Pomoc oko volana za pc (odabir)

poruka: 66
|
čitano: 29.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

evo trazio sam i nasao formula ex za 250kn,kaze da je u savresnom stanju ali da nemoze uslikat jer nema s cim.kaze da ga je testira prije 2 dana i da sve radi uredno i ak nebude radilo kod mene da slobdno vratim i dboijem povrat novca.

tako da mislim da cu to uzeti :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Pomoc oko volana za pc (odabir)
GaMeR112 kaže...

evo trazio sam i nasao formula ex za 250kn,kaze da je u savresnom stanju ali da nemoze uslikat jer nema s cim.kaze da ga je testira prije 2 dana i da sve radi uredno i ak nebude radilo kod mene da slobdno vratim i dboijem povrat novca.

tako da mislim da cu to uzeti :D

{#} ajde vise vozi...{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
13 godina
neaktivan

Pozdrav, mene zanima mozete li mi preporuciti volan sa H shifterom (mjenjacom) do nekakvih 400-500 kn, ako moze jeftinije jos bolje jer me ne zanima toliko kvaliteta volana koliko to da ima H mjenjac, također ne mora imati force feedback :) (S tim da ima H mjenjac naravno mislim i na to da volan ima i "clutch" pedalu, nisam upoznat sa volanima pa nisam siguran jel imaju svi).
Najvise bi igrao Tocu,Grid i city car driving (eh da, meni je igra super haha). 

EDIT: Vidim po netu da je za te novce nemoguce naci H shifter, bar mi probajte preporucit ako moze do 700 kn..... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 22:31 (Rayz00).

0 0 hvala 0
15 godina

Tu si mozes trazit jedino Logitech G25 , ako naleti kakav za 700kn !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Tu si mozes trazit jedino Logitech G25 , ako naleti kakav za 700kn !

Hvala. Vidio sam neke ljude na yt da si kupe samo shifter od g25/g27 i spoje na svoj volan, sad neznam kako to funkcionira. Još sam vidio neke da SAMI naprave svoj shifter, što mi se čini još čudnije. Uglavnom počet ću tražiti g25. {#}

13 godina
neaktivan
evo, procitao cijelu temu pa imam koje pitanje...krenuo sam malo igrat racing i rally simulacije, pa vidio da mi treba volan...dal za neko ozbiljnije igranje gledat ista slabije od g27, npr Logitech - Formula Force EX koju ste nahvalili...dal mi treba H shifter uopce, te 3ca pedala za kuplung?

vidio sam g27 na njuskalu vec za 1200kn...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice