Nadam se da su ispravili flicker taskbara kada je na autohide...
Ajde, neka je i to napokon gotovo... Tek sam prije nešto više od mjesec dana prešao s XP-a na VIstu i ima niz stvari koje me živciraju. Sad očekivam taj SP2 da vidimo jesu li ispravili što od brojnih smetala u ovom OS-u.
Znam da ne možemo od ovog SP-a očekivati da napravi što i SP2 za XP ali, nade ipak ima...
Odlična vijest! Vjerujem da će biti u BUG-u u svibanjskom broju...tad ću ga i instalirati
Odlično... Znači još malo.
Ipak, pričekat ću tjedan-dva sa instalacijom nakon što izađe. Čisto da malo pogledam komentare.
Hmm, ja skinuo juce nesto za sto tvrde da je SP2, pise da je verzija 6002.17506.090313-1730 sto bi znacilo da je novija nego ova iz clanka. I sad ti znaj :).
Hmm, ja skinuo juce nesto za sto tvrde da je SP2, pise da je verzija 6002.17506.090313-1730 sto bi znacilo da je novija nego ova iz clanka. I sad ti znaj :).

da budem malo pain in the a$$...
RTM je kratica za Release to manufacturing a ne Ready to manufacture

da budem malo pain in the a$$...
RTM je kratica za Release to manufacturing a ne Ready to manufacture
Bez obzira na SP, vistu preskaćem u širokom luku...

Ajde, neka je i to napokon gotovo... Tek sam prije nešto više od mjesec dana prešao s XP-a na VIstu i ima niz stvari koje me živciraju. Sad očekivam taj SP2 da vidimo jesu li ispravili što od brojnih smetala u ovom OS-u.
Znam da ne možemo od ovog SP-a očekivati da napravi što i SP2 za XP ali, nade ipak ima...
ima li ga igdje za x64 rc ili rtc
Nisam bog zna kolko oduševljen...više me zanima sedmica.....
Vistu sam bio koristio nešta manje od mjesec dana...čisto da vidim kakva je...ali sam se vratio na "good old" XP...također me više zanima Win 7
Jedva čekam.
Napravit cu slipstream SP2, pa onda clean instal.
mene samo zanima kad ce novi krek za to cudo
ne mislim kupovat smece dok me na to ne prisile zakonom.
Koristim 64 bitnu Vistu business (original) od 10 mjeseca prošle godine. Stroj mi je krcat razvojnim alatima (VS2008, devexpress...) plus hrpetina manje-više nepotrebnih stvari. Nikada, ali NIKADA nisam imao ni jedan jedini problem. Svaki update mi se instalira i mogu reći da sam iznimno zadovoljan sa dosadašnjim ponašanjem. I ja sam prije bježao od viste ali u firmi sam ju morao instalirati i jako mi je drago zbog toga. Poprilično sam siguran da većina ljudi koji imaju original vistu nemaju nikakvih problema. Isto tako, frend iz firme ima nekakvog phenoma i 4870x2 - iako ima dual boot uvijek se igra isključivo pod vistom jer kaže da mu je sve brže. Inače, ja u firmi imam e8600 i 8 giga rama ali i ostalima u firmi sve radi super (i sa znatno slabijim strojevima).
Wow, ovo stvarno nisam očekivao, service pack 2 za nešto tako savršeno kao što je vista...
možda sljedeće godine izađe nešto još neočekivanije, npr. SP3.
ma šta vredi taj sp2 kad će uskoro izać sedmica...
oće naplatiti i ovaj sp?
Koristim 64 bitnu Vistu business (original) od 10 mjeseca prošle godine. Stroj mi je krcat razvojnim alatima (VS2008, devexpress...) plus hrpetina manje-više nepotrebnih stvari. Nikada, ali NIKADA nisam imao ni jedan jedini problem. Svaki update mi se instalira i mogu reći da sam iznimno zadovoljan sa dosadašnjim ponašanjem. I ja sam prije bježao od viste ali u firmi sam ju morao instalirati i jako mi je drago zbog toga. Poprilično sam siguran da većina ljudi koji imaju original vistu nemaju nikakvih problema. Isto tako, frend iz firme ima nekakvog phenoma i 4870x2 - iako ima dual boot uvijek se igra isključivo pod vistom jer kaže da mu je sve brže. Inače, ja u firmi imam e8600 i 8 giga rama ali i ostalima u firmi sve radi super (i sa znatno slabijim strojevima).
takoder se moram slozit sa zadnjim postovima ovdje! i ja koristim vistu vec dvije gosine i zaista me cudi sto ljudi pricaju da ne valja! meni radi bez frke, aktivirao sam je bez problema, SP1 je gore, reinstalirao, updateao, igram igrice, radim i sve ostalo kaj treba bez i jedne zamjerke. A sad da instaliram i SP2 i bit je jos bolje :)
ono što se može pretpostaviti da ljudi instaliraju ovako komplekasan OS na P3 i P4 sa 256 MB ili 512 MB ram-a. e pa na takvom necemu fala bogu, nece raditi ni vista home basic a kamoli home premium ili ultimate verzija.
tako da nemojte ljudi pisati žalopojke na vistu i kako je ona smece ako ste to culi od nekog "frenda" i ak je niste probali sami na pravoj masini.
Lp, ivan
kad sam prešao na vistu preporodio sam sve šljaka bez problema za razliku
od xp koji bi otišo brzo u k....ac a ljudi skaču na nove stvari bez veze kad je u pitanju windows 7
naravno još je u beti moram napomenuti da vista koju sam instalirao radi več 8 mjeseci