Da li netko ima iskustva s obje banke u vezi:
-stabilnosti i funkcionalnosti softverske tehnologije(Net Banking)
-troškovi održavanja računa te skriveni nameti kod transakcija
Da li netko ima iskustva s obje banke u vezi:
-stabilnosti i funkcionalnosti softverske tehnologije(Net Banking)
-troškovi održavanja računa te skriveni nameti kod transakcija
Kako to misliš "skriveni nameti kod transakcija"?
pa dupla konverzija valuta i prijenos ss jednog računa na drugi
Također ovaj komentar kod
me malo muči-
"Kartica je smeće i treba ju preimenovati u "Erste smrad karticu". Kupnja izgleda na ovaj način, error, error, odbijeno, error, prošlo. Dizanje novaca na tuđim bankomatima izgeda ovako "greška, nismo u mogućnosti pročitati podatke sa vaše kartice" i sl"
Nemaš nikakvih "skrivenih nameta" (bar u PBZ-u), prije same autorizacije transakcije ti je jasno istaknuta naknada koju plaćaš.
updajtao sam komentar
Otac i brat mi imaju tu karticu (Erste), otac konstatno ima problema s internet bankarstvom - ili se stranica neće učitati ili stalno prijavljuje grešku kod prijavljivanja - brat tih problema nema, a na probleme kod plaćanja na POS uređajima ili kod podizanja gotovine se nisu ni jedan žalili.
Koristim Erste NetBanking najmanje dva puta mjesecno i nikada nisam imao problema, sucelje je super i sve radi kako spada.
Skrivenih troskova nemas, ako uplacujes novac na drugi racun u Erste banci, prijenos je besplatan, u suprotnom placas 2 kune.
Sto se placanja 'u zivo' i na bankomatu tice, za to ne koristim ovu karticu pa ne mogu reci.
Smart kartica je za*urac. Al doslovce.
Obično napiše "Error" kod paljenja pa prikaže normalno "6 ili 9" ali u 80% slučajeva frkne "__ E6" i na tome stane. Od POS aparata, prolazi samo na beskontaktnim i novijim uređajima a na starim ne radi apsolutno nikako ili tek nakon ručnog upisivanja podataka.
Sam NetBanking (kada se kartica udostoji ispisati kod) radi odlično i nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Pregledna, brza i lijepa.
A o PBZovim tokenima bi se dali romani napisati. U rangu je sa ovom Smrt karticom od Erste. Možda i malo gori... Zanimljivo da kod ZABE sve funkcionira bez problema.
Hmm ja nisam nikada imao problema sa Smart karticom, vjerojatno ovisi od primjerka do primjerka.
Ako imate problema s display karticom (javlja error nešto), za prijavu na NetBanking možete koristiti mToken.
Instalirate Erste mBanking aplikaciju na Android ili iOS (iPhone) mobitel (WP trenutno nije podržan), pokrenete aplikaciju i aktivirate mToken uslugu (bez dodatnih troškova), te za prijavu na NetBanking nadalje možete koristiti mToken (zaporku generiranu preko mBanking/mToken aplikacije).
Moja display kartica uredno radi, no mToken mi je ipak preferirani način prijave na NetBanking.
Više o mTokenu pročitajte ovdje.
Kod Zabe se to zove trajni nalog.
OnTopic: Čuo sam da prve genracije kartica imaju problema sa čitanjem na POS-evima, dok novije navodno nemaju. Čini se da je to istina jer sve manje kupaca s kojima radim ima taj problem.