Spreman Vista Service Pack 2

poruka: 76
|
čitano: 12.932
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spreman Vista Service Pack 2".
17 godina

Nadam se da su ispravili flicker taskbara kada je na autohide...

0 0 hvala 0
17 godina

Ajde, neka je i to napokon gotovo... Tek sam prije nešto više od mjesec dana prešao s XP-a na VIstu i ima niz stvari koje me živciraju. Sad očekivam taj SP2 da vidimo jesu li ispravili što od brojnih smetala u ovom OS-u.

Znam da ne možemo od ovog SP-a očekivati da napravi što i SP2 za XP ali, nade ipak ima...  Izlanuo se

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: AsRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlična vijest! Vjerujem da će biti u BUG-u u svibanjskom broju...tad ću ga i instalirati

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odlično... Znači još malo.

Ipak, pričekat ću tjedan-dva sa instalacijom nakon što izađe. Čisto da malo pogledam komentare.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
17 godina

Hmm, ja skinuo juce nesto za sto tvrde da je SP2, pise da je verzija 6002.17506.090313-1730 sto bi znacilo da je novija nego ova iz clanka. I sad ti znaj :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spreman Vista Service Pack 2
Solo761 kaže...

Hmm, ja skinuo juce nesto za sto tvrde da je SP2, pise da je verzija 6002.17506.090313-1730 sto bi znacilo da je novija nego ova iz clanka. I sad ti znaj :).

Da nisi skinuo kakav Virus service packCool?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

da budem malo pain in the a$$...

RTM je kratica za Release to manufacturing   a ne Ready to manufacture

0 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...
Solo761 kaže...

Da nisi skinuo kakav Virus service packCool?

Ne bih rekao, antivirus bi se aktivirao, a i sumnjam da bi se netko dao toliko truda i napisao krivu verziju :P
17 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

da budem malo pain in the a$$...

RTM je kratica za Release to manufacturing   a ne Ready to manufacture

Neka si im reka.

Jos ovi SP pa onda na Windows 7.
16 godina
neaktivan

Bez obzira na SP, vistu preskaćem u širokom luku...

Ništa ne ostavljaj nedvrš

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
username kaže...

Kak se ono veli - 'your loss'  Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
username kaže...

Kak se ono veli - 'your loss'  Namigiva

tesko....
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ajde, neka je i to napokon gotovo... Tek sam prije nešto više od mjesec dana prešao s XP-a na VIstu i ima niz stvari koje me živciraju. Sad očekivam taj SP2 da vidimo jesu li ispravili što od brojnih smetala u ovom OS-u.

Znam da ne možemo od ovog SP-a očekivati da napravi što i SP2 za XP ali, nade ipak ima...  Izlanuo se

obrnuto.
po meni je sp1 ispravio sve kriticno za xp, a sp2 i sp3 su bili minorniji.
tako da od sp2 za vistu očekujem puno više nego od sp2 za xp.

Ali ono, trebalo bi napraviti clean install Viste prije sp2 da bi on djelovao kako treba, pogotovo ako niste nedavno to napravili. ja recimo imam vistu instaliranu od 8. mjeseca 2008, znači oko 8 mjeseci, što je za glomazan i bugovit softver poput viste previše.
a što se tiče Win7 - thumbs up
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
17 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...
cro_blue kaže...

obrnuto.
po meni je sp1 ispravio sve kriticno za xp, a sp2 i sp3 su bili minorniji.
tako da od sp2 za vistu očekujem puno više nego od sp2 za xp.

Ali ono, trebalo bi napraviti clean install Viste prije sp2 da bi on djelovao kako treba, pogotovo ako niste nedavno to napravili. ja recimo imam vistu instaliranu od 8. mjeseca 2008, znači oko 8 mjeseci, što je za glomazan i bugovit softver poput viste previše.
a što se tiče Win7 - thumbs up
 nebi baš rekao da je SP2 za XP bio kozmetika, upravo suprotno...
mama ti je biljna uš
16 godina
neaktivan

ima li ga igdje za x64 rc ili rtc

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam bog zna kolko oduševljen...više me zanima sedmica..... 

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)

0 0 hvala 0
17 godina

Vistu sam bio koristio nešta manje od mjesec dana...čisto da vidim kakva je...ali sam se vratio na "good old" XP...također me više zanima Win 7

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jedva čekam.

Napravit cu slipstream SP2, pa onda clean instal.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 OC 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
17 godina

mene samo zanima kad ce novi krek za to cudo Izlanuo se

ne mislim kupovat smece dok me na to ne prisile zakonom.

17 godina
odjavljen

Koristim 64 bitnu Vistu business (original) od 10 mjeseca prošle godine. Stroj mi je krcat razvojnim alatima (VS2008, devexpress...) plus hrpetina manje-više nepotrebnih stvari. Nikada, ali NIKADA nisam imao ni jedan jedini problem. Svaki update mi se instalira i mogu reći da sam iznimno zadovoljan sa dosadašnjim ponašanjem. I ja sam prije bježao od viste ali u firmi sam ju morao instalirati i jako mi je drago zbog toga. Poprilično sam siguran da većina ljudi koji imaju original vistu nemaju nikakvih problema. Isto tako, frend iz firme ima nekakvog phenoma i 4870x2 - iako ima dual boot uvijek se igra isključivo pod vistom jer kaže da mu je sve brže. Inače, ja u firmi imam e8600 i 8 giga rama ali i ostalima u firmi sve radi super (i sa znatno slabijim strojevima).

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wow, ovo stvarno nisam očekivao, service pack 2 za nešto tako savršeno kao što je vista...

možda sljedeće godine izađe nešto još neočekivanije, npr. SP3.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma šta vredi taj sp2 kad će uskoro izać sedmica...  Neodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oće naplatiti i ovaj sp?

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

neće svi preći na sedmicu
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
16 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...
jurluk kaže...

onda si ti jedan od rijetkih. jer i sama beta sedmice je bolja i od xp-a i od viste. a što će tek biti sa punim izdanjem?!
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
MocniSkopac kaže...
jurluk kaže...

onda si ti jedan od rijetkih. jer i sama beta sedmice je bolja i od xp-a i od viste. a što će tek biti sa punim izdanjem?!
 :|
The Man Who Broke A Dragons Heart...
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Koristim 64 bitnu Vistu business (original) od 10 mjeseca prošle godine. Stroj mi je krcat razvojnim alatima (VS2008, devexpress...) plus hrpetina manje-više nepotrebnih stvari. Nikada, ali NIKADA nisam imao ni jedan jedini problem. Svaki update mi se instalira i mogu reći da sam iznimno zadovoljan sa dosadašnjim ponašanjem. I ja sam prije bježao od viste ali u firmi sam ju morao instalirati i jako mi je drago zbog toga. Poprilično sam siguran da većina ljudi koji imaju original vistu nemaju nikakvih problema. Isto tako, frend iz firme ima nekakvog phenoma i 4870x2 - iako ima dual boot uvijek se igra isključivo pod vistom jer kaže da mu je sve brže. Inače, ja u firmi imam e8600 i 8 giga rama ali i ostalima u firmi sve radi super (i sa znatno slabijim strojevima).

Ja poznajem cirka 10-tak ljudi s Vistom i svi su jako zadovoljni, tako da mi nikada neće biti jasne kritike koje neki guraju po forumima. Lightning evo kaže da je imao problema koji su meni nezamislivi, a instalirao sam Vistu na 4 posve različita računala.
Uostalom, sve je više postova, blogova i sl. koji zapravo dokazuju da je Vista OK i nikome nije jasno odakle negativni komentari kada svi koji probaju Vistu su zadovoljni.

Izgleda da su to zapravo gluposti i negativan marketing "nekih" kompanija i "prenošene riječi" po forumima od raznih "legalnih" korisnika i često tuduma koji ne znaju isključiti UAC.
Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
17 godina
neaktivan

takoder se moram slozit sa zadnjim postovima ovdje! i ja koristim vistu vec dvije gosine i zaista me cudi sto ljudi pricaju da ne valja! meni radi bez frke, aktivirao sam je bez problema, SP1 je gore, reinstalirao, updateao, igram igrice, radim i sve ostalo kaj treba bez i jedne zamjerke. A sad da instaliram i SP2 i bit je jos bolje :)

ono što se može pretpostaviti da ljudi instaliraju ovako komplekasan OS na P3 i P4 sa 256 MB ili 512 MB ram-a. e pa na takvom necemu fala bogu, nece raditi ni vista home basic a kamoli home premium ili ultimate verzija.

tako da nemojte ljudi pisati žalopojke na vistu i kako je ona smece ako ste to culi od nekog "frenda" i ak je niste probali sami na pravoj masini.

Lp, ivan

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kad sam prešao na vistu preporodio sam sve šljaka bez problema za razliku

od xp koji bi otišo brzo u k....ac a ljudi skaču na nove stvari bez veze kad je u pitanju windows 7

naravno još je u beti moram napomenuti da vista koju sam instalirao radi več 8 mjeseci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MocniSkopac kaže...
jurluk kaže...

tocno tako ja ostajem na visti dok nebude prastara.. tj negdje do 2015 bar..
LUXX je dobio mail sa slikom mojih hr i grckih osobnih isprava Zato tisina!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 17:05 (Vane).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice