Pa i ganjam sada masu posto defku stvarno imam dobru. Mislim znam nista nije preko noci, ali bas bedira kad tako usporedujes hah. I sve ja to znam, ali ponavljam kako netko tko u zivotu nije nista radio moze duzi izdrzaj imati od mene koji cijeli zivot prakticki treniram?
Gle,kila i pol u mjesec i pol je po meni idealno, odnosno 1kg u 1 mj. dok si na masi, tako da samo nastavi tim tempom.
Vidi se po fotkama da nisi noob, dakle već imaš nešto mišića na sebi i logično je da će napredak biti sporiji nego kod nekoga tko je ove sekunde prvi put krenuo s nekakvim treningom. Za njegove mišiće je to šok, dok za tvoje i nije toliki. Ne znam je li ti frend totalni noob ili ne, ali nemoj se opterećivati time. Kao što je gore DuMe napisao, ako on ne pazi na prehranu, vjerojatnost je da je od tih 3.5kg dobar dio mast ili voda (ionako je 3.5kg mišića u mj. dana natty nemoguće nabaciti).
Što se tiče izdržaja, to i nije neko mjerilo snage. Sjećam se u 7. ili 8. razredu osnovne da sam bio najbolji u tome, mogao sam 2i pol minute izdržaj držati. Zašto? Pa zato jer sam bio najlakši i najmanji. Relativna snaga s povećanjem tjelesne mase opada, zato svi najbolji gimnastičari/gimnastičarke jesu po 40-50kila.

Mast se laganini otopila, a misicna masa malo porasla weeeeeeee