cokolino, i whey i udri
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas gledam Plazma keksi 12gr proteina na 100 gr,hahah ajd kad su keksi,barem cu jesti one sto imaju proteina ( vidim protein sirutke unutra ) :D
Jel radio ko Carb Backloading ??
Ja sam cuo od frenda iz teretana prvi puta za to i po njegovim pricama mi se cini dost dobro.
Uglavnom nije nikakva dijeta nego samo raspored jedenja tipa IF,
znaci mazes po proteinima i mastima cijeli dan jedino poslije treninga unosis ugljikohidrate i to s visokim GI.
Frend mi je reko da ima puno vise energije, snaga mu je otisla gore, dobio je dosta na masi dok je BF osto skoro pa isti , a covijek jede oko 3500-4000 cal/dan.
Inace cito sam bio negdje da je i sam Arnold sa Francom znao poslije treninga proc u restoran i najest se pita i ostalih "high GI " stvari!
pa ja to radim ,vecinom nenamjerno.. ugl do treninga nista carbsa ne unosim, poslije unesem sve u 1 ili 2 obroka
pa ja to radim ,vecinom nenamjerno.. ugl do treninga nista carbsa ne unosim, poslije unesem sve u 1 ili 2 obroka
To je i bit CBL-a kolko sam skuzil treba drzat dosta nisko carbs ,kolko sam cuo <50g, a nakon treninga unest sve UH za taj dan
Super stvar kolko vidim ljudi stvarno imaju rezultate dobre
Ja to radim samo zato sto mi uh ne pasu prije treninga, dosta me uspavaju, i vise nemam volje za trening.. A i dosta sam nisko s uh, pa lakse podnesem da ih ne unosim prije treninga, nego poslije.. do treninga mogu bez njih, ali poslije se nazderem, i lakse izdrzim sve to...
Carb backloading je senzacionalizam, nema nekih velikih benefita osim što daje disciplinu nekim ljudima, a lik koji je napravio taj protokol selektivno bira studije zbog čega su ga mnogi prozvali. Ja isto radim nenamjerno carbbackloading, jer volim pojesti većinu kalorija u jednome obroku nakon treninga što mi paše dosta na defki, jer spasi psihu.
Može li netko napisati koje vježbe raditi za određeni mišić, kako izgleda radni tjedan u teretani kod vas?
Još promijeniš stil frizure i sve 5 
Još promijeniš stil frizure i sve 5 
To je picolovac samo takav :)

ne diram .nego kazem da su istog sastava, malo proteina, puno secera...samo sto je cokolino 20 30 kn, a ovo 300,400 za skoro istu kolicinu .D
Ma znam, malo se šalim, ali čokos je meni droga, znam da je šećer, ali kad je finoooo :)
Ja bez kompleksa izmiješam čokolino, zob, mlijeko, whey, kazein, kreatin, musle, grožđice, čokoladu u prahu, sirovi bjelanjak i to nazovem doručkom :) imam taman neku megazdjelicu od dukata baždarenu za kapacitet mog želuca ;)
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
ne diram .nego kazem da su istog sastava, malo proteina, puno secera...samo sto je cokolino 20 30 kn, a ovo 300,400 za skoro istu kolicinu .D
Ma znam, malo se šalim, ali čokos je meni droga, znam da je šećer, ali kad je finoooo :)
Ja bez kompleksa izmiješam čokolino, zob, mlijeko, whey, kazein, kreatin, musle, grožđice, čokoladu u prahu, sirovi bjelanjak i to nazovem doručkom :) imam taman neku megazdjelicu od dukata baždarenu za kapacitet mog želuca ;)

Odlično, i sam volim trpati takve kombinacije i ubijati se...ukućani mi se isčuđavaju, ja se samo naoružan kutlačom i njome jedem, treba jesti gainse 
Btw. vidim da sam dobio dislike na formu...thanks, znači da moram još jače raditi, a dislikera pozivam da stavi svoju formu, da vidim šta još moram popraviti.
thy-

Odlično, i sam volim trpati takve kombinacije i ubijati se...ukućani mi se isčuđavaju, ja se samo naoružan kutlačom i njome jedem, treba jesti gainse 
Btw. vidim da sam dobio dislike na formu...thanks, znači da moram još jače raditi, a dislikera pozivam da stavi svoju formu, da vidim šta još moram popraviti.
thy-
ma fila ne zamaraj se nebitnim ljudima.od mene imas TU pusti druge.bitno da si ti sam zadovoljan sa sobom
i obrij ljubavni tepih :P
ma fila ne zamaraj se nebitnim ljudima.od mene imas TU pusti druge.bitno da si ti sam zadovoljan sa sobom
Ma ne zamaram se, lijepo pitam, a i vidim da se sad počelo još više thumbića lijepiti, ma samo neka rokaju ako ih veseli, bit će mi drago da sam nekog razveselio, dao mu post na koji može trpat thumbiće.
A što se brijanja tiče, možda i bi, ali cura bi se naljutila, pa to ne diram, yebga i to je imidž :)

Fila heben si i sve je na mjestu
kao sto kazes masa je mama iako jos malo bf skinut i to je to.
Fila koliki ti je bf na fotkama ? Ispod 15,blize 12 % :P
Pohvale,fin izgled,fine ruke i sve :)
Evo moje trenutne forme, još dva-tri mjeseca do ljeta pa reko imam još vremena popraviti zaostatke.
Probudih se pa sam skroz ono ''mlitav'' što bi se reklo, na pumpu stavim jednom prigodom.

lol haha. koliko uopce imas god? izgledas mi starije
Evo moje trenutne forme, još dva-tri mjeseca do ljeta pa reko imam još vremena popraviti zaostatke.
Probudih se pa sam skroz ono ''mlitav'' što bi se reklo, na pumpu stavim jednom prigodom.

lol haha. koliko uopce imas god? izgledas mi starije
24-25 ?
Ma ne zamaram se, lijepo pitam, a i vidim da se sad počelo još više thumbića lijepiti, ma samo neka rokaju ako ih veseli, bit će mi drago da sam nekog razveselio, dao mu post na koji može trpat thumbiće.
A što se brijanja tiče, možda i bi, ali cura bi se naljutila, pa to ne diram, yebga i to je imidž :)

Mi imamo krivi dojam koliko je ovo čitano, kako komunicira nas desetak, mislimo
da je to sva publika, društvo iz pivnice. No statistika rubrike kaže da je ova tema
pogledana debelo preko 2 i pol milijuna puta, u špici čita do tisuću ljudi odjednom
(više od pola registriranih), pa naletjeti na nekog anonimnog TD kompleksaša, ili ustalog na lijevu nogu
nije teško. Eto samo da malo dam perspektivu... :)
Fila heben si i sve je na mjestu
kao sto kazes masa je mama iako jos malo bf skinut i to je to.
Ma neznam, ako se čovjek osjeća zdravo i moćno u ovakvoj fazi, hebo "defku",
ovo nije gojaznost, fila po konstituciji izgleda kao moćan endomorph građom,
dakle što se mene tiče, nek puca na snagu, a hoće li dodatno mršavjeti... meh
-IMHO nebitno :)

pa uvijek ce biti tajnih hejtera.. :D i kod mene, i kod tebe, i kod svakog.. kao da je bitno :D
Vjeruj mi da ce sve to bolje izgledat kad se obrijes. kod mene je razlika nebo i zemlja.. ak zarastem, do you even lift
2 i pol miliona , ne vjerujem bas u to 
sto se tice tih TD-ova ,ako sam dao mozda 3 TD-a otkada sudjelujem na ovom forumu , a nisam mislim cak ni jednom ovdje dao td, bolje ako se ne slazim fino objasnim , a ne ko neko djete QQ,a pogotovo na neciju sliku staviti TD.
a cuj, sigurno citaju i anonimci..teretana je danas jako popularna...
2 i pol miliona , ne vjerujem bas u to 
sto se tice tih TD-ova ,ako sam dao mozda 3 TD-a otkada sudjelujem na ovom forumu , a nisam mislim cak ni jednom ovdje dao td, bolje ako se ne slazim fino objasnim , a ne ko neko djete QQ,a pogotovo na neciju sliku staviti TD.
imas gore pri vrhu pise da je citana preko 2 ipo miliona puta :P
evo posto ja puno pisem,par mojih slika,meni je cilj sto kvalitetnije smrsaviti ( masne naslage,a ne misice gubiti,za*ebi vagu ) ...
prve dvije su osmi i deveti mjesec 2013.godine ( kilaza blizu 112 kg,zadnje izmjereno 111.5 )
krenuo sam u teretanu krajem jedanaestog mjeseca 2013. godine,tapkao sa u mraku sa prehranom,slusao raznorazne debile i fitness gurue,previse usporio metabolizam,totalno unakazio...
krajem prvog mjeseca decki sa jednog foruma me savjetovali da krenem sa deficitom,racunam sve kalorije,pazim na proteine i masti,tako sam i krenio
iduce dvije su nakon nepuna dva mjeseca deficita,tu sam oko 99 kg...
barem cete se nasmijati kako sam pozirao hahah...
ovo je jucer slikano,95 kg kilaza...
idem jos 5 kg dolje pa cemo vidjeti i onda reboot misica sa masom :)
Thy za pozitivne komentare i sugestije.
Inače 24god, u osmom idem u 25.
184.9cm 92.7kg po zadnjim mjerenjima
nadam se da nećete zamjerit još par slikica, dobio inspiraciju kad je exer slikao sam neke djelove pa reko da probam.
Iz teretane danas, odradio arms day pa okinuo.
Bic, tric, pa relax i onda neka blesava poza koju sam tako loše odradio da sam desnu ruku prejako napnuo da se cijela desna cica nakosila kao da je retardirana.
Yebga kad bi bar znao pozing radit kao profići da to djeluje simetrično.
Ugl. evo trenutna forma, ciljevi do ljeta, skinuti možda još bf malčice ali i sad sam si ok.
Nikad nisam bolje izgledao i samo mogu naprijed, ciljevi su podignuti još više i samo rokam!
eto hejteri uživajte, a vi ostali hvala unaprijed na sugestijama, kritikama i konstruktivnoj raspravi.
evo posto ja puno pisem,par mojih slika,meni je cilj sto kvalitetnije smrsaviti ( masne naslage,a ne misice gubiti,za*ebi vagu ) ...
prve dvije su osmi i deveti mjesec 2013.godine ( kilaza blizu 112 kg,zadnje izmjereno 111.5 )
krenuo sam u teretanu krajem jedanaestog mjeseca 2013. godine,tapkao sa u mraku sa prehranom,slusao raznorazne debile i fitness gurue,previse usporio metabolizam,totalno unakazio...
krajem prvog mjeseca decki sa jednog foruma me savjetovali da krenem sa deficitom,racunam sve kalorije,pazim na proteine i masti,tako sam i krenio
iduce dvije su nakon nepuna dva mjeseca deficita,tu sam oko 99 kg...
barem cete se nasmijati kako sam pozirao hahah...
ovo je jucer slikano,95 kg kilaza...
idem jos 5 kg dolje pa cemo vidjeti i onda reboot misica sa masom :)
Svaka čast 
Ma hvala,nadam se da cu nekom biti barem iskra motivacije da se pokrene,stvarno se puno u mjesec dana ucini. :)
Fila,imam jednu zamjerku,predobro izgledas za natural tipa,fina masa i definicija,samo bi vjerujem puno bolje izgledao bez ogrtaca ( NHF,sala ) :P
Ma hvala,nadam se da cu nekom biti barem iskra motivacije da se pokrene,stvarno se puno u mjesec dana ucini. :)
Fila,imam jednu zamjerku,predobro izgledas za natural tipa,fina masa i definicija,samo bi vjerujem puno bolje izgledao bez ogrtaca ( NHF,sala ) :P
Slažem se, ali imam ti problem sa bokovima konkretno, imam izražene ove kosti bočne jako i koliko god pokušao skinuti to salo, i dalje izgledam jako širok u boku.
Nije mi to izlika, već samo jedan problemčić koji me muči da to izgleda onako, uzak fini struk ko kod nekih likova.
Hvala za feedback!