Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.698.890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
DuMe kaže...
Narasle mi gruuudi

Nemaš frke,nitko tu ne voli teen kategoriju.Ti si BILF(bilder I'd like to... khm,khm)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nego,jel znate koju ucinkovitu kremu za strije? imam ih na tricepsu i nešto malo na guzi,pa bih malo ublažio to kremama

18 godina
DuMe kaže...

Nego,jel znate koju ucinkovitu kremu za strije? imam ih na tricepsu i nešto malo na guzi,pa bih malo ublažio to kremama

Xbox: Muskarcina
14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Čuo sam za maslinovo ulje no ćini mi se da je ono najdjelotvornije kod reparacije keratina

Navodno bademovo ulje pomaže jer je prirodni ovlaživač i služi da pokupi višak vode iz dermisa,a strije su malformacije dermisa.

Probaj bademovo ulje, dosta je jeftino u ljekarni.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 22:44 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Probat cu to kupit.. dosta izgledaju gadno te strije pogotovo meni u gymu gdje je svijetlo dosta jako a one su onak ljubičasto roze :D

Dosta se primjeti :)

10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav svim novim i starim zaljubljenicima u BB i fitness. Ja sam ovaj u zadnjoj grupi.

Odlučio sam ponovno krenuti u teretanu, kako su mi se neke životne stvari postavile na noge. Kako sam zapravo rekreativac, uz dobro osmišljen program, ubacio u prehranu i suplemente, koje nisam nikada zapravo koristio. Što, koliko i zašto? Za sada sam mislio koristiti samo najobičniji whey i fruktozu i pomiješati sa vodom, i nekakve complex vitamine u startu. Koje i gdje uzeti u Zagrebu? Plus, koliko ima smisla i uzima li tko BCAA?

18 godina
solaris kaže...

Pozdrav svim novim i starim zaljubljenicima u BB i fitness. Ja sam ovaj u zadnjoj grupi.

Odlučio sam ponovno krenuti u teretanu, kako su mi se neke životne stvari postavile na noge. Kako sam zapravo rekreativac, uz dobro osmišljen program, ubacio u prehranu i suplemente, koje nisam nikada zapravo koristio. Što, koliko i zašto? Za sada sam mislio koristiti samo najobičniji whey i fruktozu i pomiješati sa vodom, i nekakve complex vitamine u startu. Koje i gdje uzeti u Zagrebu? Plus, koliko ima smisla i uzima li tko BCAA?

Za fitness whey i GLUKOZA (nikako fruktoza, fruktoza (voće) je poželjno samo ujutro za doručak i sl.). Glukoza ti ne treba ako mršaviš, iako može, ali manje količine nakon treninga skup s wheyem i možda kreatinom.

BCAA ti definitivno ne treba, možeš razmislit o kreatinu, ali to isto otom potom.

Pravilno jedi, vježbaj i vozi... 

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ne treba ni glukoza u pwmu.to su obicne gluposti.prestanite forsirat stvari.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
18 godina
cod4gamer kaže...

ne treba ni glukoza u pwmu.to su obicne gluposti.prestanite forsirat stvari.

a jbg. finije je kad je slatko, a pošto mi je to jedino šta jedem od slatkog ostaje u PWMu 

13 godina
neaktivan
Cesto ogladnim oko 11-12h (idem spavati oko 2) . sta mi predlazete da jedem tako kasno? Mislim da cokoloadne pahuljice sto sada jedem nisu bas najsretnije rjesenje
14 godina
neaktivan

Posni?

Btw, da li netko od ekipe zna slucajno kako je islo ono za Omega 3 nacin pijenja?

Negdje sam to bio davno procitao, mislim cak na teretana.net, ali tog portala vise nema, EPA/DHA u kojoj kolicini dnevno za pojedino stanje koje korisnik zeli "sanirati"..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
18 godina
icip kaže...
Cesto ogladnim oko 11-12h (idem spavati oko 2) . sta mi predlazete da jedem tako kasno? Mislim da cokoloadne pahuljice sto sada jedem nisu bas najsretnije rjesenje

Isti smo  Ja se najeo kobasice i špeka prije 20tak minuta 

Trebaš pojesti nešto lagano i malo kalorično. A sad pravit nešto za jesti u ponoć se neda baš nikom...

Svježi sir s bananama je odlčan (iako voće baš nebi trebalo navečer jesti, ali svježi sir je dobra stvar za navečer, a jedna banana ni sim ni tam )

18 godina
icip kaže...

Posni sir/svježi sir.

Malo kalorija, masti i UH, a puno bjelančevina.

10 godina
neaktivan
Imam 15 god, visok sam 185 i imam 70 kg.... Krenut cu u teretanu i zanima me kolko bi mi trebalo da se "dovedem u red"
16 godina
neaktivan
majdo kaže...

Posni?

Btw, da li netko od ekipe zna slucajno kako je islo ono za Omega 3 nacin pijenja?

Negdje sam to bio davno procitao, mislim cak na teretana.net, ali tog portala vise nema, EPA/DHA u kojoj kolicini dnevno za pojedino stanje koje korisnik zeli "sanirati"..

http://examine.com/supplements/fish-oil/

13 godina
Rast mišića i visina

tko želi obnoviti zalihe ima na myprotein stranicama popust na ukupnu narudžbu od 30%.

bolje od tog ne ide.

&Black_Sheep
18 godina
u2Noobish4Me kaže...

tko želi obnoviti zalihe ima na myprotein stranicama popust na ukupnu narudžbu od 30%.

bolje od tog ne ide.

Lipo sam se obnovija nedavno kod njih uz taj popust :)

14 godina
odjavljen
Virty kaže...
u2Noobish4Me kaže...

bolje od tog ne ide.

Naručujete preko GB stranice?

Za koliko stigne i koliko je dostava i ima li nekih dodatnih davanja,poreza i sl.?

18 godina
Zin8 kaže...
Virty kaže...
u2Noobish4Me kaže...

bolje od tog ne ide.

Za koliko stigne i koliko je dostava i ima li nekih dodatnih davanja,poreza i sl.?

Ja ne, samo sa HR stranice.

Stigne mi u roku 4-6 dana.

Bez dodatnih davanja, cijena koja je u košarici je konačna cijena.

Dobijem mail/sms kad će mi i u koju uru paket doći na vrata.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 20:31 (Virty).
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel mi može netko malo detaljnije pojasnit šta pojest prije treninga i poslje imam nekih pola sata prije nego što odem u teretanu i npr. danas sam pojeo komad bijelog mesa 2 kuhane mrkve i kruha, kad sam došao iz teretane popio whey i sad planiram pojest 2 3 jaja.

Jel to uredu ili trebam promijenit prehranu prije i poslje teretane? hvala lp

If you have nothing to lose, try.
18 godina
Filip720 kaže...

Jel mi može netko malo detaljnije pojasnit šta pojest prije treninga i poslje imam nekih pola sata prije nego što odem u teretanu i npr. danas sam pojeo komad bijelog mesa 2 kuhane mrkve i kruha, kad sam došao iz teretane popio whey i sad planiram pojest 2 3 jaja.

Jel to uredu ili trebam promijenit prehranu prije i poslje teretane? hvala lp

OK je, samo jedi ipak nešto ranije, minimalno sat vremena prije nego ideš u teretanu, i unesi ugljikohidrate s niskim GI, proteini tu nisu toliko bitni.

Ovo bijelo meso i povrće bi ja radije ostavio za onaj obrok poslije, nego ovaj prije.

Ali sve u svemu OK je... Samo jedi kvalitetno s dosta povrća 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 22:17 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan

Hvala, problem je što ja ne stignem jest ranije zbog škole pa onda nabrzaka pojedem na bus i u teretanu i shvatio sam još jednu pogrešku koju radim sa wheyom sam mjesao fruktozu... sad sam se sjetio jer sam bacio pakiranje ono iz Dm-a davno jako a ono zapravo nema nikakvog ucinka na Gi.

18 godina
Filip720 kaže...

Hvala, problem je što ja ne stignem jest ranije zbog škole pa onda nabrzaka pojedem na bus i u teretanu i shvatio sam još jednu pogrešku koju radim sa wheyom sam mjesao fruktozu... sad sam se sjetio jer sam bacio pakiranje ono iz Dm-a davno jako a ono zapravo nema nikakvog ucinka na Gi.

Uzimaj glukozu, a ne fruktozu, imaš ju isto u DMu, stoji kraj fruktoze 

Što se tiče jela pripremi si svako jutro pa pojedi pod odmorom prije zadnjeg sata ili pod satom  

11 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Filip720 kaže...

Uzimaj glukozu, a ne fruktozu, imaš ju isto u DMu, stoji kraj fruktoze 

Što se tiče jela pripremi si svako jutro pa pojedi pod odmorom prije zadnjeg sata ili pod satom  

Znam tad sam htio uzet glukozu, ali je nije bilo tad i ja neiskusan reko pa slični su ti šećeri pa sam uzeo fruktozu kakogod izbacit ću je i imat cu samo whey poslje treninga dok ne kupim u proteci glukozu il negdje drugdje vec. 

Nosim ja vec u skolu za drugi "rucak", ali bi onda trebao ponest jos jednu kutijicu s hranom haha. Budem nešto skombao još. hvala lp

14 godina
icip kaže...

paštetu

14 godina
lllnuclearlll kaže...
icip kaže...

Isti smo  Ja se najeo kobasice i špeka prije 20tak minuta 

Trebaš pojesti nešto lagano i malo kalorično. A sad pravit nešto za jesti u ponoć se neda baš nikom...

Svježi sir s bananama je odlčan (iako voće baš nebi trebalo navečer jesti, ali svježi sir je dobra stvar za navečer, a jedna banana ni sim ni tam )

zasto ne bi trebalo voce jesiti navecer? 

MOJ odgovor na pitanje "sta jesti navecer " bi bio : ZAVISI.. Zavisi sta si jeo tokom cijelog dana. Koliko ti je preostalo PMUH, kalorija jel. Ne postoji univerzalni odgovor, tipa posni sir.. zasto? Sta ako si vec unio dovoljnu kolicinu proteina kroz prijasnje obroke, zasto bi unosio jos?

18 godina
Virty kaže...

Sve navedeno vrijedi i za GB stranicu., samo što su cijene još cca 10-20% manje.

Jedino se plaća dostava na manje od 50funti ako me pamćenje služi (uglavnom treba uzeti 2x5KG da bi bilo džabe).

Dostava također 4-5 dana.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
lllnuclearlll kaže..

MOJ odgovor na pitanje "sta jesti navecer " bi bio : ZAVISI.. Zavisi sta si jeo tokom cijelog dana. Koliko ti je preostalo PMUH, kalorija jel. Ne postoji univerzalni odgovor, tipa posni sir.. zasto? Sta ako si vec unio dovoljnu kolicinu proteina kroz prijasnje obroke, zasto bi unosio jos?

Proteina nikad dosta,uvjek ih moraš bit gladan..ključ uspjeha u ovim vodama :)

btw. posni idealan za prije spavanja,jer je sporo opuštajuć i hrani te cjelu večer.

16 godina
FlyBoy kaže...
Virty kaže...

Sve navedeno vrijedi i za GB stranicu., samo što su cijene još cca 10-20% manje.

Jedino se plaća dostava na manje od 50funti ako me pamćenje služi (uglavnom treba uzeti 2x5KG da bi bilo džabe).

Dostava također 4-5 dana.

Jeli tko naručiovao preko myprotein.de i .fr ili drugih domena?

14 godina
DuMe kaže...
exer1234 kaže...
lllnuclearlll kaže..

Proteina nikad dosta,uvjek ih moraš bit gladan..ključ uspjeha u ovim vodama :)

btw. posni idealan za prije spavanja,jer je sporo opuštajuć i hrani te cjelu večer.

Zasto nikad dosta? Vise proteina ne znaci da ces imati benefita od njih. Netko ce napredovati jednako na 150 vs 200, kod njega nema potrebe da unosi vise od 150, jer je cisto bacanje para, a znamo da je protein skup makronutrient. Netko ce imati benefita od vise proteina, ali sve su to stvari koje se trebaju prvo testirati na sebi, jer ne postoji univerzalna formula.

A zasto je prije spavanja bitno da je sporo oTpustajuci? da te hrani cijelu noc  ( kako ti kazes ).?  Sta kazes onda ona IF  gdje ljudi pola dana poste, i onda koz par sati unesu sve kalorije  ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice