Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...

Exy ne radi se tu samo o aspartamu, nije on jedini sastojak te cole zero, samo je jedan od mnogih.

Ovdje sam na strani Zdenka, i moram priznati da ti light porizvodi koliko god dobro zvučali zapravo na papiru još djeluju gore.

Neki od njih imaju razne sastojke koji su zabranjeni u nekim državama...a valjda onda sa nekim razlogom.

Evo ti samo malo o ciklamatu: http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_cyclamate

Koji je baniran u usa, analazio se i ako ne i još danas u zero coca colama.

DA, neće nikog ubiti par boca coca cole na bazi od par mjeseci, ali svejedno...

Bottom line, u svemu ima smeća i kemije, truju nas svaki dan i ne možemo im ništa, možemo eventualno između dva zla probati izabrati ono manje.

Trudim se kloniti te coca cole ali uz pizzu ili roštilj ipak najljepše sjeda.

NO dobro, yebeš colu.

Danas sam pomagao curinom tati tranširati prase, stari moj koliko finog mesa, mišića...počastili smo se kasnije jetricom i posebnom delikatesom srcem.

Nevjerovatno fino ono glatko mišićno tkivo...ugl.

meso meso i mesooooo :))

Upravo tako i svaka čast da ima pametnih ljudi u ovoj temi, exer ako zeli neka se sam truje to je njegov izbor, na koncu frendica koja je diplomirana biokemičarka i stručnjak je po tom pitanju i sigurno da exer nije mjerodavan za takve stvari da donosi zaključak dali je nešto zdravo ili nije.  

18 godina
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...

razvlacenje i cross nikako u istom treningu.  odaberes ili razvlacenje ili cross... a gle. prsa su mali misic, ti ces s bilo kojim pokretom aktivirati i gornja i donja i sredinu. razlika je samo u tome sto ces s drugim pokretom neki dio aktivirati jace... Ja trenutno radim samo ravan bench, propadanje i nekad razvlacenje. i to je to. snaga raste, sto mi je trenutno najbitnije jer sam tu dosta slab,  prsa se popravljaju. Za prsa je zaista nepotrebno raditi gomile vjezbi i serija. kad su mali misic.. pogledaj si prsa,a pogledaj ledja.. Ne razumijem ljude koji nabacaju 5 vjezbi za prsa, a za ledja stave 2 ...  ne kazem da si ti takav. ovo nema nikakve veze s tobom, da me nebi sad napao. nego je skroz nepotrebno toliko ubijat prsa. nema nikakve koristi od toga. radije podjeli to na 2 djela.. danas, i za 3,4 dana ostale 2 . recimo danas radis ravni,, za par dana kosi. mixas, bucice, sipka. 

thanks za kosntrukitavn post.

NE znam, meni su prsa favorite i tu idu obavezno 4 vjžebe. Noge i leđa su 5 vježbi naravno,ramena,ruke idu po 3.

Bar ja tako slažem.

Razvlačenje i cross ne u istoj, slažem se i tako sam i mislio samo trebao sam umjesto i staviti ili.

Ugl.treba gađat sva tri ''djela'' prsa ravnomjerno za bolje rezulatate...znam par ljudi što samo ravni forsaju,prsa im imaju čudan oblik... a teže ogromnim oak chestu od švarca :)

ugl. prsa su zakon :)

Ma rijetko tko samo radi izolaciju tipa peckdeck da bi sad bio problem sa pretjeranim vježbanjem prsa. 
Svi znate da se klasičnim vježbama "za prsa" jednako pogađaju i ramena i trisovi i trapovi, pa i trbušnjaci ako su sklekovi
ili latsi ako su dipsevi... da ne nabrajam. Tako mislim da nema straha da će nam pectoralisi narast ko švarciju
(znate onu legendarnu priču da je imao u peaku toliko razvijene gornje prsne/clavicular da mu je uspravnom mogla
stojati krigla pive na prsima).  

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
mar123 kaže...
mariolla79 kaže...

evo jedna moja...bez ikakvog vijezbanja..prirodno...lol

sto tu tocno vidimo osim jamesovog dresa?

