pozz da vas nesto pitam kad je najbolje raditi insanity ujutro poslije doručka ili negdje poslije ručka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao košarka je ono samo kardio? Jeste li vidjeli kako izgledaju kad dođu iz srednje u NBA, prije nego počnu pumpat teratanu?
pozz da vas nesto pitam kad je najbolje raditi insanity ujutro poslije doručka ili negdje poslije ručka?
Kad tebi najviše paše, nemaš točno vrijeme...
Ja ga uvijek navečer odradim, a ti kako hoćeš.
Kao košarka je ono samo kardio? Jeste li vidjeli kako izgledaju kad dođu iz srednje u NBA, prije nego počnu pumpat teratanu?
mah nba danas, najbitnije im je bit visok i nabildan i odma si primljen u tim.
Pozz , sto mislite o ovom setu utega ??
I jos si kupim par utega u pločama i to je to ....
Ako je samo za težinu nije loša cijena, ja sam platio 300kn.
Ali ako misliš radit vježbe, ovi "mali" tegovi su nezgrapno veliki.
Ja sam kupio ove samo radi težine + u Hervisa dva seta bučica od 10 kg po 180kn + šipku za 230kn.
šipku za 230kn. u Hervisa
bila je 270 ili 290 kn prije.
Pa sigurno ne razvije mišiće od bacanja lopte, to u srednjoj je vec profi košarka i mislim da ih vecina ide u teretanu.
šipku za 230kn. u Hervisa
bila je 270 ili 290 kn prije.
Ja sam naletio na dan kad je bilo 10% popusta, šipka je bila 253kn i sniženo na 230kn(227,70).
Iako ih više nema u Joker Hervis ST, neznam stanje sa CityCenterOne.
Ja imam to iz hervisa i živcira me što moram vratit ona sranja da mi utezi ne ispadnu...
Dobro skuzili smo,prije si isao u teretanu cesto,sad ides nekoliko puta mjesecno i igras kosarku koja ti sluzi kao kardio.Znaci samo odrzavas formu koju si imao i prije.
Dobro skuzili smo,prije si isao u teretanu cesto,sad ides nekoliko puta mjesecno i igras kosarku koja ti sluzi kao kardio.Znaci samo odrzavas formu koju si imao i prije.
gdje je on reko da je prije iso cesto u teretanu?
Pretpostavljam da je isao cesto jer to sigurno nije dobio od kosarke.
pa ubiti lik uopce nema puno misicne mase, nego samo niski bf, pa mu se misici dobro ocrtavaju, ja sam lijepo reko neka promjeni kut slikanja pa da stavi slike, neka se slika ravno iz malo vece udaljenosti... ali lik nikako da uradi to. 
pa ubiti lik uopce nema puno misicne mase, nego samo niski bf, pa mu se misici dobro ocrtavaju, ja sam lijepo reko neka promjeni kut slikanja pa da stavi slike, neka se slika ravno iz malo vece udaljenosti... ali lik nikako da uradi to. 
sad ste poceli pricat u kutevima vidljivosti a svi koji su stavljali slike su se tako slikali, u zamracenom prostoru gdje je upaljeno svjetlo, najbolji uvjeti za ocrtavanje misica.
sad ste poceli pricat u kutevima vidljivosti a svi koji su stavljali slike su se tako slikali, u zamracenom prostoru gdje je upaljeno svjetlo, najbolji uvjeti za ocrtavanje misica.
istina da je to najbolje za ocrtavanje misica, ali ja se nisam tako usliko, hehehe. zato kazem neka se decko normalno ulika, pa ce se onda vidit dali je rijec samo o niskom bf ili o zavidnoj muskulaturi :P
Koji mi je najbolje kupiti proteinski shake za nakon treninga,radim insanity pa me zanima
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx?gclid=CIXxw4iL1LcCFQRc3godxAEAGg
koji bi bio najbolji.
Ili mi je bolje uzet recovery formula?
.
Koji mi je najbolje kupiti proteinski shake za nakon treninga,radim insanity pa me zanima
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx?gclid=CIXxw4iL1LcCFQRc3godxAEAGg
koji bi bio najbolji.
Ili mi je bolje uzet recovery formula?
Ovo ti je najbolji protein za odmah nakon treninga:
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/100-Whey-Gold-Standard.aspx
Prije njega samo pojedi jednu bananu i to je to.
Ja imam to iz hervisa i živcira me što moram vratit ona sranja da mi utezi ne ispadnu...
I tebi se odvidava ono sranje - pa to je stvarno za ispalit.
visok sam 1 82 m.tezak 74 ...16 godina! Ima neko za mene tjedni plan za vjezbanje ....ljeto je pa krecem u akciju..plan moze sadrzavati skelkove trbusnjake zgibove trcanje lagani uteg od 6-7 kg???????? molim ato brze
visok sam 1 82 m.tezak 74 ...16 godina! Ima neko za mene tjedni plan za vjezbanje ....ljeto je pa krecem u akciju..plan moze sadrzavati skelkove trbusnjake zgibove trcanje lagani uteg od 6-7 kg???????? Molim plan sto brze i sto efikasniji
visok sam 1 82 m.tezak 74 ...16 godina! Ima neko za mene tjedni plan za vjezbanje ....ljeto je pa krecem u akciju..plan moze sadrzavati skelkove trbusnjake zgibove trcanje lagani uteg od 6-7 kg???????? Molim plan sto brze i sto efikasniji
ako misliš samo preko ljeta,nemoj se zamarat uopće,lezi igraj igrice radi što si i dosad.
nisam do sad vjezbao....al ovog ljeta krecem kroz cjelu godinu itd..
i ti si jedan od njih...iako dosta se njih slikalo normalno, sta pricas ti
Trening za cijelo tijelo sa bučicama
Eto ti ga... Guštaj.
Ali zapamti: Prehrana je 80% vježbanja. Ako ti ona nije sređena, nećeš vidit neke velike rezultate.
Trening za cijelo tijelo sa bučicama
Eto ti ga... Guštaj.
Ali zapamti: Prehrana je 80% vježbanja. Ako ti ona nije sređena, nećeš vidit neke velike rezultate.
hvala!
bi lih moga taj pla npr radim pon,uto onda u srijedu vjezebe za trbusnjake,cet i pet opet taj plan,subota trbusnjaci i nedjelja odmor!
bi lih moga taj pla npr radim pon,uto onda u srijedu vjezebe za trbusnjake,cet i pet opet taj plan,subota trbusnjaci i nedjelja odmor!
Ovaj plan radi pon-sri-pet.
Ovdje već imaš vježbu za trbušnjake, a ako ih baš oćeš radit odvojeno onda ih radi u subotu.
i ti si jedan od njih...iako dosta se njih slikalo normalno, sta pricas ti
jesam, kao i ostali, svi su slikali u nekom polusvjetlu pod kutem. trebalo bi bit slika tako da vas netko slika sa nekih 2 metra i tu ce se vidjet pravo stanje. inace uopce mi se neda raspravljat s nekim ko jos nije ni stavio slike jer ga je valjda sram ili nesto drugo. kad stavite slike mozete ostalima solit pamet, dotad mozda imate 200 kg i trbusinu.