- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bič pls
gle wahlbergovu
ima vecu teretanu nego ja kucu.
Jel tbsp onda naša mala žlićica za šećer, recimo.
Jel tbsp onda naša mala žlićica za šećer, recimo.
https://www.google.hr/search?q=tbsp&oq=tbsp&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Jel se davanjem krvi poremecuje sta vjezbanje i rast misica? Darivo sam krv prije par dana i dobro se osjecam i normalno vjezbam, jel mozda postoje inace kakve nuspojave u vezi toga?
Jel se davanjem krvi poremecuje sta vjezbanje i rast misica? Darivo sam krv prije par dana i dobro se osjecam i normalno vjezbam, jel mozda postoje inace kakve nuspojave u vezi toga?
Ja sam pretprošle godine dao krv prvi puta,i reko nikad više.Nisam imo snage jedno mjesec dana kako spada.. morao sam uzet neki preworkout za piti jer sam bio lud..i to ono taman priz ljeto di sam trebo jače potegnut.. uh kad se sjetim..
Ja sam pretprošle godine dao krv prvi puta,i reko nikad više.Nisam imo snage jedno mjesec dana kako spada.. morao sam uzet neki preworkout za piti jer sam bio lud..i to ono taman priz ljeto di sam trebo jače potegnut.. uh kad se sjetim..
Ja dao taman prije 3 mjeseca i nakon toga sam kreno malo jace vjezbat i dosta dobro sam tijelo iskleso. Dao isto prije 4 dana i jucer i danas i gotovo normalno vjezbo. Zanima me jel se netko bas kuzi u to. Jel mi imunitet slabi i te stvari, kako to djeluje na misice
koji suplement najvise doprinosi mrsavim ljudima koji tesko dobivaju na masi da to ide sto lakse?
mislio sam uzeti kreatin jer sam negdje procitao da uzimanjem proteina tijelo trosi dosta energije na razgradnju jer imaju neke molekule na koje se trosi puno energije pa samim time i mrsavim..nisam bas informiran previse pa molim pomoc :)
koji suplement najvise doprinosi mrsavim ljudima koji tesko dobivaju na masi da to ide sto lakse?
mislio sam uzeti kreatin jer sam negdje procitao da uzimanjem proteina tijelo trosi dosta energije na razgradnju jer imaju neke molekule na koje se trosi puno energije pa samim time i mrsavim..nisam bas informiran previse pa molim pomoc :)
Gaineri + kreatin + kvalitetna prehrana. Najbolji su gaineri koji imaju već kreatin dodan pa te ispadne najjeftinije.
Gaineri + kreatin + kvalitetna prehrana. Najbolji su gaineri koji imaju već kreatin dodan pa te ispadne najjeftinije.
imas neki gainer za preporuciti?
bič pls
gle wahlbergovu
Govorili smo o kućnim teretanama, a ne grdosijama poput ove.
Lako je Wahlbergu kada ima para i kemiju od vrhunskih farmaceuta.
gainer mu ne treba uopce...nego whey i kalorijski suficit i masa je tu :)
Evo ovako, popio sam svoje prvo pakovanje whey-a (uzeo sam čisto za početak za probu 500g ovih proteina) i sada sam odlučio da uzmem pakovanje od 2.2 kg, mogu uzeti i u Sloveniji jer vidim da su tamo jeftiniji, pa bi Vas zamolio za preporuku kvalitetnih proteina da ne uzmem neko smeće, također s proteinima sam pio grožđani šećer iz DM-a kojega još imam nešto više od pola kile, jel možda trebam i to mjenjat ili je ova glukoza iz DM-a ok ? Hvala unaprijed.
Evo ovako, popio sam svoje prvo pakovanje whey-a (uzeo sam čisto za početak za probu 500g ovih proteina) i sada sam odlučio da uzmem pakovanje od 2.2 kg, mogu uzeti i u Sloveniji jer vidim da su tamo jeftiniji, pa bi Vas zamolio za preporuku kvalitetnih proteina da ne uzmem neko smeće, također s proteinima sam pio grožđani šećer iz DM-a kojega još imam nešto više od pola kile, jel možda trebam i to mjenjat ili je ova glukoza iz DM-a ok ? Hvala unaprijed.
Od ON-a Gold,Olimp whey complex..
glukoza iz DM je ok.
dymatize, gold whey, labrada, olimp...
Jel ima netko da radi full body trening 3x na tjedan da mi pošalje ako nije problem :)
Jel ima netko da radi full body trening 3x na tjedan da mi pošalje ako nije problem :)
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=154855443&page=1
https://www.proteini.si/hr/proteini-sirutka/optimum-whey-protein-gold-standard-2270g/ ovog uzmi i nećeš pogriješit, okus French Vanilla Cream je jeb.. skroz. poslje treninga unutra mjericu grožđanog iz DM-a i to je to
glukoza iz DM je ok.
dymatize, gold whey, labrada, olimp...
MVP nutrition takodjer
Opet ja sa malim oftopikom; sad za koji dan izlazi dokumentarac, svojevrsni nastavak "pumping irona"
-generation iron
Mislim da bi mnogima bilo zanimljivo pratiti životne navike, mentalni sklop i tu ekipu iz vrha svjetskog BB-a.
Jasno, neće iznositi prljave male tajne majstora kuhinje, ali ponešto zanimljivog i inspirativnog moglo bi biti.
Naravno, nije to isto, u današnje doba općeg snimanja svega i svakoga i punog Youtubea takvih stvari kao
1974. kad je snimljen prvi, pumping iron, no ja ću se potruditi da ne zaboravim pogledati, obožavam takve
gledati uz vožnju sobnog bicikla :)
pozdrav svima,evo pri kraju sam trećeg tjedna insanitya,uz to podižem još nešto malo utege radim po nekoliko serija push upova i trbušnjaka.Htio sam naručiti whey iz ovog slovenskog dućana no roditelji mi to brane(iako su mi 23 godine)pošto je to kemija,i čuo sam glasine da šteti bubrezima i jetri.Sad nisam expert pa neznam koliko tu istine ima.Odlučio sam proteine pribaviti iz hrane pa osim mesa svako jutro pojedem dva jaja u sorbulu i dosta banana.Sad me zanima koja je hrana najbogatija proteinima.Uz to na koji način pripremiti jaja,kako su najzdravija i najviše imaju proteina?I da koliko je riba bogata time,rijetko jedem slatkovodnu ribu,a od morske mi je često na meniju orada.Zahvaljujem
pozdrav svima,evo pri kraju sam trećeg tjedna insanitya,uz to podižem još nešto malo utege radim po nekoliko serija push upova i trbušnjaka.Htio sam naručiti whey iz ovog slovenskog dućana no roditelji mi to brane(iako su mi 23 godine)pošto je to kemija,i čuo sam glasine da šteti bubrezima i jetri.Sad nisam expert pa neznam koliko tu istine ima.Odlučio sam proteine pribaviti iz hrane pa osim mesa svako jutro pojedem dva jaja u sorbulu i dosta banana.Sad me zanima koja je hrana najbogatija proteinima.Uz to na koji način pripremiti jaja,kako su najzdravija i najviše imaju proteina?I da koliko je riba bogata time,rijetko jedem slatkovodnu ribu,a od morske mi je često na meniju orada.Zahvaljujem
Reci roditeljima da stupe u kontakt sa nekim trenerom ili nekim sa licencom da im objasni što su proteini, promjeniti će mišljenje.
ljubomoran sam, ocu i ja optimum nutrition -.-
Taman sam završio s tovarom 2000 kg nekakvog ljepila, koja razlika u odnosu na rad u teretani.
Valja malo izaći iz rutine.
um čime sam zaslužio ovo trollanje,nisam ni rekao da proteini štete,već da sam dobio savijet i od svog doktotra opće medicine da whey ne uzimljem,pošto je to kemija a ne prirodan način prehrane.Sad neznam rado bih ga uzeo ali izgleda da pričekati kraj ovog ciklusa viježbanja sa insanitijem pa onda vidjeti.Eh fila pokušat ću.
um čime sam zaslužio ovo trollanje,nisam ni rekao da proteini štete,već da sam dobio savijet i od svog doktotra opće medicine da whey ne uzimljem,pošto je to kemija a ne prirodan način prehrane.Sad neznam rado bih ga uzeo ali izgleda da pričekati kraj ovog ciklusa viježbanja sa insanitijem pa onda vidjeti.Eh fila pokušat ću.
znaci da sam dobio kunu za svaki put kad je netko rekao da je whey kemija i da ne valja bill gates bi mi bio kucna cistacica...da kemija je jer se postupkom filtracije sirutke izdvaja protein.to je sva kemija i sva mudrost.da je to istina kako govori doktor ili tvoji roditelji pola svijeta bi vec bilo mrtvo.ne slusaj bedastoce drugih ljudi nego bez straha pij whey, to ti mozemo potvrditi svi sa ove teme koji pijemo whey.
Nećeš vjerovat al na pakiranju wheya ne piše da je štetan.
Poanta? Pa gle, kad te nešto boli, piješ tablete? tvoji? vjerujem da da bez pogovora, a u svakom pakiranju imaš ceduljicu na kojoj piše da može izazvat 1000 nuspojava..
Hoću reći nismo u 19st. Imaš net i informiraj starce il si kupi sam, pa imas 23...