CroFilm - otvaranje novog portala

poruka: 121
|
čitano: 37.823
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: CroFilm - otvaranje novog portala
kakapo kaže...

iskreno, to što ti ovdje radiš sa ovom temom od 2500 pogleda do sad se zove spamanje, trollanje, reklama?!?!?!?!?! za e-thunder što je jaaaako ... no nije važno.

Ovo podržavam jer ova "reklama" na forumu je jedini način  na koji će dobiti klik na tu svoju stranicu.Inače ideja je jako, jako neznam kako da se izrazim, mislim da bi najprikladnije bilo neukusna i ograničena.

Prvo autora bih želio upitati koliko je upoznat sa HTML-om, CSS-om(pošto je vidim koristio gotovi template, ako je suprotno onda shame on me), pisanjem za web i općenito pisanjem.Ulovi se si se posla vođenje portala, htio bi zaraditi i još k tome nemožeš uložiti u domenu?!Ja ne vjerujem.Imaš domena od 50 kn godišnje, zar je to problem?

I nisi napravio ništa revolucinarno, nemaš ideju, koristio si gotov CMS, ja osobno taj tvoj "portal" ne vidim kao servis koji bi koristio konstantno, jer su informacije jako, jako šture.I čemu svkih par sati novi post sa sadržajem koji govori da si nešto promijenio na portalu?Spamanje i trollanje.

Modovi, lock na temu.

Tako i ja mogu napraviti temu pod nazivom bravarski portal, svki malo nabit koji post, i nnabijati posjete.A vjerujem da to može i svko drugi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice