Maliciozni Banker u nas

poruka: 12
|
čitano: 2.033
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Maliciozni Banker u nas".
17 godina
Maliciozni Banker u nas

Ne spominje se PBZ COM@NET. Šta je snjim????

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 16:36 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Maliciozni Banker u nas

spominje se!

i ako ga koristis onda znas da imas jednokratne brojeve koje ti generira token - na taj nacin si siguran!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Maliciozni Banker u nas
sasa kaže...

spominje se!

i ako ga koristis onda znas da imas jednokratne brojeve koje ti generira token - na taj nacin si siguran!

Ne... ide na smart karticu i pin
Kublach
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...
sasa kaže...

spominje se!

Onda si u k*rcu ako se zarazis trojanom
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Ige kaže...
Kublach kaže...
sasa kaže...

spominje se!

Mislim da me ovaj redak spašava:

...konja imenom Banker koji se širi iskorištavanjem sigurnosnih nedostataka u Internet Explorer web pregledniku...
Kublach
17 godina

Ma to sranje su garant banke same napravile Osmijeh

17 godina
protjeran
Maliciozni Banker u nas

mogu se fuckat...hehheeeee

ponosan korisnik sam mozille

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...
Ige kaže...
Kublach kaže...
sasa kaže...

spominje se!

Mislim da me ovaj redak spašava:

...konja imenom Banker koji se širi iskorištavanjem sigurnosnih nedostataka u Internet Explorer web pregledniku...
 Lol, nisam to procito...Tako i treba bandi koja koristi IE...hehe
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Maliciozni Banker u nas

Budite bez brige, Banker 2.0 će podržavati Firefox i ostale preglednike.

Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam. Karl Marx, 1867.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maliciozni Banker u nas

a bilo je i vrijeme. rijetko kad se vidi neki funkcionalan komad malicioznog softvera.

inače, bilo bi zgodno napraviti anketu "klikećete li "Logout" kada izlazite iz internetskog bankarstva :)

horza [ono ispred konpjuktora]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maliciozni Banker u nas

Ah, pa to je i keylogger, banker upotrebljava "GetAsyncKeyState()" API da "kopira" vaš unos drito sa tipkovnice. Imate AKLT3 (Anti-Keylogger Tester) na firewallleaktester.com, pa testirajte može li vas vaša zaštita detektirati takav "behavior" i zaštititi taj Windows API...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 23:01 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maliciozni Banker u nas

Dobro da ste u članku linkali firmu Infogo is. Šta se bojite da će te im dati nekoliko posjeta?

****- www.Imagesforme.com • Hrvatski servis za besplatan upload slika i fotografija -****

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice