Zvuk iskopcavanja monitora kad win10 ode u sleep

poruka: 3
|
čitano: 1.642
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Zvuk iskopcavanja monitora kad win10 ode u sleep

Pozdrav,

Neki dan sam napravio fresh install windows 10 , kao i mnogo puta do sada i naletio sam na iritantni problem a to je da mi se monitor iskopca i ukopca svaki put kad ga windows stavi u stand by.

Dakle nakon odredjenog vremena (10 min) windows je namjesten da turn offa display kako sam i namjestio u power planu, a problem je taj sto cim pomaknem misa dakle ozivim ekran opet on javlja onaj zvuk kao da se iskopcao i spojio neki usb.

Nisam nikad imao taj problem i malo je iritantno. Pokusao sam google ali ne nalazim na nista konkretno osim da je problem sto je spojeno preko DisplayPorta.

Do jucer, na starom windows 10 nije šizio i sad na novom tuli. 

Ima li ntko kakvu ideju ili je to odjednom "normalno"?

EDIT: Rijesio sam problem, updejtao sam manualno graficke drivere na noviju verziju od onih koje je windows sam instalirao i sad je sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2023 14:23 (ValterZzz).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zvuk iskopcavanja monitora kad win10 ode u sle
ValterZzz kaže...

Pozdrav,

Neki dan sam napravio fresh install windows 10 , kao i mnogo puta do sada i naletio sam na iritantni problem a to je da mi se monitor iskopca i ukopca svaki put kad ga windows stavi u stand by.

Dakle nakon odredjenog vremena (10 min) windows je namjesten da turn offa display kako sam i namjestio u power planu, a problem je taj sto cim pomaknem misa dakle ozivim ekran opet on javlja onaj zvuk kao da se iskopcao i spojio neki usb.

Nisam nikad imao taj problem i malo je iritantno. Pokusao sam google ali ne nalazim na nista konkretno osim da je problem sto je spojeno preko DisplayPorta.

Do jucer, na starom windows 10 nije šizio i sad na novom tuli. 

Ima li ntko kakvu ideju ili je to odjednom "normalno"?

odgovori su ti svugdje no recimo kako je ovo OK. u svim se prozorima zvukovi za određena "zbivanja" mogu dodati, ukloniti, promijeniti, štoveć. eo, meni je "default beep" prastari "mac quack" i to sam sam postavio tako. postupi prema uputama i pronađi zvuk koji ti ide na jetra pa ga jednostavno isključi. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
6 godina
neaktivan
Re: Zvuk iskopcavanja monitora kad win10 ode u sle

Hvala na odgovoru , to mi je i chat GPT preporucio , ali me bunilo zasto to prije nisam morao raditi...uglanom updejtao sam grafiche drivere na noviju verziju od one koju je windows po defaultu stavio i sad je sve tiho i mirno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice