Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.700.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rast mišića i visina

Ma mislio sam na dlake :P ne na salo,nisam ga ni primijetio,a laganom defkom ces to rijesiti :)

15 godina
Re: Rast mišića i visina
doky01akablava kaže...

Ma mislio sam na dlake :P ne na salo,nisam ga ni primijetio,a laganom defkom ces to rijesiti :)

nhf, sala...ja shvatio, salo kao salo šlauf hehehehe

lol!

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
fila2208 kaže...

Ne znam stvarno zašto bi skidao više bf, pa izgledaš fenomenalno i uglavnom imaš izgled koji većina ovdje želi postić tako da ne vidim zašto da gladuješ i brojiš kalorije, samo nastavi ovako i održavaj. 
Stvarno jako lijep, umjeren izgled. Idealan bf po mojem mišljenju, ali i to je sve stvar osobne preferencije.. uglavnom, thumb up od mene {#} 

Why so serious?
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

fila nisi ni svjestan sto jos mos ucinit sa tjelom kad bi htio (if you know what I mean)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Rast mišića i visina

Thy na pozitivi!
cod, sve mi je jasno i znam, imam dobre gene, dosta radim i mogao bih biti nešto više...ali ne, rekao sam nikad.

I ovako imam problema doma sa starcima, i cura nekad pametuje...imam problema sa kupnjom košulja i hlača ponekad, ne da se kurčim nego je stavrno tako.

Cordas thanks, vjerovatno i bu tako, održavat 90-95 pa kako bude, masa opet na zimu, malo rezuckanje pred ljeto i to je to.

Još jednom hvala, puno znači kad te pohvale ljudi koji se razume u neke stvari :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Thy na pozitivi!
cod, sve mi je jasno i znam, imam dobre gene, dosta radim i mogao bih biti nešto više...ali ne, rekao sam nikad.

I ovako imam problema doma sa starcima, i cura nekad pametuje...imam problema sa kupnjom košulja i hlača ponekad, ne da se kurčim nego je stavrno tako.

Cordas thanks, vjerovatno i bu tako, održavat 90-95 pa kako bude, masa opet na zimu, malo rezuckanje pred ljeto i to je to.

Još jednom hvala, puno znači kad te pohvale ljudi koji se razume u neke stvari :)

a kako hoces.samo kazem mogao bi se ti i na binu penjat i zlata kuci nosit bez problema.

17 godina
Rast mišića i visina

Fila,vec sam te pitao mozda,ali sam zaboravio,sto si mezomorf,endomorf ili ektomorf ?

Nekako mi vuces najvise na endomorfa zbog masivne gradje ili pak mezomorf ? 

15 godina
doky01akablava kaže...

Fila,vec sam te pitao mozda,ali sam zaboravio,sto si mezomorf,endomorf ili ektomorf ?

Nekako mi vuces najvise na endomorfa zbog masivne gradje ili pak mezomorf ? 

Da ti budem iskren ne znam, nemrem se svrstati.

185, 95 ajmo reć zaokruži, lako dobijam masu i mogu je i gubiti.

ektomorf nisam, e sad možda kad se debljam imam više oblik endomorfa...neam dume, nemrem se smjestit. nek doktor haul odredi :)

cod4gamer kaže...

a kako hoces.samo kazem mogao bi se ti i na binu penjat i zlata kuci nosit bez problema.

Hvala puno stari na takvim riječima! :)
Al velim, treba to guštati, bina me ne interesira {#}
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 0:02 (fila2208).
13 godina
Rast mišića i visina

Kako se određuje to jesi li endomorf ili nesto drugo ?

15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Kako se određuje to jesi li endomorf ili nesto drugo ?

http://www.muscleandstrength.com/sites/default/files/images/bodytypes.jpg

16 godina
Rast mišića i visina

Fila svaka čast, vučeš mi malo na crocopa na ovoj slici od naprijed :) ....ono što si rekao, šteta što nisi mrvicu uži u struku da se dodatno istakne širina ramena/leđa.

15 godina
crack kaže...

Fila svaka čast, vučeš mi malo na crocopa na ovoj slici od naprijed :) ....ono što si rekao, šteta što nisi mrvicu uži u struku da se dodatno istakne širina ramena/leđa.

Wow thanks za takav kompliment :)

A za struk da, jake ove bočne kosti koje strše, da imam onaj uži struk još bi djelovala ramena šira.

Ovako su 140cm ali ne djeluju toliko :(

14 godina
Rast mišića i visina

140? kod mene je nest preko 130. ne znam tocno.pa koliko si ti visok? cini mi se da si onda vislji od mene.. tako se barem cini na slikama

13 godina
exer1234 kaže...

140? kod mene je nest preko 130. ne znam tocno.pa koliko si ti visok? cini mi se da si onda vislji od mene.. tako se barem cini na slikama

Sada i njemu exeru moras rec da sere i da je dodao barem 20 cm na svoja mjerenja . 

15 godina
exer1234 kaže...

185 napisao sam prije...baš su zanimali tvoji komentari na slike ali nigdje da pročitam išta od tebe.

139 cijela nešto je, ~140cm ramena, tako me bar cura mjerila.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Odlično izgledaš, još malo izdefkati i to je to, koliko dugo treniraš?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
15 godina
donator_bubrega kaže...
fila2208 kaže...

Odlično izgledaš, još malo izdefkati i to je to, koliko dugo treniraš?

Thy.

A kvalitetnog rada, 2 god.

Na prehranu ne pazim previše,, više dajem prednost samom treningu.

ostlao je bilo glupiranje i ono treniranje samo da se trenira, nikakvi rezulatati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 16:02 (fila2208).
14 godina
odjavljen

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 15:49 (Nitro233).
14 godina
Rast mišića i visina

Kao sto rekoh heben si, heben .. {#}

18 godina
fila2208 kaže...
doky01akablava kaže...

Ma hvala,nadam se da cu nekom biti barem iskra motivacije da se pokrene,stvarno se puno u mjesec dana ucini. :)

Fila,imam jednu zamjerku,predobro izgledas za natural tipa,fina masa i definicija,samo bi vjerujem puno bolje izgledao bez ogrtaca ( NHF,sala ) :P

Slažem se, ali imam ti problem sa bokovima konkretno, imam izražene ove kosti bočne jako i koliko god pokušao skinuti to salo, i dalje izgledam jako širok u boku.

Nije mi to izlika, već samo jedan problemčić koji me muči da to izgleda onako, uzak fini struk ko kod nekih likova.

Hvala za feedback!

Nećeš koliko primjećujem nikada biti uskog struka, jer bih baš po kostima rekao da si Endomorph, ali
što onda? Što fali Jay Cutleru koji je endomorf? :) Trenutno mi izgledaš kao crocop u najboljim danima ;)
A bina - mogao bi, što da ne, ali ti ljudi na bini nisu zdraviji od File, pa ono sad, jel si baš mora priuštiti
uništenu gušteraču, jetru, visoki tlak, i život posvećen samo tome uz prazan novčanik... jer
za zlata ni bini rokaju se i malo skuplje (i opasnije) stvari od anabola. Plus naravno, koji god
gledate bio od ovjenčanih BB, ako nisu oženjeni za fitnessicu, obično su solo, jer nemaju vremena za nikog i ništa.
@doky01akablava; super disciplina, samo se trajno prebaci u aktivan režim života,
nemoj dopustiti jojo efekt.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
overhaul kaže...

Nećeš koliko primjećujem nikada biti uskog struka, jer bih baš po kostima rekao da si Endomorph, ali
što onda? Što fali Jay Cutleru koji je endomorf? :) Trenutno mi izgledaš kao crocop u najboljim danima ;)
A bina - mogao bi, što da ne, ali ti ljudi na bini nisu zdraviji od File, pa ono sad, jel si baš mora priuštiti
uništenu gušteraču, jetru, visoki tlak, i život posvećen samo tome uz prazan novčanik... jer
za zlata ni bini rokaju se i malo skuplje (i opasnije) stvari od anabola. Plus naravno, koji god
gledate bio od ovjenčanih BB, ako nisu oženjeni za fitnessicu, obično su solo, jer nemaju vremena za nikog i ništa.

A gle to sam dobio, sa time radim i to je to.

Treba puknuti još jača ramena i leđa da nadoknadim taj širi struk, yebga :)

Što se bine tiče, velim, samo guštanje, a to ostavljam likovima sa više volje, novca i života.

Meni je i ovo dosta, par komplimenata, i idemo dalje samo jače i više :)

{#}

17 godina
Rast mišića i visina

Hvala overhaul necu :P iako par dana za Uskrs malo vise kalorija,ne preko odrzavanja valjda nece stetu preveliku uciniti :P

dobar video ...

12 godina
neaktivan
overhaul kaže...
fila2208 kaže...
doky01akablava kaže...

Ma hvala,nadam se da cu nekom biti barem iskra motivacije da se pokrene,stvarno se puno u mjesec dana ucini. :)

Fila,imam jednu zamjerku,predobro izgledas za natural tipa,fina masa i definicija,samo bi vjerujem puno bolje izgledao bez ogrtaca ( NHF,sala ) :P

Slažem se, ali imam ti problem sa bokovima konkretno, imam izražene ove kosti bočne jako i koliko god pokušao skinuti to salo, i dalje izgledam jako širok u boku.

Nije mi to izlika, već samo jedan problemčić koji me muči da to izgleda onako, uzak fini struk ko kod nekih likova.

Hvala za feedback!

@doky01akablava; super disciplina, samo se trajno prebaci u aktivan režim života,
nemoj dopustiti jojo efekt.

Svaka cast Fila {#}

Meni nekako vise pase imat siri struk, nezz zasto al nekako mi je ljepse (izgledas veci),

npr kad bi birao oblik tijela vjerovatno bi isao na Konstantina Konstantinovsa(powrlifter), covijek je stvarno zvijer!

Natural nije sigurno ali nije sad ni neki balon kako bi se reklo,bas taman sta bi ja htio {#}

KK bez majice KK bez majice
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 19:30 (Antonov047).
12 godina
fila2208 kaže...

Thy za pozitivne komentare i sugestije.

Inače 24god, u osmom idem u 25.

184.9cm 92.7kg po zadnjim mjerenjima

nadam se da nećete zamjerit još par slikica, dobio inspiraciju kad je exer slikao sam neke djelove pa reko da probam.

Iz teretane danas, odradio arms day pa okinuo.

Bic, tric, pa relax i onda neka blesava poza koju sam tako loše odradio da sam desnu ruku prejako napnuo da se cijela desna cica nakosila kao da je retardirana.

Yebga kad bi bar znao pozing radit kao profići da to djeluje simetrično.

Ugl. evo trenutna forma, ciljevi do ljeta, skinuti možda još bf malčice ali i sad sam si ok.

Nikad nisam bolje izgledao i samo mogu naprijed, ciljevi su podignuti još više i samo rokam!

eto hejteri uživajte, a vi ostali hvala unaprijed na sugestijama, kritikama i konstruktivnoj raspravi.

Super fila {#} poprilicno smo na slicnom nivou...ja imam dosta uzi struk i malo vise prsa...moj savjet bi bio da se vise fokusiras na straznji deltoid, triceps i prsa...ostalo sve 5

Enjoy The Silence
14 godina
Rast mišića i visina

kak odmah morate srat. ne vjerujem.. gdje sam ja napisao da fila laze za mjere? nego ga pitam koliko je visok...  pa nista, sta da kazem ,dobar si. jedino struk malo siri, al to nije do sala..

danas shitload. tegla nutelle, 2 cokolade.. burek s mesom.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 21:14 (exer1234).
17 godina
exer1234 kaže...

kak odmah morate srat. ne vjerujem.. gdje sam ja napisao da fila laze za mjere? nego ga pitam koliko je visok...  pa nista, sta da kazem ,dobar si. jedino struk malo siri, al to nije do sala..

dobro je za psihu malo,presao ili ne presao kalorije,neces se umastiti sad previse haha i ja bi :)

danas 200 gr sunke,250gr posnog,60gr wheya,3-4 bronhi kolaca,3 vanilice,oblatne sa keksom,gauda sir i 70gr tune,dosegao 200 gr proteina,100 gr carbsa i 80 gr masti not bad i vidim da mi pase bez UH,ne osjecam nis posebno umorno jos su to high glycemic carbsi ( kolaci i slastice ) a ne kompleksni

14 godina
Rast mišića i visina

ma briga me. nisam planirao.al posto nisam imao nist za jest posteno, pa sam odlucio off dan..vjerojatno cu do kraja dana unijet 50g proteina i brdo masti i uh :D ..od pon krece bas zestoko. i nema vise izgovora, nema zezancije. do 6 mj moram biti ispod 10bf ..

taman ce mi doc whey.. povecat cu malo unos proteina,smanjit uh. i deri..

ma ja mogu s low uh ako ne treniram,ali ako treniram taj dan, poslije treninga nema sanse da izdrzim bez njih

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 21:26 (exer1234).
17 godina
exer1234 kaže...

ma briga me. nisam planirao.al posto nisam imao nist za jest posteno, pa sam odlucio off dan..vjerojatno cu do kraja dana unijet 50g proteina i brdo masti i uh :D ..od pon krece bas zestoko. i nema vise izgovora, nema zezancije. do 6 mj moram biti ispod 10bf ..

taman ce mi doc whey.. povecat cu malo unos proteina,smanjit uh. i deri..

ma ja mogu s low uh ako ne treniram,ali ako treniram taj dan, poslije treninga nema sanse da izdrzim bez njih

hahah dobar si :)

nemoj samo ovako :P

da vas pitam 4-5 dana sam off kod kuce,malo joggiram i hiit radim,imam 4 bucice od 6 kg i 14 kg,isplati li se raditi prsa i biceps sa tim tj.sve ?
Tipa dumbell floor press,pullover i fly ?
Za biceps klasika ... 

13 godina
exer1234 kaže...

Pa kad sam ja reko koliko sam širok , ti si odma na mene drvljem i kamenjem da lažem da dodajem pa reko i fili ćeš nešto reć ,mislim da je dodo koji centimetar . 

14 godina
Rucipe kaže...
exer1234 kaže...

Pa kad sam ja reko koliko sam širok , ti si odma na mene drvljem i kamenjem da lažem da dodajem pa reko i fili ćeš nešto reć ,mislim da je dodo koji centimetar . 

ne sjecam se toga... ti si brijem rekao nesto mnogo iznad 140.. oko 150...

nije problem sirina, zavisi od visine.. vislji ljudi ce vecinom biti siri od nizih, iako moze imati dosta manje misica, i biti vizualno dosta uzi... cm ne znace bas nista... neki lik od 2m moze imati 45 ruku a da ne izgleda na nista, dok netko od 180 s 45 rukom je stroj :D.

ma ne, na defki sam ja. samo sto ide laganoooooo dole...  tj par dana budem on, i onda dobijem neki napad da bi jeo gluposti, i jedem.. jbg

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 21:37 (exer1234).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice