Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.699.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

I meni je sat vremena premalo, sigurno se 20min sve zajedno zagrijavam i rastežem (prije i poslije)

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...
tpg kaže...

leđa,nadam se da je dobro... ne mislim vise ici u sirinu..

nauci pozirat, i skidaj bf da ledja budu vizualno sira.

ivanoile ne mislim nista. probajv,vidi

ma sta cu uciti pozirati nisam na modnoj reviji :D

Nego kako bi se rijesio bfa na bokovima i stomaka .... a da ne opadam puno na kilazi?

Mislio sam sa kardiom,koristim protein sto bi mi mogla biti oke "zastita" za misic

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
XVII Mini kaže...

Neznam sta ljudi rade po dva sata u teretani ali ja sve obavim u cca sat vremena pravog treninga ...

Sat i pol, do 2, ovisi ako se zainatimo i radimo neke uber drop setove.

doduše ne pazim na vrijeme odmora i često se zapričamo, ali dva sata dnevno je uvijek rezervirano za teretanu.
Kvalitetno zagrijavanje pa onda trening., na kraju guštanje.

sat vremena mi je ipak premalo... 

Probali smo frend i ja odradit jedan od Sheikovih programa ( msm da je 40 bio ).

Trening traje 3-3.5 h ,a o "volume" da ni ne pricam.

Negde na polovici samo stali jer nismo mogli vise, sjecam se da frend nije noge vise osjeco (a trenira vec 6 godina powerlifitng),

poslije toga citam ja na internetu da mnogi na steroidima nisu mogli taj program pratit jer stvarno to nije normalno ,

jedan dan radis oko 20 setova bench presa (reps zavisi o setu a varira izmedu 2-10) zatim slijedi par setova deadlifta itd. a ista stvar je i sa cucnjevima

Sve u svemu ko je ovaj program uspio zavrsit ja mu stvarno iskreno cestitam {#} 

tpg ja najbolje rezultate na "cut-u" vidim kad dignem proteine ,a ugljikohidrate spustim do jedno 100-150g/dan s time da se ide na deficit od max 500 cal ( ja obicno idem na 300).

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 19:47 (Antonov047).
15 godina
exer1234 kaže...
tpg kaže...

leđa,nadam se da je dobro... ne mislim vise ici u sirinu..

ivanoile ne mislim nista. probajv,vidi

Bi,ali svugdje gdje citam pise da osobama mladjim od 18 nije preporuceno to uzimat.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
fila2208 kaže...
XVII Mini kaže...

Neznam sta ljudi rade po dva sata u teretani ali ja sve obavim u cca sat vremena pravog treninga ...

Sat i pol, do 2, ovisi ako se zainatimo i radimo neke uber drop setove.

doduše ne pazim na vrijeme odmora i često se zapričamo, ali dva sata dnevno je uvijek rezervirano za teretanu.
Kvalitetno zagrijavanje pa onda trening., na kraju guštanje.

sat vremena mi je ipak premalo... 

pa ako radis drop setove i superserije, onda je logicno da ces i prije zavrsit trening... pogotovo nema smisla raditi xx drop ili super serija na jendom treningu. to za tebe nikako ne moze biti produktivno..

sat vremena, do sat ipol treninga. ali bas treninga, ne racunamo zagrijavanje i istezanje, to nije trening... mislim, sta mozes raditi 2 sata, mozes bezbroj serija i bezbroj vjezbi za neku skupinu, sto opet nije produktivno.. slazem se da treba odbacit ona shranja da se ne smijes zadrzavat duze od 45 min, nego budes onoliko koliko ti treba da uradis svoje..ali 2 sata je ipak daleko previse,, osim ako radis i cardio poslije

15 godina
Rast mišića i visina

Odradio trening boksa sa prijateljem... mokar sam ko miš završio.

Osjećam koliko me mišić sputava pri pokretima, ali me ne briga, naučit i razradit tehniku a mišićnu masu iskoristit kao oružje.

Ako imate priliku probajte, stavrno zanmiljiv sport.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
Rast mišića i visina

Ovako nekako

Sutra rano ujutro ruke poderat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 21:07 (XVII Mini).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljudi jel koristio netko od vas taurin? Čitam da je to dobro za dijetu i za dobivanje energije, stres itd. pa me zanima vaše mišljenje.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
17 godina
Rast mišića i visina

Ova dva katastrofa za tijelo,iako su proteini bili visoko ( 1.5 po gr do 2 ),previse soli,previse secera od kolaca,valjda se nisam udebljao jer sam 15-minutni HIIT radio i uz to manje-vise ne prelazio odrzavanje cak mozda ni kcal deficit ( katastrofa,ugljikohidrati su vecinom bili kolaci,nikakav kruh,zobene niti riza ) :/

sad reset sistema sutra,ispucati novi exerov program i kardio i prehranu unormaliti...

eh ti blagdani,prelazim na neke hinduiste ili budiste :P 

ali ajd tjesi me jedino sto sam svaki dan neki oblik aktivnosti imao,od 6-7 vjezbi bucicama,HIIT trcanje itd. :)

Blizu je ljeto,a promjene sporo dolaze,zasto nije obratno hehe

14 godina
Rast mišića i visina

a prilagodi sebi program, ili uzmi neki postojeci. ovo sam ti napisao otprilike sta ja radim. a sad dal tebi to odgovara, probaj pa vidi..

a nisi se udebljao, tj sala nisi dobio, jedino si navukao vode.. tako i ja, i za dan 2 bude oke.. srecom pa ne volim kolace..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 21:33 (exer1234).
14 godina
Rast mišića i visina

Meni jedan od boljih :

I dont workout for chicks, i workout to create an aura. When i walk into a room, introduce myself to someone, go for a job interview, i love looking dominant, in charge, and in control. I love walking past and having people point and talk about me. i love the fact that when i go somewhere with thousands of people. almost all of them will remember who i am when it is over, and i didnt even have to say a word

14 godina
Rast mišića i visina

Ja dns ruke podero :)

inace odradio sam jedan odlican trening u subotu cini se jako lagan a nije bas zove se 7x7x7

uglavnom sastoji se od 7 vjezbi 7 ponavljanja i radi se 7 serija vjezbe su bile sljedece: mrtvo dizanje (50kg), skok na plyo box (50cm), zgibovi, spiderman sklek, penjanje na plyo box sa girjom u zraku (girja 12kg girja u jednoj ruci se drzi, box 50cm) marinci i wallbalovi sa medicinkom (6kg)

Cini se jako jednostavno ovak kad pogledas samo 7 ponavljanja i 7 serija al nakon 25 minuta rada nemozes prstom maknut vise

13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Meni prođe 10 minuta na zagrijavanje, prvo rollam dio tijela sa teniskom lopticom (brzo naručujem foam roller), pa onda aktivacijske vježbe. Nakon toga setovi za zagrijavanje, pa radne serije (odmaram na većini vježbi 1-3 minute), onda 2 -3 minute da se pripremim za slijedeću vježbu, ponovo zagrijavanje za to. Nakon toga još dvije laganije složene vježbe, izolacije i 5 serija listova na kraju.

Još kada radim noge, odmorim 5-10 minuta između čučnja i mrtvoga, još ako radim prednji čučanj nakon snatch mrtvoga, uzmem ponovo toliko odmora da me ne izdaju erektori.

18 godina
Antonov047 kaže...

Probali smo frend i ja odradit jedan od Sheikovih programa ( msm da je 40 bio ).

Trening traje 3-3.5 h ,a o "volume" da ni ne pricam.

A može netko napraviti program i od 20 sati, pa što:) To nije mjerilo superiornosti programa, Najbolji je program koji je najprilagođeniji sposobnostima pojedinca, zato obično dobro posluju sposobni osobni treneri, jer ovako nečije nizove kopirati, ako ih se i preživi, zove na ozljede tetiva ili opći pad imuniteta.

ivanoile kaže...

Bi,ali svugdje gdje citam pise da osobama mladjim od 18 nije preporuceno to uzimat.

A gle, uzimaš npr. kreatin kroz hranu, i proizvodiš ga sam. Ako jedeš malo ili nimalo mesa, a aktivan si, kreatin ti može pomoći. Ako ne, čuvaj novce.
Premlad si ako si ispod 18 za nekakve specijalističke suplemente, organizam ti svega proizvodi sam u izobilju samo
se dobro hrani odmaraj i vježbaj.

exer1234 kaže...

sat vremena, do sat ipol treninga. ali bas treninga, ne racunamo zagrijavanje i istezanje, to nije trening... mislim, sta mozes raditi 2 sata, mozes bezbroj serija i bezbroj vjezbi za neku skupinu, sto opet nije produktivno.. slazem se da treba odbacit ona shranja da se ne smijes zadrzavat duze od 45 min, nego budes onoliko koliko ti treba da uradis svoje..ali 2 sata je ipak daleko previse,, osim ako radis i cardio poslije

Pa da, i mislio sam da ljudi ubroje pod dva sata vrijeme provedeno na treningu a ne u vježbanju.
Ja, kažem odradim dva sata, ali ako ubrojim kardio ili istezanja, ugrijavanja, opuštanja... 

Bruno_K!ng kaže...

Ljudi jel koristio netko od vas taurin? Čitam da je to dobro za dijetu i za dobivanje energije, stres itd. pa me zanima vaše mišljenje.

A vjerojatno si ga i ti "koristio" ako si popio ikad energy drink. Uglavnom, vrst aminokiseline,
ima ti ga u mesu, morskim živinama, u tijelu je u debelom crijevu, proizvodi ga jetra, i jasno,
bitan je za mnoge fiziološke funkcije... međutim upitno je kao i kod svega, koliko je direktno krostan u
suplementu. Ako ništa, popiškit ćeš ga. ja sam ga imao u nekim suplementima uz ostale standardne
tipa l-carnitine, tribulus, ALA, gingko, blabla ali jel to sad nešto da extra pomaže... mislim da ne odmaže
za ostalo nebih dao ruku u vatru:)

cod4gamer kaže...

overhaul umirem na one dnevnike bodybuildinga :DD

Heh, da premasivni za sic u stojadinu, a rade po kući samo kad su na defki :)
A za svaku žensku "znao sam da bi htjela snošaj sa mnom jer sam brutalno vaskularan."

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Taj sam dnevnik linkovao u ovoj temi prošle godine, kada sam prvi put čitao to, valjda sam se doslovno po podu.

17 godina
Rast mišića i visina

Ja ne znam kako da opisem ovo,sretnem poznanika i poznanicu u par dana,svi se cude kako smrsavio odnosno "osušio se".
Govore to u negativnom smislu,a ne znaju da mi je par 4 mjeseca BMI bio debelo preko 30,a sad dolazim prema granici od 25.

Eh,da sam se udebljao,onda bi bila druga prica,kao da je to pozitivno,ne uzimajuci u obzir stres koji stavljam na cjelokupni organizam.

Znaci,ako zdravo smrsavim,smanjim BMI i bodyfat,smanjim rizike od 90 % bolesti na neki minimum,izgledam bolje i zdravije,osusio sam se kao da sam na samrti.

A da se udebljam,koja je sušta suprotnost ovome gore,to je dobro..

Sta reci,koju poslu poorati ? 

14 godina
odjavljen

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 15:47 (Nitro233).
14 godina
Rast mišića i visina

to i meni ide na k.. svi moji pricaju kako sam smrsavio, kao da sam blijed i te fore.. glupi su, ne kuze bit svega. njima je bit da imaju 10 cm sala preko stomaka.... 

18 godina
exer1234 kaže...

to i meni ide na k.. svi moji pricaju kako sam smrsavio, kao da sam blijed i te fore.. glupi su, ne kuze bit svega. njima je bit da imaju 10 cm sala preko stomaka.... 

A pa tako je to naše društvo. Ovo je balkanski pojam "zdravog jakog rumenog mačoa"
Vidi se kako je okružen obožavaocima ovakav krupan i masivan:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
overhaul kaže...
exer1234 kaže...

A pa tako je to naše društvo. Ovo je balkanski pojam "zdravog jakog rumenog mačoa"
Vidi se kako je okružen obožavaocima ovakav krupan i masivan:)

hahah to mi susjed ;) ... zivi malo dalje od mene :D 

pa da.. i to je najgore sto te to malo i ubije u pojam.. radis toliko, i na kraju ti stara kaze da si premrsav, blijed. i te fore. hahaha..  :D  ..

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Meni majraju svi defku, kada ti je lice estetično, svijet cijeni opadanje kilaže.

15 godina
exer1234 kaže...

hahah to mi susjed ;) ... zivi malo dalje od mene :D 

pa da.. i to je najgore sto te to malo i ubije u pojam.. radis toliko, i na kraju ti stara kaze da si premrsav, blijed. i te fore. hahaha.. :D  ..

Ne znma za tebe, ali mene moja špota da sam pretjerao i da sam ružan, da ne mogu spojiti ruke sa leđima više, i da prestanem. {#}

14 godina
Rast mišića i visina

kako mi idu na k ovi iz polleo sporta.. narucim 10kg wheya u petak, kao nestalo je, da cekam ovaj tj, kao utorak ce dobit novu posiljku.... posaljem im vec 2 maila, i ne odgovaraju... hoce slat il ne .bemti vise....evo na stranici im pise 600 kn sad.. pa koji su to gadovi. ne vjerujem

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 15:47 (exer1234).
15 godina
exer1234 kaže...

kako mi idu na k ovi iz polleo sporta.. narucim 10kg wheya u petak, kao nestalo je, da cekam ovaj tj, kao utorak ce dobit novu posiljku.... posaljem im vec 2 maila, i ne odgovaraju... hoce slat il ne .bemti vise....

Zato bb.shop nikad problema, čovjek se javlja na mail, komunicira...stvarno 5/5 za taj shop.

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

kako mi idu na k ovi iz polleo sporta.. narucim 10kg wheya u petak, kao nestalo je, da cekam ovaj tj, kao utorak ce dobit novu posiljku.... posaljem im vec 2 maila, i ne odgovaraju... hoce slat il ne .bemti vise....

mene su zvali i rekli su da utorak šalju drugu pošiljku(a to ej danas).. imaš telefon pa ih nazovi..

14 godina
DuMe kaže...
exer1234 kaže...

mene su zvali i rekli su da utorak šalju drugu pošiljku(a to ej danas).. imaš telefon pa ih nazovi..

Ma.... ljut sam... Jos im potvrdim da zelim, nek salju, i posaljem im sinoc mail da vidim dal su poslali, itd... i nema odgovora.. Sad ako posalju po cijeni od 600 kn, onda stvarno. za 420 uzmem s njuskala.

Evo konacno su odg, tek sutra stize roba, a u petak salju.. omgggg :D .. tako da ni tebi nece doci ovaj tj... Al dobro, imam jos 5 kg wheya doma, pa nije problem cekat :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 16:03 (exer1234).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zgrabio sam vouchere na myproteinu sad za uskrs ukoliko nekom treba 15% popusta na sve eoo samo koristitie discount code, vrijedi do 15.5 u sljedecem mjesecu javite se na pm kom treba

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 9:10 (codec).
17 godina
Rast mišića i visina

Daj citajte postove ovog Carla,barem cete se smijati,covjek mijenja biokemiju ljudskog organizma,nemam rijeci ni prigovora haha

http://www.building-body.com/forum/threads/40603-Kako-da-dobijem-misicnu-masu?p=980762#post980762

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Daj citajte postove ovog Carla,barem cete se smijati,covjek mijenja biokemiju ljudskog organizma,nemam rijeci ni prigovora haha

http://www.building-body.com/forum/threads/40603-Kako-da-dobijem-misicnu-masu?p=980762#post980762

to je neki troll.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
18 godina
Rast mišića i visina

Evo još jednog trola. Tip je na masi.
:P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice