Blagdanska donacija T-HT-a

poruka: 4
|
čitano: 2.243
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo jedna jako lijepa gesta blagdanskog duha od T-HT-a. Za svaku pohvalu.

T-Hrvatski Telekom je danas u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice u Zagrebu predstavio ovogodišnju blagdansku donaciju namijenjenu zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske. Tom je prigodom ravnatelju Kliničke bolnice Sestre milosrdnice prof. dr. sc. Krešimiru Rotimu simbolični ček za nabavku potrebne opreme za hitan prijam na Kliniku za kirurgiju uručio predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić.

Ovogodišnja blagdanska donacija T-Hrvatskog Telekoma osim spomenute uključuje i potrebnu opremu za još pet zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske: Ustanovu za hitnu medicinsku pomoć u Rijeci, te ambulante za hitan prijam u Domovima zdravlja u Vukovaru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu. Ukupna vrijednost donacije iznosi 1.151.500,00 kuna. Ovogodišnje su donacije dodijeljene u skladu sa savjetima struke i u potpunosti prilagođene trenutačnim potrebama pojedinih ustanova pa je tako financijska potpora Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice u Zagrebu namijenjena opremanju kirurške ambulante za hitan prijam uređajem za elektrokoagulaciju i videokolonoskopom, a Ustanovi za hitnu pomoć u Rijeci za nabavu defibrilatora s 12-kanalnim EKG-om i uređajem za vanjsku masažu srca. Dom zdravlja Vukovar sredstva će iskoristiti za nabavu prijenosnoga 12-kanalnog EKG-a za vozilo hitne pomoći, stacionarnog 12-kanalnog EKG-a za ambulantu hitne medicinske pomoći, pulsnog oksimetra, tlakomjera na pero, stetoskopa i otoskopa, dok će Domu zdravlja Slavonski Brod sredstva poslužiti za nabavu defibrilatora, pedijatrijsko-reanimacijskih setova, reanimacijskih setova za odrasle, aspiratora te kompleta Schanzovih ovratnika za djecu i odrasle te kompleta udlaga. Financijska sredstva za Dom zdravlja Šibenik namijenjena su za nabavu defibrilatora, pulsnog oksimetra, seta za intubaciju i aspiratora, a sredstva za Dom zdravlja Dubrovnik za nabavu monitora, defibrilatora, 12-kanalnog EKG-a, vanjskoga srčanog stimulatora i torbe za reanimaciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 21:41 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Blagdanska donacija T-HT-a

Ajde, ajde... svi znamo da... "theres no such thing as a free lunch" ... 

Sve je to netko platio... ja, ti, ostali... a oni si to lijepo odbijaju od poreza ili kako se to vec knjigovodstveno vodi...

15 godina
neaktivan

jbg pokradu nas pa onda imaju za humanitarne svrhe ... :pljesak:

xF: rebelsy

2 1 hvala 0
15 godina

Ja ne kažem da oni zarađuju na nama. Ali samo kažem da je ovo jako fina gesta. I pozitivno su me obradovali. Ipak je ovo zaista za svaku pohvalu. Samo ovakve stvari bi trebali radit sve malo unosnije firme i ne samo za blagdane.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 21:56 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice