- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moj tiket za danas
zvezda 1
koszalin 1
kvote vise nego odlicne
Barca - Partizan h-15,5 1 1,85
Efes - Armani Milano 1 1,40
LietRytas-Panathinaikos 2 1,60
Nanterre-CSKA Moskva h+12,5 2 1,85
evo vam dvoznak današnji:
Aktualne prognoze
Poredak po: vremenu početka vremenu objave
Košarka
Australija 1. liga (M) Perth Wildcats - Sydney
Hendikep (sa prod.) -8 tip: 2
18.10. 12:30
Tipster Nucky
Koeficijent: 1.80
Ulog: 4/10
Objavljeno: 18.10. 11:00
Kladionica:
Uspješnost:
Iako su prije početka sezone bili najveći favoriti za naslov, Wildcatsi na otvaranju nisu impresionirali. Istina, pobijedili su, ali momčad je pod novim trenerom izgubila stari indetitet. Više im obrana nije glavni adut već forsiraju bržu igru uz mnogo poena iz tranzicije. Veliki im problem predstavlja ozljeda Knighta jer im protivnici sada imaju više prostora u reketu. Upravo su zato 36ersi više i forsirali igru u reketu, a manje šut izvana. S druge su strane Kingsi kompletni. Vraćaju im se važni Gibson i Frye pa se sada od njih očekuje još bolja igra. Odlično su se pojačali i sve su im pozicije vrlo dobro pokrivene. U ovoj će utakmici imati veliku prednost u reketu, po mom mišljenju dovoljnu čak i za pobjedu. Osim toga, Magden je gotovo 100% spreman pa i oni imaju svoje adute u brzoj košarci. Loš uspjeh u Perth Areni mi nije dovoljno jak argument za ovakav koeficijent kako su obje momčadi mijenjale. Uvjeren sam da će Kingsi pokriti granicu hendikepa, a ne bih se iznenadio ni da pobjede i prekinu "prokletstvo". Detaljnije
Tenis
Stockholm (M) D. Ferrer - F. Verdasco
Ishod meča tip: 2
18.10. 14:00
Tipster Lovac
Koeficijent: 2.36
Ulog: 3/10
Min. koef.: 2.15
Objavljeno: 18.10. 11:03
Kladionica:
Uspješnost:
Prije svega istaknut ću ono što mi je vrlo bitno u ovom ogledu - činjenicu da se Verdasco ne boji Ferrera te ga je karijeri svladao čak sedam puta. Uz to mislim da ima daleko podobniju igru za dvoranskse uvjete, a na njegovoj strani je trenutno i forma. Još na azijskim turnirima pokazao je odrđeni napredak, no kočio ga je težak ždrijeb (Raonic, Đoković), da bi na ovom turniru stigle i pobjede. Dodig i Nieminen nezgodni su igrači te su obje pobjede hvala vrijedne. Ferrer je pak ovdje nastavio sa mukom (ispustio set protiv Socka) i očito se ponavlja povijest slabijeg završetka sezone. Dvorana mu je oduvijek bila mrska i praktički u tim uvjetima igra samo kad mora. Kako je osigurao završni Masters dobar rezultat te forma bi dobro došli, no mišljenja sam da će se on više fokusirati na Valanciu koja se igra idući tjedan. Sve u svemu mislim da je ovo koeficijent iznad očekivanja, vrijedan barem ovog uloga. Detaljnije
Tenis
Beč (M) J. Tsonga - D. Thiem
Hendikep gemova -5,5 tip: 2
18.10. 18:00
Tipster Seeker
Ulog: 6/10
Min. koef.: 1.60
Objavljeno: 18.10. 11:04
Kladionica:
Uspješnost:
Tsonga je tu zbog lova na London. Umoran je, koljeno nije 100%, ali mora igrati ako želi na završni turnir na kraju sezone. Jučer je protiv Brandsa izgubio servis u drugom setu, pa je odlučio sačuvati snagu za treći. To su njegove riječi i on ovdje dozira koliko je potrebno. Thiem je mlad igrač, ali ima servis preko 200kmh i napadački forhend. Zna držati servis, te ima dovoljno sportske drskosti da se ne prepadne ovakve prilike. Za dvoranske uvjete i ovakav „matchup“, hendikep +5,5 je više nego prihvatljivo. Detaljnije
Nogomet
Slovačka 1. liga Slovan Bratislava - Trencin
Zbroj golova 2.5 tip: više
18.10. 18:30
Tipster Legolas17
Min. koef.: 1.70
Kladionica:
Uspješnost:
Kad se sastaju dvije ofenzivne momčadi kao što su Slovan i Trenčin, onda je igranje preko 2.5 gola zapravo nacrtana oklada. Problem jedino može biti koeficijent koji kladionice nude za prebacivanje te margine, ali i tu smo na konju. Supersport je od lokalnih kladionica izašao sa koeficijentom 1.80, što mislim da je poprilična pogreška, jer za ovu utakmicu kvota ne bi smjela biti više od 1.60. Od stranih imamo Betvictor i Marathon po 1.75. Slovan postiže 2.40 gola po utakmici, kod kuće 2.60. Trenčin zabija 2 po utakmici, u gostima 1.22, ali zabio je na apsolutno svakom gostovanju ove sezone. Slovan je kod kuće znao ostaviti protivnike bez postignutoga gola, ali to su bili klubovi poput Nitre, ViOn-a, Senice koji se ne mogu pohvaliti nekom bajnom ofenzivom. U zadnjih 12 utakmica u prvenstvu njihovi su dvoboji otišli preko 2.5 gola, prva ove sezone završila je pobjedom Trenčina 4:2. Meni dovoljno... Detaljnije
Nogomet
Austrija 2. liga Mattersburg - Horn
Ishod utakmice (reg. dio) tip: 1
Tipster Toni
Koeficijent: 1.83
Ulog: 5/10
Kladionica:
Uspješnost:
Alfred Tatar nije napravio ništa i u 12 kola ostavio je Mattersburg 10 bodova daleko od prvog mjesta, ali 2. austrijska liga je prenepredvidljivo natjecanje da se i takav zaostatak ne bi mogao sustići ili bar zaprijetiti sustizanjem. Prošla sezona je najbolji primjer kada je Austria Lustenau harala prvim dijelom prvenstva, a onda odlučila pogubiti većinu utakmica jer nije imala financijske snage za najviši rang.
Mattersburg se nije predao u pomisli da se ipak uključi u borbu za vrh, postavio je na klupu uz dosadašnjeg pomoćnika dugogodišnjeg stratega Franza Lederera i od današnje utakmice s Hornom kreće lov. Često promjena trenera donese pozitivne pomake, igrači se mobiliziraju, uozbilje i motiviraju, te se takvi efekti očekuju u Mattersburgu. Ta momčad ima kvalitetu, ima i dobre individualce i premda se ozlijedio važni veznjak Seidl, novi dvojac na klupi ima dovoljno aduta za pritisnuti oslabljeni Horn, koji je primio uvjerljivo najviše golova u ligi, a danas će biti bez pomoći nekoliko standardnih prvotimaca.
Za očekivati je otvorenu utakmicu i dosta pogodaka, ali i dominaciju i agresivnost igrača Mattersburga, koji su svjesni da prava na kiksove protiv skromnih rivala više nemaju. Hornu u prvom ovosezonskom međusobnom dvoboju ni prednost 3:0 nije bila dovoljna da bi izbjegao poraz, a s obzirom na probleme Mattersburga, vlasnici kladionica su postavili i nešto viši tečaj na njegovu pobjedu, nego bi to bilo primjerice na startu sezone. Stoga vrijedi pokušati jer dojam je kako bi nakon promjene trenera Mattersburg trebao proigrati jer ima uglavnom prošlosezonsku momčad koja je igrala u prvoligaškoj konkurenciji. Horn je daleko od te klase, nije ni kompletan i zato povjerenje ide domaćima. Vrijeme im je za početi pobjeđivati... Detaljnije
Tenis
Mouilleron-le-Captif (M) M. Llodra - D. Brown
Zbroj gemova 1. set 9.5 tip: više
Tipster Lovac
Koeficijent: 1.70
Objavljeno: 18.10. 11:06
Kladionica:
Uspješnost:
Riječ je o susretu dvojice dvoranskih specijalista koji svoj najbolji tenis pružaju baš u ovakvim uvjetima. Llodra kroz svoju karijerui pamti i ATP naslove u dvorani, dok je Brown naoružan svojim odličnim servisom na tim uvjetima uvijek nezgodan protivnik. Tim više kada uhvati ritam turnira i "sprijatelji" se sa podlogom, nešto što je slučaj na ovom turniru. Iza njega su dvije uvjerljive pobjede u kojima nije ispustio ni jedan set i ovdje može "ići na glavu" pošto je svoje ostvario. Kako je i Llodra dosad ostavio dobar dojam (tek jedan ispušteni servis gem) očekujem susret u kojem ćemo vidjeti malo prilika na returnu, pogotovo na početku meča kada je servis još "friški". Detaljnije
Košarka
Euroliga (M) Žalgiris - Real Madrid
Sergio Rodriguez Broj poena igrača 10.5 tip: manje
18.10. 18:45
Tipster Pedja16
Ulog: 6/10
Min. koef.: 1.55
Is. margina: 8.5
Objavljeno: 18.10. 11:11
Kladionica:
Uspješnost:
Real ima tri playa, Llull je prvi i igra jako puno, rotacija je nešto drugačija nego u reprezentaciji Španjolske. Tu je još i Draper i stoga ova margina na Rodrigueza nema previše smisla i osim ako ne bude imao vrhunsku večer, nerealno ga je očekivati na preko 10 poena. Real ima strahovito široku momčad gdje je Rudy prva opcija, a tu su Carroll, Llull, Mirotić, Bourousis i svim imaju svoju porciju šutova... Detaljnije
Nogomet
Mađarska 1. liga Mezokovesd-Zsory - Szombathelyi Haladas
Zbroj golova 2,5 tip: više
18.10. 19:00
Tipster Damir
Koeficijent: 1.73
Kladionica:
Uspješnost:
Radi se o momčadima koje se vole nadigravati, kojima je napad jedina taktika, nema kalkuliranja. To se na rezultatima itekako vidi, na utakmicama Haladasa u prosjeku pada 2,9 golova, na onima Mezokovesda čak 3,8. Bit će stvoren veliki broj prilika, a domaćin mora iskoristiti i činjenicu da gostima nedostaje ponajbolji obrambeni igrač Guzmics, dok će domaća momčad imati veliki problem sa zaustavljanjem raspoloženog Radoa. Teren bi trebao biti dobar, neće biti jače kiše, tako da problema u kreaciji nikako ne bi trebalo biti. Detaljnije
Hokej na ledu
Njemačka 1. liga Nurnberg - Krefeld
Hendikep -1 tip: 1
18.10. 19:30
Tipster Davor
Koeficijent: 2.14
Kladionica:
Uspješnost:
Nurnberg se oporavio od prvog poraza sezone i u sjajnoj predstavi dobio Mannheim. Uvjeren sam da će večeras stići i do druge pobjede sezone. Dva su glavna razloga. Prvi je njihova odlična igra na domaćem terenu gdje još nisu ispustili ni bod. Drugi je činjenica da je Krefeld u problemima i nastupit će bez četvorice ozlijeđenih i dva suspendirana igrača. Detaljnije
Hokej na ledu
Njemačka 1. liga Kolner - Augsburg
Hendikep -1,5 tip: 1
18.10. 19:30
Tipster Davor
Koeficijent: 2.02
Kladionica:
Uspješnost:
Aktualni finalisti u evidentnom su usponu forme. Posljednje dvije utakmice dobili su s gol-razlikom 9-0. Nemaju većih problema s ozljedama, prepuni su samopouzdanja te sam uvjeren da će večeras bez problema svladati Augsburg sa barem dva gola razlike. Nedjeljni poraz od 0-8 sigurno je ostavio traga na psihi igrača Augsburga. Gosti su na posljednja dva gostovanja u Kolnu izgubili sa 2-5 i 0-4 te sam uvjeren da će se taj niz nastaviti i večeras. Detaljnije
Nogomet
Francuska 2. liga Chateauroux - Caen
Hendikep +0,5 tip: 1
18.10. 20:00
Tipster Omar
Objavljeno: 18.10. 11:02
Kladionica:
Uspješnost:
Nema sumnje da je Caen kvalitetnija ekipa i da će na kraju završiti iznad Chateaurouxa, ali u ovakvoj situaciji, s gotovo prepolovljenom momčadi, ne mogu ih vidjeti kao favorite. Domaći su u dobroj formi, posebno na svom terenu i izvest će najbolju jedanaestorku. Od zadnjih šest međusobnih na Petitu nisu izgubili ni jednu, od zadnjih pet bez obzira na mjesto igranja samo jednu.
Pobjeda nad Milanom će vjerojatno motivirati goste, no efekt može biti i suprotan. U svakom slučaju, ne mogu biti motiviraniji od domaćih koji se bore za ostanak. Detaljnije
Nogomet
Francuska 2. liga Laval - Le Havre
Zbroj golova 2.5 tip: više
Tipster Omar
Koeficijent: 2.30
Ulog: 3/10
Min. koef.: 2.20
Kladionica:
Uspješnost:
Rezultati to malo skrivaju, posebno kod Havrea, ali kod jednih i drugih napad je jača strana od obrane. Ovo je situacija u kojoj će se jedni i drugi otvoriti: Laval je zadnje dvije utakmice pred svojom publikom odigrao vrlo hrabro i zato bio nagrađen, pa će tako i nastaviti; dok gosti, koji su bitno ispod pozicije koja im objektivno pripada, protiv "davljenika" sigurno neće biti oprezni kao protiv Caena i Dijona.
Najbolji ofanzivni igrači na obje strane su spremni, zadnja tri međusobna susreta su išla over i mislim da je 2.30 vrlo dobra ponuda. Detaljnije
Nogomet
Francuska 2. liga Nancy - Clermont
Ishod utakmice (reg. dio) tip: 1
Tipster Omar
Koeficijent: 1.95
Kladionica:
Uspješnost:
Nema sumnje da je Nancy bitno kvalitetnija ekipa, čak i kad je Clermont kompletan. Prva dva mjeseca sezone su uništili raznoraznim kiksevima u obje faze, dekoncentracijom, panikom i sl. Sad su dobili novog trenera, cijenjenog stručnjaka i vjerujem da će svi biti maksimalno fokusirani.
Ako izbjegnu individualne greške i odigraju disciplinirano, mogu pobijediti i puno jače od Clermonta. Vjerojatno će biti dovoljan jedan gol, što će olakšati i izostanci u gostujućoj obrani. Detaljnije
Rukomet
Francuska 1. liga (M) Cesson - Saint Raphael
Zbroj golova 55.5 tip: više
18.10. 20:45
Tipster Pedja16
Koeficijent: 1.85
Is. margina: 56.5
Kladionica:
Uspješnost:
Cesson je pokazao dva lica u dosadašnjem dijelu sezone, ono razigrano i rastrčano u sudarima protiv momčadi koje su napadački moćne. Tako su protiv Chamberyja odigrali 30:30, izgubili od PSG-a 41:27, te dobili Montpellier 34:32. Protiv Nantesa i Ivryja smo gledali susrete na ispod 50 golova, a to su obrambeni sastavi. Danas u Rennes stiže još jedan izrazito napadački orijentiran tim, koji s Mortenom Olsenom igra jako brz rukomet i moja očekivanja opet idu prema susretu sa 60 golova. Prošle sezone kada je St. Raphaël bio slabiji, a Cesson praktički u današnjem sastavu, završilo je 28:28 u Rennesu, dok je Cesson dobio u gostima 30:28. Detaljnije
Hokej na ledu
NHL Winnipeg Jets - St. Louis
Broj golova domaćina 2,5 tip: manje
19.10. 02:00
Tipster Dompa
Koeficijent: 1.88
Min. koef.: 1.80
Kladionica:
Uspješnost:
U posljednje tri utakmice Winnipeg je imao dva undera i jedan over s tri pogotka. Više od toga nije zabio još od 4. listopada i svoje druge utakmice sezone. Također, protiv Bluesa im je upitan najbolji napadač i igrač te najveća zvijezda ekipe Evander Kane, kojeg muči lakša ozljeda koljena, a u posljednje vrijeme su kao momčad u dosta lošoj formi pa su i pali sa sredine konferencije na predzadnje mjesto Zapada. Kod kuće ne igraju dobro i imaju tri od svoja četiri ukupna poraza na svom ledu, dok je posljednji od Montreala bio uz 0:3. Malo zabijaju i malo primaju te im je prosjek zasad ispod 2.5 golova po utakmici u obje kategorije, tako da se na ovu utakmicu čak može probati under. Ipak, za tu okladu je najveći problem golman Pavalec koji je nepouzdan i koji može mnogo primiti u kratkom vremenu. A pogotovo je tome tako kad u Manitobu dolazi jaki St. Louis, koji stiže s pet pobjeda iz šest utakmica, od kojih je posljednja bila u Chicagu kod aktualnog prvaka uz rezultat 3:2 nakon penala. Bluesi primaju malo po utakmici, jedva dva pogotka u prosjeku i igraju sjajno u zadnje vrijeme, a iako će biti umorni u Kanadi zbog drugog gostovanja zaredom, teško mi je vjerovati da će Winnipeg sjajnom Halaku zabiti više od dva gola kad mnogo jači napad Chicaga u tome nije uspio. Stoga ova oklada definitivno ima vrijednost. Detaljnije
ZenitStP-CSKA Moskva 1 1,80
RAEC Mons-RSC Anderlecht 2 1,55
AS Roma-SSC Napoli 1X 1,40
Kölner Haie-Augsburger P. 1 1,60
Olympiacos(h-8,5)-UnicaMal 1 1,85 za samo pola koša!!!!
Sarpsborg-Brann Bergen 1X 1,25
većina ima takvu hrpu doma sam ih je sram priznat...
većina ima takvu hrpu doma sam ih je sram priznat...
Pa i ja bi imao da ne igram online :D
Al uglavnom potrosim vecinu na racunu i onda si vratim sve pare 1 listicem i tako se vrtim u krug, tak da sam stalno na nuli...
Za duplanje, vaše mišljenje?
ja ne bi danas igrao Barcu, gostovanje kod Osasune je uvijek neugodno, a Messi neće početi od prve, a pitanje je da li je 100% spreman
možda bi se isplatilo igrati Benzema ne daje gol 1.8 je koef, a Benzema će biti na klupi, vjerojatno će ući u igru oko 70 min, a mislim da mu je to premalo vremena da zabije. Morata kreće od prve min.
evo jedan čist tolko da se ima kaj za pratit danas
Sta je s parom Getafense-Braga stavio sam 2 a pise samo konačni rezutat?
znači da neće live score pratiti utakmicu (vjerovatno na rezultati.com), nego će samo pisati konačan rezultat kad ga budu imali
Pa jel ovo moguće i barca i ManUtd
čito analize malo i gledam sparta prag/dukla prag iz 2/1 koef.26,00(supersport)
Ja cu probat za 5 kn :) pa kud "puklo"
2,15
Torino FC-Inter Milano 2
2,20
Sochaux-Monaco 2
1,45
OFI Kreta-Ergotelis 1
1,70
HSV(rbg)-VfB Stuttgart 4-5
2,50
Inter x
Pa jel ovo moguće i barca i ManUtd
a mene je MU zahebo ranije kad je izgubio od WBA doma!!! tak da me ovo ne čudi,
al ne čudi me ni Osasuna koja je znala bez problema dobit Barcu!! da sam bio pri lovi na računu uplatio bi 1 ili 1X na Osasunu...
Po meni je to jako loše složen tiket za tu kvotu i ulaganje. Bolje ti puknit čistu duju na PSV, neznam čega se bojiš, Dinamo ovako loše nije igrao odavno već, mislim Hajduk mu prijetu u prvenstu nakon 2005, a oni igraju protiv PSV-a u ovom stanju, tu bi se čak mislio puknit na hendikep. Al ja ću sigurno stavit 100-200 čisto na PSV jer je ovo poklon. Nemogu vjerovat da se neko ravna po kvotama, pa da igram po kvotama nebih nikad dobio. Evo po meni za neki minalni ulog tipa 5kn što se ispaliti probat za danas:
Arsenal - Dortmund X/1
Marseille - Napoli 2
Milan Barcelona 2
Schalke - Chelsea 2
I ovdje se najviše bojim barce da ne kiksa iako je Milan očajan.
Po meni je to jako loše složen tiket za tu kvotu i ulaganje. Bolje ti puknit čistu duju na PSV, neznam čega se bojiš, Dinamo ovako loše nije igrao odavno već, mislim Hajduk mu prijetu u prvenstu nakon 2005, a oni igraju protiv PSV-a u ovom stanju, tu bi se čak mislio puknit na hendikep. Al ja ću sigurno stavit 100-200 čisto na PSV jer je ovo poklon. Nemogu vjerovat da se neko ravna po kvotama, pa da igram po kvotama nebih nikad dobio. Evo po meni za neki minalni ulog tipa 5kn što se ispaliti probat za danas:
Arsenal - Dortmund X/1
Marseille - Napoli 2
Milan Barcelona 2
Schalke - Chelsea 2
I ovdje se najviše bojim barce da ne kiksa iako je Milan očajan.
Ozbiljno?
Prije bih to igrao:
Arsenal - Dortmund 1x
Marseille - Napoli 2
Milan Barcelona 2
Schalke - Chelsea x
Evo jedan prijedlog za uto, sri i čet...
odigraj Bayern F+2
PNemogu vjerovat da se neko ravna po kvotama, pa da igram po kvotama nebih nikad dobio. Evo po meni za neki minalni ulog tipa 5kn što se ispaliti probat za danas:
a po čemu se ravnaš - po kaliteti ekipe - pa onda s koliko golova je Barca nakantala Osasunu neki dan???
stvar sreće.
Ravnam se po formi i kvaliteti ekipe/igrača i njihove tendecije oscliranja. A to što si rekao, jest desit će se u vrh glave 1-2 puta po sezoni da će netko kao Barca kiksat, ali kao što kažeš to je stvar sreće pa zato ja na takve "zicere" tipa Barca, Nadal, Đoković, San Antonio i slični igram jedino kad je kvota na njih isplativa tipa 1,40 (pa dalje) a igraju protiv nekih sikira. A da će me neka kvota preplašit jer je neuobičajeno velika a nema razloga biti ja to vidim jednostavno kao poklon kladara. Prošlu sezonu su mi omiljeni bili: Tipsarević - redovito visoka kvota kontra njega a frajer redovito gubio, Bryant - uvijek bili astronomski brojevi koševa da će dati, a 10! utakmica zaredom je bilo manje koševa, tu jedino žalim što nisam stavio neku veću paru od 100kn pa zaradio koju kunu, onda su kasnije smanjili broj koševa. I Monaco u tenisu također kontra njega velike kvote a često gubio. Sad ove sezone vatam kad igra Man. City oba daju gol i 3+ jer bude dosta često a kvota je redovito preko 2. I kontra Federera al čini se da su i klade skužile pa stavljaju sve manje kvote kontra njega.
Ovo bi trebalo proći.
hahahahah, samo cekaj kad Lampard zabije golcinu iz vana
AC Milan-FC Barcelona 1X 2,55
FC Porto-Zenit 1 1,65 zašto me ovo podsjeća na Čelzea - Basel prije mjesec dana????
Steaua Bukurešt-FC Basel ODG 1,70
Atl. Madrid gol u 1pol DA 1,30
Šalke - Čelsea gol u 1pol. NE 2,70
Moj odabir za večeras
;
1 listić/2 listić
1 par; ChelseaX2/1.35, ( 0 : 1 ) 0 : 3
vjerujem u Big Mou-a i blue društvo, apotekari do sada imaju savršen skor, dočim blue bluze su jednom doma kiksale, u ovoj utakmici će biti teško ali mala prevaga londončanima,
2 par; Arsenal 1X/1.50, ( 1 : 1 ) 1 : 2
baš zato što topnici igraju doma, vjerujem da će potegnuti uzeti makar jedan bod, obzirom su današnji gosti pokazali da su ove sezone na goetujućim terenima nešto tanki, nedorečeni,
3 par; Napoli X2/1.40, ( 0 : 1 ) 1 : 2
u ovoj grupi, domaćini su objektivno najlošiji, a ovom prilikom gosti imaju vrlo odlične šanse doći do bod/ov/a, koji bi značili vrlo veliku sigurnost u daljnji plasman, a samo ću reći da im je trener opaki Rafa Benitez, a golman Pepe Reina, meni osobno dragi ljudi,
4 par; Atletico Madrid 2/1.35, ( 0 : 2 ) 0 : 3
ovdje se nema puno toga što za kazati, gosti su u prošlom kolu izgubili glupo glupu utakmicu, vjerojatno se čuvavši za današnju utakmicu, gdje realno budi rečeno 1.35 na pobjedu gosta je po mojem viđenju, POKLON BON,
5 par; Milano : Barcelona, 1X/2.55 i 2/1.65, ( 1 : 1 ) 1 : 1
odigrao sam upravo zato da malo uvećam eventualnu dobit, obzirom na ovoj utakmici može biti svega i svačega, over golova, a ne bi me začudilo koji CK + kazneni udarac, u svakom slučaju, neka pobjedi danas bolji.
Koeficijenti su na prvom listiću 9.7595 a na drugom 6.3150, uplata nije prevelika, ukupno 50 + mt, najveća moguća zarada oko 195.00 kuna, toliko od mene!!!!