Uplaćivanje nekome novac na Paypal račun

poruka: 40
|
čitano: 58.579
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Uplaćivanje nekome novac na Paypal račun

Tebi je isto kad pravno lice uplacuje pravnom licu i kad fizicko lice uplacuje fizickom licu na paypal.... Ako je tebi to isto onda je stvarno razgovor zavrsen....

Pricam o konkretnom slucaju prevare i uplate preko paypala na nevidjeno anonimnom licu o kojem ne znas apsolutno nista niti ima sanse da saznas.....

I ne moras meni pricati kako se kupuje on line jer imam 4cifreni broj on line transakcija i vrlo dobro znam sta  kako se moze ili ne moze i kazem ti da mene ne mozes prevariti ma kako to dobro pripremio.....Ja nikad nisam popusio lovu na on line transakcijama.....

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Tebi je isto kad pravno lice uplacuje pravnom licu i kad fizicko lice uplacuje fizickom licu na paypal.... Ako je tebi to isto onda je stvarno razgovor zavrsen....

Pricam o konkretnom slucaju prevare i uplate preko paypala na nevidjeno anonimnom licu o kojem ne znas apsolutno nista niti ima sanse da saznas.....

I ne moras meni pricati kako se kupuje on line jer imam 4cifreni broj on line transakcija i vrlo dobro znam sta  kako se moze ili ne moze i kazem ti da mene ne mozes prevariti ma kako to dobro pripremio.....Ja nikad nisam popusio lovu na on line transakcijama.....

Nisi shvatio.

No, ako procitas ponovno moj prvi odgovor na ovu temu, vidjeti ces da sam to sto ti govoris - vec ranije napisao.

Vjerujem da si ti onda zreo za poziciju heada frauda velike firme kad sve znas i nisi nikad bio prevaren. Ako ne to, mozda drzanje seminara o toj temi :)

No, dobro, ne zelim nastavljati dalje jer je sve jasno.

Pozz

9 godina
odjavljen

Tvoja logika je ako si ti popusio foru da ce svako? I ko se sad pravi pametan? Ja nisam nikad vjerovao ti ili ne. Meni svejedno......

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Tvoja logika je ako si ti popusio foru da ce svako? I ko se sad pravi pametan? Ja nisam nikad vjerovao ti ili ne. Meni svejedno......

Gle, sve si vec rekao. Radim u firmi s 4,5 milijuna korisnika blisko fraudu i nekako vjerujem da znam sto pricam.

A takvi koji "nisu nikada nit' ce" ti je isto kao i voznja motorom: Postoje oni koji su pali s motora i koji ce pasti. Nema trecih.

Ima i onaj vic: Otkad sam samog sebe uhvatio u lazi, vise nikome ne vjerujem. :)

9 godina
odjavljen

Ne kazem ja da ti lazes ali malo je podcjenjivacki reci da ce svako popusiti foru. Samim tim priznajes da su lopovi pametniji od tebe. Meni ne smeta al nemoj drugima govoriti to isto...

Ja nisam popusio foru i volio bih vidjeti foru koju cu ja popusiti....

14 godina
neaktivan

Ako nije podcjenjivacki "ja necu nikad; mene nitko ne moze, itd.", ne znam kaj je?

Lopovi ionako jesu često korak ispred. Bave se razmisljanjem kako unaprijediti postojece i smisliti novu caku koju ce netko popusiti. Premisa prevencije i je zauzeti stav da ces biti zajeban, pa gledati kako to izbjeci (da ne ucis na vlastitom iskustvu).

15 godina
neaktivan

Vidim da ste se raspametili pa da vam pojasnim kako moj shop funkcionira na eBayu i Etsyu (istina, nema puno veze sa ovom velikom uplatom koju sam namjeravao platiti, ali bitan je smisao svega). Sve što prodajem, a nemam artikl ispod 10-12$, neki su i 60-70$, šaljem isključivo BEZ TRACKING NUMBERA. US, Kanada, Japan, UAE, Brazil, Australia, Južnoafrička republika, hebena New Caledonia...nema gdje nisam slao. Zašto bez trackinga? Zato jer moj posao funkcionira na povjerenju (i jeftinija je poštarina naravno, a time je proizvod konurentniji naspram drugih). Znate koliki mi je pototak refunda na preko 5000 prodanih artikala - ispod 0.1%. Od tih 0.1% mogu samo nagađati koliko me je kupaca prevarilo, a koliko se paketa zaista izgubilo. Zašto to sve govorim. Zato jer da među ljudima nema minimum povjerenja, ovaj svijet bi otišao u k... Po načinu razmišljanja se vidi se da ste oboje sa balkana gdje je zlatno pravilo "ako možeš zajebat, zajebi". I ako imaš imalo mozga, uz malo komunikacije vrlo lako možeš prepoznati lažova od ozbiljnog prodavača. Obzirom da često kupujem na Njušaklu (imam bar 200 kupovina), dogodilo mi se više puta da naletim na majmuna koji misli da su svi naivni kao pojedinci. Ako imaš imalo mozga, nećeš uplatiti unaprijed dok god ne ispitaš sve mogućnosti i ne izvućeš sve moguće informacije kako od kupca tako i na forumima. To je i smisao upita postavljenog ovdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
DFurka kaže...

Ako nije podcjenjivacki "ja necu nikad; mene nitko ne moze, itd.", ne znam kaj je?

Lopovi ionako jesu često korak ispred. Bave se razmisljanjem kako unaprijediti postojece i smisliti novu caku koju ce netko popusiti. Premisa prevencije i je zauzeti stav da ces biti zajeban, pa gledati kako to izbjeci (da ne ucis na vlastitom iskustvu).

Ja sam do sada izbjegao a ti ocigledno nisi. Tvoja premisa je mene su zajebali svakog će... Neće...

9 godina
odjavljen
ChillyBoy kaže...

Vidim da ste se raspametili pa da vam pojasnim kako moj shop funkcionira na eBayu i Etsyu (istina, nema puno veze sa ovom velikom uplatom koju sam namjeravao platiti, ali bitan je smisao svega). Sve što prodajem, a nemam artikl ispod 10-12$, neki su i 60-70$, šaljem isključivo BEZ TRACKING NUMBERA. US, Kanada, Japan, UAE, Brazil, Australia, Južnoafrička republika, hebena New Caledonia...nema gdje nisam slao. Zašto bez trackinga? Zato jer moj posao funkcionira na povjerenju (i jeftinija je poštarina naravno, a time je proizvod konurentniji naspram drugih). Znate koliki mi je pototak refunda na preko 5000 prodanih artikala - ispod 0.1%. Od tih 0.1% mogu samo nagađati koliko me je kupaca prevarilo, a koliko se paketa zaista izgubilo. Zašto to sve govorim. Zato jer da među ljudima nema minimum povjerenja, ovaj svijet bi otišao u k... Po načinu razmišljanja se vidi se da ste oboje sa balkana gdje je zlatno pravilo "ako možeš zajebat, zajebi". I ako imaš imalo mozga, uz malo komunikacije vrlo lako možeš prepoznati lažova od ozbiljnog prodavača. Obzirom da često kupujem na Njušaklu (imam bar 200 kupovina), dogodilo mi se više puta da naletim na majmuna koji misli da su svi naivni kao pojedinci. Ako imaš imalo mozga, nećeš uplatiti unaprijed dok god ne ispitaš sve mogućnosti i ne izvućeš sve moguće informacije kako od kupca tako i na forumima. To je i smisao upita postavljenog ovdje.

Ako sam ja medju ovom dovjica grijesis... Imam 4cifreni broj transakcija izvana i jos toliko unutar balkana kao prodavac i nikad me nije niko prevario niti sam ja ikoga prevario....

Nikad nisam popusio lovu ni na koji nacin... Aposlutno se slazem sa tobom da je povjerenje kljuc svega.  Mi u Bosni imamo pik.ba koji ima ocjenjivanje kupaca i prodavaca i to  je odlican sistem... Ljudi vjeruju u ocjenu. Nisam jednom dozivio da mi lljudi nude pare unaprijed jer vide moje ocjene i vjeruju na rijec.... Njuskalo koliko vidim toga nema.... Nazalost....Isto tako unutar Republike srpske (Za federaciju ne znam) mogu poslati i da naznacim da kupac moze otvoriti paket prije placanja i to sam redovno radio pogotovo sto je to besplatna usluga....Takodje uvijek koristim uslugu placanja pouzecem.

8 godina
neaktivan

Pozdrav,

Da li ima netko kome trebaju novci na Paypal računu za obavljanje kupovina (tj. novci u Paypal Balance u USD) ?

Npr 200 USD, 300 i naviše.

Nudim prebacivanje iznosa koji vam treba vama na Paypal u zamjenu za novčanu protuvrijednost (gotovina).

Sve po dogovoru. VAŽNO: Napominjem da ovo nije nikakav vid prijevare i svu primopredaju obavljamo isključivo uživo. Mogu doći do vas.

Prednost središnja Hrv, ZG, sjeverozapad Hrv.

Hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice