- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima neko preporuku okusa myprotein wheya, jel ko probao ovaj okus neapolitan (cokolada, vanilija, jagoda) ?
Ima neko preporuku okusa myprotein wheya, jel ko probao ovaj okus neapolitan (cokolada, vanilija, jagoda) ?
Meni je odlican cookies and cream, nije pre sladak plus ako staviš glukozu bude taman i ima slican okus ko vanilija. Preporuka 
dodje mi se plakat kad vidim sta vi pijete sve, ja moram pit bezukusni.lakse mi na zeludac padne pjesak nego to go*no.
dodje mi se plakat kad vidim sta vi pijete sve, ja moram pit bezukusni.lakse mi na zeludac padne pjesak nego to go*no.
Bezokusni ftw. Ostali svi preslatki i dopizde nakon 2 tjedna.
A i ušparaš na lovi+manje dodanog junka.
Pozdrav ekipa, ima li netko tu da vježba u Gym4you, po mogućnosti tamo kod autobusnog kolodvora?
Želim krenuti u teretanu, ali nisam nikad bio i tražim kolegu tko bi me uveo u to, da mi pokaže malo kako što funkcionira, što radit, što ne i tako. Uzeo bi odmah i proteine pa ako imate neku preporuku dobrih, fire away.
LP
Ma 3% dodatnog junka, osim na čokoladnim okusima gdje se penje i do 8% i zato ih ne kupujem...
Što se tiče cijene, ja dobio ovaj s okusom za cijenu bezokusnog i još dobio shaker gratis 
Pijem blueberry cheesecake i odličan je (iako više vuče na jagodu nego na kolač od borovnice, al što me briga), prije njega imao vaniliju i isto je super bila.
Ma 3% dodatnog junka, osim na čokoladnim okusima gdje se penje i do 8% i zato ih ne kupujem...
Što se tiče cijene, ja dobio ovaj s okusom za cijenu bezokusnog i još dobio shaker gratis 
Pijem blueberry cheesecake i odličan je (iako više vuče na jagodu nego na kolač od borovnice, al što me briga), prije njega imao vaniliju i isto je super bila.
I ja isto trenutno pijem blueberry cheesecake i odvratan mi je (isto mi više vuče na jagodu). Vraćam se opet na bezokusni čim popijem.
a ima smisla to sto govoris al brate moj kad ja nakon godinu dana pijenja tog smeca moram se svaki put psihicki pripremat na gutljaj i nije bas bajno 
meni i taj bezokusni odvratan ,najbolje što sam probao je od biotecha ali to je mix soje, wheya...
Toliko gnjusno da se sve poslije toga kamilica.
This time next year we'll be millionaires
Moze li se intezivnom kucnom vjezbom: cucnjevi,iskorak, trcanje skinuti salo sa nogu? Barem neki rezultat, nakon mjesec-dva, vise?
Moze se. Zasto ne? Ali neces mrsaviti zbog tih vjezbi nego zbog drugih faktora.
"Kad sam prije vjezbao sve mix. smrsavio sam ali samo gore, dok su noge ostale iste."
To je genetski, negdje ces prije ( vise ) topiti salo, negdje ce ici sporije. To nema veze s treningom
Pozdrav ekipa, ima li netko tu da vježba u Gym4you, po mogućnosti tamo kod autobusnog kolodvora?
Želim krenuti u teretanu, ali nisam nikad bio i tražim kolegu tko bi me uveo u to, da mi pokaže malo kako što funkcionira, što radit, što ne i tako. Uzeo bi odmah i proteine pa ako imate neku preporuku dobrih, fire away.
LP
Itko?
LP
Itko?
Odredi si cilj treninga (masa, definicija, snaga...), sjedni i zagrij stolicu 
Apsolutno sve kaj te zanima mozes pronaci na raznim fitness stranicama, forumima, blogovima/fb stranicama fitness trenera i slicno.
Ali naravno, nemoj se ni zadrzati samo na citanju. Ja sam osobno najbolje naucio jednostavno provodeci vrijeme u teretani.
Procitas koje vjezbe se preporucaju za koju skupinu, pogledas koji video kak se radi i ides u teretanu i probas. I s vremenom ce doc i iskustvo i znanje.
Šta vi mislite, jeli Matt Ogus na sterkanima?
| 9 | Da |
|---|---|
| 1 | Ne |
a ima smisla to sto govoris al brate moj kad ja nakon godinu dana pijenja tog smeca moram se svaki put psihicki pripremat na gutljaj i nije bas bajno 
Ali ne staviš malo kraš ekspresa??
Šta vi mislite, jeli Matt Ogus na sterkanima?
naravno da je.i to je neupitno.
Ali ne staviš malo kraš ekspresa??
nope.sav jednostavan secer sam odavno izbacio iz prehrane tako da ni kras ne stavljam haha
LP
ja sam prije vjezbao u tom gymu ali na bundeku i pozalio na kvalitetu sprava, stalno su neke sprave bile u kvaru pa nalijepe papir da je sprava u kvaru i ne popravljaju 10 dana i opcenito sam koncept teretane je za amatere, nadji si neku postenu teretanu tipa xxl1 i 2 na velesajmu tamo sam trenirao prije i odlicna je teretana a cijena pristojna.
ja sam prije vjezbao u tom gymu ali na bundeku i pozalio na kvalitetu sprava, stalno su neke sprave bile u kvaru pa nalijepe papir da je sprava u kvaru i ne popravljaju 10 dana i opcenito sam koncept teretane je za amatere, nadji si neku postenu teretanu tipa xxl1 i 2 na velesajmu tamo sam trenirao prije i odlicna je teretana a cijena pristojna.
Gym4you ima problema, prvenstveno gužva, ali moja iskustva su puno bolja od ovoga što ti navodiš (isključivo u Dubravi sam). Sprava niti jedna nije bila strgana duže od jednog dana (iako iskreno koristim 3-4 sprave, ostalo freeweight) sve su i dalje na broju, čisto je i iskreno meni više ne treba, pogotovo za tu lovu.
A ovaj dio da je koncept teretane za amatere nimalo ne kužim. O kakvom konceptu pričaš? Dođeš, odradiš svoje i odeš doma, znači amaterski može biti jedino ako si ti amater/početnik.
Kolega koji je pitao da mu netko pokaže osnovne stvari, gle, u jednom treningu nećeš puno naučiti, a za sve više od toga ti nitko neće htjeti džabe.
gle kad dodes iz xxl teretane na velesajmu onda ces shvatit o cemu pricam, cijena uopce nije povoljna za ono sto nude, 300kn mjesecno bez ugovora hej???? dnevni trening 100kn hej???? za onakav prostor hejj????
koncept je za amatere, vjeruj mi na rijec silom prilika sam se moram prebaciti na bundek ali eto odradio 6mjeseci ugovora i sad se vracam na velesajam, svi sa kojima sam pricao u tom gymu kazu da su se zajebali, ta teretana vise se isfurava na fenci smenci nego na hard core teretanu, da ne kazem da nema neke osnovne sprave itd.
sprave za bench nemaju kozu nego nekakva guma plastika koja zulja, ma fuj nebi vise pa taman da mi daju badave. xxl me razmazio do krajnjih granica a tamo je 250kn mjesecno xxl1, pogledaj malo na net koji je to prostor pa se onda javi. danski gyms4you mu moze popusit.
gle kad dodes iz xxl teretane na velesajmu onda ces shvatit o cemu pricam, cijena uopce nije povoljna za ono sto nude, 300kn mjesecno bez ugovora hej???? dnevni trening 100kn hej???? za onakav prostor hejj????
koncept je za amatere, vjeruj mi na rijec silom prilika sam se moram prebaciti na bundek ali eto odradio 6mjeseci ugovora i sad se vracam na velesajam, svi sa kojima sam pricao u tom gymu kazu da su se zajebali, ta teretana vise se isfurava na fenci smenci nego na hard core teretanu, da ne kazem da nema neke osnovne sprave itd.
sprave za bench nemaju kozu nego nekakva guma plastika koja zulja, ma fuj nebi vise pa taman da mi daju badave. xxl me razmazio do krajnjih granica a tamo je 250kn mjesecno xxl1, pogledaj malo na net koji je to prostor pa se onda javi. danski gyms4you mu moze popusit.
Znam kakav je xxl, bio sam tamo par puta. Ok, prostor je veći, ima više sprava, ne moraš čekati da dođeš na red na bench npr, ali osim toga teretana ko teretana.
Nađi mi teretanu koja radi 0-24 (meni je npr. to krucijalno i razlog zašto sam prešao u g4y) za 169 kuna mjesečno, a da je čista i da sprave nisu strgane i odmah prelazim u nju.
Opet ponavljaš ovu floskulu da je teretana za amatere. Ok, ima više noobova nego po drugim teretanama vjerojatno, ali daj mi objasni zašto neki "profesionalac" kao ti ne bi mogao odraditi adekvatan trening u gym4you i imati istu progresiju kao u xxl-u? U G4Y DUbravi ih je bilo/još uvijek se zna vidjeti pokoji profić, dok recimo u Fitness pointu koja je definitivno najpoznatija teretana u istočnom dijelu grada u godinu dana nisam vidio niti jednog (možda jednog).
Preporuka okusa myprotein wheya, da bude pitak i s vodom i mlijekom, a da nije čokolada ili vanilija.
puno hvala..
nije za mene, za kolegu je, ja sam pure whey, šmrkanje i te sheme :)
Dajte ljudi dal nema nitko tko je pio neki okus od myp da može preporučit???
Moj savjet je da kažeš kolegi da te nije briga koji okus će piti i da si odabere sam...
Jedino ako ti se ne sviđa potajno? 
Mogu reći da su mi većinom svi okusi od MyP dobri,konzumirao sam dosta okusa,i probao. Meni su oni dosta slatki,ali su mi fini. Teško mi je izdvojit neki best okus,pa ajde nek to bude cookies and cream i coko-kokos
Preporuka okusa myprotein wheya, da bude pitak i s vodom i mlijekom, a da nije čokolada ili vanilija.
puno hvala..
nije za mene, za kolegu je, ja sam pure whey, šmrkanje i te sheme :)
meni osobno strawberry i banana.mislim da s ovim okusom ne moze pogrijesit.cijela svlacionica je mirisala kad sam muckao shaker :D oh good old times...
i pohvale za okus sto je kolega dume naveo coko-kokos, uff
Znaci ekipa bediram se na najjace trenutno. Ubiti prije mjesec i pol sam krenuo u gym sa 70kg. Sada trenutno imam 71.5kg i jako sporo idu kile gore nasprem jednog decka koji je krenuo samnom u isto vrijeme koji je dobio vec 3.5kg on sada ima blizu 90kg. Fora je u tome da on niti pazi na prehranu previse i zna si popiti i nista dalje bolje napreduje od mene. Onda druga stvar digao sam od pocetka utege sa 10kg na 18kg za biceps 20 ili 15 ovisi o danu x 5 serija, bench 60kg 5 - 10 x 5 ponavljana i danas dodem u skolu i imamo izdrzaje na stangi i ja jedva izdrzao jednu minutu na njoj, a ovi koji cijeli zivot nisu digli teg ili radili ikakve vjezbe izdrzali po 1 i 15... Ista stvar sa sklekovima prije sam ih mogao pumpati po 30 x 5 - 10 ponavljanja, sada otkad idem u gym jedva ih 15 napravim po seriji. I to me fakat lagano pocinje zivcirati u teretani napredujem, a za ove osnovne elemente i izdrzaje kao da nikada nisam nista radio. U cemu je faking problem? I isto me zanima jeli mi mozete preporuciti creatin za povecanje mase (citao sam da je monohidrat najbolji?). Htio bih doci bar do 75kg. I odma u startu da opisem treninge... Pon i Cet radim prsa i triceps znaci press vjezbe, Uto i Pet ledja i biceps znaci pull vjezbe i Sri noge. Sub i Ned je odmor i mislim da tu puno ne failam, valjda? Evo ispricavam se na dugom postu...
Puno toga ovisi o genetici i načinu treninga.To što tvoj kolega "bolje" napreduje u kilaži ne znači da ima bolju formu od tebe.On može u mjesec dana dobit 5 kila,ali ne mišića nego masti i vode. Dok ti možeš dobit kilo mišića.Što je po meni puno bolje.Sve ovisi čemu naginješ,masi ili defki. Ako želiš nekakvu izdržljivost i kondiciju onda moraš bazirat treninge na to.Ako želiš snagu masa ti je za to mama :)
Pa i ganjam sada masu posto defku stvarno imam dobru. Mislim znam nista nije preko noci, ali bas bedira kad tako usporedujes hah. I sve ja to znam, ali ponavljam kako netko tko u zivotu nije nista radio moze duzi izdrzaj imati od mene koji cijeli zivot prakticki treniram?
Nije fora u tome da jedeš sve što ti padne pod ruku, da ločeš vikendima i sl (alkohol također ima dobar broj kalorija) i naravno da kile idu gore još pogotovo ako ne radiš nikakav cardio trening.
Kad si na masi je fora u tom da jedeš kvalitetno, puno proteina i poželjan je čak lagani kardio trening 2x tjedno jer koji će ti vrag brdo mišića na tebi bez imalo kondicije za išta, a i s tim treningom otopiš i nešto masti...
Znam da mnogi zagovaraju masu bez cardia i da se to može rješiti prehranom, ali to po meni nema smisla ako ti je cilj imati zdravo tijelo i ako se baviš sportom nekim rekreativno uz taj trening, a i ako se ne baviš blaga kondicija je uvijek dobrodošla.
btw. 5 dana u teretani tjedno je po meni previše, mislim da je 3 optimalno, a 4 najviše što bi trebao ići. Mišići rastu za vrijeme odmora, a ne za vrijeme treninga.
Također pretjerivanje u teretani nije dobro, sat-sat i 15 MAX bi trebao trajati kvalitetan trening. Čak je 45min optimalno ako možeš sve završit u tom roku, ali većina malo predahne između vježbi tako da ne stigne, a i nije problem ukoliko ne prelaziš sat i pol tamo...
A ovo što si napisao da ne možeš napraviti više sklekova kao prije i sl. ti je jako dobar znak da pretjeruješ s treninzima, a pretreniranost je jedna od najgorih stvari koje ti se mogu desit i morat ćeš uzeti par mjeseci odmora ako tijelo dovedeš u tu situaciju. (nisi valjda sklekove izbacio iz treninga? Radi ih uz trening, i sklekove i zgibove i čučnjeve, hebeš samo sprave u teretani, radi uz njih i ovo ostalo kao što si radio prije).
Čovječe, pa mjesec i pol si u teretani i ti očekuješ vidljive rezultate? To ti tak ne ide.
Stani na loptu, uspori, jedi kvalitetno i budi u blagom kalorijskom suficitu svaki dan da nebi umjesto mišića gomilao mast. 1-2kg mjesečno na masi je optimalan rezultat, više od toga baš i ne. I moj savjet ti je da si nakon ovih mjesec i pol žestokog treniranja (vidim da kilaže dižeš iz treninga u trening i to bi trebao malo usporit) uzmeš tjedan dana odmora. Kad se vratiš u teretanu bit ćeš 3x svježiji i moći ćeš nastaviti kak se spada. Umjereno i kvalitetno 
Kreatin monohidrat kupi da... Pretpostavljam da i whey uzimaš?
Uz kreatin moraš piti puno vode jer inače nema smisla nekog.