Ima bolja verzija. Bitno da je vani. Ja predvečer budem kućni trening razvalio. Energijom se fino opskrbilo za ručak ;)
ee mogao bi i ja neki trening napravit da utrosim ove silne secere :D
Ima bolja verzija. Bitno da je vani. Ja predvečer budem kućni trening razvalio. Energijom se fino opskrbilo za ručak ;)
ee mogao bi i ja neki trening napravit da utrosim ove silne secere :D
HIIT danas malo da ubrzamo metabolizam i spalimo secere takodjer :D
mozda da te neko drugi uslika?
htio sam si bas lejda uslikat danas, al nikako da uspijem... 10 min sam pokusavao uhvatit cijel ledja.al nikako. uvijek glava smeta ili nest drugo....
ima tko kakvu ideju kak da si sam uslikam ledja? :D
Zovi mamu/tatu/sestru/brata/curu i nek te slika
htio sam si bas lejda uslikat danas, al nikako da uspijem... 10 min sam pokusavao uhvatit cijel ledja.al nikako. uvijek glava smeta ili nest drugo....
ima tko kakvu ideju kak da si sam uslikam ledja? :D
pa staviš mob negdje i na 10 sekundi timer
ili curu
gledao davno. al ne svidja mi se .... Pumping iron je vrhunski, ovo je tek nesto....
gledao davno. al ne svidja mi se .... Pumping iron je vrhunski, ovo je tek nesto....
Pumping je bolji slažem se...Heath mi se zgadio, zapravo više manje su mi se svi zgadili osim onog Japanca, on mi je car.
fila odakle si skidao film?ja sam skinio sa overhaulovog linka pa mi zvuk kasni uzasno
fila odakle si skidao film?ja sam skinio sa overhaulovog linka pa mi zvuk kasni uzasno
Nisam ziher, negdje sam ga ispkopao, neki rip od 2gb ali odlične kvalitete.
Probaj pirate bay.
Probaj pirate bay.
jesi nasao bilokakve titlove?
Probaj pirate bay.
jesi nasao bilokakve titlove?
Njet, frfljaju puno jer im engleski nije materinji pa je teško pohvatat nekad, ali ajde, jedva sam dočekao da pogledam.
Kao što smo ja i ex rekli, PUMPING IRON je bolji, ali ovaj je bolje napravljen, bolja glazbena podloga, sami dijalozi i sve, djeluje moćno jako.
Njet, frfljaju puno jer im engleski nije materinji pa je teško pohvatat nekad, ali ajde, jedva sam dočekao da pogledam.
Kao što smo ja i ex rekli, PUMPING IRON je bolji, ali ovaj je bolje napravljen, bolja glazbena podloga, sami dijalozi i sve, djeluje moćno jako.
o hebem im sve...cekat cu titlove
pa znas valjda namjestit zvuk da ne kasni :P . u bs playeru podesis i eto :D
kako se to moze namjestit?
kako se to moze namjestit?
Ma ja sam odustao od one verzije, toliko se rastepe zvuk i slika da ni neznaš što
i koliko podesiti. Dakle, traži "Generation Iron 2014 HQ DVD Rip", malo jest bespotrebno
velik, ali sve je na svojem mjestu. A film, ma vrijedi onih ocjena 7 i nešto na imdb,
ipak jest neki dokumentarac sa "bb celebsima" iako nije toliko iskren i konkretan
kao originalni pumping iron, više su to sad moderni spotovi i introi. Ali pozitivno me
iznenadio profesionalnom izradom taj anonimac vlad yudin. I Mickey Rourke ima
opaki glas za spikera takvog specifičnog dokumentarca.
Evo malo domaće lirske proze navodnog BB-a, sajb:
http://portalbiograd.com/dnevnik-bodybuildera-petak/
Ponegdje pretjeruje sa crtićevskim sprdanjem, ali ima duhovitih djelova u njegovom "tjednu bodybuildera"
Imam dobar torrent što se tiče Generation Iron, ne znam bi li ga direktno linkovao ovdje da modovi polude pa mi pošaljite PM ako hoćete.
leđa,nadam se da je dobro... ne mislim vise ici u sirinu..
Skidaj bokove :)
Sto mislite o beta alaninu i kreatinu za osobu mladju od 18? (17 i pol) Posto dosta ljudi oko mene to koristi i kaze da su osjetili poboljsanje na treninzima i utrkama,pocelo me vuci da i ja to probam.
...
vratio se treningu danas nakon tjedan dana odmora od bolesti,osjecaj je odlican odradio 2 i po sata. :D
2.5 sata cega
kako sam se navukao na ove monstere..mmm
Neznam sta ljudi rade po dva sata u teretani ali ja sve obavim u cca sat vremena pravog treninga ...
Neznam sta ljudi rade po dva sata u teretani ali ja sve obavim u cca sat vremena pravog treninga ...
Uglavnom i ja, ali ima situacija da sam preumoran za još jednu ozbiljnu seriju pa si dam dulji odmor(cca 5 minuta) na kojem radim
neke sitnije mišiće... no to i dalje nije blizu 2 sata vježbanja. Neznam jel ljudi uračunavaju 2 sata vježbanja ili dva sata izbivanja iz kuće:)
Ja 2 sata jedino cardio mogu raditi:)
Evo i ja danas prvi pravi trening odradio nakon mjesec dana (prvo temperatura i neka blaža groznica, pa upala pluća, pa nisam smio ništa raditi 2 tjedna)... Neću ništa reći osim toga da sam radio leđa, a tresu mi se noge. 
overhaul umirem na one dnevnike bodybuildinga :DD
Sat i pol, do 2, ovisi ako se zainatimo i radimo neke uber drop setove.
doduše ne pazim na vrijeme odmora i često se zapričamo, ali dva sata dnevno je uvijek rezervirano za teretanu.
Kvalitetno zagrijavanje pa onda trening., na kraju guštanje.
sat vremena mi je ipak premalo...