Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.699.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
overhaul kaže...

Evo još jednog trola. Tip je na masi.
:P

15 godina
Rast mišića i visina

Dečko ima nekih problema, ali u suštini nije ništa loše rekao.

Treba raditi sve, ne smiješ noge pustiti, pa kasnije se mučiti da odradiš noge kako treba.

Kuća se gradi iz temelja, kao i kvalitetno tijelo.

Ugl. onofftopic, došao opet sa boksa, malo sparirao sa nekim dečkima koji su brzi kao munje, treniraju dugo. Dečki moji nikad nisam požalio više što sam tako trom i spor, a svaki udarac sam osjećao kao da me netko probada.

defitivno hendikep je masa u ovom sportu, ali nedam se, pa dokle ide, ide :)

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dečko ima nekih problema, ali u suštini nije ništa loše rekao.

Treba raditi sve, ne smiješ noge pustiti, pa kasnije se mučiti da odradiš noge kako treba.

Kuća se gradi iz temelja, kao i kvalitetno tijelo.

Ugl. onofftopic, došao opet sa boksa, malo sparirao sa nekim dečkima koji su brzi kao munje, treniraju dugo. Dečki moji nikad nisam požalio više što sam tako trom i spor, a svaki udarac sam osjećao kao da me netko probada.

defitivno hendikep je masa u ovom sportu, ali nedam se, pa dokle ide, ide :)

Ima autizam, opsesivno-kompulzivno poremećaj, disleksiju i ADHD sindrom, no dobar je on dečko, samo što ponekad ima svojih trenutaka kao i svi mi. Tu i tamo izjavi nešto smiješno + zabavna je osobnost pa ga pratim. Najbolji IRL sitcom.

Pa i dobro je rekao u videu, samo Jasonu treba više riječi da se izjasni.

14 godina
Rast mišića i visina

ma Jason je dobar lik, idu mi na k sto ga ismijavaju i sprdaju s njim, retardi.. Bio bi on dobar da se zdefka, noge su mu brutalne... Steta sto nema nekog znanja, tj treninzi su mu jako losi, bez smisla, i ne zna nist o prehrani..  Treba ga netko uzet pod svoje ruke, i sredit ga i to je to... 

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ma Jason je dobar lik, idu mi na k sto ga ismijavaju i sprdaju s njim, retardi.. Bio bi on dobar da se zdefka, noge su mu brutalne... Steta sto nema nekog znanja, tj treninzi su mu jako losi, bez smisla, i ne zna nist o prehrani..  Treba ga netko uzet pod svoje ruke, i sredit ga i to je to... 

Njemu bi bio dobar John Otis Hollywood kada je Jason već navodno na kemiji. Ovih dana bi trebao trenirati sa Ianom McCarthyem, pa možda pokupi neke dobre savjete, da ga Ian trenira imao bi on dosta bolji napredak u usporedbi sa sadašnjim trenerom.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Exer,meni danas došo taj myprotein..trebo bi i tebi onda za dan.dva

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ajde decki  sta ste se umrtvili , pricajate bilo sta tek toliko da zapocnemo novu temu .. evo ja dns pogledao nixu 154kg je digao na benchu ,sto kazes na to exer? 

eune : Flaeryy
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 0:34 (Super flaeryy).
15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

ajde decki  sta ste se umrtvili , pricajate bilo sta tek toliko da zapocnemo novu temu .. evo ja dns pogledao nixu 154kg je digao na benchu ,sto kazes na to exer? 

da :D a najjace je kad je rekao: to bre, SINE! :D

ASUS X75VB-TY023
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo jedna dobra vijest iz svijeta suplimenata je nesto stara ali sam je se sad sjetio i zanima me vase misljenje o tome da li proteini zaista mogu produzit zivot 10 godina http://www.24sata.hr/znanstvenici-otkrili-proteinski-napitci-produzuju-zivot-342065

Meni onak zvuci moguce al nista se nemoze uzet zdrav za gotovo jer ipak zivimo u svijetu koji je prepun laži i iluzije. 

18 godina
codec kaže...

Evo jedna dobra vijest iz svijeta suplimenata je nesto stara ali sam je se sad sjetio i zanima me vase misljenje o tome da li proteini zaista mogu produzit zivot 10 godina http://www.24sata.hr/znanstvenici-otkrili-proteinski-napitci-produzuju-zivot-342065

Meni onak zvuci moguce al nista se nemoze uzet zdrav za gotovo jer ipak zivimo u svijetu koji je prepun laži i iluzije. 

... a kreatin pomaže kod depresije:
http://www.cure.ba/zdravlje/6944-kreatin-pomaze-zenama-koje-pate-od-depresije.html
Zato nema depresivnih ljubitelja roštilja i gradela:))))

p.s.

ja u čudu. Imam muskulfiber gornjih leđa a jučer radio noge !?
Možda je od mrtvog dizanja... hm kad malo razmislim, radio sam
i shrugove, ono kad sam već digo uteg, šteta mi ih bilo odma spustit :P

Gledam malo luimarca, pa daje zanimljive podatke o tome koliko suplemenata u
USA nije provjereno i koliko ih u stvari ima u primjesama kojekakvih steroida, koji
nisu navadeni. A steroidi uzimani oralno nisu baš dragi jetri. Onda netko završi na
hitnoj pa poslije kolaju priče da "proteini oštećuju jetru".

evo link na članak kome se neda slušati prepričavanje:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 1:43 (overhaul).
13 godina
Super flaeryy kaže...

Bez onih rukavica za snijeg nebi to uspio . 

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

gledam u polleo sporta kvragu digli cijenu wheya, marza od 5 kila nekih 600 kuna dok je u bodybuildinga slicno http://www.building-body.com/shop/impact-whey-protein-5-kg?filter_name=myprotein%20&page=4

nekih 570 kuna,sad pitanje jel bar u bodybuildinga dostava besplatna,pff sta mrzim kad ovako dignu cijene

15 godina
Nitro233 kaže...

gledam u polleo sporta kvragu digli cijenu wheya, marza od 5 kila nekih 600 kuna dok je u bodybuildinga slicno http://www.building-body.com/shop/impact-whey-protein-5-kg?filter_name=myprotein%20&page=4

nekih 570 kuna,sad pitanje jel bar u bodybuildinga dostava besplatna,pff sta mrzim kad ovako dignu cijene

312412 sam puta ovdje pohvalio bb shop i ti se sad opet isčuđavaš.

Daleko ako ne i najjeftiniji ako izuzmemo narudžbe izvana.

I šta se čudiš, ako je akcija prošla, neka relna cijena 5kg je +500-550kn.

Yebga, kud je jeftino sad bi ti 5kg za 300kn a?

Imaš u proteosa u rinfuzi, vreće od 20kg ili 1kg 100kn.

14 godina
Kramerdida says ...
exer1234 says ...

ma Jason is a good guy, we go on to mock him and what fun of him, retard .. he was good to zdefka, his feet were brutal ... Too bad someone does not know, or training him very bad, no sense, and knows nothing about nutrition .. I need someone taken under his hand, and take him out and that's it ... 

It would be a good John Otis Hollywood when Jason but apparently the chemistry. These days you should train with Ian McCarthy, and maybe pick up some good tips, to Ian trains would have on a much better improvement compared with the current coach.

current coach Stump .. If you mean the same .. I do not know his name, and it does not matter. ugl figure it humiliates, ridicules, compel him ... makes me sick guy, and still is conceited to pain .. And of course, I do not know what to do. If you want to lose weight, among a series of exercises you should do some burpies or something larger. hahhaha. likic .... 

btw bas sam sinoc pricao s Alanom Aragonom u vezi herbalifea, isprdo je samo tako :D . ... Cuo sam od nekih likova koji imaju dobre transformacije,tj bodybuilding natjecatelja i ovako rekreativaca , da im je herbalife htio platit po 2000 kn, samo da ovi stave da je herbalife zasluzan za te transformacije. koja gamad prevarantska. jos mi se vise gade sad

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 13:45 (exer1234).
14 godina
Dume said ...

Exer, I came for the day myprotein .. I need to, and you then for dan.dva

He came today

onlyad vidim da je nixa stavio video, nisam vjerovao da moze toliko

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 13:57 (exer1234).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bostin Loyd jedan od iznimno rijetkih bodybuildera koji otvoreno pricaju o uzimanju steroida.lik stvarno ima muda tako otvoreno pricat unatoc sto ga ljudi napadaju.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
Rast mišića i visina

Danas kolega 170 kg 2x na benchu (ja sam pored stojao) dok je drugi kolega stojao iza i nije mu "pomagao" momak ima 95kg 100% je prirodan (znaci bez steroida) uzima samo protein i vitamine neke..ne razumijem kako moze dizati toliku kilazu na osvonu svoje tjelesne kilaze ???? ima video na fb..ne znam kako bi ga skinuo

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 19:26 (tpg).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa i lik je pored mene što radi u teretani gdje sam prije išao sa nekih 85-90 kg benchao 168 par puta... Bio je isto na FB video.. moguće je.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Pa i lik je pored mene što radi u teretani gdje sam prije išao sa nekih 85-90 kg benchao 168 par puta... Bio je isto na FB video.. moguće je.

Stvarno si zanimljiv pozavidili bi ti i moji bosanci :D

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne shvaćam tvoj post ali mi se čini kao nešto debilno

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja sa svojih 17g i  70kila dizem 70kg  becnhu 4 do 5  puta {#}

eune : Flaeryy
14 godina
TPG says ...

Today colleague 2x 170 kg in bench press (I was standing next to) and the other fellow was standing behind him and not "helped" 95kg guy has 100% natural (meaning no steroids) takes only protein and some vitamins .. I do not understand how can lift so much weight: the osvonu their body bodyweight?? a video on fb .. I do not know how to take it off

How is natural when you lift weights: D

Super flaeryy barem jedan iskren lik :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 21:06 (exer1234).
15 godina
Rast mišića i visina

Šta ti izvodiš sa tim google translateom molim te mi objasni?

14 godina
Rast mišića i visina

ne znam, sam mi se pocne palit. nest stisnem slucajno :D 

17 godina
Rast mišića i visina

ja bench ni ne radim sa sipkom, samo bucice koristim, puno mi je bolje tako. a i ne forsam previse bench, ali zato mi je deadlift najdraza vjezba, gledam da do ljeta odem na 100 kn i vise na njemu, trenutno rokam 80-90 kg(imam 65 kg).

18 godina
Rast mišića i visina

Nemojte opet na taj bandwagon gledanja ko je kolko benčao.
To zove povrede. A kad jednom skenjate ramene ligamente, (najuobičajenije ovo) invalidi ste dosta dugo.
Rameni ligamenti su nam i preko dana u zamoru ako smo u sjedećem položaju s rukama naprijed (držanje miša npr)
tako da dodatno naprezanje preko krajnjih granica izaziva minimalno upale koje dugo traju.
Isto vrijedi i za mrtvo. Ja sam kao mlad za mrtvo skenjao, (guglam jer sam zaboravio ime),
"Sacrotuberous ligament"
Uglavnom, ugrijani mišići mogu potegnuti poprilične kilaže par ponavljanja,
pa ljudi cukaju pred gledaocima i "snimanju za jutjub" jer osjete pod naletom adrenalina da ide,
 ali tetive uglavnom ne prate (one se baš i ne ugrijavaju kao mišići),
ako ih niste prije dugo i sistematski učvršćivali.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 22:01 (overhaul).
16 godina
exer1234 kaže...
TPG says ...

Today colleague 2x 170 kg in bench press (I was standing next to) and the other fellow was standing behind him and not "helped" 95kg guy has 100% natural (meaning no steroids) takes only protein and some vitamins .. I do not understand how can lift so much weight: the osvonu their body bodyweight?? a video on fb .. I do not know how to take it off

How is natural when you lift weights: D

Super flaeryy barem jedan iskren lik :D

wtf  ? englez u HR si zar si zaboravio.

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Nemojte opet na taj bandwagon gledanja ko je kolko benčao.
To zove povrede. A kad jednom skenjate ramene ligamente, (najuobičajenije ovo) invalidi ste dosta dugo.
Rameni ligamenti su nam i preko dana u zamoru ako smo u sjedećem položaju s rukama naprijed (držanje miša npr)
tako da dodatno naprezanje preko krajnjih granica izaziva minimalno upale koje dugo traju.
Isto vrijedi i za mrtvo. Ja sam kao mlad za mrtvo skenjao, (guglam jer sam zaboravio ime),
"Sacrotuberous ligament"
Uglavnom, ugrijani mišići mogu potegnuti poprilične kilaže par ponavljanja,
pa ljudi cukaju pred gledaocima i "snimanju za jutjub" jer osjete pod naletom adrenalina da ide,
 ali tetive uglavnom ne prate (one se baš i ne ugrijavaju kao mišići),
ako ih niste prije dugo i sistematski učvršćivali.

onaj ko nije prosao ozljedu ramena ne zna sto je pakao.evo ja vec 10mj vucem ozljedu...

13 godina
Rast mišića i visina

Pa šta onda predlažeš za jačanje tetiva ? 

15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Pa šta onda predlažeš za jačanje tetiva ? 

dobro razgibavanje prije i poslije treninga te vjezbe za rotator cuff.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice