Ne razumijem, koga bi predstavljao?
I tko mi? Pa nisam ja HSIN lol i rekao sam već prije da ne poznajem osobno nikoga od natjecatelja. I ovaj dio "moraju" također nema smisla.
Razlog zašto je HSIN odustao je objasnio HSIN u svojoj obavijesti. Ne vidim da se AZOO očitovao oko toga, a DUMP je pobrisao sve komentare kad se stvorila rasprava.
DUMP-ovci kažu da su obrisali komentare jer se raprava razvila u pogrešnom smjeru, a da očekuju komentar AZOO-a o cijelom slučaju.
Ja iskreno (osim što poznajem neke članove) nemam ništa s DUMP-om niti imam bilo kakvu korist ni od DUMP-a, HSIN-a, AZOO-a, natjecanja i općenito lokalne informatike/računar(l)stva. Reagirao sam isključivo kada sam uočio pismo, način komentara ovdje i kada sam čuo drugu stranu priče koja je navodila ogromne razlike u ciframa.
Tijekom rasprave ovdje na osnovu iznesenoga zaključio sam nekoliko stvari:
- da su zadaci DUMP-a bili nešto lakši
- da vam smeta snižavanje kriterija (vam je uvjetno jer više ne znam tko je tko tu)
- da je HSIN tražio više novca.... (teorija gore)
- da su natjecatelji/HSIN grupa ljudi vjerojatno visokih sposobnosti (sudeći po uspjesima), ali istovremeno arogantni i neiskusni najprije u komunikaciji. (a to je šteta)
Koga ti onda predstavljaš ako nisi HSIN i nisi natjecatelj?