Opake tetovaže

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
Rast mišića i visina

Polleo sport-Impact Whey 5 kg bez okusa 400 kn. :)

14 godina
doky01akablava kaže...

Polleo sport-Impact Whey 5 kg bez okusa 400 kn. :)

daj link. odmah narucujem

15 godina
overhaul kaže...
Rucipe kaže...

HAHAHAHAHAHAHAHA 

Hm, imam dojam da većinu "događaja" prepričava viđenih na YT.
 Volio bih također vidjeti tih 20 kila na lateral/front riseovima.
Mislim, s obzirom da se vježba pravilno ne izvodi nikakvim jerkanjem
na što je očigledno ponosan, nego ovako
https://www.youtube.com/watch?v=-t7fuZ0KhDA
i s obzirom da jedan Branch Warren diže 30 pounda/13,6 kg po bučici...
https://www.youtube.com/watch?v=C2CnbsEPaFA 

Frajer je full of shit. 20kg laterali? To je cimanje kao što i sam kaže. To ne radi ramena. Ramena se rade manjim kilažama,full range, fino, kontrolirano.

KOje je on prepotentno govno slušam to i ne vjerujem. KAo rade njih dva i kad on radi njemu smo naravno skidali kilažu. Lol, nedaj slučajno da bi netko bio jači od nixe.

Nixa je primjer home gym frajera koji misli da je popio svu pamet svijeta, razbacuje utege, ide okolo pametuje, pokazuje svima kako se radi, trpa kilažu...

najobičnija seljačina i razumijem da je početnicima zanimljvi, ali uvreda je za bilo koga tko je nešto od sebe napravio.

Toliko laži i pretjerivanja...nevjerovatno što neka ''slava'' radi od čovjeka.

Free tip, okanite se nixe i njegovih spika. (oni koji su još subani na njega)

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
overhaul kaže...
Rucipe kaže...

HAHAHAHAHAHAHAHA 

Hm, imam dojam da većinu "događaja" prepričava viđenih na YT.
 Volio bih također vidjeti tih 20 kila na lateral/front riseovima.
Mislim, s obzirom da se vježba pravilno ne izvodi nikakvim jerkanjem
na što je očigledno ponosan, nego ovako
https://www.youtube.com/watch?v=-t7fuZ0KhDA
i s obzirom da jedan Branch Warren diže 30 pounda/13,6 kg po bučici...
https://www.youtube.com/watch?v=C2CnbsEPaFA 

1. Lik je umisljen do bola. misli da je ne znam tko..

2. Lik laze cim zine, tj cim se pocne hvalit s necim, znam da je laz.

3. Njegove forme na nekim vjezbama su kriminalne.. Takav covjek ne moze davati savjete pocetnicima.. Pogledaj klip od jucer, radio je veslanje u pretklonu. Forma je znaci. OMG... 

4. Nema sanse da lik digne 155kg na bench pressu. Zasto onda ne snimi to, nego se samo hvali? Kad je snimao cijeli video za prsa, onda nije isao iznad vjerujem 80 kg.. A kao moze 150.. HOW YES NO....

5. Lik je odbojan, ljigav... Cak bi ok izgledao kad bi se izrezao,ali ti listovi su presmijesni :D ...

6. Cesto pljuje po drugima, i to zestoko,bez ikakvog razloga ( tipa taj lik sto je radio letenje s 5kg,a on radi s 20, znaci sebe je podigao a lika ponizio kao.a zapravo je obratno, samo je dokazao da ne zna sta radi i sta prica) 

Ja sam mu davno nesto komentirao na video, posto je bio srao nesto ( ne sjecam se ) ... znaci lik je isti sekund obrisao moj komentar, i javio mi se u porukama.. ne sjecam se sta je pisao... ali nesto totalno smijesno i budalasto, tipa kao da ti trening nikad ne smije biti isti, stalno moras mijenjati.. Ako ne radis onako kako on prica na videima, da ne radis dobro.. Ne znam tocno sta sam komentirao,al nisam uopce na tu temu o kojoj on pricao...

Sto se letenja tice, s 20 kg ne rade ni pro bodybuilderi od 130 kg misica.. zasto? zato sto je to budalastina.. ja max radim s 12 kg, i to rijetko kad, i nema sanse pravilno uradit, mogu cimat malo, ili 3,4 pravilna ponavljanja, ali to nema smisla.. to je vjezba za velik broj ponavljanja, i male tezine.. Sasa Draskovic s onim brutalnim ramenima, pa leti s 5 kg :D .ajd nek njega isprda.. IDIOT..

Al sto je najgore, zaraduje od noobova, samo ga takvi i slusaju i prate... Totalni klinci od 15 god, koji zele poceti nesto. i vide u njemu Boga. Pogledaj samo komentare po statusima i videima... Svaki je zaspaman s onim 100% .... I te price, kao , natural je,al kad vise nebi bio, da tko zna kakav bi bio, ko novi Coleman, dizao bi 200kg na benchu i te fore. hahahha. umro sam. Pa onda da whey ne smijes piti ako ne treniras, znaci whey je samo za poslije treninga, inace ce ti otic u salo. SUPER 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 12:56 (exer1234).
15 godina
Rast mišića i visina

A gle lik prodaje maglu, kao i sandi i ima ljude koji to puše i diže na tome pare, za to mu skidam kapu, treba to moći, ali opet tko se imalo kuži u tege, prehranu i to, zna da prićča gluposti 90% vremena zato kažem tko god mi njega linka, kloni se nixe jer ćeš sam sebe syebat slušajući njega.

ali letenja sa 20kg...umro sam na to i na spike oko benča.

14 godina
Rast mišića i visina

Haha tek sad vidim da je obrisao video od jucer. :D Steta.. Da ste vidjeli ta veslanja..  :D 

Imate losu genetiku za grudno spajanje? hahaha 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 13:41 (exer1234).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Haha tek sad vidim da je obrisao video od jucer. :D Steta.. Da ste vidjeli ta veslanja..  :D 

a noge su mu jos smjesnije...nije squat u zivotu napravio 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

a noge su mu jos smjesnije...nije squat u zivotu napravio 

Pa kako će kad mora raditi bench 3x130 i jednom po 150, nema vremena.

17 godina
Rast mišića i visina

@exer evo ga 

http://www.polleosport.hr/proizvodi/proteini/impact-whey-protein-bez-okusa-5000-g

ali mislim da si do sada sam skuzio,ja sam vec uzeo i okus je bljak barem meni,kao da piljevinu pijem morati cu si pola-pola sa frendom neke arome uzeti 

guzve su bile kad je bilo snizenje 30 kn impacta,a kolike ce tek sad biti,tako da pozurite :)

15 godina
Rast mišića i visina

Meni je bez okusa čist okej whey, stvarno je lako ga piti i fino se topi.

Nebi plaćao više za okus i još slabiji udio proteina.

14 godina
Rast mišića i visina

Slazem se. Ja uzmem neki s okusom (vecinom ironmax90) i bezokusni whey,  i mijesam

17 godina
Rast mišića i visina

A gle glupo je govoriti okus je ovakav-onakav jer je sve to subjektivno,meni jednostavno ne odgovara,ali postoje arome,kao sto mi vanilija odlicno sjela dok cokolada skoro povracao.

14 godina
Rast mišića i visina

ugl ovih 400 kn za 5kg wheya je jako dobra cijena. Treba uzet

17 godina
exer1234 kaže...

ugl ovih 400 kn za 5kg wheya je jako dobra cijena. Treba uzet

Nema dvojbe,svakako :) da imam para pa da si 10 kg uzmem za naredne mjesece hehe

15 godina
Rast mišića i visina

Sjećam se sebe sa 16 god, whey je bio nepoznanica, nešto skupo, nedokučivo, kemija od koje rigaš vatru i sreše gromove i dižeš 150kg ko iz pi.ke.

