20 kg + 100-200 kg tegova,stalak za čučnjeve se može improvizirati, napravi šipku za zgibove i neki razboj za propadanja ako hoćeš i miran si.
ovo ce ga kostat ko dvogodisnja clanarina u teretani.
nego danas ja u svlacioni u gymu i slusam dvojicu kako pricaju, jedan je ogroman, ima preko 150 kg(negdje bf 25) i jedan je onako cista defka, lik moje visine, no nebitno. pricaju oni o kreatinu, i sad ovaj jedan kaze kako uzima 3 mjeseca i onda mjesec dana off, i kaze da radi fazu punjenja(onu klasik 20g na dan i tako 7-10 dana), dosta vas tu kaze da je ta faza punjenja bzvz, ja ju ne radim, ali na mene taj kreatin nista ne utjece, evo sad ga pijem mjesec dana 5 g nakon treninga i nisam nista dobio da bi reko "uf ovaj kreatin je super stvar", pa si mislim mogo bi odradit tu fazu punjenja pa vidit. ajde nek mi neko iskusniji (kramer, fila...) napise neko misljenje o tom i evo ankete.
A dobro, ne mora odmah sve kupiti, ali u dužem vremenskom razdoblju više uštedi ako se uzme gorivo i članarina u obzir.
Ma u fazi punjenja ne moraš 20 g uzimati na dan, možeš 10 g 10 dana uzimati pa onda nastavi lagano sa 3-5 g mjesečno, ali kreatin nije potreban može se bez njega.