Poceo sam tako sto mi je trebao savjet oko rootanja SGS2 i evo vise od 2 godine sam tu
Sretan rodendan najdrazem forumu!
Poceo sam tako sto mi je trebao savjet oko rootanja SGS2 i evo vise od 2 godine sam tu
Sretan rodendan najdrazem forumu!
Sretan šesti rođendan Bugovom forumu!
sretan rođendam mom i našem bug časopisu jer da nije njega ni foruma nebi bilo živjeli
E kad se sjetim starog BUG TV Videa tamo negdje iz 2008-me godine, kako su razmišljali kako pokrenuti forum. I godinu dana nakon toga sam se regao i sad već kročim u petu godinu na ovom forumu :)
P.S.: Može jedna žuta ružica karton da malo ukrasi nikad zaprljani račun
Čestitke.
Evo točno na Valentinovo prije 4 godine se i ja pridružio! :)
ako si na balkanu i zaguglas neki racunalni pojam, prvi rezultati su tvorevina ovih forumasa.
cestitam svima na sestoj godini djelovanja.
ja mislim da bi bilo fer da nama vjernim i aktivnim forumasima koji smo tu od prvih dana , dobijemo pola ili cak zvijezdicu za trud
A šta ako neki imaju 6 godina staža, al u par mandata?
judo pleashcu hehe
bdw kolega je gore odlicnu ideju predlozio da mi koji smo do samih pocetaka da nam se istaknu nickovi u bojama
Duginim bojama* važno je naglasiti!
- Želim BUGu sve najbolje i puno uspjeha u radu.
Mislim da bi ovu godišnjicu(kao i svaku sljedeću) trebalo obilježiti novim backgroundom,kao što je bilo za božić :)
Jedan jedini BUG online u ovim prostorima koji zasluzuje postovanje a ponajvise vjernim i pametnim forumasima koji zive za ovaj forum te pomazu ljudima s njihovim "problemima"a k tomu i naucite ponesto.
Sretan Rođendan
BUG>svi drugi
Kvantitet prije kvalitete.
Cestitke BUG-u
Sjecam se dana kad se otvorio forum, odavno pratim bug.hr, mislim da sam prvi dan bio tu, ali se neisam registrirao, nemam pojma zasto, tek mjesec poslje :)
Puno se napredovalo, nadam se da ce i ostati tako.
Vec 6 godina? Kako vrijeme prolazi, znaci sad ce i meni 6 godina staza na forumu za koji dan... Pa sve najbolje ekipi na BOL-u i nek bude bar jos 100 rodjendana.
Brzo idu ove godine u 3pm.
Ajd pozz svima i bez suza molim.
Čestitke,
+za ideju o drugoj boji nick-a za veterane
sretan rođendan živjeli!
Sto se tice dodjeljivanja zvjezdica onima koji imaju duzi staz na forumu (i ja sam vise od 4 godine ovdje) : Msm da nije losa ideja, ali i nije potrebno, meni licno nije stalo do thi zvjezdica, nisam bas aktivan na forumu tako da samtram da i ne zasluzjem nesto vise.
Uglavnom cestite BUG-u, odlican forum, rijesenje za dosta dosta informatickih problema se nalazi ovdje, odlicne rasprave, zapravo sve je gotov odlicno.
A možda još da svakom članu BUG kurvu plati.