Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Rast mišića i visina
Obi Wan kaže...

imam nekoliko pitanje u vezi sa sobnim biciklom

koje su skupine misica aktivne za vrijeme vjezbanja?

kako moraju biti pozicionirana stopala na pedalam? mogu li vrtiti pedale na vrhovima prstiju ili moram stat cijelim stopalom na pedalu

da li je pozeljno da se opterecenost mijenja svako malo (npr u vremenu od 30 min interval od 5 min promjena opterecenosti) ili je bolje da se u tih 30 min koristi jedna razina opterecenosti?

citao sam neke stvari na internetu ali zanima i misljenje ovdje malo iskusnijih ljudi po tom pitanju

hvala

Radi ti kvadriceps lateralis, listovi, gluteus maximus, trbušnjaci. Vrhovima prstiju stani jer ti listovi onda rade više, veći je stupanj rotacije mišića.

Ja vozim MTB i kad idem po uzbrdici rade i tricepsi, ali na sobnom nema šanse.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 18:02 (KiX777).
14 godina
neaktivan

Idi bolje na svjež zrak trčat nego u sobi biciklirat.

14 godina
KiX777 kaže...
Obi Wan kaže...

imam nekoliko pitanje u vezi sa sobnim biciklom

koje su skupine misica aktivne za vrijeme vjezbanja?

kako moraju biti pozicionirana stopala na pedalam? mogu li vrtiti pedale na vrhovima prstiju ili moram stat cijelim stopalom na pedalu

da li je pozeljno da se opterecenost mijenja svako malo (npr u vremenu od 30 min interval od 5 min promjena opterecenosti) ili je bolje da se u tih 30 min koristi jedna razina opterecenosti?

citao sam neke stvari na internetu ali zanima i misljenje ovdje malo iskusnijih ljudi po tom pitanju

hvala

Radi ti kvadriceps lateralis, listovi, gluteus maximus, trbušnjaci. Vrhovima prstiju stani jer ti listovi onda rade više, veći je stupanj rotacije mišića.

jesi nabildo triceps od bicikla? :D

17 godina
Rast mišića i visina

Sad i vi pricate,ne valja ni trcati pogotovo ako je netko pretil i dosta ljudi ne zna pravilno trcati.
Na sobnom cak radim i HIIT,naravno ne osporavam trcanje je majka,ali da toliko ne valja,nije istina.

Uz pomoc njega i gyma 15 kg otislo :) 

17 godina
Rast mišića i visina

Po meni brzo hodanje puno bolje.

14 godina
exer1234 kaže...
KiX777 kaže...

jesi nabildo triceps od bicikla? :D

Nisam rekao da samo oni rade, nego da su jednim dijelom aktivni. Ako se penješ uzbrdo, ruke ti pritišću volan i triceps ti drži ravnotežu.

I ajde exer kad već tu stalno nešto komentiraš, u zadnje vrijeme i pametno, pokaži nam svoje slike, da vidimo koliko te riječi provodiš u djelo. {#}

EDIT: Za trčanje moraš imati dobra koljena i trebaš znati trčati, jer ligamenti lagano odu u qurac.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 21:58 (KiX777).
15 godina
mar123 kaže...

Šta ga thumbate, brzo hodanje je odlična stvar!!

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
mar123 kaže...

Na traci da. Na ulici izgledaš ko brzi pingvin

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
nul-3 kaže...
mar123 kaže...

Ne moraš ići po ulici, uvijek imaš puteva...mislim, ajde ko je na selu, lakše mu je.

Nekad sa curom odem na brzo hodanje, baš je dobro, uznojiš se kao da si nešto i radio :)

16 godina
fila2208 kaže...
nul-3 kaže...
mar123 kaže...

Ne moraš ići po ulici, uvijek imaš puteva...mislim, ajde ko je na selu, lakše mu je.

Nekad sa curom odem na brzo hodanje, baš je dobro, uznojiš se kao da si nešto i radio :)

Ako si s curom, vjerovatno si nešto radio {#}

15 godina
nul-3 kaže...

Ako si s curom, vjerovatno si nešto radio {#}

Naravno, ali između ostalog, i brzo hodanje je super cardio.

14 godina
Rast mišića i visina

eh to su vec oldskul zastarjele fore.. brzo hodanje itd... 

15 godina
exer1234 kaže...

A šta fali, mislim dobro je malo, imaš dobar ručak, odmoriš pola sata i odeš prošetati malo žustrije.

dobar je osjećaj a i sam odlskul nije baš za bacit. oldskul i dalje yebe mame :)

16 godina
exer1234 kaže...

Mora da ti sporo trčiš. To je IN, ne?

17 godina
Rast mišića i visina

kao sto je netko reko, neki ljudi, ovi deblji neznaju trcat niti ce pravilno trcat, sigurnije im je brzo hodat, isto ce se trosit kalorije, dic ce puls i sve kao sa trcanjem a nije tolko opterecenje za zglobove i manji je rizik od ozljede. a na brzom hodanju se itetako mozes uspuhat.

14 godina
Rast mišića i visina

Nisam mislio direkt na to. nego tipa da se ujutro na prazan stomak mora brzo hodat,jer se salo odmah topi, ili odmah poslije treninga. i te fore.. Da Hiit trosi misice.. bla bla... Zapravo kardio treba gledat samo kao potrosnju kalorija, nista vise.. I kao takav, ce bolji ucinak imati neki hiit, od low intesity. iako bi optimalno bilo mixanje i jednog i drugog, ako ces vec raditi cardio. 

17 godina
Rast mišića i visina

https://www.facebook.com/officialjeffseid/photos/a.218333651605407.39409.213077728797666/516854495086653/?type=1&theater

kaze jeff da su natural... volio bi ja njih testirat na doping pa da vidimo s kakvim se sranjima trpaju ti danasnji 18-godisnjaci.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

https://www.facebook.com/officialjeffseid/photos/a.218333651605407.39409.213077728797666/516854495086653/?type=1&theater

kaze jeff da su natural... volio bi ja njih testirat na doping pa da vidimo s kakvim se sranjima trpaju ti danasnji 18-godisnjaci.

volim estetski bodybuilding al ne volim kad ljudi tvrde da su natural kad nisu.on je na clenu sigurno

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
Rast mišića i visina

ajd on jos i ok... ali oni mass monteri tipa onaj kali ili mike ohearn. smijesni su.. :D :.. 

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ajd on jos i ok... ali oni mass monteri tipa onaj kali ili mike ohearn. smijesni su.. :D :.. 

njima ne tece krv zilama nego test :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
18 godina
Defa.psd kaže...

Idi bolje na svjež zrak trčat nego u sobi biciklirat.

kad dode vrijeme zato onda trcanje... za sada je i bicikla dovoljna

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Rast mišića i visina

Otkad HIIT trosi misice ? Decki citam na defki rade HIIT samo danima odmora i specificnost njega je da ne trosi misice.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja isto preferiram brzo hodanje do 400-500 kalorija, ne dira mi u snagu i lako je održiva aktivnost.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne pišem puno, al vas pratim redovno, pa bi samo pohvalio PolleoSport, jučer popodne naručio 5 kg wheya od mp što je na akciji, i danas ujutro već stiglo. Izvrsna usluga!

15 godina
doky01akablava kaže...

Otkad HIIT trosi misice ? Decki citam na defki rade HIIT samo danima odmora i specificnost njega je da ne trosi misice.

Kakvo trošenje mišića?

Jel ti netko napunio glavu katabolizmom i atrofijom ili tako nešto?

Ne troši se mišić samo tako.

{#}

14 godina
marijoNRG kaže...

Ne pišem puno, al vas pratim redovno, pa bi samo pohvalio PolleoSport, jučer popodne naručio 5 kg wheya od mp što je na akciji, i danas ujutro već stiglo. Izvrsna usluga!

ja jucer narucio, i dobijem mail da nema vise. pa bemti.

ila2208  o tome i govorim. da se ne treba zamarati koji cardio, kad.. itd.. racunaj ga kao potrosnja dodatnih kalorija i to je to. dal je bicikl,hodanje, trcanje,steper, orbitrek ,vijaca .. .nebitno

18 godina
exer1234 kaže...
marijoNRG kaže...

ja jucer narucio, i dobijem mail da nema vise. pa bemti.

ila2208  o tome i govorim. da se ne treba zamarati koji cardio, kad.. itd.. racunaj ga kao potrosnja dodatnih kalorija i to je to. dal je bicikl,hodanje, trcanje,steper, orbitrek ,vijaca .. .nebitno

A meni danas na mail stigla reklama gdje tvrde da akcija traje do 22. i da naručim.
U attachmentu.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
Rast mišića i visina

Da, al trenutno nema, tek ce slj.tj doci nova tura

15 godina
Rast mišića i visina

Ima možda netko problema sa strijama? 
Primjetio sam prije par mjeseci na dijelu kod pazuha, crvena udubljena na koži - strije.. Znam da nastaje zbog rastezanje kože.. Pretpostavljam da je uzrok tome što sam dobijem 10-ak kg u neka 2 mjeseca?

Koliko čitam po netu, ne mogu se skroz ukloniti. Jedino crvena boja s vremenom nestane pa se toliko ne primjete. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
dv14 kaže...

Ima možda netko problema sa strijama? 
Primjetio sam prije par mjeseci na dijelu kod pazuha, crvena udubljena na koži - strije.. Znam da nastaje zbog rastezanje kože.. Pretpostavljam da je uzrok tome što sam dobijem 10-ak kg u neka 2 mjeseca?

Koliko čitam po netu, ne mogu se skroz ukloniti. Jedino crvena boja s vremenom nestane pa se toliko ne primjete. 

Da, meni su napukla prsa malo i ispod pazuha, te triceps, naglo sam nabio masu, ojačao mišić i pukne.

Crvene su na početku, nakon godine izgube boju i pobijele te nikad ne potamne ali ne vide se jako.

Nema tu pomoći, koža ti nije dovoljno elastična i yebga.

ontopic: pokušavam uzeti kolegi myprotein u bb shopu, kaže da je myprotein15 kod za 15% popusta ali ne radi? jel probao tko to?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice