Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.162
|
čitano: 9.358.523
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

20 kg + 100-200 kg tegova,stalak za čučnjeve se može improvizirati, napravi šipku za zgibove i neki razboj za propadanja ako hoćeš i miran si.

ovo ce ga kostat ko dvogodisnja clanarina u teretani.

nego danas ja u svlacioni u gymu i slusam dvojicu kako pricaju, jedan je ogroman, ima preko 150 kg(negdje bf 25) i jedan je onako cista defka, lik moje visine, no nebitno. pricaju oni o kreatinu, i sad ovaj jedan kaze kako uzima 3 mjeseca i onda mjesec dana off, i kaze da radi fazu punjenja(onu klasik 20g na dan i tako 7-10 dana), dosta vas tu kaze da je ta faza punjenja bzvz, ja ju ne radim, ali na mene taj kreatin nista ne utjece, evo sad ga pijem mjesec dana 5 g nakon treninga i nisam nista dobio da bi reko "uf ovaj kreatin je super stvar", pa si mislim mogo bi odradit tu fazu punjenja pa vidit. ajde nek mi neko iskusniji (kramer, fila...) napise neko misljenje o tom i evo ankete.

A dobro, ne mora odmah sve kupiti, ali u dužem vremenskom razdoblju više uštedi ako se uzme gorivo i članarina u obzir.

Ma u fazi punjenja ne moraš 20 g uzimati na dan, možeš 10 g 10 dana uzimati pa onda nastavi lagano sa 3-5 g mjesečno, ali kreatin nije potreban može se bez njega.

17 godina
Rast mišića i visina

ma nije potreban slazem se, ali ja zelim vise.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ma nećeš imati neke velike prednosti, a ako hoćeš ogromne gejnove bocni se galenikom u dupe. Šalim se naravno za ovo zadnje, ali pokazuje o čemu pričam.

17 godina
Kramerdida kaže...
mar123 kaže...

Ma nećeš imati neke velike prednosti, a ako hoćeš ogromne gejnove bocni se galenikom u dupe. Šalim se naravno za ovo zadnje, ali pokazuje o čemu pričam.

ma ne ocekujem uopce neki magicnki ucinak od kreatina, ali ono neki sitni gain samo. a ako se moze dobit bar nesto od njega why not makar to bila i jedna kila po "kuri".

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Kramerdida kaže...
mar123 kaže...

ma ne ocekujem uopce neki magicnki ucinak od kreatina, ali ono neki sitni gain samo. a ako se moze dobit bar nesto od njega why not makar to bila i jedna kila po "kuri".

Slobodno onda ako hoćeš tih 1-5 %, ali dobro kreatin je jeftin pa slobodno.

Podsjetimenaovaj strip, bašjedobar, amar?.{#}

13 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

I to dobro, kupi olimpijsku od 20 kg + 100-200 kg tegova, stalak za čučnjeve se može improvizirati, napravi šipku za zgibove i neki razboj za propadanja ako hoćeš i miran si.

kolko ja znam ta olimpijska sipka je dosta skupa...za sipku za zgibove lako..

otprilike kolko bi me to kostalo ?

13 godina
neaktivan
kazo26 kaže...
Kramerdida kaže...

I to dobro, kupi olimpijsku od 20 kg + 100-200 kg tegova, stalak za čučnjeve se može improvizirati, napravi šipku za zgibove i neki razboj za propadanja ako hoćeš i miran si.

Imaš u blue gymu za 580 kn, a za tegove nemam pojma, njih preko oglasa probaj tražiti. Imaš dosta različitih cijena za njih.

17 godina
kazo26 kaže...
Kramerdida kaže...

ta sipka je valjda 500 kn, i vise
utezi su ti 5 kg oko 100 kn, znaci kostalo bi te jako jakoooo puno, neznam zasto bi trebo uopce uzet 100-200 kg utega, pa 100 mu je u vrh glave, jer dok on dode da ce dizat 100 kg u benchu, dlu, i squatu proc ce dugo vremena.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
kazo26 kaže...
Kramerdida kaže...

utezi su ti 5 kg oko 100 kn, znaci kostalo bi te jako jakoooo puno, neznam zasto bi trebo uopce uzet 100-200 kg utega, pa 100 mu je u vrh glave, jer dok on dode da ce dizat 100 kg u benchu, dlu, i squatu proc ce dugo vremena.

Deadlift će brzo proći sa 100 kg, a i čučanj neće dugo stojati osim ako nije ekstremno slab, ali dotada ako ima para mogao bi štediti za šipku i raditi druge vježbe. Možeš raditi Bugarske Split Čučnjeve sa tegovima u ruci ili u goblet poziciji, valslide curlove za ložu i hip thrustove za više rada za dupe. Gornje tijelo nije problem bez utega, ali donje tijelo zna biti problematično za nabiti bez utega, barem kvad, a loža je druga stvar, za nju možeš raditi sve teže i teže vježbe.

17 godina
Rast mišića i visina

Kolko grožđanog šećera stavljate u 30g whey-a ?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
nixa sutra ili preksutra izbacuje video istina o bodybuildingu , bas me zanima sta ce reci citiram ga ''Istina uvek boli,ali mislim da ce ovde imati dosta pozitivnijih komentara.Izbacujem ga prekosutra.''
eune : Flaeryy
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
kazo26 kaže...
Kramerdida kaže...

a obicna sipka i par utega uz nju, ona ne valja ?

jer vidio sam ja dosta tih stvari u hervisu ali nisam cijene gledao..

15 godina
neaktivan
Reedy kaže...

50-60 gr

13 godina
neaktivan
kazo26 kaže...
mar123 kaže...
kazo26 kaže...
Kramerdida kaže...

a obicna sipka i par utega uz nju, ona ne valja ?

jer vidio sam ja dosta tih stvari u hervisu ali nisam cijene gledao..

Valja donekle, ali ćeš je nadjačati brzo. Možeš raditi bugarske split squatove pa polako kupovati tegove i rumunjska mrtva dizanja, koje su ti specifikacije za tu šipku?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 23:17 (Kramerdida).
13 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

Valja donekle, ali ćeš je nadjačati brzo. Možeš raditi bugarske split squatove pa polako kupovati tegove i rumunjska mrtva dizanja, koje su ti specifikacije za tu šipku?

najvise mislim radit gornji dio tijela...i da ne dizem vam ja puno kila, tek sam poceo pa onda..

18 godina
neaktivan
kazo26 kaže...
Kramerdida kaže...

najvise mislim radit gornji dio tijela...i da ne dizem vam ja puno kila, tek sam poceo pa onda..

radi i donji dio. ako treniraš nogomet, ne znači to da ne moraš raditi noge.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 23:23 (djdomi).
13 godina
neaktivan
djdomi kaže...
kazo26 kaže...
Kramerdida kaže...

radi i donji dio. ako treniraš nogomet, ne znači to da ne moraš raditi noge.

ok :)

17 godina
Rast mišića i visina

ja imam doma doma obicnu sipku, onu od 12.5 kg i sve mi je islo s njom, mozes i nju uzet za pocetak.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ok, hvala ljudi ;)

16 godina
Reedy kaže...

Tu mjericu u koju stane 30gr wheya, stane 50-60gr šećera, samo zagrabi snjom šećer i stavi toliko u shake.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pozz,evo ja sam tu novi
ugl jako sam mrsav jer sam visok oko 185 a imam sam 57 kg s tim da sam prije 2 mj imao 54...nikako se ne mogu zdebljat,vjezbam ali kao da nema ucinka,ne uzimam nista od suplemenata..mislio sam počet 5 gr kreatina uzimat..ubiti ne jedem ja malo ali pola dana izgubim u skoli i to s jednim obrokom,a kasnije dosta jedem..cesto sam na wc-u valjda imam brz metabolizam

Moje pitanje je kako da sto ucinkovitije pocnem nabijat misicnu masu tj koliko cesto da jedem i koliko treninga tjedna je najbolje za misicni rast?

16 godina
11glava11 kaže...

pozz,evo ja sam tu novi
ugl jako sam mrsav jer sam visok oko 185 a imam sam 57 kg s tim da sam prije 2 mj imao 54...nikako se ne mogu zdebljat,vjezbam ali kao da nema ucinka,ne uzimam nista od suplemenata..mislio sam počet 5 gr kreatina uzimat..ubiti ne jedem ja malo ali pola dana izgubim u skoli i to s jednim obrokom,a kasnije dosta jedem..cesto sam na wc-u valjda imam brz metabolizam

Moje pitanje je kako da sto ucinkovitije pocnem nabijat misicnu masu tj koliko cesto da jedem i koliko treninga tjedna je najbolje za misicni rast?

Mlad si vjerovatno tj. imaš manje od 18 godina, ugl. pročitaj ovaj članak jer je stvoren za nas s problemom debljanja.

I još jedan članak...

Tu ti sve, al baš sve piše!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 0:44 (1.Lovac).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

hh da,17 :)

e hvala ti budem procitao :)) 

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Najatraktivniji Street Workout video do danas; da vidite koliko je taj sport napredovao.

Uzivajte :)

16 godina
Rast mišića i visina

Sve to stoji, ali kad ih vidim u trenirkicama i dugim hlačama kako noge skrivaju....

teretana 1

steet workout 0

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sve to stoji, ali kad ih vidim u trenirkicama i dugim hlačama kako noge skrivaju....

teretana 1

steet workout 0

Nije kriv sport, krivi su ljudi. Nitko njima ne brani raditi noge. Slicno je i sa teretanom znas i sam da puno ljudi preskace leg day. 

16 godina
1337Raptor kaže...
fila2208 kaže...

teretana 1

steet workout 0

Nije kriv sport, krivi su ljudi. Nitko njima ne brani raditi noge. Slicno je i sa teretanom znas i sam da puno ljudi preskace leg day. 

Znam, ali to su fake likovi, kojima je bitan samo izgled ništa više, a dugih hlača srećom imaju na bacanje.

Smatram da se steet workout ne može mjeriti sa teretanom u niti jednom pogledu, ali to sam samo ja.

ali, dobar video, dečki su strašni i svašta mogu.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

teretana 1

steet workout 0

oo da!rijetko tko od njih ima noge.street workout se ne moze nikako mjeriti sa teretanom

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
18 godina
Kramerdida kaže...
mar123 kaže...

mislim da bi svi koji misle davat neke "strucne" savjete i pametovat u ovoj temi(pod pametovat ne mislim nista lose) trebali stavit svoje slike, da mi vidimo dal nam govori neki stvarno dobro graden lik ili neki debeljko koji je procito dva clanka na internet stranici zvanoj "kako dobiti plocice u 2 tjedna".

Nemoj uzimati izgled kao mjerilo znanja, nije važno tko je što rekao, nego što je rekao. Dobro izgled sugerira da tip zna nešto, ali dosta puta imaš super građenih tipova koji znaju širiti mitove i rade stvari koje su nepotrebne.

Heh, ovog čudnog tipa sam jučer dobio na fejs. Bro science u ligi za sebe :)

cod4gamer kaže...
fila2208 kaže...

teretana 1

steet workout 0

oo da!rijetko tko od njih ima noge.street workout se ne moze nikako mjeriti sa teretanom

Vrhunske su to vježbe, mnoge porijeklo ili reotkrivanje vuku iz gimnastike. 
Stvar je u tome da oni ne vježbaju da nabace mišiće nego vježbaju da
izvedu pravilno zamišljenu vježbu. Kad netko uvede u modu neke vježbe sa nogama, ojačat će im i one:)
Problem sa street workoutom je da još lutaju i nepravilnim pokušajima mnogi uništavaju
ligamente, tetive i zarađuju iščašenja i puknuća mišića. Pretreniranost je uobičajena. Za natjecanje
u silnoj želji da budu super duper atraktivni, ne tempiraju formu, prehranu, odmor nego se unište.
Trebali bi pod hitno u prilagodbu i adaptaciju silni sportski/kondicijski treneri i ovo uvesti u dvorane
i na sportske terene pod kontrolirane uvjete vježbanja.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 14:58 (overhaul).
15 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Kreatin uzimaš svaki obrok da ni ne znaš. Imaš ga u mesu  {#}

te ga samo tijelo proizvodi svaki dan 1-3gr. Dakle, uzimaš kreatin htio ili ne :)

Govorio sam o dodacima prehrani :) Mislim da je kreatin trosenje novca bezveze. Whey i deks u pwm a ovo ostalo obicna hrana i jesti kako treba, drugo ti nista ne treba.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice