Ne znam za vas, ali kontam da ću preko 100kg za blagdane i da ću si dati oduška, još malo pa kreće maraton, a ja ni gladan ni žedan biti neću :)
Ne znam za vas, ali kontam da ću preko 100kg za blagdane i da ću si dati oduška, još malo pa kreće maraton, a ja ni gladan ni žedan biti neću :)
Pa normalno, moraš bit žešći kompleksaš da izbjegavaš blagdansku hranu i piće radi fitnessa. Druga stvar ako ti se to sve nikad nije sviđalo, ali da ću gledat kolače, alkohol i odojak kraj sebe i izbjegavat ih jer ću dobit kilu viška, e pa bome neću.
Ja nisam neki ljubitelj alkohola jer sam poslije toga doslovno bolestan(ljudi to zovu mamurluk), ono glavobolja, pa ponekad i povraćanje, pa mi se to neda.
Ali papica i guštanje... a što fali. Masna mesina je dobra za proizvodnju testosterona jeltako, a ugljikohidrati i masti iz kolača... pa i to je nužno :)
Sto mislite o ovom? Kaze da bench sa sipkom nije najbolja vjezba za prsa, kao da je to primarna vjezba za triceps, ramena i onda tek prsa te da od benchanja sa sipkom se ne mogu dobit puna prsa... Malo mi to nema smisla.
Cuj najbolja?
1. nikad ne uzimajte savjete od natjecatelja potpomognutim kemijom... Ako ste natural naravno :D
2. Istina da ravni bench press sigurno nije NAJBOLJA vjezba za prsa, kosi ili kontrakosi bucicama je bolji sto se tice samog pogadjanja prsa..
Ali, s dobrom formom je nemoguce iskljuciti aktivaciju prsa, sto znaci, ako jacate na BP.. Snaga raste, prsa moraju rasti takodjer..
A mislim, zašto je uopće problem što je bench press compound vježba? Da, ok, rade i ramena i tricepsi. Pa što onda. Ne kontam ni kakva je to šokantna spoznaja što nije "najbolja".
Naravno da u danima kad je taj komad tijela na redu, normalan čovjek neće lupati samo beskonačno bench pres sa šipkom i ništa drugo. To je normalna, korisna vježba, dio zadanog
programa u tjednom ciklusu i ništa više ni manje. Ali kužim. Čovjek hoće malo mudrijati, imitira se vanjske "gurue" u nadi da će se skupiti "kontroverzi" i popularnosti pa yt kanal
početi zarađivati kakvu pinku. Što je legitimno, koliko znam Marko Barić profesionalno živi od teretane, kao fitness trener, bb natjecatelj, savjetnik, promotor suplemenata... i jasno da se reklamira.
Samo eto... nevidim neko otkriće ni mudrost u svemu.
Danas sam uspio jos jedan breaktrough napravit,prvi je bio 500 lbs DL(230 kg) ,danas 140 bp,3 plates ,sljedece ganjam 200 sq
junkanje je pocelo...francuska, prsut i sir -.- a bf mi je vec 16%...jesam li ja jedini koji upadne u depresiju poslije junk obroka?
junkanje je pocelo...francuska, prsut i sir -.- a bf mi je vec 16%...jesam li ja jedini koji upadne u depresiju poslije junk obroka?
Haha potpuno te razumijem. Ja sad kad sam se naviko vec godinu dana jest zdravo, meni kokice u kinu muka uzet xD Onda treba objasnjavat prijateljima zas neces uzet ovo ono lol.
Haha potpuno te razumijem. Ja sad kad sam se naviko vec godinu dana jest zdravo, meni kokice u kinu muka uzet xD Onda treba objasnjavat prijateljima zas neces uzet ovo ono lol.
e upravo to.vise se stresiram oko cheat meala nego na poslu xD al onda se sjetim da imam clen test i var pa mi bude lakse 
Danas sam uspio jos jedan breaktrough napravit,prvi je bio 500 lbs DL(230 kg) ,danas 140 bp,3 plates ,sljedece ganjam 200 sq
de smanji malo taj kreatin :P
e upravo to.vise se stresiram oko cheat meala nego na poslu xD al onda se sjetim da imam clen test i var pa mi bude lakse 
Ako nije problem da staviš neke slike, čisto da vidimo što od sve te silne kemije ispadne na kraju :)
Ako nije problem da staviš neke slike, čisto da vidimo što od sve te silne kemije ispadne na kraju :)
vidi se da nemas pojma sto je kemija ako ti ovo predstavlja veliku kolicinu.pozdrav :)
vidi se da nemas pojma sto je kemija ako ti ovo predstavlja veliku kolicinu.pozdrav :)
Čemu takav agresivan stav, samo sam znatiželjan-
U pravu si, nemam pojma što je "kemija" - od svega u vezi kemije znam jedino da je clen lijek za astmu koji se koristi kao fatburner, a test je vjerojatno nekakav sinteticki testosteron...
Čemu takav agresivan stav, samo sam znatiželjan-
U pravu si, nemam pojma što je "kemija" - od svega u vezi kemije znam jedino da je clen lijek za astmu koji se koristi kao fatburner, a test je vjerojatno nekakav sinteticki testosteron...
nije agresivan stav uopce nego me iritiraju ljudi koji davaju svoje pretpostavke o necemu o cemu nemaju pojma.i dobro si pogodio sto se tice nabrojane kemije
Kako se moze izmjerit body fat? Barem od prilike da znam na kolko sam.
Kako se moze izmjerit body fat? Barem od prilike da znam na kolko sam.
gledaj slike ljudi koji su izmjerili pa usporedi imo
Ovaj tj trebao biti deload, a zavrilo off od teretane, posto su ovi kod mene odlucili spojiti od srijede do ponedjeljka ... kreteni..
Ovaj tj trebao biti deload, a zavrilo off od teretane, posto su ovi kod mene odlucili spojiti od srijede do ponedjeljka ... kreteni..
Ja bio i jučer (gym4you) -milina, nas 5-6, svi nabrijani na deadlift, od 6 šipki u teretani 5 poredanih na podu i svi rade mrtvo. Gledaju se forme, razmjenjuju savjeti, bodri se itd..
Na kraju napravio 10 serija mrtvog 
Ljudovi koliki je rok trajanja proteina,kreatina i BCAA...?
Otvoreni su prije cca. pola godine i prestao sam trenirati pa me zanima dali to još valja??
Ljudovi koliki je rok trajanja proteina,kreatina i BCAA...?
Otvoreni su prije cca. pola godine i prestao sam trenirati pa me zanima dali to još valja??
ako ne smrdi, dobro je.
moji su otvoreni vise od godinu dana, jer eto bilo je ozljeda i operacija pa sam prestao koristiti, ali još uvijek su dobri
Ja ne znam što je sa ovim myprotein.hr,
mislim dostava je prije bila besplatna za 50 eura sad opet na 90eura, dok je na myprotein.com na 70eura
cijene preskupe, 5 kila wheya impacta besokusnog na .hr dođe 600kn, a na .com 480kn,
na .com imaš i popust, ovde nemaš...
isto tako za omega3, ostalo nisam gleda ali mislim da je onda svaki proizvod skuplji za bar 100kn!
Ja ne znam što je sa ovim myprotein.hr,
mislim dostava je prije bila besplatna za 50 eura sad opet na 90eura, dok je na myprotein.com na 70eura
cijene preskupe, 5 kila wheya impacta besokusnog na .hr dođe 600kn, a na .com 480kn,
na .com imaš i popust, ovde nemaš...
isto tako za omega3, ostalo nisam gleda ali mislim da je onda svaki proizvod skuplji za bar 100kn!
Kakva su dodatna davanja osim same cijene i poštarine? Mislim ima li kakvog poreza, carine ili sličnih tereta na paket?
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Vec sam i prije cuo o neisplativosti .hr verzije, ali ovo mi zvuci super. Ako nema nikakvih dodatnih davanja, definitivno je naisplativije.
Vi koji koristite myprotein proizvode, jesu im bas svi proizvodni dovoljno kvalitetni i pouzdani?
Uskoro trebam u neku nabavku suplemenata, pa ako se uvjerim u kvalitetu, sve bi uzeo od myproteina (whey,kreatin,bcaa...)
Vec sam i prije cuo o neisplativosti .hr verzije, ali ovo mi zvuci super. Ako nema nikakvih dodatnih davanja, definitivno je naisplativije.
Vi koji koristite myprotein proizvode, jesu im bas svi proizvodni dovoljno kvalitetni i pouzdani?
Uskoro trebam u neku nabavku suplemenata, pa ako se uvjerim u kvalitetu, sve bi uzeo od myproteina (whey,kreatin,bcaa...)
Whey ko whey, meni je to više manje sve isto. Za okus me ne pitaj, jer je meni jedini tolerantan bezokusni whey (bez obzira na proizvođača). Topljivost je dobra i to je to.
Ista stvar i kreatin, stim da mi je njihov po teksturi nekako jako suh, ostali koje sam konzumirao su bili vlažniji. Iako ne vidim kakvog bi to učinka imalo (dapače može biti jedino pozitivno, jer dobiješ manje vode a više kreatina u isto kila).
Od ostalih njihovih prozivoda sam bio uzimao jedino instant zob, ali to se ne isplati, jer zob možeš i doma sam samljeti na zadovoljavajuću fiinoću, ako imaš nekakav mlin.
Što se tiče .com stranice, same pohvale, u više navreata ulovio whey na -20-25%, 10 kila za nekakvih 700kn se može nabaviti, jednom sam i shaker dobio na poklon itd...
Svaki put stiglo do Zagreba u roku 4-5 dana (uključujući i vikende).
Koristim svo troje od njih, mogu potvrdit da djeluju.
Jeftino i kvalitetno za razliku od ostalih poznatih brendova koji prodaju isto po 2x većoj cijeni.
Testiranja, koja su neovisna nedavno su tu bila linkana i bili su u samom vrhu u svim testiranim proizvodima(prvi i drugi kolko se sjećam u ova 3 segmenta gore navedena).
Sve preporuke.
Još jedan hint, kako je već rečeno, naša HR, eng i ostale zemlje koje se daju izabrat imaju različite cijene i znaju imat različite popuste na različite stvari ( tako da vidite šta vam treba i nađite popust na nekoj od njih).
Mene par put dobro poslužilo.
Meni bas dobro dosli ovi praznici,malo odmor od gyma,treninzi su brutalni i poceli me bolit zglobovi od bencha,nemam wrapse ,kupio warmere za koljena i pocne me kuk bolit, FML
Danas nakon 5 dana off i 2 weeks off od squata napravio PR 150x7 ,i bp nakon 5 glavna seta , 2 sec pause radio odlucio max reps sa 100, 14 repova uspio ,znaci u 3 mjeseca treninga dignuo bench za 12 repova na stotki
Hoce netko 5kg my protein whey bez okusa za 300kn? narucio bih pa ako je netko za
Od ostalih njihovih prozivoda sam bio uzimao jedino instant zob, ali to se ne isplati, jer zob možeš i doma sam samljeti na zadovoljavajuću fiinoću, ako imaš nekakav mlin.
Nema šanse, njihov instan zob je odličan.
Lipo sitan i s aromama vanilije i čokolade vrhunski.
Svako jutro mi je to nezaobilazan doručak, 100 grama instant zobi, 3 dc mlika, wheya.....
Spremno za 30sec, popijem i na posa :)
Ja bih mozda