Danas je tako smiješno dostupan i jeftin da sam pomalo i ljubomoran na današnje mlade vježbače i početnike koji ga imaju na svakom koraju za uzeti.

Da sam od tad, sa 16 trenirao redovno uz naravno dovoljnu suplmenetaciju i prehranutko zna što bi bilo, a ne ovako, možda dve god kad se sve zborji konstantnog vježbanja.

Stalni prekidi ne mojoj krivnjom...a moglo se više.

Ovo nije post vezan za nikoga, samo me podsjetilo kad vidim 5kg za 400kg, BAGATELA :)

16 godina
Rast mišića i visina

Ja sam taj whey uzeo prije par dana,stavio sam gore sliku.Isto je bezukusni i mene je izasao neki 50Kn vise u Bosni..sviđa mi se i ako je malo ga poruzno piti sa vodom barem meni.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sjećam se sebe sa 16 god, whey je bio nepoznanica, nešto skupo, nedokučivo, kemija od koje rigaš vatru i sreše gromove i dižeš 150kg ko iz pi.ke.

Danas je tako smiješno dostupan i jeftin da sam pomalo i ljubomoran na današnje mlade vježbače i početnike koji ga imaju na svakom koraju za uzeti.

Da sam od tad, sa 16 trenirao redovno uz naravno dovoljnu suplmenetaciju i prehranutko zna što bi bilo, a ne ovako, možda dve god kad se sve zborji konstantnog vježbanja.

Stalni prekidi ne mojoj krivnjom...a moglo se više.

Ovo nije post vezan za nikoga, samo me podsjetilo kad vidim 5kg za 400kg, BAGATELA :)

Uskoro ce biti tako i sa steroidima {#}

eune : Flaeryy
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

danas sam uzeo zadnju dozu summameda od 500 mg, jutros nisam imao temperaturu,pa se mislim vratit treningu vec u srijedu,il da pricekam jos malo?

18 godina
Rast mišića i visina

Ma možete si i malo mlijeka staviti u vodu i whey, i na to
možete onda kakao, što god, nije problem, neće se ništa
šokantno dogoditi ako se ne pije čisti whey i voda.

A tog nixxu nisam pratio, mislio sam da je dečko šaljivdžija,
ali opet, nije mi nešto bilo ni smiješno, no za svaki slučaj,

da suzdržano komentiram, reko možda sam propustio neku poantu:)
-dakle tipičan bro, uz dodatak egotripa?
- gledao sam mu neki linkani video jučer gdje se ruga ljudima screenshotanim sa weba
jer on odmah zna tko je na steroidima.
To se, kaže, vidi po ramenima. ok. može se vidjeti, istina, ali nije uvjet.
onda kaže mišićna defka je dokaz da si na steroidima,
jer ako si natural bez sala, nema ni mišića, sve to tijelo pojede.
Ok, donekle je i to, hajde, kod top class bb, 
no naravno znamo da ima itekako dopingiranih
koji imaju i sala, i nemaju defku, ni mišiće ramena, tj. sve je to individualno.
Tako onda pokazuje primjere, pa se ne poklapaju sa teorijom.
Ali ih gura u teoriju jer je pročitao da su bili pod dopingom.
Već mu prvi primjer, Armstrong, nit ramena nit defke:)
Nebitno, previše ge prepričavam, nek mu je sa srećom u tome što god radio.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

dolazim ja u teretanu i vidim lika koji setucka okolo.skuzim ja da je pocetnik i tako ja njemu pridjem i kazem mu da cu mu pomoc.i tako radimo mi trening i u pola treninga kaze on meni da ima i kuci teretanu i vjezba svaki dan.a vidim ja po pokretima i snazi da nije u zivotu digao nista osim pinjura i zlice.i tako pitam ja njega pije li proteine i kaze da nece nikad u zivotu.ja mu objasnjavam da to nije nista stetno kako on tvrdi al nema tog znanstvenika koji bi mu utuvio u glavu da su proteini korisni.

ugl danas sam radio vrat i imam vec osjecaj da sutra necu moc glavu mrdat :D

18 godina
cod4gamer kaže...

dolazim ja u teretanu i vidim lika koji setucka okolo.skuzim ja da je pocetnik i tako ja njemu pridjem i kazem mu da cu mu pomoc.i tako radimo mi trening i u pola treninga kaze on meni da ima i kuci teretanu i vjezba svaki dan.a vidim ja po pokretima i snazi da nije u zivotu digao nista osim pinjura i zlice.i tako pitam ja njega pije li proteine i kaze da nece nikad u zivotu.ja mu objasnjavam da to nije nista stetno kako on tvrdi al nema tog znanstvenika koji bi mu utuvio u glavu da su proteini korisni.

Pa dobro ako ih ne pije, onda ih jede (iako valjda pojma nema).
Dake to dali ih pije, nebi smjelo imati veze sa time što nije neki dizač. 
Evo ja sad s grahom kresnuo tri jaja na oko, kuhane šunke i proteina ko u priči.

Nitro233 kaže...

danas sam uzeo zadnju dozu summameda od 500 mg, jutros nisam imao temperaturu,pa se mislim vratit treningu vec u srijedu,il da pricekam jos malo?

hm, neznam obično se antibiotik ne daje bez razloga, pogledaj malo da se oporaviš, da nebi nezaliječen
napravio s*anja.

14 godina
Rast mišića i visina

pa naturalci su vecinom flat kad su zdefkani, moze se vidjeti golim okom ... iako uvijek ima genetskih frikova.. Ali opet sve ima svoje granice.  Istina je i takodjer da trening za naturalca i usera ne treba biti isti.. tj rekao bi da je trening od naturalca dobar za usera, ali tipican userov trening nije optimalan za naturalca.  

13 godina
cod4gamer kaže...

Najbolje se vidi da je netko prvi put ili početnik kada radi na lat mašini . Ali ima i ekipe kojoj sam ja pokušao pomoć ali su se naljutili i nastavili raditi po svome . 

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Pa dobro ako ih ne pije, onda ih jede (iako valjda pojma nema).
Dake to dali ih pije, nebi smjelo imati veze sa time što nije neki dizač. 
Evo ja sad s grahom kresnuo tri jaja na oko, kuhane šunke i proteina ko u priči.

a slaba mu je prehrana.

Rucipe kaže...

Najbolje se vidi da je netko prvi put ili početnik kada radi na lat mašini . Ali ima i ekipe kojoj sam ja pokušao pomoć ali su se naljutili i nastavili raditi po svome . 

bas sam ja radio ledja i pokazivao mu pravilan lat.prvi mu je dan nije bas nesto dobro radio al valjda ce se naucit kroz par tjedana.inace ne volim bas radit sa pocetnicima jer onda kad objasnjavam kako i sta se radi ispadam pametnjakovic tako da gledam samo svoja posla.

15 godina
Rast mišića i visina

Najbolje je pustit ljude da rade kako žele,osim ako te baš konkretno traže pomoć da im se pokaže kako se radi.

Kasnije ostaneš posran jer te takav izvrijeđa ili opet radi po svome a ti u trt. ispadaš neki govordžija ala nixa svima pametuješ itd.

Radiš svoje, ako nekom treba pomoć pomogneš, ali inače, btk :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Najbolje je pustit ljude da rade kako žele,osim ako te baš konkretno traže pomoć da im se pokaže kako se radi.

Kasnije ostaneš posran jer te takav izvrijeđa ili opet radi po svome a ti u trt. ispadaš neki govordžija ala nixa svima pametuješ itd.

pa da.dobro kazes.treba pomoc onom ko trazi pomoc

15 godina
cod4gamer kaže...
fila2208 kaže...

pa da.dobro kazes.treba pomoc onom ko trazi pomoc

A da, ne vrijedi forsat nekoga, pustiš ga da se lomi, iako je i meni žao da se trga jer i meni nije tko imao pomoći, ali eto, radiš svoje i pustiš da se lomi jer mu je nixa rekao da mora raditi lateraluse sa 20kg. 

{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice