Srednja škola tesla zg

poruka: 7
|
čitano: 5.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Srednja škola tesla zg

Evo ljudi još malo pa kraj školske godine i ja sam u zadnje vrijeme gledam srednje i mislim da cu se upisat u TESLU u zagrebu. Smjer je informatika i racunalsto. Bodova imam dovoljno. Sada bih molio da netko tko ide u Teslu da mi odgovorni dali je škola teška jer sam cuo da je dosta zahtjevna i teška, i da mi malo opiše program tj. šta se radi u kojoj godini(mislim na programiranje i te stvari).

Unaprijed hvala.

I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, and down on all fours!-Barney Stinson
16 godina
neaktivan
RE: Srednja škola tesla zg
kaiserus kaže...

Evo ljudi još malo pa kraj školske godine i ja sam u zadnje vrijeme gledam srednje i mislim da cu se upisat u TESLU u zagrebu. Smjer je informatika i racunalsto. Bodova imam dovoljno. Sada bih molio da netko tko ide u Teslu da mi odgovorni dali je škola teška jer sam cuo da je dosta zahtjevna i teška, i da mi malo opiše program tj. šta se radi u kojoj godini(mislim na programiranje i te stvari).

Unaprijed hvala.

Ja sam iso u Teslu, škola je laganica, profesori su ok!! Još nije zabilježen slučaj da je netko pao razred. To je prava škola za klošare. I na kraju, MI SMO TESLA,TESLA SLAVNA, SVI SU NAMA, POD NOGAMA.... XD
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...
 Ja sam iso u Teslu, škola je laganica, profesori su ok!! Još nije zabilježen slučaj da je netko pao razred. To je prava škola za klošare. I na kraju, MI SMO TESLA,TESLA SLAVNA, SVI SU NAMA, POD NOGAMA.... XD
 Eh..ja poznajem ljude koji idu u teslu s 18 godina u drugi razredIznenađen
Jos uvijek tvrdis da nitko nije pao razred?Osmijeh
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Srednja škola tesla zg

ako imaš dovoljno bodova i ako želiš, možeš u ruđera. isto tehnička škola, uzmeš smjer računalstvo, škola je bolja od tesle 10 puta vjeruj mi!

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
Lion King kaže...
mtopol kaže...
 Eh..ja poznajem ljude koji idu u teslu s 18 godina u drugi razredIznenađen
Jos uvijek tvrdis da nitko nije pao razred?Osmijeh
 moras stvarno bit ili jako glup ili jako ljen pa imat previse neocjenjenih predmeta da padnes razred u tesli...
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 0:20 (mtopol).
15 godina
neaktivan

ja isto planiram u teslu pa bi pitao s kolko se prolazi ako u osnovnoj prolazim s 4.0.....i dali postoji kakav faks poslje....

16 godina
neaktivan
Srednja škola tesla zg

mene zanima jel netko ima knjige od prvog razreda da mi proda jer ću ja sad prvi razred a knjige su malo skupe,barem za mene

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice