Bugatti predstavio jedinstveni model Brouillard, p

poruka: 4
|
čitano: 3.613
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugatti predstavio jedinstveni model Brouillard, p".
17 godina

Osvrt na "magla"- Nitko mu nikad nije ništa rekao za Bugatti, kapa dolje i za Tourbillon itd.

Ali ako ti direktor prodaje Rimac Automobila kaže u interviewu da su sve Nevere zakaparene, odnosno tih 150 komada, a nisu ni približno, niti će biti. Ja ne znam što je to nego magla.

I za P3 mobility i level 5 autonomije, a znao si da nećeš, opet magla.

Mislim da s Bugattijem radi top posao, vjerujem da i s onim djelom Rimca koji proizvodi za druge auto kompanije. Ali da ima u nekim segmentima magle, ima.

0 0 hvala 0
6 godina

Nisu mi nikad bile jasne te ultra niske šasije. Znači svaki roadkill završava u grill maski?

Neko malo veće kamenje ili predmeti na cesti.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Oooo Bože, da mi se provozati barem jednom s njim na Dalmatini...

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 mjeseci
Re: Bugatti predstavio jedinstveni model Brouillar
Magla Rimčeva registracija 😅

Evo pogledajte ove profinjenosti kod luksuznih automobila u kabinama, znači bez centralnog tačskrina i budalaština na dodir s kojima nas gnjave gotovo svi "auti za narod". Daj mi tako neki lijepi funkcionalni đojstik a ne kao Tesla sranje ekran 22" ili budale u KIA Sportage ubace ružni zaobljeni ekran od vrata do vrata, koji uopće nema funkcionalnost nego samo smeta što nema puhalo zraka na optimalnom mjestu da te hladi. Imaš ekrančine koje kasne kad nešto klikaš, a vrhunac iskorištenja tog ekrana je navigacija i kamera za vožnju unatrag (što može biti i na manjem ekranu od 7-10"), ostalo besmisleno.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice