Očito si krivo shvatio. Ovo tu u videu je samo mali dio Core Gym-a, tamo ima girja od 6 do 32 kg (barem 30 komada), 2 male traktorske gume, 2 velike, traka za trčanje, boksački ring, UFC kavez, tatami strunjače, konopi svih debljina (Link), švedske ljestve, sprava za veslanje, sprava za trbušnjake sa medicinkama, olimpijske šipke sa automobilskim gumama, karike, medicinke svih težina, neki mali kao skateboard, .... i još hrpa malih stvari koje se mogu iskoristiti za trening, uz to baš u Core Gymu ima 2 bencha, sprave za noge i još neke sprave iz klasične teretane. Dakle, samo Core Gym ima 3500 kvadratnih metara i pregrađen je sa paintball terenom...onda samo zamisli koliko je to ogromno.
E sad, baš sam sad gledao cijenik, ipak je cijena 295 kn sa svim neograničenim, a uz gore navedeni Core Gym je uračunata i ogromna teretana isto velika kao Core Gym i još bazen. Jel i dalje misliš da je 295 kn skupo za to sve?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E sad, baš sam sad gledao cijenik, ipak je cijena 295 kn sa svim neograničenim, a uz gore navedeni Core Gym je uračunata i ogromna teretana isto velika kao Core Gym i još bazen. Jel i dalje misliš da je 295 kn skupo za to sve?
295kuna?
Lol pa te gume šipke i to, većinu toga si doma složiš. Mi kad smo slagali sebi malu teretanu toliko toga smo nabavili for free samo ako znaš di pitat i imam neku teretaniuc sa dodatkom tih ''core''elemenata.
Po meni previše, ali velim eto ja sam u drugim okolonostima i bolje prolazim jer sa prijateljima držim malu teretanu :)
sretno.
295kuna?
Lol pa te gume šipke i to, većinu toga si doma složiš. Mi kad smo slagali sebi malu teretanu toliko toga smo nabavili for free samo ako znaš di pitat i imam neku teretaniuc sa dodatkom tih ''core''elemenata.
Po meni previše, ali velim eto ja sam u drugim okolonostima i bolje prolazim jer sa prijateljima držim malu teretanu :)
sretno.
Doma ćeš si donijet traktorske gume od 300kg? Znači ni prostor ti nije problem, barataš sa 3500 kvadrata? 
No dobro, ja sam samo iznio činjenice pa kome se sviđa neka proba. Meni je osobno gušt ići u Core Gym, onaj osjećaj kad dodeš na 3500 kvadrata i tamo bude samo 5-10 ljudi s tobom, radiš što te volja, nikada nije gužva, milina :)
za to sve što nudi nije preskupo 300 kn,ali meni osobno je cifra od 300 kn mjesecno za gym previše
za to sve što nudi nije preskupo 300 kn,ali meni osobno je cifra od 300 kn mjesecno za gym previše
Ja placam 270 kn mjesecno !
Malo puno i meni mjesecno,naspram ostalih teretana koje su po 180-220 kn!
Al hebiga bolje mi je dat 270kn i vjezbat u miru ko covijek nego se gurat među hrpetinom ljudi i cekat na jednu spravu po pol sata ( i onda ti jos dode frajer koji odradi jednu seriju sjedi na bencu i drka po facebook-u) !
295kuna?
sretno.
Daj pukni slikice te teretane da vidimo kako to izgleda. Sigurno je slično kao i core 
Ovako izgleda core gym.
Proteini.si u zagrebu! Bit ce oko 15% skuplje nego u Slo sto je ok
Proteini.si u zagrebu! Bit ce oko 15% skuplje nego u Slo sto je ok
Opa, u sklopu Core Gyma, odma ću posjetit usput, puno hvala na informaciji! :)
Ja placam 270 kn mjesecno !
Malo puno i meni mjesecno,naspram ostalih teretana koje su po 180-220 kn!
Al hebiga bolje mi je dat 270kn i vjezbat u miru ko covijek nego se gurat među hrpetinom ljudi i cekat na jednu spravu po pol sata ( i onda ti jos dode frajer koji odradi jednu seriju sjedi na bencu i drka po facebook-u) !
u koju ides?
ja sam vam cesto u sloveniji pa recite ako vam treba sto od tamo i donesem vam, platit mi netrebate nista, uzet cu si samo povrat poreza.
sto se tice core gym-a, kakav je taj bazen?
Jesam ja jedini koji izgubio apetit sad preko ljeta?
Užas. Malo se i kasnije budim i jedva se natjeram da pojedem nešto. Jednostavno mi se neda.
Sad ili je do vrućine, ili do nečeg drugog..
Pozdrav, treba mi set vježbi s kojima mogu najbrže dobiti biceps.
Hvala.
Btw, vježbam kod kuće, ne mogu u teretanu...
Hvala.
uvijek dođe netko na temu tko želi dobiti biceps(ili trbušnjake) u par dana da bi se mogao *určiti na plaži ili nešto tome slično.
ne kužim tu opsesiju bicepsom, na to se pale klinke od 12 godina.
rađe ti počni sve trenirati i za godinu dana bi trebao imati ok rezultate.
Užas. Malo se i kasnije budim i jedva se natjeram da pojedem nešto. Jednostavno mi se neda.
Normalan je pad apetita preko ljeta, zato nepojedenu hranu možeš nadomjestiti gainerom. Ali najbolje je ljeto iskoristiti za definiciju.
Hvala.
Ne djelimo instant čudotvorne napitke na ovoj temi, ja se ispričavam, za to trebaš Čudomixa (ili kako se već zvao druid iz stripa "Asterix"). Biceps ti sam po sebi ne treba bez ostalih mišića, iako misliš da će se lijepo vidjeti na plaži, ipak si zakasnio i u zabludi.
Tvoj je izbor ignorirati savjete, pa možeš slobodno uzeti uteg u ruku i dizati ga, jer to je ionako najjbolja vježba za biceps.
Hvala.
uvijek dođe netko na temu tko želi dobiti biceps(ili trbušnjake) u par dana da bi se mogao *určiti na plaži ili nešto tome slično.
Ja isto često "zagrizem" za takve postove, kao što se vidi na postu iznad, ali mislim da bismo trebali samo "baciti kolektivni ignor" na poruke takvog tipa.
P.S. Shvatio sam da oni koji traže instant-trbušnjake (ili biceps) i imaju 12 godina pa takve klinke i ciljaju.
Hvala.
Ja isto često "zagrizem" za takve postove, kao što se vidi na postu iznad, ali mislim da bismo trebali samo "baciti kolektivni ignor" na poruke takvog tipa.
P.S. Shvatio sam da oni koji traže instant-trbušnjake (ili biceps) i imaju 12 godina pa takve klinke i ciljaju.
logika im je odlična. imat će jedan razvijen mišić(tj. neće, ne stignu u par tjedana), a ostalo će biti nula. hot, hot, hot.
Doma ćeš si donijet traktorske gume od 300kg? Znači ni prostor ti nije problem, barataš sa 3500 kvadrata? 
No dobro, ja sam samo iznio činjenice pa kome se sviđa neka proba. Meni je osobno gušt ići u Core Gym, onaj osjećaj kad dodeš na 3500 kvadrata i tamo bude samo 5-10 ljudi s tobom, radiš što te volja, nikada nije gužva, milina :)
Pa ne doma, ali da se složiti. Mi npr. imamo par guma manjih čekiće itd., od 300kg, ipak ne, nismo tako jaki ko ti.
Oću samo reći, neke najobičnije vježbe i to, ko se zna snaći može si složiti , ali naravno ako voliš tu slobodu i to sve dapače. Nisam ništa loše mislio,hvala ti što me ismijavaš,samo imam drukčija iskustva sa time i mogu reć da uživam u vježbanju i mjesečno me košta cijelih 0kn.
Daj pukni slikice te teretane da vidimo kako to izgleda. Sigurno je slično kao i core 
Ovako izgleda core gym.
koliko litar mleka ima protina gledao sam i svugde pise drugacije
Pa gle, to ti je jednostavno, odeš po kutiju mlijeka i pročitaš gore što točno piješ. Evo, ja sad neko njemačko imam iz lidla, kaže u 100 grama je 47kcal, 3,3 grama proteina, 4,9g uh, 1,5g masti. Dakle kutija, boca, pa pročitaj svoje.
Edit:
Dečki, evo vam konkurencija. Natjecatelj br. 50.
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
ja sam mislio da sam samo ja, probudim se ujutro i uopce nisam gladan, niti popodne, navecer roknem gainer da upotpunim kalorije sto ih nisam kroz dan. uvijek uzmem obrok prije rucka ali on bude tek oko 1. prelose ali stvarno je to sad po ovim vrucinama pocelo.
Pa ne doma, ali da se složiti. Mi npr. imamo par guma manjih čekiće itd., od 300kg, ipak ne, nismo tako jaki ko ti.
Oću samo reći, neke najobičnije vježbe i to, ko se zna snaći može si složiti , ali naravno ako voliš tu slobodu i to sve dapače. Nisam ništa loše mislio,hvala ti što me ismijavaš,samo imam drukčija iskustva sa time i mogu reć da uživam u vježbanju i mjesečno me košta cijelih 0kn.
Ovako izgleda core gym.
Nekako mi se odmah osjećaš ugroženim, čim tebe netko "ismijava" onda je to problem, a kad ti u postu iznad ismijavaš "fitness trenere" onda ti to nije problem...lijepo od tebe
Inače, nisam ni očekivao da ćeš to ispravno shvatiti, ponavljam opet da ima veće i manje gume, veće gume su te od 300 kg i one služe za nabijanje čekićima, skakanje na njih i preko njih jer su ogromne (cca metar visoke), naravno one ne sluze da bi ih se dizalo, a one manje su od oko 100 kg, mozda malo manje, i one služe za preokretanje i slično.
Da se razumijemo, ne ismijavam tvoju teretanu, čak i podržavam rad doma ili negdje gdje te košta 0 kn (zadnjih mjeseci i ja treniram doma i ne vidim ništa loše u tome, ne gubis vrijeme na putovanje, odmah mozes jest poslije treninga, itd.), ali mislim da nije korektno od tebe govoriti da core gym ne vrijedi tih 295 kn...ajde da sam rekao za neku rupetinu, ali za sve ovo što nudi mislim da je i više nego dobra cijena...sad derite TD-ove koliko vas je volja
kakav je taj bazen u core gymu? jel se da otplivat posteno?
kakav je taj bazen u core gymu? jel se da otplivat posteno?
Nisam još vidio taj bazen, jedino sam čuo da je sada uključen u cijenu. Kada sam prije išao u Core, bazen nije bio ukljucen u cijenu pa ga nisam ni gledao. Krenut ću idući tjedan u core pa ću tek onda vidjeti kakav je. Do tada mogu samo prodavat maglu jer znam o njemu isto kao i ti
Nekako mi se odmah osjećaš ugroženim, čim tebe netko "ismijava" onda je to problem, a kad ti u postu iznad ismijavaš "fitness trenere" onda ti to nije problem...lijepo od tebe
Inače, nisam ni očekivao da ćeš to ispravno shvatiti, ponavljam opet da ima veće i manje gume, veće gume su te od 300 kg i one služe za nabijanje čekićima, skakanje na njih i preko njih jer su ogromne (cca metar visoke), naravno one ne sluze da bi ih se dizalo, a one manje su od oko 100 kg, mozda malo manje, i one služe za preokretanje i slično.
Da se razumijemo, ne ismijavam tvoju teretanu, čak i podržavam rad doma ili negdje gdje te košta 0 kn (zadnjih mjeseci i ja treniram doma i ne vidim ništa loše u tome, ne gubis vrijeme na putovanje, odmah mozes jest poslije treninga, itd.), ali mislim da nije korektno od tebe govoriti da core gym ne vrijedi tih 295 kn...ajde da sam rekao za neku rupetinu, ali za sve ovo što nudi mislim da je i više nego dobra cijena...sad derite TD-ove koliko vas je volja
Lol, a kako drukčije nego ismijati nekog tko kaže da je dobio 20kg mišića u 2 mjeseca? To je za plakat.
Nisi ni očekivao da ću shvatiti? Zašto, zato što si pametniji od mene ili šta? Da znaš napisati kvalitetan post možda bi te i shvatio :)
Ne znam,drukčije na to gledamo, neam 300kn mjesečno za to kužiš pa zato i na to gledam, ti imaš i ok.
3500m2, a koliko od toga stvarno koristiš, koje sprave i to? Prođeš baš cijelu teretanu svaki trening ?
PItam, ne provociram. Nisam nikad ni bio u takvoj teretani, pa ne znam. Ne kažem da ne vrijedi, naravno da čovjek sebi mora isplatiti uloženo, ali smatram da u ova teška vremena može se jeftinije proći, ako voliš vježbati i imaš volje slagati si nešto.
Nhf. :)
Hvala.
Možda ste krivo procjenili dečka, možda mu biceps kaska pa ga želi malo napucati, ništa loše u tome. I sam sam radio bicepse malo više proteklih mjeseci da bi stigao do željenog cilja.
Po meni, bučice su najbolje za to, samo pumpaj, imaš hrpu vježbi s njima.
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/biceps/
Evo tu pa si izaberi i radi, i sretno. I nemoj pretjerivati, daj mu odmora i istegni ga uvijek.
Jede li neko od vas musli ili ovsene pahuljice ? sta je bolje ?
Jede li neko od vas musli ili ovsene pahuljice ? sta je bolje ?
http://biologija.com.hr/modules/AMS/article.php?storyid=8621
Po meni zobene su bolje :)
jako dobra teretana ima svega, malo ljudi jako prozracna.
Lol, a kako drukčije nego ismijati nekog tko kaže da je dobio 20kg mišića u 2 mjeseca? To je za plakat.
Nisi ni očekivao da ću shvatiti? Zašto, zato što si pametniji od mene ili šta? Da znaš napisati kvalitetan post možda bi te i shvatio :)
Ne znam,drukčije na to gledamo, neam 300kn mjesečno za to kužiš pa zato i na to gledam, ti imaš i ok.
3500m2, a koliko od toga stvarno koristiš, koje sprave i to? Prođeš baš cijelu teretanu svaki trening ?
PItam, ne provociram. Nisam nikad ni bio u takvoj teretani, pa ne znam. Ne kažem da ne vrijedi, naravno da čovjek sebi mora isplatiti uloženo, ali smatram da u ova teška vremena može se jeftinije proći, ako voliš vježbati i imaš volje slagati si nešto.
Nhf. :)
Ne ne mislim da sam pametniji od tebe, nego zato što si na temelju videa koji sam linkao gore zaključio da u Core Gymu postoje samo traktorske gume i šipke i da to ne vrijedi 295 kn...kad bi se snimio video sa svim vježbama u Coru, trajao bi barem 2 sata.
Kvalitetan post? Hoćeš reći da sam nepismen pa ne razumiješ što želim reći? Ne bih se baš s tim složio, mislim da sam dovoljno pismen i izražajan da me svi mogu razumjeti.
Prođem cijelu teretanu u jednom treningu zato što je traka za trčanje okolo cijele teretane, ali naravno da ne odradim sa svim spravama u jednom treningu, to je neizvedivo. Ali, valjda znaš da je dobro stalno mijenjati vježbe da se tijelo ne navikne na određene vježbe pa zato u nekoliko treninga prođem sve vježbe koje se mogu izvoditi u Core-u.
Mislim da je problem ovdje što većina zapravo ni ne zna što je Core Gym, misle da je to najobičnija teretana sa hrpom utega i to je to. Naravno, shvaćam da je recesija i da si ne može više svatko priuštiti teretanu svaki mjesec, ni ja ne plaćam svaki mjesec, idem u Core samo preko ljeta.
A sad dosta, da ne idemo u off-topic, nemam ništa protiv tebe niti se želim svađat s tobom. Pozdrav