Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

poruka: 100
|
čitano: 32.627
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?
makaweli kaže...
pandza94 kaže...

Koje je vaše iskustvo u vezi ADM-a?Kako nisam iz HR(Inace zivim u Hercegovini)dostavit ce mi PC kod frend u Imotski pa me zanima meni će sastavljat PC tj menis e neda(stra me da ne shebem nesto :D)hoce li poslat kakvu pokvarenu opremu??I koliko bi dostava trajala ' :)

ADM je vjerojatno jedna od najkvalitetnijih, najopremljenijih trgovina informatičke opreme u Hrvatskoj. Tamo rade stručni ljudi koji znaju svoj posao , a ne hrpa kvazi-stručnjaka sa 0 iskustva. Dobit ćeš sve na vrijeme u roku par dana, uredno zapakirano. Ukoliko imaš problema morat ćeš otići do Zagreba lijepo pokažeš jamstveni list, račun i zamijene ti komponentu i problem rješen.

Hvala al mi je Zagreb opet malo daleko al nea veze nadam se da je sve kvalitetno!Zanima me ako iznos uplatim danas oko 9 sati ujutro bili mogao dobiti komponente(tj. sastavljen PC) do sutra jer me nema kod kuće preko vikenda!Hvala unaprjed Cool

15 godina

dobit ces komp kroz tri dana ....

Stisni thumb down ako te čini sretnijim ...
17 godina
pandza94 kaže...
makaweli kaže...
pandza94 kaže...

Koje je vaše iskustvo u vezi ADM-a?Kako nisam iz HR(Inace zivim u Hercegovini)dostavit ce mi PC kod frend u Imotski pa me zanima meni će sastavljat PC tj menis e neda(stra me da ne shebem nesto :D)hoce li poslat kakvu pokvarenu opremu??I koliko bi dostava trajala ' :)

ADM je vjerojatno jedna od najkvalitetnijih, najopremljenijih trgovina informatičke opreme u Hrvatskoj. Tamo rade stručni ljudi koji znaju svoj posao , a ne hrpa kvazi-stručnjaka sa 0 iskustva. Dobit ćeš sve na vrijeme u roku par dana, uredno zapakirano. Ukoliko imaš problema morat ćeš otići do Zagreba lijepo pokažeš jamstveni list, račun i zamijene ti komponentu i problem rješen.

Hvala al mi je Zagreb opet malo daleko al nea veze nadam se da je sve kvalitetno!Zanima me ako iznos uplatim danas oko 9 sati ujutro bili mogao dobiti komponente(tj. sastavljen PC) do sutra jer me nema kod kuće preko vikenda!Hvala unaprjed Cool

iskeno ne vjerujem, mislim da je isporuka 2 ili 3 dana.

Narucis danas i neka u ponedjeljak bude tu ili u subotu ako rade.

OFFT:

Jel to jos jedan Mostarac? :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
pandza94 kaže...

Ko ti smeta poslati pokvarenu robu dostavnom sluzbom???

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
goodye kaže...
pandza94 kaže...
makaweli kaže...
pandza94 kaže...

iskeno ne vjerujem, mislim da je isporuka 2 ili 3 dana.

Narucis danas i neka u ponedjeljak bude tu ili u subotu ako rade.

OFFT:

Jel to jos jedan Mostarac? :D

Covjek nije mostarac nego drinovcanin ;) tocnije grudanin ako os malo vise hah

:D

17 godina
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Onda ti je blizu Imotski, mozes se ti i u subotu provozati gore.

Znam di su Drinovci, radim u Grudama.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Šta je ovo svi smo Gruđani ovdje, ili radimo u Grudama... Grude centar svita :D

BTW. Naručiva sam od ADM-a miša na sestrinu adresu u Zmijavcim i došlo je u roku od 3 dana. Uglavnom, pozitivno iskustvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Šta je ovo svi smo Gruđani ovdje, ili radimo u Grudama... Grude centar svita :D

BTW. Naručiva sam od ADM-a miša na sestrinu adresu u Zmijavcim i došlo je u roku od 3 dana. Uglavnom, pozitivno iskustvo.

Ah čini se da nas ima puno hah :)) nadam se da će miu PC doći do ponedjeljka :D 

P.S.Ima neko kuna za razminit hahah :P

17 godina
pandza94 kaže...

Teško ćeš nać kuna, pitaj nekoga, ako ikog znaš, ko radi u Kave da vidi imali išta po poslovnicama. :)

15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
pandza94 kaže...

Teško ćeš nać kuna, pitaj nekoga, ako ikog znaš, ko radi u Kave da vidi imali išta po poslovnicama. :)

haha PC naša sam većinu jos tražim malo kuna heh :) sto adm ne prima marke kad nas je voliko hah :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice