nemojte se usporedivat s arnijem i ekipo iz profi bb svijeta, arni je unio steroida u sebe kolko vi nebi nikad, tako da njegove posljedice nece imat veze s vasima, pa arni se stalno piko, a vi bi mozda odradili koju kuru. i ko zna s cim se arni tada piko sve.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A sto se tice pikanja, nikad, osim ako od toga ne bi zivio, dakle u amatersko bavljenje svojim tjelom i sportovima, ne, ali ako bi krenuli u profi vode, cak i podrzavam.
Makar opet, nikad nisam dosao do svog natural maxa, ni blizu, kada jednostavno vise ne ide, mozda bi onda promjenio misljenje..
Mali_Playa
nemojte se usporedivat s arnijem i ekipo iz profi bb svijeta, arni je unio steroida u sebe kolko vi nebi nikad, tako da njegove posljedice nece imat veze s vasima, pa arni se stalno piko, a vi bi mozda odradili koju kuru. i ko zna s cim se arni tada piko sve.
Tada vs danas je smijesno.. Kladim se da je taj vas zyzz koristio mnogo vise stvari nego Arni u to vrijeme.. Tada je bilo drukcije.. I sigurno se nije pikao kroz cijelu sezonu,ako ga znas,on je padao u kilazama izvan sezone, pa se pred takmicenje vracao.
O kakvim vi robovima pricate? Rob mozes biti jedino ako si prisiljen raditi nesto,sto ne zelis, samo zbog uspjeha. .. Jedino ti sam odlucujes dal si zadovoljan izgledom, i dal zelis nesto vise.. Uostalom, u 99 % slucajeva neces imati bas nikakve negativne posljedice, ako si normalan i pametan..
slazem se s exerom, zasto bi netko tko se predao teretani i vjezbanju bio rob teretane? mozda mu je jednostavno veci uzitak otic u teretanu, dizat utege, pazit na prehranu nego se ic zapit vikendom, jer budimo realni, od prvog imamo koristi a od drugog i ne bas. dali su nogometasi onda robovi sporta, ili bilo koji drugi sportasi koji umjesto da idu jest junk i zapijat se idu na treninge svaki dan u tjednu?
jel uzimo neko creatin ethyl ester? koja je razlika u odnosu na monohidrat?
Kada sam tek poceo u teretanu prije godinu dana s jednim frendom koji me prakticki naucio sve vjezbe ugl. da skratim pricu prije 3 mjeseca se puko s testom 5 puta svaki tjedan jednom .. znaci lik je bio zvijer 185cm 79kg bf ispod 10% nakon testa dobio samo na masi i snazi bio je ko hulk i onda nakon mjesec dana sve splasnulo ruke,ramena bf skocio na 15% popristavio je po licu ludacki, sise se objesile ugl. manite se steroida ako ne mislite 100% biti fokusirani na trening i prehranu .. kad se to uzima onda nema opijanja vikendom, izlazenja po klubovima i ne predrzavanja prehrane jer po meni posljedice su zastrasujuce ...
i ovaj da, test totalno nepotreban mladima od 25.
pa normalno da si dobio ginekomastiju kad nisi radio PCT...ic uzimat depo i ne radit PCT je stvarno glupost.
Ma exer nisam mislio da trosi misice,netko je napisao da trosi misice,ali u smislu da se tako prica,ali nije istina,ja sam krivo protumacio.
Dosao kuci i sad sam nervozan,vani kisa pada ne mogu ici raditi HIIT,a dan odmora,ne bi sa utezima ( imam dvije bucice od 5 i dvije od 14-15 kg ) i sta sad raditi :/
Sto cete vi za Uskrs,sve jesti ( kolace,kruh ) ili samo bb approved kao kuhana jaja i sunka ( iako ima masti ),luk i povrce ne ubrajam jer je to povrce ?
Kada sam tek poceo u teretanu prije godinu dana s jednim frendom koji me prakticki naucio sve vjezbe ugl. da skratim pricu prije 3 mjeseca se puko s testom 5 puta svaki tjedan jednom .. znaci lik je bio zvijer 185cm 79kg bf ispod 10% nakon testa dobio samo na masi i snazi bio je ko hulk i onda nakon mjesec dana sve splasnulo ruke,ramena bf skocio na 15% popristavio je po licu ludacki, sise se objesile ugl. manite se steroida ako ne mislite 100% biti fokusirani na trening i prehranu .. kad se to uzima onda nema opijanja vikendom, izlazenja po klubovima i ne predrzavanja prehrane jer po meni posljedice su zastrasujuce ...
pa normalno da si dobio ginekomastiju kad nisi radio PCT...ic uzimat depo i ne radit PCT je stvarno glupost.
?? ne radi se o meni malo bolje procitaj ... govorim o frendu s kojim sam poceo ic u gym.
Ali popust stoji već mjesecima na te myprot proizvode pa ne razumijem kakav sad navodni opet popust. Na njihovoj stranici stoji akcija stalno.
Neznam stvarno onda. Kad imaju neke kodove uvijek ih stave na fb str. Sad su samo stavili ovaj link koji sam ti stavio.
Možda sam krivo shvatio, ali ovo myprotein15 djeluje kao kod...
Hvala Bogu da djeluje kad su nase prekrasne trgovine proteinima kao sto su polleo sport, bodybuidling, i fintess kradljivci kakvih nemaju kupuju za jeftino myp proizvode i onda ih prodaju za 40, 50 kn vise i jos postarinu nabiju -.-
Imaš defekt na srcu i opet se trpaš tonom kemije?
I onda si danas mučenik i heroj te te vole i cijene svi?
Ovaj svijet je otišao u qurac
Ic uzimat bilo koju vrstu steroida bez PTC-a je glupost ,ali ako radis neke pocetnicke kure kroz par tjedana PTC nije toliko nuzan ,mada ga je najbolje uvijek imat na zalihama !
Prico sam sa frajerom iz teretane koji inace vec vjezba oko 6-7 godina. Ima oko 24 godine.
Covjek je uzo je test od galenike bez PTC-a i u mjesec dana tj. 6 tjedana dobio oko 20 kila ,a nakon toga zadrzao 12 sto nije malo!
Kaze da nije imao nikakve nuspojave osim pojave "bitch titsa" ali da je i to nestalo nakon prestanka uzimanja (on tvrdi da je to zbog zadrzavanja vode)!
Inace frajer je izgledo prehebeno nakon kure jedino sto je bio sav napuhan i u faci a pogotovo u zglobovima na nogama vjerovatno od vode dok se to sve nije stabiliziralo!
Uglavnom bzv se pucat kemijom ak nisi vec duze vrijeme u teretani jer neces izvuc max iz steroida i prvo se treba dobro informirat,
gledam po youtube-u frajere gutaju dbol i ostala sranja sa 18 godina a tek su usli u teretanu i onda se cude kad za mjesec dana dobe dvije kile samo
ja sam razmisljao isto o anabolicima,al kad sam vidio rezultate nakon 6 mjeseci samo sa wheyom to mi je bilo dosta,nezelim se napuhat ko balon,i ne trebaju mi
Ma meni se Zyzz cini kao najveci doucebag, totalno los uzor mladima ..
ja sam razmisljao isto o anabolicima,al kad sam vidio rezultate nakon 6 mjeseci samo sa wheyom to mi je bilo dosta,nezelim se napuhat ko balon,i ne trebaju mi
Mislim da si prije vidio rezultate jer si počeo unositi dovoljno proteina što je whey učinio.
Anabolike ne diraj dok nemaš barem nekoliko godina natural treninga sa sobom i poštenu bazu snage i mase, nije to mala stvar. Dođi do 3 plate (143 kg) Benča, 4 plate Čučnja (184 kg) i 5 plate (225 kg) Mrtvoga ili barem blizu svih ovih ciljeva prije nego što dirneš kemiju. Ideja je da provedeš vremena kao prirodan i kako vrijeme prolazi shvatiš jesu li oni za tebe.
@fila
Mislim da mnogi njegovi fanovi nisu bili svjesni toga, a i Zyzz je bio mnogi inspiracija što se je od noname geeka sa 4chana koji igra WoW pretvorio u frajera koji je postao dosta popularan (zato slogan "We're all going to make it brah"). Mislim da je lik još koristio kokain gledajući njegovo ponašanje.
Ako išta motivirao je ljude da se dignu sa kauča i treniraju, nije najbolji uzor svakako, ali bilo što što digne javnost sa njihova dupeta je dobro. Znam lika koji je njegov veliki fan (sa menom je u teretani), nije ni svjestan što je on sve koristio od narkotika.
Ma meni se Zyzz cini kao najveci doucebag, totalno los uzor mladima ..
Frajer je pusio, drogiro se, pio i trpo se steroidima al gotovo svaki dan .
Cito sam negdje da je uzimo svaki dan dozu clena i ostalih gluposti kako bi osto "lean" dok nabija masu.
I onda se tu prica o nekom healty life stylu.
Od takvih dozi bez nadzora ljecnika bi se i ja izvrno, a kamoli neko sa nekom bolesti
Al najzesce je kad njegova ekipa tvrdi da je natural i na onoj slici kad mu brat trpa injekciju u dupe da je to protiv gripe kao ahahah
*ebeno,svaka pohvala za dostignuce,da je meni tako izgledati :)
Mozes malo opisati prehranu,suplementaciju,sta radis sto se tice definicije ( ketogene dijete,cikliranje UH,kcal deficit ) i radis li kardio ( ako da,kakav )
Gradja ? Pretpostavljam ektomorf ili mezomorf :)
Ic uzimat bilo koju vrstu steroida bez PTC-a je glupost ,ali ako radis neke pocetnicke kure kroz par tjedana PTC nije toliko nuzan ,mada ga je najbolje uvijek imat na zalihama !
Prico sam sa frajerom iz teretane koji inace vec vjezba oko 6-7 godina. Ima oko 24 godine.
Covjek je uzo je test od galenike bez PTC-a i u mjesec dana tj. 6 tjedana dobio oko 20 kila ,a nakon toga zadrzao 12 sto nije malo!
Kaze da nije imao nikakve nuspojave osim pojave "bitch titsa" ali da je i to nestalo nakon prestanka uzimanja (on tvrdi da je to zbog zadrzavanja vode)!
Inace frajer je izgledo prehebeno nakon kure jedino sto je bio sav napuhan i u faci a pogotovo u zglobovima na nogama vjerovatno od vode dok se to sve nije stabiliziralo!
Uglavnom bzv se pucat kemijom ak nisi vec duze vrijeme u teretani jer neces izvuc max iz steroida i prvo se treba dobro informirat,
gledam po youtube-u frajere gutaju dbol i ostala sranja sa 18 godina a tek su usli u teretanu i onda se cude kad za mjesec dana dobe dvije kile samo
PCT se ne mora radit kad se uzimaju neki lagani steroidi bez obzira bili pocetnicka kura ili ne ili ne tipa anavar il winstrol i na takvim steroidima je mal dobitak ako se sami koriste...uostalom sto se tice nuspojava nije svatko isti.taj lik je imao srece sto su mu se sise vratile u normalnu a ima likova kojima cak i PCT ne ukloni svaku mogucnost ginekomastije(najosjetljiviji).uglavnom treba pametno sa steroidima jer nije to da se upiknes u guzicu i dignes 2 puta uteg i misic ce iskocit :D
sto se zyzza tice uzor mi je...to je lik kojeg se voli ili mrzi nazalost.nekome smeta zbog svog ponasanja nekom ne.meni je motivacija.
Mozes malo opisati prehranu,suplementaciju,sta radis sto se tice definicije ( ketogene dijete,cikliranje UH,kcal deficit ) i radis li kardio ( ako da,kakav )
Hm , ujutro zobene i jedna banana onda do gyma pa kad dodem doma roknem tunu/jaja/piletinu(kako koji dan ali piletina every day) rucak sta mi starci naprave ali posto se i oni zdravo hrane cesto jedem ribu, blitvu/spinat i uvijek neka salata a na ribu obavezno limun.. navecer posni ili whey s mlijekom poslje sk i jutarnje teretane budem mrtav pa ono.
Uzimam samo whey i do sad sam ga kupio 3 kile .. prvi put od 28.8 do kraja 9-tog i sad zadnje dvije kile od 21.2 do sad i mislim do 6mj i opet stat s proteinima do 9mj.
Kardio nikad ne radim dosta mi je leg day na kojem mi dusa izleti i budem mokar kao da sam trco 20km ... valjda mesomorp, neznam? hh
Imam svoj plan rada koji mi najvise pase:
Pon: Bica/Trica
Uto: Prsa
Sri: Noge
Cet:Ramena
Pet: Lat/Leda
Zato uvijek u pripravnosti imat Nolva pa uzet i tijekom kure ako treba!
uglavnom najvecu vjerovatnost da ces dobit GINO je ako imas visi postotak bf-a
Sto se tice anavara cito sam negdje da je najsigurniji steroid al dabe ti kad mos samo skinut s njim 
Meni je najzesce kad ekipa ostavlja injekcije i kutije po teretani, msm ne kuzim kad se vec pikas baci i pospremi za sebom a ne ostavit nasred klupe aparaturu 
Ma exer nisam mislio da trosi misice,netko je napisao da trosi misice,ali u smislu da se tako prica,ali nije istina,ja sam krivo protumacio.
Dosao kuci i sad sam nervozan,vani kisa pada ne mogu ici raditi HIIT,a dan odmora,ne bi sa utezima ( imam dvije bucice od 5 i dvije od 14-15 kg ) i sta sad raditi :/
Sto cete vi za Uskrs,sve jesti ( kolace,kruh ) ili samo bb approved kao kuhana jaja i sunka ( iako ima masti ),luk i povrce ne ubrajam jer je to povrce ?
Pa jest jaja i sunke, naravno.. oboje su bb approved.. malo povecati masti tog dana to je to :D
Nitro233 opet ne citas forum, ne pratis. i dalje ne znas sta pricas.. Whey je samo jeb.. protein, nista vise!!!!!!!!!!!!!!!!!! koristis ga radi prakticnosti, i lakseg unosa proteina.a ne zato sto ima neke carobne moci. Kakvo napuhivanje? Mislis da ces se od AAs samo naupah, umjetni misici? sta? ne kuzim? ne trebas trenirati tada? samo se bocnes i napuses se i to je to. i kad prestanes, ispuses se ko balon jel? i qrac ti se smanji automatski.. ajd da si novi ovdje,shvatio bi. al od pocetka si tu, i dalje pises pocetnicka sranja. bez uvrede. ali ovo sto si sad napisao nema nikakvog smisla. . nemoj se ljutit.
Kramerdida tako nekako. ja bi isao na barem 1,5x bw na benchu, 2x cucanj, i preko 2x deadlift.
Hm , ujutro zobene i jedna banana onda do gyma pa kad dodem doma roknem tunu/jaja/piletinu(kako koji dan ali piletina every day) rucak sta mi starci naprave ali posto se i oni zdravo hrane cesto jedem ribu, blitvu/spinat i uvijek neka salata a na ribu obavezno limun.. navecer posni ili whey s mlijekom poslje sk i jutarnje teretane budem mrtav pa ono.
Uzimam samo whey i do sad sam ga kupio 3 kile .. prvi put od 28.8 do kraja 9-tog i sad zadnje dvije kile od 21.2 do sad i mislim do 6mj i opet stat s proteinima do 9mj.
Kardio nikad ne radim dosta mi je leg day na kojem mi dusa izleti i budem mokar kao da sam trco 20km ... valjda mesomorp, neznam? hh
Imam svoj plan rada koji mi najvise pase:
Pon: Bica/Trica
Uto: Prsa
Sri: Noge
Cet:Ramena
Pet: Lat/Leda
Thanks,samo da pitam,proteine drzis visoko tipa 1.5-2 gr po kg tjelesne tezine ili ne pazis na kao na unos ugljikohidrata ?
Mislim dobro si izrezan pa pitam kako si dosao do toga tipa defkanje sa kalorijskim deficitom ili nekim malo rigoroznijim dijetama sto sumnjam.
Pretpostavljam 3-4 obroka,junkanje ( fast food,kolaci,slatkisi ) i tako to.
@exer ma mislio sam na kolace i neke torte,ja sam rekao staroj da smanji minimum i mice mi sa ociju,inace stari uskoro dolazi sa teretana i donosi gro slatkisa,e ovo je sad pravi trenutak za vjezbanje discipline i samokontrole hehe
Inace,bilo je vec price,sto mislite o HodgeTwinsima ? Ekipa mi se ovako na prvi tren cini super,zabavni su i duhoviti,dosta dobrih savjeta daju i pobijaju bro-science
ak si na masi, jedi. ne zamaraj se.. .ako se pripremas na bb natjecanje, onda malo pripazi :D
Ma nisam na masi,sad sam na 95 kg na 188-189 cm i ne znam zapravo do kuda se spustati da sto vise masnih naslaga ocistim,valjda 85 kg pa krenuti na misicnu masu ( sto vise clean food ) ...
Prosli tjedan spusti kalorije na 2200,prije 2 tjedna imao 95.5 kg,danas ujutro 95,valjda sam sto sam isao izvan deficita par dana 200-300 kalorija nakupio glikogena i vode zbog UH ( iako rijetko idem preko 200 UH ),ne znam zapravo...
Nemam kaliper,ali po hlacama se obujam smanjuje,cak sam prije mjesec dana na remenu novu rupu probusio i neki dan primijetim presiroko mi opet :D
Samo se nadam toplome vremenu tj.da ne pada da se mogu ici ispucati HIIT treningom,da mogu koji kolac popapati hehe
ma samo budi konstantan, i ici ce dole.. 2200 je ok, nadam se da i treniras nesto
Kakvo šugavo vrijeme, izgubim volju za pumpanje.
Danas radim noge onako preko qurca, vani zimulja, teretana zatablana, svi neki ''sivi''.
Hoću one lijepe proljetne dane sa puno sunca kad je gušt pumpati...ne znam za vas ali puno više volim lijepe dane sunčane kad je prozračno i kad je temp. malo viša :)
4 puta tjedno trening i iza treninga na sobnom biciklu kardio laganog do srednjeg intenziteta ( cca 150-200 kalorija )
trening mi je
pon-prsa i triceps
utorak-ramena i noge
srijeda-ledja i biceps
cet pauza kad uspijem,prije sam radio kardio po sat vremena na sobnom,odnedavno krenio HIIT oko 30 min
pet prsa triceps
subota i nedjelja - kao i prije kardio,sad HIIT
Nadam se da je cisto oke :P
P pokusavam 2gr po kg,masti 70-80 gr i ostalo UH oko 200,nekada malo vise poslije nogu
4 puta tjedno trening i iza treninga na sobnom biciklu kardio laganog do srednjeg intenziteta ( cca 150-200 kalorija )
trening mi je
pon-prsa i triceps
utorak-ramena i noge
srijeda-ledja i biceps
cet pauza kad uspijem,prije sam radio kardio po sat vremena na sobnom,odnedavno krenio HIIT oko 30 min
pet prsa triceps
subota i nedjelja - kao i prije kardio,sad HIIT
Nadam se da je cisto oke :P
P pokusavam 2gr po kg,masti 70-80 gr i ostalo UH oko 200,nekada malo vise poslije nogu
trening moze i puno bolje...
prsa triceps je ok, tu probaj ubacit jos i ramena. ohp/letenje...
ramena noge , probaj samo noge.. ramena nema potrebe radit poseban dan, uradis ih s prsima i ledjima, tj s prsima uradis jos srednje rame,a s ledjima zadnje..
ledja i biceps je ok, dodas jos neki facepulls i to je to..
onda bi isao na off dan kao sto imas, i onda probaj petak i sub uradit upper lower
znaci jedan dan noge,a drugi dan cijeli upper. naravno manjeg volumena nego inace.. prsa ledja ruke i ramena. to je to. ili uradi upper lower 2x tjedno. nije bitno,ali ce svakako biti bolje od ovog sad.
Uradi sve 2x tjedno i napredak ce biti bolji, trust me. naravno, radi smislen trening s kojim ces konstantno napredovati..
Makrosi su ok, saznaj sta ti vise pase, tj s cime se bolje osjecas, vise uh ili masti.. meni recimo vise pase manje masti,i, tako da ih drzim na 50dnevno, i vise uh., nesto manje na dane odmora (150, i na trening dane su oko 200 do 250) .. i proteina bude oko 180 trenutno
Exer počeo slike stavljati...napokon moj život ima smisla :)
dobar si ti exer nem šta.