Molim nekoga PTP
Na zahtijev šaljem dokaze
Molim nekoga PTP
Na zahtijev šaljem dokaze
Molim ako ima tko ptp..
Dajem sve dokaze.
THR invite? Hvala
THR invite MOLIM
HVALA
moze li koja za THR?hvala :)
Jako sam zainteresiran za "Boli me kita za Kolindu i Ivu, ja sam za THR!" :) Moze jedan invite kod ?
Molio bi pozivnicu za torrentleech!
Bio sam dugogodišnji član sa ratiom iznad 3.5 ali zbog neaktivnosti od 90 dana mi je account izbrisan.
Nova akcija - Kolinda il' Ivo - yebe mi se zivo!
Pravila su jasna...
63afec88a3dfe827d823569d65bfdc74
Sretna svima ova upitna 2015 godina!
Potvrđen, hvala za kod ! :)
Dragi moji, urbi et orbi ...
Vidim ja da je neka nezadovoljna dusa dala TD na jedan od mojih postova s pozivnicama. Ne da meni vrag mira, moram vidjeti tko je i cime nezadovoljan i vidim da mi je TD dala osoba iza nicka"walterica".
Pa nisam valjda nesto krivo rekao?! Odem na doticnu "waltericu" i vidim da ista osoba poziva na BalkanElite radio (balkanelite je takodjer privatni tracker ali daleko losiji od THR-a po sadrzaju, moderaciji, tehnickim mogucnostima itd ... ).
E svasta ... na sto smo spali :)
on je bio prije glavni invite king,pa je malo pozelenio od ljubomore kad si ti naišao. :-)
Dragi moji, urbi et orbi ...
Vidim ja da je neka nezadovoljna dusa dala TD na jedan od mojih postova s pozivnicama. Ne da meni vrag mira, moram vidjeti tko je i cime nezadovoljan i vidim da mi je TD dala osoba iza nicka"walterica".
Pa nisam valjda nesto krivo rekao?! Odem na doticnu "waltericu" i vidim da ista osoba poziva na BalkanElite radio (balkanelite je takodjer privatni tracker ali daleko losiji od THR-a po sadrzaju, moderaciji, tehnickim mogucnostima itd ... ).
on je bio prije glavni invite king,pa je malo pozelenio od ljubomore kad si ti naišao. :-)
Ma nek se javi, dat ce cika Bastardo i njemu pozivnicu ... SVIMA SVEGA!
Imam jos koju pozivnicu za podijeliti :) :) :)
17 stvari na seedu?
17 stvari na seedu?
Da, 17. Pogledaj ta skoro 3Tb uploada :)
Bastardo kaže...
O cemu ti pricas? Dobio si i td od mene ako te toliko zanima! Nije ti jasan razlog?
''Molim i bez direktnih linkova na trackere (i invite kodova)'' lijepo pise u prvoj poruci a to je i oduvijek bilo jedno od pravila djeljenja pozivnica.
Steta sto je ivo neaktivan a ocito drugi moderatori ne prate ovu temu, inace bi ti prvi post takve prirode bio obrisan i dobio bi upozerenje.
Na sljedecoj karton.
Thr je ok, sve 5, ali omalovazavanje ljudi nekog drugog trackera je van svake pameti.
balkanelite je vrlo dobar tracker koji je daleko laksi od doticnog i isto imaju strasno puno svojeg materijala.
No nebitno je ime, bitno je da se svi oni trude da dolazite do onog sto trebate.
Zbog nekoga (da se razumijemo, ne znam doticnu osobu) tko ti je dao td, ti si ocrnio ocito svoju (sebi u glavi) konkurenciju jer si vjerojatno u staffu.
I jos se hvalis!!!
Isao bi ti meni na usera da me tako blamiras.
E/ nudim BE pozivnice u dobre ruke.
Trebam invite za TorrentHR .... pa eto ako ima nekakva dobra duša neka mi pošalje...
unaprijed hvala...
hvala forumašu Marsel007 na pozivnici ... kako sam tamo malo pomogao dečke i donirao... imam sad dvije pozivnice...
jednu darujem a drugu ako netko hoće mjenjati za neke druge pozivnice pa ponudite nešto...
Bastardo kaže...
O cemu ti pricas? Dobio si i td od mene ako te toliko zanima! Nije ti jasan razlog?
''Molim i bez direktnih linkova na trackere (i invite kodova)'' lijepo pise u prvoj poruci a to je i oduvijek bilo jedno od pravila djeljenja pozivnica.
Steta sto je ivo neaktivan a ocito drugi moderatori ne prate ovu temu, inace bi ti prvi post takve prirode bio obrisan i dobio bi upozerenje.
Na sljedecoj karton.
Thr je ok, sve 5, ali omalovazavanje ljudi nekog drugog trackera je van svake pameti.
balkanelite je vrlo dobar tracker koji je daleko laksi od doticnog i isto imaju strasno puno svojeg materijala.
No nebitno je ime, bitno je da se svi oni trude da dolazite do onog sto trebate.
Zbog nekoga (da se razumijemo, ne znam doticnu osobu) tko ti je dao td, ti si ocrnio ocito svoju (sebi u glavi) konkurenciju jer si vjerojatno u staffu.
I jos se hvalis!!!
Isao bi ti meni na usera da me tako blamiras.
E/ nudim BE pozivnice u dobre ruke.
prije bi rekao da je Friday staffovac (siguran sam 95%).
Balkanelite je smeće od trackera kao i Crna Berza i slični.
4 pozivnice za THR viska! Javite se u PP, dajem "dzaba".
sa gornje slike gdje je prikazano koliko si ukupno uploadao i iz toga koliko si dnevno uploadao. jednostavnim matematickim izracunom dolazim da si regan tocno (ili priblizno tocno) na prijasnju novu godinu. kako su useri u bazi tj korisnikov id (iz url-a korisnika) poredani po vremenu registriranja, lako se moze zakljucit da se tvoj id krece negdje oko broja 63900 kaosto je od jednog moda. to je cista matematika.
Balkanelite je smeće od trackera kao i Crna Berza i slični.
Moze li obrazlozenje? Ti kao korisnik thr-a (si dobio pozivnicu?) mi molim te reci po cemu je be smece? Meni je osobno medju najboljim exyu.
sa gornje slike gdje je prikazano koliko si ukupno uploadao i iz toga koliko si dnevno uploadao. jednostavnim matematickim izracunom dolazim da si regan tocno (ili priblizno tocno) na prijasnju novu godinu. kako su useri u bazi tj korisnikov id (iz url-a korisnika) poredani po vremenu registriranja, lako se moze zakljucit da se tvoj id krece negdje oko broja 63900 kaosto je od jednog moda. to je cista matematika.
Vrlo dobro si to izračunao. 7.1. će mi biti godinu dana. A id mi je 68452. Nisam mod, kao što možeš provjeriti
u pravu si. moj racun kaze da si regan vec 359,77 dana ali sam malo u godinama fulao pa sam te slucajno uspoređivao sa nekim userom koji je regan 2 godine a a ne jednu
Nudim THR
Trazim: Neki dobar tracker s HD filmovima
Svaka cast svim privatnim trekerima i ekipi koja se o tom brine jer da nema njih...
Ovo je odavno prevrsilo sve mjere i ovim putem saljem apel moderaciji Bug-a da promjene ovaj topic u THR pozivnice.
NUDIM: HDTorrents 3 komada, IPT 3 komada, ostalo po dogovoru...
Uvjeti: SS sa najmanje 6 mjeseci staza na PTP ili HDbits :P
Sav kontakt molim na PM
Isto bi trebao invite na THR - nekoć sam ga koristio, sad bi htio vidjeti jel još živ :)
Hvala Bastardo na inviteu - molim te samo potvrdi invite. Tnx!
Lp
Meni bi trebala jedna pozivnica u pm,ako netko ima,ako nema,nije bitno :)
Cika Bastardo
Cika Bastardo s obzirom da se svi drže pravila teme morat ćeš i ti.
Molim i bez direktnih linkova na trackere (i invite kodova) a za one koji neznaju što znače kratice neka se pitaju Google ili ovdje.
moze li torent.hr invite kod:
Pa i nemože baš,pročitaj prvi post.
Registriranima 0 dana kao i onima kojima je to jedini post žicanje zabranjeno!
Walterica i plug-in tužibabe
Cika Bastardo s obzirom da se svi drže pravila teme morat ćeš i ti.
Vasa moderatorska eminentnosti, referencirao bih se na originalni post koji mi je bio presedan, ali je post netragom nestao sa prve stranice ove teme :)
Uglavnom, ponizno se ispricavam za narusavanje pravila ovog foruma i svecano izjavljujem da
Danas, kada postajem pionir
Dajem časnu pionirsku reč:
Da ću marljivo učiti i raditi
poštovati roditelje i starije,
i biti veran i iskren drug,
koji drži datu reč;
Da ću voleti našu domovinu samoupravnu
Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju
Čuvati bratstvo i jedinstvo
Svih njenih naroda i narodnosti
I ceniti sve ljude sveta
koji žele slobodu i mir!