Usporedba Erste banke s PBZ bankom

poruka: 12
|
čitano: 25.757
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Da li netko ima iskustva s obje banke u vezi:

-stabilnosti i funkcionalnosti softverske tehnologije(Net Banking)

-troškovi održavanja računa te skriveni nameti kod transakcija

0 0 hvala 0
17 godina

Kako to misliš "skriveni nameti kod transakcija"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Usporedba Erste banke s PBZ bankom

pa dupla konverzija valuta i prijenos ss jednog računa na drugi

Također ovaj komentar kod

me malo muči-

"Kartica je smeće i treba ju preimenovati u "Erste smrad karticu". Kupnja izgleda na ovaj način, error, error, odbijeno, error, prošlo. Dizanje novaca na tuđim bankomatima izgeda ovako "greška, nismo u mogućnosti pročitati podatke sa vaše kartice" i sl"

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 17:18 (filicrop).
17 godina

Nemaš nikakvih "skrivenih nameta" (bar u PBZ-u), prije same autorizacije transakcije ti je jasno istaknuta naknada koju plaćaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

updajtao sam komentar

0 0 hvala 0
17 godina

Otac i brat mi imaju tu karticu (Erste), otac konstatno ima problema s internet bankarstvom - ili se stranica neće učitati ili stalno prijavljuje grešku kod prijavljivanja - brat tih problema nema, a na probleme kod plaćanja na POS uređajima ili kod podizanja gotovine se nisu ni jedan žalili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koristim Erste NetBanking najmanje dva puta mjesecno i nikada nisam imao problema, sucelje je super i sve radi kako spada.

Skrivenih troskova nemas, ako uplacujes novac na drugi racun u Erste banci, prijenos je besplatan, u suprotnom placas 2 kune.

Sto se placanja 'u zivo' i na bankomatu tice, za to ne koristim ovu karticu pa ne mogu reci.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Smart kartica je za*urac. Al doslovce.

Obično napiše "Error" kod paljenja pa prikaže normalno "6 ili 9" ali u 80% slučajeva frkne "__ E6" i na tome stane. Od POS aparata, prolazi samo na beskontaktnim i novijim uređajima a na starim ne radi apsolutno nikako ili tek nakon ručnog upisivanja podataka.

Sam NetBanking (kada se kartica udostoji ispisati kod) radi odlično i nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Pregledna, brza i lijepa.

A o PBZovim tokenima bi se dali romani napisati. U rangu je sa ovom Smrt karticom od Erste. Možda i malo gori... Zanimljivo da kod ZABE sve funkcionira bez problema.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hmm ja nisam nikada imao problema sa Smart karticom, vjerojatno ovisi od primjerka do primjerka.

WordPress ❤
17 godina

Ako imate problema s display karticom (javlja error nešto), za prijavu na NetBanking možete koristiti mToken.

Instalirate Erste mBanking aplikaciju na Android ili iOS (iPhone) mobitel (WP trenutno nije podržan), pokrenete aplikaciju i aktivirate mToken uslugu (bez dodatnih troškova), te za prijavu na NetBanking nadalje možete koristiti mToken (zaporku generiranu preko mBanking/mToken aplikacije).

Moja display kartica uredno radi, no mToken mi je ipak preferirani način prijave na NetBanking.

Više o mTokenu pročitajte ovdje.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dali je moguce kako proslijediti transakcije na drugi racun... primjer cim sjedne placa da se proslijedi na drugi racun???
17 godina
dado16 kaže...
dali je moguce kako proslijediti transakcije na drugi racun... primjer cim sjedne placa da se proslijedi na drugi racun???

Kod Zabe se to zove trajni nalog.

OnTopic: Čuo sam da prve genracije kartica imaju problema sa čitanjem na POS-evima, dok novije navodno nemaju. Čini se da je to istina jer sve manje kupaca s kojima radim ima taj problem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice