Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...

ontopic: pokušavam uzeti kolegi myprotein u bb shopu, kaže da je myprotein15 kod za 15% popusta ali ne radi? jel probao tko to?

kolko sam vidio na njihovoj fb stranici, nema koda nego su neki određeni artikli na 15%, evo link: http://www.building-body.com/shop/myprotein-akcije?limit=75

15 godina
marijoNRG kaže...
fila2208 kaže...

ontopic: pokušavam uzeti kolegi myprotein u bb shopu, kaže da je myprotein15 kod za 15% popusta ali ne radi? jel probao tko to?

kolko sam vidio na njihovoj fb stranici, nema koda nego su neki određeni artikli na 15%, evo link: http://www.building-body.com/shop/myprotein-akcije?limit=75

Ali popust stoji već mjesecima na te myprot proizvode pa ne razumijem kakav sad navodni opet popust. Na njihovoj stranici stoji akcija stalno.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ali popust stoji već mjesecima na te myprot proizvode pa ne razumijem kakav sad navodni opet popust. Na njihovoj stranici stoji akcija stalno.

Neznam stvarno onda. Kad imaju neke kodove uvijek ih stave na fb str. Sad su samo stavili ovaj link koji sam ti stavio.

15 godina
marijoNRG kaže...
fila2208 kaže...

Neznam stvarno onda. Kad imaju neke kodove uvijek ih stave na fb str. Sad su samo stavili ovaj link koji sam ti stavio.

Možda sam krivo shvatio, ali ovo myprotein15 djeluje kao kod...

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Možda sam krivo shvatio, ali ovo myprotein15 djeluje kao kod...

Mislim da je u ovom slučaju samo ono sa linka, jer inače uvijek na slici(ili u komentaru slike) piše KOD ZA POPUST: xy . Najbolje ih kontaktiraj, imaju onaj chat na str isto ili prek fb pa ćeš iz prve ruke znat točno.

15 godina
Rast mišića i visina

jedna od najvećih zabluda u jednoj slici

{#}

14 godina
dv14 kaže...

Ima možda netko problema sa strijama? 
Primjetio sam prije par mjeseci na dijelu kod pazuha, crvena udubljena na koži - strije.. Znam da nastaje zbog rastezanje kože.. Pretpostavljam da je uzrok tome što sam dobijem 10-ak kg u neka 2 mjeseca?

Koliko čitam po netu, ne mogu se skroz ukloniti. Jedino crvena boja s vremenom nestane pa se toliko ne primjete. 

to je normalno. ak se brzo debljas,misic raste itd :D ja sam ih dobio kad sam bio na testu.. i ostalo je :D

17 godina
exer1234 kaže...
dv14 kaže...

Primjetio sam prije par mjeseci na dijelu kod pazuha, crvena udubljena na koži - strije.. Znam da nastaje zbog rastezanje kože.. Pretpostavljam da je uzrok tome što sam dobijem 10-ak kg u neka 2 mjeseca?

Koliko čitam po netu, ne mogu se skroz ukloniti. Jedino crvena boja s vremenom nestane pa se toliko ne primjete. 

to je normalno. ak se brzo debljas,misic raste itd :D ja sam ih dobio kad sam bio na testu.. i ostalo je :D

znaci piko si se?

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

s cim si kombinirao test?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
Rast mišića i visina

Imate u Konzumu meso na popustu od 20 % :) 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

legenda {#} 

eune : Flaeryy
14 godina
mar123 kaže...
exer1234 kaže...
dv14 kaže...

znaci piko si se?

ma...... neslavna proslost.. bio noob. nisam nikad spojio vise od 3 mj treniranja,, prehrana je bila koma....... ugl budala. nista drugo.al jesam,, da.. uzaludno :D

cod4gamer depo i metan, ma 18 god sam imao. nisam imao pojma nista.. ugl navucen, oderan.. hahaha . ugl bas nista nisam znao... prehrana mi je bila ono.. 00000. nisam znao sta je protein.. mislio sam da cu od gainera dobit 10kg misica u mj dana.... ugl lik me nasamario, ja uzeo, obecao mi neke rezultate, dao mu 1300 kn, i u pol kure shebem ledja, i prestane, udebljam se.. i od onda nikad nisam spojio vise od 2,3 mj treninga, tj jesam jednom 2009 god. 3 mj.. :D .. i sad od kraja 2012 sam poceo bez prestanka...

ugl od te kure ( 6 tj  sam dobio dosta kg, obujma, snage pun k... , to priznajem,.. sjecam se situacije u skoli, za ocjenu smo morali radit sklekove, a ja u pol kure.. naravno uradio sam najvise od svih, nisam ni osjecao maltene.. :D .. isto tako sam u obaranju ruke sve u raz pobjedio.. bez lazi, ali pucao sam od snage tada.. sve tezine koje sam do tad morao uraditi 3-4 x, sam mogao 10 bez problema.. i to s shitty dozama i bez imalo znanja...ali isto tako sam se hranio prelose. nisam imao pojma nista ni o prehrani ni treningu...),em je bilo prerano, posto nisam imao ni 3 mj staza teretane, em nisam znao nista... tako da, uzaludno bacanje para.. na sredu jedine posljedice su bile debljanje... od toga se nikad nisam bas skroz oporavio, tj sad jesam, posto znam sta radim,i treniram god ipo dana bez pauza... sad se oderat, i onda bocnut,  :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 1:42 (exer1234).
13 godina
exer1234 kaže...
mar123 kaže...
exer1234 kaže...
dv14 kaže...

znaci piko si se?

ma...... neslavna proslost.. bio noob. nisam nikad spojio vise od 3 mj treniranja,, prehrana je bila koma....... ugl budala. nista drugo.al jesam,, da.. uzaludno :D

@exer ti si ozbiljno uzimo steroide ? 

14 godina
Rucipe kaže...
exer1234 kaže...
mar123 kaže...
exer1234 kaže...
dv14 kaže...

znaci piko si se?

@exer ti si ozbiljno uzimo steroide ? 

jesam... ali kazem ti jos davne 2006 ............ bez ikakvog znjanja. znaci racuna se kao da nisam nista.. 

13 godina
Rast mišića i visina

Koliko si dugo koristio ? 

14 godina
Rucipe kaže...

Koliko si dugo koristio ? 

ugl dobio sam 8 ampula, ne zmam koje doze iskreno... svaki tj sam po 1, i 100tableta metana.. 4 ili 5 tj sam koristio, dok nisam zeznuo ledja ( i to s glupim letenjem za zadnje rame :D haha, ocito je forma bila prelosa ), udebljam se, znaci sve skupa.. znam da sam poslije te kure, i debljanja, u drugom polugodistu tog istog razreda.. znaci prvo polugodiste sam napravio preko 50-60 sklekova za ocjenu, usred kure.. 2 polugodiste kad sam jedva 20 uradio. toliko sam propao :D 

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

cod4gamer depo i metan, ma 18 god sam imao. nisam imao pojma nista.. ugl navucen, oderan.. hahaha . ugl bas nista nisam znao... prehrana mi je bila ono.. 00000. nisam znao sta je protein.. mislio sam da cu od gainera dobit 10kg misica u mj dana.... ugl lik me nasamario, ja uzeo, obecao mi neke rezultate, dao mu 1300 kn, i u pol kure shebem ledja, i prestane, udebljam se.. i od onda nikad nisam spojio vise od 2,3 mj treninga, tj jesam jednom 2009 god. 3 mj.. :D .. i sad od kraja 2012 sam poceo bez prestanka...

ugl od te kure ( 6 tj  sam dobio dosta kg, obujma, snage pun k... , to priznajem,.. sjecam se situacije u skoli, za ocjenu smo morali radit sklekove, a ja u pol kure.. naravno uradio sam najvise od svih, nisam ni osjecao maltene.. :D .. isto tako sam u obaranju ruke sve u raz pobjedio.. bez lazi, ali pucao sam od snage tada.. sve tezine koje sam do tad morao uraditi 3-4 x, sam mogao 10 bez problema.. i to s shitty dozama i bez imalo znanja...ali isto tako sam se hranio prelose. nisam imao pojma nista ni o prehrani ni treningu...),em je bilo prerano, posto nisam imao ni 3 mj staza teretane, em nisam znao nista... tako da, uzaludno bacanje para.. na sredu jedine posljedice su bile debljanje... od toga se nikad nisam bas skroz oporavio, tj sad jesam, posto znam sta radim,i treniram god ipo dana bez pauza... sad se oderat, i onda bocnut,  :D 

jao da si bio pametan mogao si samo takvu masu nabacit.cekaj jel ti lik uvalio fejk depo i metan ili?

koje si nuspojave imao?

13 godina
Rast mišića i visina

A dobro :) Barem si dobio peticu iz sklekova . A koji je to razred bio ? 5.razred 2.polugodište ili ? 

14 godina
Rast mišića i visina

nije fejk.. al da me odero, jeste.. jer sam platio sve skupa oko 1300 kn..a preko u srbiji,koja mi je 5 min autom, su se prodavale ampule za 10 kn...  i to u apotekama haha.. znaci sve sam mogao dobiti za 300 kn max da sam bio pametan :D ...

Nuspojave jedino debljanje, ali to je bilo zbog ozljede, i prestanka treniranja.. iako sam prestao i s testom.. ugl sto se tice dok je sve bilo ok, radilo je ono sto sam htio, snaga je rasla, i obimi, ruke,ramena... svuda sam dobio strije, bas se sjecam tog vremena :D ... al kasnije kad sam prestao, dobio sam ih i po stomaku :D ahhah.. A gle, bio sam totalni noob. nisam znao sta je protein........ tako da. ne mozes ocekivati od nekog tko ne zna nista, da napravi nesto. 

Rucipe 18 god sam imao.sjecam se da sam taman polozio... siguran sam da je bio 3.

ali isto tako gledajte da je to bilo davne 2005.. tada je sve bilo drukcije. Danas sve imate na pladnju.. onda je bilo teze sve to saznat, citat.. po netu nije bilo nicega... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 1:52 (exer1234).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

nije fejk.. al da me odero, jeste.. jer sam platio sve skupa oko 1300 kn..a preko u srbiji,koja mi je 5 min autom, su se prodavale ampule za 10 kn...  i to u apotekama haha.. znaci sve sam mogao dobiti za 300 kn max da sam bio pametan :D ...

Nuspojave jedino debljanje, ali to je bilo zbog ozljede, i prestanka treniranja.. iako sam prestao i s testom.. ugl sto se tice dok je sve bilo ok, radilo je ono sto sam htio, snaga je rasla, i obimi, ruke,ramena... svuda sam dobio strije, bas se sjecam tog vremena :D ... al kasnije kad sam prestao, dobio sam ih i po stomaku :D ahhah.. A gle, bio sam totalni noob. nisam znao sta je protein........ tako da. ne mozes ocekivati od nekog tko ne zna nista, da napravi nesto. 

Rucipe 18 god sam imao.sjecam se da sam taman polozio... znaci 3 ili 4 

i ja bi uzeo neku pocetnicku kuru al moram valjda rame operirat pa nista jos...

a predpostavljam da onda PCT nisi radio?

14 godina
Rast mišića i visina

Nista brate.. 100tabletica metana, i 8 x depoa ,.. sjecam se da prvih par dana nisam uopce usudio poceti nista. bojao sam se skroz.al kasnije sam nekako presao preko tog,a i ajd

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 1:53 (exer1234).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Nista brate.. 100tabletica metana, i 8 x depoa ,.. sjecam se da prvih par dana nisam uopce usudio poceti nista. bojao sam se skroz.al kasnije sam nekako presao preko tog,a i ajd

a jel sad planiras ista?

14 godina
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

a jel sad planiras ista?

nemam pojma sad.. sad mi je cilj prvi put se spustit bar na 10% bf ... ako ne i nize, pa uradit natural masu, konacno. pa vidit na sta ce to izgledat... glupo se bosti, tj neces nista postici,ako ni natural nisi nist postigao.. Natural mogu jos mnogo napredovati, al sve zavisi sta ti je na kraju cilj.. ako ti je cilj samo izgledat ok, onda nema svrhe toga.. Ako ti je cilj ipak neka visa razina, onda ima smisla, ako znas sta radis. Zato treba uzeti nekog tko zna sta radi , sto se tica AAsa

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
mar123 kaže...
exer1234 kaže...
. sad se oderat, i onda bocnut,  :D 

sta opet planiras? nisam vdio da si odg.

EDIT : moj frend  isto je koristio steroide tu jednu dozu, kako vec, i dobio je 10kg,ruke i kilazu je barem 30% veca bila , a  ono nije nista posebno moze se tako i natural..

eune : Flaeryy
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 2:04 (Super flaeryy).
14 godina
Super flaeryy kaže...
exer1234 kaže...
mar123 kaže...
exer1234 kaže...
. sad se oderat, i onda bocnut,  :D 

sta opet planiras?

to se ne zna jos. mozda da ,, mozda ne.... nekad mi dodje da da,a nekad nebi.. :D 

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

nemam pojma sad.. sad mi je cilj prvi put se spustit bar na 10% bf ... ako ne i nize, pa uradit natural masu, konacno. pa vidit na sta ce to izgledat... glupo se bosti, tj neces nista postici,ako ni natural nisi nist postigao.. Natural mogu jos mnogo napredovati, al sve zavisi sta ti je na kraju cilj.. ako ti je cilj samo izgledat ok, onda nema svrhe toga.. Ako ti je cilj ipak neka visa razina, onda ima smisla, ako znas sta radis. Zato treba uzeti nekog tko zna sta radi , sto se tica AAsa

da ako ces natural tako nisko spustat bf valjda znas da ide sa tim i dio misica.a ljepo ides natural jos godinu dana i poslije uzmes deca durabolini boli te krc.najbolji steroid.

14 godina
Rast mišića i visina

necu nista dok prvo ne uradim prvu pravu masu natural. sta mi vrijedi kad se vec 2god rezem ili odrzavam.. ok, narastao sam usput, ali dok ne spustim bf , ne vrijedi ici na masu.. ovako ce biti bolji prirast misica,s nizim bf

14 godina
Rast mišića i visina

Kada sam tek poceo u teretanu prije godinu dana s jednim frendom koji me prakticki naucio sve vjezbe ugl. da skratim pricu prije 3 mjeseca se puko s testom 5 puta svaki tjedan jednom .. znaci lik je bio zvijer 185cm 79kg bf ispod 10% nakon testa dobio samo na masi i snazi bio je ko hulk i onda nakon mjesec dana sve splasnulo ruke,ramena bf skocio na 15% popristavio je po licu ludacki, sise se objesile ugl. manite se steroida ako ne mislite 100% biti fokusirani na trening i prehranu .. kad se to uzima onda nema opijanja vikendom, izlazenja po klubovima  i ne predrzavanja prehrane jer po meni posljedice su zastrasujuce ...

i ovaj da, test totalno nepotreban mladima od 25.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 8:42 (XVII Mini).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovako cu vam ja rec. Teretana je jedan predivan dio vasega zivota, ali tako neka i ostane. Neka teretana bude uvijek dio vaseg zivota, ali nemojte da vam teretana postane zivot. Neka teretana vuce sve ono dobro(prehrana, trcanje itd) u vas zivot, a ne ono lose (aas).Svi ti bilderi ukljucujuci i arnija imaju problema sa srcem. Pa pogledajte zyzza. Ako neko od vas misli da je izgled vazniji od zdravlja samo daj, a ja sam vam svoje misljenje rekao.

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ovako cu vam ja rec. Teretana je jedan predivan dio vasega zivota, ali tako neka i ostane. Neka teretana bude uvijek dio vaseg zivota, ali nemojte da vam teretana postane zivot. Neka teretana vuce sve ono dobro(prehrana, trcanje itd) u vas zivot, a ne ono lose (aas).Svi ti bilderi ukljucujuci i arnija imaju problema sa srcem. Pa pogledajte zyzza. Ako neko od vas misli da je izgled vazniji od zdravlja samo daj, a ja sam vam svoje misljenje rekao.

Nisu problem toliko steroidi koliko ih ljudi neodgovorno koriste, problem je i u mentalitetu ljudi koji hoće da im se sve odmah servira na pladnju umjesto da rade za to. Osim toga zyzz je imao genetski defekt na srcu, isto sumnnjam na Arnolda da je to isto imao pošto su mnogi njegovi kolege živjeli u kasne 70-te bez ikakvih problema.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice