Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.700.259
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rast mišića i visina
Boixus Nois PS kaže...

Šta je ovo 300kn 2.5 kg proteina...Jel se meni čini ili samo raste cijena u zadnje vrijem...Nisam odavno kupovao pa mi je čudno !?

Na myprotein.hr je 310, na .com je 270 kn. A na .de i .fr je 225kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 22:07 (KIKI3ooo).
12 godina
Jel netko tu imao upalu slijepog crijeva i bio operiran? Zanima me nakon koliko bi mogao krenut u gym
14 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Šta je ovo 300kn 2.5 kg proteina...Jel se meni čini ili samo raste cijena u zadnje vrijem...Nisam odavno kupovao pa mi je čudno !?

Ima li razlike u dostavi, dodatnim davanjima i sl. ovisno o domeni s koje se narucuje?

15 godina
Rast mišića i visina

Zna netko ime vježbe kad jednom rukom digneš uteg s poda i izbaciš ga iznad glave, nikako naći na googleu, a treba mi da pročitam i pogledam savjete za pravilno izvođenje? Danas sam prvi put to probao sa 35kg sam uspio i još kosi leg press 8x225.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 15:11 (Keops).
13 godina
Keops kaže...

Zna netko ime vježbe kad jednom rukom digneš uteg s poda i izbaciš ga iznad glave, nikako naći na googleu, a treba mi da pročitam i pogledam savjete za pravilno izvođenje? Danas sam prvi put to probao sa 35kg sam uspio i još kosi leg press 8x225.

Circus Dumbell Press

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
15 godina

To je to, hvala.

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ljudi uzeo sam si ovo: http://polleosport.hr/sportska-prehrana/gaineri/power-mass-xtreme-3628-g-mvp

Koliko puta se uzima sad to, i mogu li uzimat whey protein normalno i dalje?

14 godina
Rast mišića i visina

Preskupa glupost.

16 godina
Zin8 kaže...
KIKI3ooo kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ima li razlike u dostavi, dodatnim davanjima i sl. ovisno o domeni s koje se narucuje?

Naručivao sam sa .com i .hr a na ove druge domene nisam ali netko je rekao, da ne tražim sad tko, da gleda na sve domene i kupi gdje je najpovoljnije, na nekim domenama izgleda zna bit i kod za popust a na nekima ne a za isti proizvod, tako da tek trebam isprobat kupnju sa ostalih domena

16 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ljudi uzeo sam si ovo: http://polleosport.hr/sportska-prehrana/gaineri/power-mass-xtreme-3628-g-mvp

Koliko puta se uzima sad to, i mogu li uzimat whey protein normalno i dalje?

pa sve ti piše na linku , možeš i btw ne vidim smisao uzimanja tih gainera kad si sam možeš napraviti isto za puno manje novca , uzmes maltodextrin ili dekstrozu i mješaš sa wheyom

18 godina

Za taj novac mogao si kupit 5kg wheya i 2.5kg glukoze.

Ovo što si kupio je 3.5kg smeća. Dobar tek! 

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Lol pa nisam kupio to ogromno pakiranje. To sam poslo samo da vidit koje. Uzeo sam to ali manje i jeftnije naravno 

18 godina
IvanDado kaže...

Lol pa nisam kupio to ogromno pakiranje. To sam poslo samo da vidit koje. Uzeo sam to ali manje i jeftnije naravno 

Opet ista stvar. Trebao si pitati ovdje. Imaš dosta tih proizvoda koji su preskupi mix 2 ili više stvari koje mošeš sam smiksati za puno manje para.

Zašto si kupio  to? Što ti je cilj?

Kakve si građe? Ideš u teretanu? itd?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 19:57 (lllnuclearlll).
12 godina
odjavljen

Masa, mrsav, teretana :D

18 godina
IvanDado kaže...

Masa, mrsav, teretana :D

Onda počni puno i kvalitetno jesti. A ovaj mix što si kupio velim ti možeš kupit whey i glukozu. To ti je u biti to. Whey skup s glukozom piješ nakon treninga, a samo whey možeš još tijekom dana ako ti zafali proteina taj dan. Tipa brzi doručak ili neš tak.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Treniram judo i kolega me čudno bacio i ja blesavo pao punom težinom na ključnu kost/rame (nisam uspio pravilno past jer mi je držao ruku).

Nikad nisam takvu bol osjetio.

Rame je nateklo i strašno me boli, ali mogu micati rukom tako da pretpostavljam da nije ništa slomljeno. Stavio sam obloge, kreme itd i sad je mrvicu bolje.

Pošto nisam nikad imao nikakve (teže) ozlijede ramena, ne znam koliko bi ga dugo trebao poštediti? dani, tjedni?

Gotovo svaki trening radimo poluge i bacanja pa ne ni htio da pogoršam situaciju

Can't find a better Jam!
18 godina
Gunner_V kaže...

Pošto nisam nikad imao nikakve (teže) ozlijede ramena, ne znam koliko bi ga dugo trebao poštediti? dani, tjedni?

Pa do trenutka u kojem imaš osjećaj kao što si imao i prije ozlijede, i onda još tjedan/dva.

Ja bi ipak otišao doktoru na tvom mjestu, stvari koje se daju sad popraviti ako je nešto oštećeno, kasnije više neće moći tako lako.

12 godina
Rast mišića i visina

zna netko neki dobar primjer fullbody treninga? znam da ih ima posvuda,ali pitam dal netko zna iz prve ruke mozda?

18 godina
ljubek kaže...

zna netko neki dobar primjer fullbody treninga? znam da ih ima posvuda,ali pitam dal netko zna iz prve ruke mozda?

Zavisi što želiš postići.

Ja recimo radim P90x i odličan mi je, ali to nije trening za nabildavanje kao životinja.

14 godina
ljubek kaže...

http://stronglifts.com/5x5/

16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Treniram judo i kolega me čudno bacio i ja blesavo pao punom težinom na ključnu kost/rame (nisam uspio pravilno past jer mi je držao ruku).

...

ja sam na mma-u isao bacati lika nepravilno i sam sebe zeznio samo cuo krc u rebru i osjetio bol ,probao sam nakon tjedan trenirati al nije išlo ,tak da ono dva tjedna odmora minimalno i odi kod doktora ,ja nisam al ovo su "samo" rebra ,dok sjebat rame ,kljucnu kost nije bas najbolja situacija

14 godina
loky4i4 kaže...
Gunner_V kaže...

...

ja sam na mma-u isao bacati lika nepravilno i sam sebe zeznio samo cuo krc u rebru i osjetio bol ,probao sam nakon tjedan trenirati al nije išlo ,tak da ono dva tjedna odmora minimalno i odi kod doktora ,ja nisam al ovo su "samo" rebra ,dok sjebat rame ,kljucnu kost nije bas najbolja situacija

Ovo samo je sa debelim navodnicima. Ja sam pao i napuklo mi je rebro. Tek nakon tjedan dana sam isao doktoru da bi mi on to rekao. Imao sam srecu sta je napuklo prema van a ne prema unutra. Bilo koja ozljeda gdje nesto natekne i nakon jednog dva dana vas sprjecava u treningu/normalnom zivotu znaci hitni posjet doktoru.

Ako sam ti pomogao opali TD!
10 godina
protjeran

Kakva je kvaliteta ovih proteina što se na njuškalu prodaju ispod cijene?

13 godina
Rast mišića i visina

Tocno 2 godine razlike , na lijevoj slici oko 105 kg , desna 83 kg . Trenutno sam na masi skoro 6 mjeseci , nabacio 9 kg . Prilicno sam mrsav jos uvijek za svojih 188 cm :( 

18 godina
StaraKantaParadajza kaže...

Ako ti se kupuje brašno, samo daj 

17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Pretpostavljam da prodaju u originalnoj, tvornički zapakiranoj ambalaži-jel se može to nekako fejkati i varati?

Can't find a better Jam!
18 godina
Gunner_V kaže...
lllnuclearlll kaže...

Pretpostavljam da prodaju u originalnoj, tvornički zapakiranoj ambalaži-jel se može to nekako fejkati i varati?

Ne znam na koji oglas misliš,  stoga... Ali sumnjam da ima išta jeftinije i bolje od MyProteina koji se može kupit dosta povoljno službenim kanalima.

17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Gunner_V kaže...
lllnuclearlll kaže...

Ne znam na koji oglas misliš,  stoga... Ali sumnjam da ima išta jeftinije i bolje od MyProteina koji se može kupit dosta povoljno službenim kanalima.

recimo ovo

http://www.njuskalo.hr/whey-protein/myprotein-impact-whey-5kg-bez-okusa-okus-480kn-besplatna-dostava-zg-oglas-15035744

5kg-420kn dok je u hr shopu 600kn / slovenija oko 400kn - neki drugi oglasi na njuškalo isto po 400kn

2.5kg-250kn dok je u hr shopu 310 / slovenija 215kn

jel to obično preprodavanje ili ?

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 17:25 (Gunner_V).
18 godina
Gunner_V kaže...
lllnuclearlll kaže...
Gunner_V kaže...
lllnuclearlll kaže...

recimo ovo

http://www.njuskalo.hr/whey-protein/myprotein-impact-whey-5kg-bez-okusa-okus-480kn-besplatna-dostava-zg-oglas-15035744

5kg-420kn dok je u hr shopu 600kn / slovenija oko 400kn - neki drugi oglasi na njuškalo isto po 400kn

2.5kg-250kn dok je u hr shopu 310 / slovenija 215kn

jel to obično preprodavanje ili ?

Preskup je u .hr shopu...

Ja sam ga uzeo sa .com za 460kn prije 3 mjeseca, i to s okusom jer je bila neka akcija i besplatna dostava iznad 50 eura je bila.

Sad je cijena bezokusnog ista, dakle 46 funti, što je nekih 460kn jer je funta 10kn. Sam ne znam kak dostava sad ide.

A gle, ako je vrećica neotvorena ne vidim kak može bit prevara.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 18:02 (lllnuclearlll).
18 godina
Rast mišića i visina

Ta ekipa vreba 25% popusta na bezokusni whey po .uk i ostalim jeftinijim domenama i onda preprodaje.

Može se bezokusni 5kg Impact whey uzeti za cca 350-360 kuna na .uk kad bude 25%, tako da mi se ova cijena po kojoj prodaju čini realnom, da ipak nešto i zarade.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice