Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.323
|
čitano: 1.832.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
12 godina
neaktivan
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere

Molim nekoga PTP

Na zahtijev šaljem dokaze

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 0:20 (VincentVega).
13 godina
protjeran
Pozivnice za privatne torrent trackere

Molim ako ima tko ptp..
Dajem sve dokaze.

13 godina
neaktivan

THR invite? Hvala

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
16 godina
neaktivan

THR invite MOLIM

HVALA

16 godina
neaktivan

moze li koja za THR?hvala :)

17 godina
neaktivan

Jako sam zainteresiran za "Boli me kita za Kolindu i Ivu, ja sam za THR!" :) Moze jedan invite kod ?

16 godina
neaktivan

Molio bi pozivnicu za torrentleech!

Bio sam dugogodišnji član sa ratiom iznad 3.5 ali zbog neaktivnosti od 90 dana mi je account izbrisan. 

16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Nova akcija - Kolinda il' Ivo - yebe mi se zivo!

Pravila su jasna...

63afec88a3dfe827d823569d65bfdc74

Sretna svima ova upitna 2015 godina!

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 13:14 (eXecutioner).
14 godina

Potvrđen, hvala za kod ! :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Dragi moji, urbi et orbi ...

Vidim ja da je neka nezadovoljna dusa dala TD na jedan od mojih postova s pozivnicama. Ne da meni vrag mira, moram vidjeti tko je i cime nezadovoljan i vidim da mi je TD dala osoba iza nicka"walterica".

Pa nisam valjda nesto krivo rekao?! Odem na doticnu "waltericu" i vidim da ista osoba poziva na BalkanElite radio (balkanelite je takodjer privatni tracker ali daleko losiji od THR-a po sadrzaju, moderaciji, tehnickim mogucnostima itd ... ).

E svasta ... na sto smo spali :)

on je bio prije glavni invite king,pa je malo pozelenio od ljubomore kad si ti naišao. :-)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Bastardo kaže...

Dragi moji, urbi et orbi ...

Vidim ja da je neka nezadovoljna dusa dala TD na jedan od mojih postova s pozivnicama. Ne da meni vrag mira, moram vidjeti tko je i cime nezadovoljan i vidim da mi je TD dala osoba iza nicka"walterica".

Pa nisam valjda nesto krivo rekao?! Odem na doticnu "waltericu" i vidim da ista osoba poziva na BalkanElite radio (balkanelite je takodjer privatni tracker ali daleko losiji od THR-a po sadrzaju, moderaciji, tehnickim mogucnostima itd ... ).

on je bio prije glavni invite king,pa je malo pozelenio od ljubomore kad si ti naišao. :-)

Ma nek se javi, dat ce cika Bastardo i njemu pozivnicu ... SVIMA SVEGA!

Imam jos koju pozivnicu za podijeliti :) :) :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 17:27 (Bastardo).
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

17 stvari na seedu?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

17 stvari na seedu?

Da, 17. Pogledaj ta skoro 3Tb uploada :)

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Da, 17. Pogledaj ta skoro 3Tb uploada :)

Kume, moralo bi to biti bolje

Vidi od moje sirotinje:

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan

Bastardo kaže...

O cemu ti pricas? Dobio si i td od mene ako te toliko zanima! Nije ti jasan razlog?

''Molim i bez direktnih linkova na trackere (i invite kodova)'' lijepo pise u prvoj poruci a to je i oduvijek bilo jedno od pravila djeljenja pozivnica.

Steta sto je ivo neaktivan a ocito drugi moderatori ne prate ovu temu, inace bi ti prvi post takve prirode bio obrisan i dobio bi upozerenje.

Na sljedecoj karton.

Thr je ok, sve 5, ali omalovazavanje ljudi nekog drugog trackera je van svake pameti.

balkanelite je vrlo dobar tracker koji je daleko laksi od doticnog i isto imaju strasno puno svojeg materijala.

No nebitno je ime, bitno je da se svi oni trude da dolazite do onog sto trebate.

Zbog nekoga (da se razumijemo, ne znam doticnu osobu) tko ti je dao td, ti si ocrnio ocito svoju (sebi u glavi) konkurenciju jer si vjerojatno u staffu.

I jos se hvalis!!!

Isao bi ti meni na usera da me tako blamiras.

E/ nudim BE pozivnice u dobre ruke.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 1:19 (plug-in).
17 godina

Trebam invite za TorrentHR .... pa eto ako ima nekakva dobra duša neka mi pošalje...

unaprijed hvala...

17 godina

hvala forumašu Marsel007  na pozivnici ...  kako sam tamo malo pomogao dečke i donirao... imam sad dvije pozivnice...

jednu darujem a drugu ako netko hoće mjenjati za neke druge pozivnice pa ponudite nešto...

13 godina
plug-in kaže...

Bastardo kaže...

O cemu ti pricas? Dobio si i td od mene ako te toliko zanima! Nije ti jasan razlog?

''Molim i bez direktnih linkova na trackere (i invite kodova)'' lijepo pise u prvoj poruci a to je i oduvijek bilo jedno od pravila djeljenja pozivnica.

Steta sto je ivo neaktivan a ocito drugi moderatori ne prate ovu temu, inace bi ti prvi post takve prirode bio obrisan i dobio bi upozerenje.

Na sljedecoj karton.

Thr je ok, sve 5, ali omalovazavanje ljudi nekog drugog trackera je van svake pameti.

balkanelite je vrlo dobar tracker koji je daleko laksi od doticnog i isto imaju strasno puno svojeg materijala.

No nebitno je ime, bitno je da se svi oni trude da dolazite do onog sto trebate.

Zbog nekoga (da se razumijemo, ne znam doticnu osobu) tko ti je dao td, ti si ocrnio ocito svoju (sebi u glavi) konkurenciju jer si vjerojatno u staffu.

I jos se hvalis!!!

Isao bi ti meni na usera da me tako blamiras.

E/ nudim BE pozivnice u dobre ruke.

prije bi rekao da je Friday staffovac (siguran sam 95%).

13 godina
protjeran
plug-in kaže...

Balkanelite je smeće od trackera kao i Crna Berza i slični.

★OMG! 了不起 NISPE !
14 godina
neaktivan

4 pozivnice za THR viska! Javite se u PP, dajem "dzaba".

Never let a computer know you are in a hurry.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 13:50 (IVOX).
13 godina

sa gornje slike gdje je prikazano koliko si ukupno uploadao i iz toga koliko si dnevno uploadao. jednostavnim matematickim izracunom dolazim da si regan tocno (ili priblizno tocno) na prijasnju novu godinu. kako su useri u bazi tj korisnikov id (iz url-a korisnika) poredani po vremenu registriranja, lako se moze zakljucit da se tvoj id krece negdje oko broja 63900 kaosto je od jednog moda. to je cista matematika.

14 godina
neaktivan
Budokai kaže...
plug-in kaže...

Balkanelite je smeće od trackera kao i Crna Berza i slični.

Moze li obrazlozenje? Ti kao korisnik thr-a (si dobio pozivnicu?) mi molim te reci po cemu je be smece? Meni je osobno medju najboljim exyu.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
13 godina
Friday kaže...
peace_of_cake kaže...

sa gornje slike gdje je prikazano koliko si ukupno uploadao i iz toga koliko si dnevno uploadao. jednostavnim matematickim izracunom dolazim da si regan tocno (ili priblizno tocno) na prijasnju novu godinu. kako su useri u bazi tj korisnikov id (iz url-a korisnika) poredani po vremenu registriranja, lako se moze zakljucit da se tvoj id krece negdje oko broja 63900 kaosto je od jednog moda. to je cista matematika.

Vrlo dobro si to izračunao. 7.1. će mi biti godinu dana. A id mi je 68452. Nisam mod, kao što možeš provjeriti

u pravu si. moj racun kaze da si regan vec 359,77 dana ali sam malo u godinama fulao pa sam te slucajno uspoređivao sa nekim userom koji je regan 2 godine a a ne jednu

14 godina

Nudim THR

Trazim: Neki dobar tracker s HD filmovima

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina

Svaka cast svim privatnim trekerima i ekipi koja se o tom brine jer da nema njih...

Ovo je odavno prevrsilo sve mjere i ovim putem saljem apel moderaciji Bug-a da promjene ovaj topic u THR pozivnice.

NUDIM: HDTorrents 3 komada, IPT 3 komada, ostalo po dogovoru...

Uvjeti: SS sa najmanje 6 mjeseci staza na PTP ili HDbits :P

Sav kontakt molim na PM

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 15:34 (strit).
13 godina
neaktivan

Isto bi trebao invite na THR -  nekoć sam ga koristio, sad bi htio vidjeti jel još živ :)

Hvala Bastardo na inviteu - molim te samo potvrdi invite. Tnx!

Lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 18:02 (Oscaraon).
13 godina
neaktivan

Meni bi trebala jedna pozivnica u pm,ako netko ima,ako nema,nije bitno :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
moderator
Bastardo kaže...

Cika Bastardo

Cika Bastardo s obzirom da se svi drže pravila teme morat ćeš i ti.  

Molim i bez direktnih linkova na trackere (i invite kodova) a za one koji neznaju što znače kratice neka se pitaju Google ili ovdje.

lara1 kaže...

moze li torent.hr invite kod:

Pa i nemože baš,pročitaj prvi post. 

Registriranima 0 dana kao i onima kojima je to jedini post žicanje zabranjeno!

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 18:11 (pirat).
13 godina
neaktivan

Walterica i plug-in tužibabe 

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Cika Bastardo s obzirom da se svi drže pravila teme morat ćeš i ti.  

Vasa moderatorska eminentnosti, referencirao bih se na originalni post koji mi je bio presedan, ali je post netragom nestao sa prve stranice ove teme :)

Uglavnom, ponizno se ispricavam za narusavanje pravila ovog foruma i svecano izjavljujem da

Danas, kada postajem pionir
Dajem časnu pionirsku reč:
Da ću marljivo učiti i raditi
poštovati roditelje i starije,
i biti veran i iskren drug,
koji drži datu reč;
Da ću voleti našu domovinu samoupravnu
Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju
Čuvati bratstvo i jedinstvo
Svih njenih naroda i narodnosti
I ceniti sve ljude sveta
koji žele slobodu i mir!

i necu vise postati pozivnice :)

Tko treba THR ... posaljite mi PP :)

Voli vas vas cika Bastardo :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice