Piratska stranka Hrvatske

poruka: 42
|
čitano: 4.559
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Piratska stranka Hrvatske

Več vidim....

1) Članarine, pa gurat dokle ide....

2) Medijska pažnja sa pipa,acta itd da se pridobije nešto glasova, kad se nešto postigne onda tko te hebe, a glavešine u toj stranci uživaju i dok vi budete govorili po forumima več je prekasno.

A sada, u kojoj je stranci bio taj "šef" hrv. piratske stranke?

Ako je bio kada je otišao uz nje (prije koliko tjedana)?

Ako je bio u toj stranci zašto je protiv nje sada? (jer su sve stranke iste, a vi se kao pokušavate boriti za nešto što vlada, čak i predsjednik odobravaju)

Koje iskustvo ima taj šef?

Najlakše je stvoriti stranku koja je "in", ukrcat se u ovaj vlak protiv pipe,acta itd i to je to. Baš me zanima koji je vaš plan protiv pipa/acta/sopa. Jer koliko vidim u onom pdf-u samo nabrajate što mislite učiniti, a ništa KAKO to učiniti..... Ali ova mi je najbolja:

What we have already done (1)

Organised a Facebook page (with close to 3000
followers), blog, a forum, a wiki, and a server for
collaboration and online projects

ima tu još poput

Authored articles, achieved media exposure by TV,
radio and newspaper interviews

media exposure? 

Ma dabogda ukinuli sopu pipu actu itd, ne samo što bi ja to iskreno volio nego da vidim koji će vam biti drugi glavni razlog. over&out

15 godina
neaktivan

Drugi glavni razlog piratskim strankama je reforma patentnog sustava.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Logi73 je li moguće pridružiti se tvom pothvatu protiv ACTA-e, PIPA-e i ostalih? Očito imaš neki plan ili akciju pa daj ju molim te iznesi ovdje da čujemo. 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ja nemam nikakav pothvat niti me briga za ovu stranku...

15 godina
neaktivan
Logi73 kaže...

Uvijek dobijm osip kad cujem ovakve postove...pa zasto, pobogu, onda uopce postas ak te nije briga?

13 godina
protjeran

Pa slušaj, svaka stranka je ista. Svaki put postavljaju neke nove ciljeve, a kad ljudi glasaju za njih i stranka postigne nešto odmah zaborave koji su im ciljevi bili. Prve 2 godine govore kako je bivša vlast sve pogoršala i sve je u rasulu, a druge 2 godine nešto čine i 6 mjeseci prije izbora kao da su oživjeli odmah pomažu drugima, i opet predstavljaju javnosti svoje ciljeve koje naravno nikada neće ostvariti. Postam ovdje da podržim ljude koji su protiv ovakvih stranaka. Više bi vjerovao da ste osnovali stranku sa drugim imenom i postavili si cilj da pomažete siromašnim obiteljima nego ovu stranku..... kopirate druge, govorite što ste učinili, a niste ništa učinili značajno osim što ste otvorili fb stranicu -.- (majko mila stavljaju pod UČINILI SMO "napravili smo fb stranicu" kao da djeca predstavljaju program stranke), a u tom programu stranke nema ni SLOVA KAKO mislite to učiniti (gledajući .pdf na sajtu). Lako je govoriti mi smo protiv OVOGA i OVOGA, a kad vas ljudi pitaju kako mislite to učiniti vi šutite. Osnovali ste stranku zbog medijske pažnje i novaca, i ako mislite da ste samo Vi protiv sopa/pipa/acta niste jedini. Samo zato što se zovete Piratska Stranka neznaći apsolutno ništa, jer sudeći po Vama svatko tko je protiv sopa/pipa/acta želite da se pridruži Vama u tom pohodu. Što ćete vi to uraditi? Održati mali prosvjed i slati mailove vladi? Lako je osnovat stranku i govorit protiv sopa itd. (uglavnom razlog koji vuće veliku globalnu pažnju). Več sam pitao par pitanja o vašem "šefu", ali nitko nije dao odgovor.

15 godina
neaktivan
Logi73 kaže...

Pa slušaj, svaka stranka je ista. Svaki put postavljaju neke nove ciljeve, a kad ljudi glasaju za njih i stranka postigne nešto odmah zaborave koji su im ciljevi bili.

Znaci ti u biti nemas nista protiv ove konkretne stranke nego si samo ogorcen politikom, ono po principu "svi su oni isti". :D

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Logi73 kaže...

Pa slušaj, svaka stranka je ista. Svaki put postavljaju neke nove ciljeve, a kad ljudi glasaju za njih i stranka postigne nešto odmah zaborave koji su im ciljevi bili.

Znaci ti u biti nemas nista protiv ove konkretne stranke nego si samo ogorcen politikom, ono po principu "svi su oni isti". :D

Ogorčen je mala riječ. Sve stranke koji su obečavali autoceste, mostove itd itd itd svi mijenjaju svoju priču kad ih se izabere i to SVI znaju čak i ti...... po čemu je ova stranka drugačija? Ljudi u ovoj stranci nemaju nijednog čovjeka ne na višem nego na nikojem položaju tako da nemaju nijedan utjecaj na vlast u Hrvatskoj. Jedino što imaju je kukat po medijima ono što svi, ne samo Piratska stranka govori protiv sopa/pipa/acta. Znate da u Hrvatskoj ima desetak stranaka za koje nikada u životu niste čuli? E pa ova stranka će biti jedna među njima. Na njihovom forumu će se samo žaliti kako im je "teško"i ništa više. a ti rust tko si ti? neki anonimni čovjek koji želi promjeniti Hrvatsku?

15 godina
neaktivan
Logi73 kaže...

a ti rust tko si ti? neki anonimni čovjek koji želi promjeniti Hrvatsku?

Ma jok. Nisam cudotvorac :D

Samo ja, za razliku od tebe, volim vidjeti dobro u ljudima. Meni je casa uvijek napola puna, kontas? Jbg. nazovi me naivnim... :P

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
protjeran

I ja sam volio vidjeti dobro u svima, ali vrijeme čini svoje.

15 godina
neaktivan

Ma rustweawer je tajna ruka koja želi dobro hrvatskoj,začas će i protjerati glavnog iluminata iz hrvatske pa će sve krenuti nabolje!

Nadam se da shvaćaš humor rust :)

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logi73 kaže...

U tom slučaju, po čemu se smatraš kompetentnim davati ikakav komentar, bilo pozitivan, bilo negativan? (pozivanje na slobodu govora unutar demokracije je komentar ignorantnih ljudi)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice