Radi SL 5X5
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ogus ima bogovsku prehranu. Lik probija plafon sa dnevnim unosom vlakana, a to, ako se želi izbjeći fruktoza, znači pun k povrća u skoro svakom obroku što i nije toliko ni skupo ni komplicirano koliko zvuči. Čak je u bulku imao ravan stomak. Lik je guru za prehranu i moram reć da mi je otvorio oči.
lik se ne skida sa trenbolona 
Rekao bi da je dosta dugo bio off, lean bulk itd... a sad kako je shreddan, ako ćemo pogađat, rekao bi Winstrol laganini... svakako ništa heavy. 
mozda je monoton ali radi,za pocetnike je madju boljim izborima, svakako
A što misliš. Sad na kvalitetnu prehranu u blagi suficit, teretana 3-4x tjedno i vozi.
Ne razumijem što želiš reći?
Ti želiš dobiti mišiće? Bez kalorijskog suficita nema mišića.
Pa ne možeš ogulit apsolutno svo masno tkivo sa sebe... Nemaš puno sala, sad kreni prema gore 7-8kg (kila-kila i pol mjesečno je OK), pa onda definicija opet i tako u krug. 
Moraš znat koliko trošiš, i moraš znat koliko smiješ jesti da bi bio u blagom suficitu.
Ja ne brojim kalorije ali znam otprilike kad sam u suficitu, a kad u deficitu jer se redovito važem pa vidim. Ja eto znam već po iskustvu.
Izračunaj si bazalni metabolizam, tu uključi treningje i vidi koliko trošiš dnevno, i prema tome jedi. Tablice kalorija namirnica imaš svuda po Internetu, može se otprilike izračunati ako ti se da zezati s tim.
Rekao bi da je dosta dugo bio off, lean bulk itd... a sad kako je shreddan, ako ćemo pogađat, rekao bi Winstrol laganini... svakako ništa heavy. 
tko zna sto on sve koristi.a off sigurno ne ide.radi blast & cruise.a i kad je na lean bulku definitivno nije off.
Pozz ekipa, trebam neki kreatin gledao sam od myproteina i iz proteke superior 14 300g za 70kn pa me zanima sta je bolje ili ako imate jos koji prijedlog, a da je omjer cijene i kvalitete dobar slobodno preporučite bit ću zahvalan.
Drugo pitanje mi je da li se uzima 2 mjeseca svaki dan 5g ili bez prestanka nije mi to baš jasno.
lp
Pozz ekipa, trebam neki kreatin gledao sam od myproteina i iz proteke superior 14 300g za 70kn pa me zanima sta je bolje ili ako imate jos koji prijedlog, a da je omjer cijene i kvalitete dobar slobodno preporučite bit ću zahvalan.
Drugo pitanje mi je da li se uzima 2 mjeseca svaki dan 5g ili bez prestanka nije mi to baš jasno.
lp
http://polleosport.hr/sportska-prehrana/kreatini/creatine-monohydrate-1000-g-myprotein
Imaš i 250g za 50kn pakiranje. Ove skupe ne gledaj, ne trebaju ti.
Piješ 3 mjeseca po 5 grama svaki dan, i onda uzmeš mjesec dana pauze.
Neš ko kontracepcijske pilule 
rađe uzmi bcaa ili glutamin uz whey... bas ako imas viska para onda uzmi kreatin, eto to ti je moj savjet..
a sto se tice uzimanja mozes ga koristit tako da imas fazu punjena (googlaj).... sad ako imas fazu punjenja onda trebas uzet pauzu od njega nakon nekog vremena, a ako ne ides na punjenje onda mos cijelu godinu po 5 grama na dan uzimat.... Sad sta je bolje to svako svoju pricu ima. po meni ti je najbolje da probas sam i jedno i drugo pa vidis sta ti je bolje.
rađe uzmi bcaa ili glutamin uz whey... bas ako imas viska para onda uzmi kreatin, eto to ti je moj savjet..
ja sam uzimao glutamin 15g ,i nisam osjetio nikakvu razliku ,dok sa kreatinom jesam ,mislim da glutamina ima dosta u tijelu tako da ne treba suplementaciju
Glutamin je nadomjestak za sportaše koji se ubijaju od treninga, nadomještaju glutamin da im imunitet nebi pao. Mislim da su to rijetki ovdje, a pogotovo oni koji tek počinju. Glutamin je dosta skup također dok je kreatin bagatela. 1kg ti je dosta za 200 dana, dakle više od pola godine.
BCAA ti također ne treba ako nisi profić, a skup je ko vrag.
whey + kreatin + glukoza poslije treninga za bilo kojeg rekreativca je i više nego dovoljno.
A za dalje sve ovisi o financijskim mogućnostima, ako imaš para viška uzmi i glutamin i BCAA, ali mislim da nećeš primjetit nešto posebno u napretku... I bez pravilnog treninga i prehrane džaba svi ti suplementi.
da sa kreatinom si osjetio dok si uzimao isto tako si osjetio kad si i presto uzimat ne?
BCAA je koristan kod cuta ako se radi fasting, za ostale stvari i ne opravdava baš novac.
Kreatin, meh. Ja ga uzimam tek toliko da mi je pamet mirna jer je džabe praktički, nakon toliko dugog uzimanja ne mogu reći da osjećam nekakav učinak, ukad sam tek krenuo zakleo bih se da mi je dao 2 repa na zgibovima, dipovima, ali možda je to samo placebo bio...
Sada i da prestanem 99% da ne bi bilo nikakve razlike niti u snazi niti u izgledu.
BCAA je koristan kod cuta ako se radi fasting, za ostale stvari i ne opravdava baš novac.
Kreatin, meh. Ja ga uzimam tek toliko da mi je pamet mirna jer je džabe praktički, nakon toliko dugog uzimanja ne mogu reći da osjećam nekakav učinak, ukad sam tek krenuo zakleo bih se da mi je dao 2 repa na zgibovima, dipovima, ali možda je to samo placebo bio...
Sada i da prestanem 99% da ne bi bilo nikakve razlike niti u snazi niti u izgledu.
Naravno da više ne osjetiš djelovanje jer ti je tijelo naviknuto na stalno dobivanje kreatina.Kad prestaneš sa korištenjem izgubit ćeš vodu koje je kreatin navuko.A stime i snagu.
Ako ti ne djeluje nemoj ga uzimat,nema tu puno filozofije
Pročitaj par postova iznad. I ne moraš ništa, možeš ako želiš...
Prehrana i trening su glavna stvar.
a sto se tice uzimanja mozes ga koristit tako da imas fazu punjena (googlaj).... sad ako imas fazu punjenja onda trebas uzet pauzu od njega nakon nekog vremena, a ako ne ides na punjenje onda mos cijelu godinu po 5 grama na dan uzimat.... Sad sta je bolje to svako svoju pricu ima. po meni ti je najbolje da probas sam i jedno i drugo pa vidis sta ti je bolje.
Glutamin je nadomjestak za sportaše koji se ubijaju od treninga, nadomještaju glutamin da im imunitet nebi pao. Mislim da su to rijetki ovdje, a pogotovo oni koji tek počinju. Glutamin je dosta skup također dok je kreatin bagatela. 1kg ti je dosta za 200 dana, dakle više od pola godine.
BCAA ti također ne treba ako nisi profić, a skup je ko vrag.
whey + kreatin + glukoza poslije treninga za bilo kojeg rekreativca je i više nego dovoljno.
A za dalje sve ovisi o financijskim mogućnostima, ako imaš para viška uzmi i glutamin i BCAA, ali mislim da nećeš primjetit nešto posebno u napretku... I bez pravilnog treninga i prehrane džaba svi ti suplementi.
Baš sam to htio reći kakav glutamin ili bcaa skupo ko sam vrag i jednostavna ti je računica 1000g/5g je 200 dana a kupis ga za 130 150 kn dok bcaa imas pol kile za nekih 250 kn pa si racunaj.
Htio sam kreatin jer je on zapravo suplement koji po mom mišljenju bi trebao pomoći uz whey i glukozu ovo ostalo je zapravo nepotrebno ako ne ideš na neka natjecanja itd..
Hvala lp
Neznam dali je bilo, polleo mi je turnuo neki spam jučer/prekjučer sa
akcijskom cijenom bezukusnog impact mp wheya za 399kn
ontopic:
vježba za dvoje :)
voda u koljenu?
Kolega voda u koljenu vjerovatno , skini se sa bicikle jer ces samo jos vise sjeb koljeno .koljena su jako zajebana i sama reparacija traje jako dugo tj oporavak . mene koljeno boli kadnsjedim nogom preko noge ili kada sjednem na tu nogu onakonispod guzice i kad se ustanem jako sporo moram otvarat koljeno jer boli nevjerovatno. Pocni raditi bjezbe prije i poslije istezanje. Meni je doktor rekao da neradim nista prije nego zagrijem koljeno o da neidem dok ga neistegnem i sve je bolje i bolje al jako sporo to zarasta. Lp
Nemoj se prkosit gravitaciji .