kak odmah morate srat. ne vjerujem.. gdje sam ja napisao da fila laze za mjere? nego ga pitam koliko je visok... pa nista, sta da kazem ,dobar si. jedino struk malo siri, al to nije do sala..
danas shitload. tegla nutelle, 2 cokolade.. burek s mesom..
Pa kad sam ja reko koliko sam širok , ti si odma na mene drvljem i kamenjem da lažem da dodajem pa reko i fili ćeš nešto reć ,mislim da je dodo koji centimetar .
ne sjecam se toga... ti si brijem rekao nesto mnogo iznad 140.. oko 150...
nije problem sirina, zavisi od visine.. vislji ljudi ce vecinom biti siri od nizih, iako moze imati dosta manje misica, i biti vizualno dosta uzi... cm ne znace bas nista... neki lik od 2m moze imati 45 ruku a da ne izgleda na nista, dok netko od 180 s 45 rukom je stroj :D.
ma ne, na defki sam ja. samo sto ide laganoooooo dole... tj par dana budem on, i onda dobijem neki napad da bi jeo gluposti, i jedem.. jbg
Ja sam bio napisao 140 cm a zadnje mjerenje kod doktora mi pokazalo 139.5 , ali nema veze ne zamjeram ja tebi . A visok sam 187 pa mi ne izgleda baš nešto široko .

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx