakle ti zakljičci? Zašto pisat takve neutemeljene gluposti?

Stvarno ne razumjem ovaj post.

UPDaTEa ŽeljaN:
Phenom II se ne uspoređuje sa C2D proceosorima, već sa i7!!! . Valjda će se uspoređivat dvojezgreni sa dvojezgrenim, a četiri sa četiri. A to je onda druga priča

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 9:14 (doktor1).
16 godina
Alanmrc981 kaže...

Kao prvo, gramatika ti je 0. Kao drugo, daleko si off topic. Kao treće, ne možeš tvrditi da je AMD bolji, brži i kvalitetniji. Možda je ako uspoređuješ najslabijeg Intelovog Dualca sa Phenomom II...
AMD nema ništa za nositi se sa core i7 procesorima, ali svi se mi nadamo da će već izbaciti nešto...
Ja osobno planiram uzeti Phenoma II, ali svakako ne tvrdim da je brži od svih Intela, ili neznam šta. Istina je da AMD ima bolji odnos cijene i performansa, dok se kod Intela plaća i ime jednim djelom... Istina je da su AMD-i jeftiniji, i to im je jedini adut za nosit se s Intelovim procesorima... Ali da uzmeš AMD-a i Intela istog takte, Intel će ga oprat samo tako... Naravno, cijena Intela je puno veća... I također, AMD procesori nisu baš ne clockeri (izuzev Phenoma II, koji ide dobro), dok se svi Intelovi daju clockati bez beda...
Npr. AMD Athlon X2 6000+ i Intel C2D E8400 rade ne istim frekvencijama (3,0) i E8400 ga dere u svakoj igri... E8400 se manje troši i manje grije, o kakvom ti pregrijavanju pričaš? Inteli također rade do 70-72 stupnja, ovisi o jezgri... K tome se još E8400 da clockati na 4,2 GHz na zračnom hlađenju. Na koliko se da klokati 6000+?

doktor1 kaže...

UPDaTEa ŽeljaN:
 Phenom II se ne uspoređuje sa C2D proceosorima, već sa i7!!! . Valjda će se uspoređivat dvojezgreni sa dvojezgrenim, a četiri sa četiri. A to je onda druga priča

Nope, ne sa Core i7, već sa C2Q... I Phenom II 940 je brži od svakog Intelovog C2Q te cijene... Nije li? I još k tome ima otključan množitelj. Aj mi nađi nekog Core 2 Quad Extreme po 2100kn...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 9:12 (Sused).
17 godina
Sused kaže...
doktor1 kaže...

UPDaTEa ŽeljaN:

Nope, ne sa Core i7, već sa C2Q... I Phenom II 940 je brži od svakog Intelovog C2Q te cijene... Nije li? I još k tome ima otključan množitelj. Aj mi nađi nekog Core 2 Quad Extreme po 2100kn...
 Pa ne govorimo o cijeni već o performansama. Phenom, koji je tu od kada C2Q je AMD-ov odgovor na četiri jezgre. Pa zar nije Phenom II izašo da bude konkurent Intelovom i7. Phenom II i i7 su najnovije generacije obaju proizvođača i po meni ih treba uspoređivat međusobno. (Naravno tu ne želim gledat cijenu, jer se piše o performansama)

Dosta OffTopica za mene, ali morao sam onu izjavu od Alanmrc.... iskomentirat
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 9:19 (doktor1).
17 godina
Xero kaže...
Alanmrc981 kaže...

Pozdrav ljudi nada se da ceto o ovome sto cu vam napisat dobro procitat i probat shvatit  LOL

Vidi se da si neinformiran, to si čuo negdje pa ponavljaš zato što misliš da si u pravu.
Ti si očito Amd fan ( ima takvih ), i vjerojatno nikada nisi imao intela da ga uspoređuješ sa amd-ovim procesorima.
I intel procesori rade i iznad 52*C stupnja. O igrama da ni ne pričam. Ako imaš HD4870 ili GTX260 i Amd athlon 64 x2 6000+ naravno da ti igre neče trokirat, procesor je dosta jak,( ali grafa je glavna komponenta za igranje na kompu ). A da uzmeš E8400 i jednu od tih grafa imao bi za 10-25 fpsa više u nekim igricama.

Amd je napravio sjajan posao sa novim procesorima Phenom ll ,,ali ipak nije preuzeo vodstvo.
Amd je bolji što se tiče cijene,,ali ni INTELOVI procesori danas više ne koštaju ko Svetog Petra kajgana, a performanse su im podosta veče nasprem amd-ovim procesorima.

Šta se tiče matičnih ploča, intel ima veči izbor, k tome i bolji.
 ovo je baš suprotno taj procesor nažalost nije dovoljno jak za te grafe koje si naveo. znam nekoliko ljudi sa 6400+ i sa 6000+ proceosrom sta mi se zale da sa hd4870 imaju premalo fpsa, razlog je taj šta taj proc nema dovoljno snage da se ta grafa nekamo pokrene.

dok jedan prosjecni e7300 moze se igrat sa tim grafame (dokaz je taj sto je vrtio moje dvije 9800gtx bez nekih problema.)
Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 9:27 (toxic).
16 godina
doktor1 kaže...
...
 Pa ne govorimo o cijeni već o performansama. Phenom, koji je tu od kada C2Q je AMD-ov odgovor na četiri jezgre. Pa zar nije Phenom II izašo da bude konkurent Intelovom i7. Phenom II i i7 su najnovije generacije obaju proizvođača i po meni ih treba uspoređivat međusobno. (Naravno tu ne želim gledat cijenu, jer se piše o performansama)

Pa AMD-ov glavni adut je cijena, ako nju samo zanemariš, naravno da će izgubit u svakom pogledu... Phenomi II su izašli kada i Core i7, ali po meni oni su konkurenti C2Q-ovima... Phenomu II nije ni cilj parirati Core i7, za to ipak treba nešto jače... Ali AMD se drži mainstream tržišta, a s tom cijenom je definitivno uspio, i sada je vrlo jak konkurent intelovim quadovima i ja bih uvijek rađe tog Phenoma nego nekog quada, prvenstveno zbog cijene... A oni koji uzimaju high end konfu, neka uzmu i7, i tako im očito nije stalo do novaca...
17 godina
Sused kaže...
doktor1 kaže...
...

Pa AMD-ov glavni adut je cijena, ako nju samo zanemariš, naravno da će izgubit u svakom pogledu... Phenomi II su izašli kada i Core i7, ali po meni oni su konkurenti C2Q-ovima... Phenomu II nije ni cilj parirati Core i7, za to ipak treba nešto jače... Ali AMD se drži mainstream tržišta, a s tom cijenom je definitivno uspio, i sada je vrlo jak konkurent intelovim quadovima i ja bih uvijek rađe tog Phenoma nego nekog quada, prvenstveno zbog cijene... A oni koji uzimaju high end konfu, neka uzmu i7, i tako im očito nije stalo do novaca...
 još bih nadodao da izuzevši 3dmarkove i kojekakve benchmarke ti procesori su totalno ne isplativi još uvijek pogotovo i7. te procesore ce najprije pokupovati ljudi koji rade baš te benchmarke a ovi koji se samo igraju nemaju apsolutne nikakve potrebe za time.
Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 9:30 (toxic).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Xero kaže...
 Ako imaš HD4870 ili GTX260 i Amd athlon 64 x2 6000+ naravno da ti igre neče trokirat, procesor je dosta jak,
 ovo je baš suprotno taj procesor nažalost nije dovoljno jak za te grafe koje si naveo. znam nekoliko ljudi sa 6400+ i sa 6000+ proceosrom sta mi se zale da sa hd4870 imaju premalo fpsa, razlog je taj šta taj proc nema dovoljno snage da se ta grafa nekamo pokrene.

dok jedan prosjecni e7300 moze se igrat sa tim grafame (dokaz je taj sto je vrtio moje dvije 9800gtx bez nekih problema.)
 Znam, ali sam uzeo procesore sa dvije jezgre koji rade na sličnom taktu..

Pa zato sam napisao da s intelovim e8400 dobiješ 10-25 fpsa više jer on bolje iskoristi grafu...
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
ghost of sparta kaže...
...

Zašto takozvani? Ti misliš da se tu krije neka teorija zavjere ili?
Gdje je on rekao da bi trebao kupiti kućište za 1300kn? Pa on uopće nije rekao da bi ti trebao kupiti skuplje kućište... Samo je rekao da mu se ovo ne sviđa... Ali ja sam već naučio da su kućišta stvar subjektivnog mišljenja i odavno sam ih prestao preporučivati... To si jednostavno izaberi najljepše...
HD4850 na 1650×1050 - raditi će super, ali daleko od toga da je idealno. Zahtjevnije igre nećeš moći na high, u to budi siguran... Pa na toj rezi i HD4870 štuca pri zahtjevnijim igrama na visokim detaljima...

T220 ima puno dodatnih konektora zapravo najbolji i naisplativiji 22" monitor na tržištu stari
Ovo mi, molim te pojasni... Rečenica nema smisla, ni gramatičkog, ni logičkog...

I nadam se da se ovo super firmu ne odnosi na HG Spot... Ako da, ti si odavno puko...

ne znam kakva su tvoja iskustva, al ja sa q6600 i 4850 igram sve na high bez ikakvih problema... ruku na srce crysis jos nisam instalirao i probao, al sam sigurno promijenio 10 najnovijih igara i forsirao grafu do max...
desi mi se nekad da prvih min ili dvije malo stopa dok ne ucita u potpunosti i onda ko metak, jos nisam naisao na noviju igru koja steka na ovoj konfiguraciji, al ne kazem da takva ne postoji
cuo sam da taj Crysis stopa i na puno jacim masinama zbog svoje neoptimiziranosti, a sto se tice ovih ostalih igara mogu samo reci da meni to sve fercera sto na sat i da nemam nikakvih problema na T220 pri gore navedenoj rezoluciji
graficku svakom prijateljski preporucujem jer je stvarno dobra i mene odlicno sluzi
16 godina
neaktivan
Računalo Gamer

za te pare možeš sastvait bolje računalo, što je i normalno jer ipak hardveraj mora i zaraditi na svom trudu.

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skupo !

Intel core2quad 2,33GHz, 4gb ram II OCZ, GF9800GE 512mb, gigabyte ep43-s3l
16 godina
neaktivan
Računalo Gamer

ja sam ovaj svoj racunar platio 4800kn

imas ovdje ispod configuraciju

Intel core2quad 2,33GHz, 4gb ram II OCZ, GF9800GE 512mb, gigabyte ep43-s3l

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ghost of sparta kaže...

ne bi ja dao tolike pare za ovaj krš
17 godina
W3ha kaže...

ja sam ovaj svoj racunar platio 4800kn

imas ovdje ispod configuraciju

tvoj racunar je ipak malo slabiji od gore navedenog
killer of hardware kaže...
ghost of sparta kaže...

ne bi ja dao tolike pare za ovaj krš
 pa nebih to nazvao kršem...solidna konfa za solidno igranje...ali istina je da se za te pare dobije za klasu bolje racunalo
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice