Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.700.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rast mišića i visina

pozz da vas nesto pitam kad je najbolje raditi insanity ujutro poslije doručka ili negdje poslije ručka?

16 godina
Re: Rast mišića i visina
ljubek kaže...
Prije sam treniro karate,a sad se bavim kosarkom.Ali to mi od kosarke nije sigurno.

Kao košarka je ono samo kardio? Jeste li vidjeli kako izgledaju kad dođu iz srednje u NBA, prije nego počnu pumpat teratanu?

Garnett kad je došao u Tiberwolvese Garnett kad je došao u Tiberwolvese
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 21:54 (KIKI3ooo).
15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

pozz da vas nesto pitam kad je najbolje raditi insanity ujutro poslije doručka ili negdje poslije ručka?

Kad tebi najviše paše, nemaš točno vrijeme...

Ja ga uvijek navečer odradim, a ti kako hoćeš.

Memento mori.
17 godina
KIKI3ooo kaže...
ljubek kaže...
Prije sam treniro karate,a sad se bavim kosarkom.Ali to mi od kosarke nije sigurno.

Kao košarka je ono samo kardio? Jeste li vidjeli kako izgledaju kad dođu iz srednje u NBA, prije nego počnu pumpat teratanu?

mah nba danas, najbitnije im je bit visok i nabildan i odma si primljen u tim.

12 godina
Rast mišića i visina
Gledajte,ja mislim da mi nije to od kosarke bas. Vec sam rekao da su ostali u klubu mrsavi i nemaju izrazene misice. Isto tako sam rekao da nejdemo u teretanu u klubu. Ovo sve ja individualno odradim. Sigurno je da na kosarci dobijem cvrstocu,a ovo za igrace iz nba je druga stvar jer oni imaju treninge sa strucnjacima u teretani,a isto tako trenere i strucni tim koji im slaze i prehranu. To je moje misljenje,mozda sam u krivu.
15 godina
NeZnam kaže...

Pozz , sto mislite o ovom setu utega ??

I jos si kupim par utega u pločama i to je to ....

Ako je samo za težinu nije loša cijena, ja sam platio 300kn.

Ali ako misliš radit vježbe, ovi "mali" tegovi su nezgrapno veliki.

Ja sam kupio ove samo radi težine + u Hervisa dva seta bučica od 10 kg po 180kn + šipku za 230kn.

Pingu ;)
16 godina
Vapor kaže...

šipku za 230kn. u Hervisa

bila je 270 ili 290 kn prije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 0:24 (KIKI3ooo).
15 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...
ljubek kaže...

Pa sigurno ne razvije mišiće od bacanja lopte, to u srednjoj je vec profi košarka i mislim da ih vecina ide u teretanu.

15 godina
KIKI3ooo kaže...
Vapor kaže...

šipku za 230kn. u Hervisa

bila je 270 ili 290 kn prije.

Ja sam naletio na dan kad je bilo 10% popusta, šipka je bila 253kn i sniženo na 230kn(227,70).

Iako ih više nema u Joker Hervis ST, neznam stanje sa CityCenterOne.

Pingu ;)
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja imam to iz hervisa i živcira me što moram vratit ona sranja da mi utezi ne ispadnu...

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
neaktivan
ljubek kaže...
Gledajte,ja mislim da mi nije to od kosarke bas. Vec sam rekao da su ostali u klubu mrsavi i nemaju izrazene misice. Isto tako sam rekao da nejdemo u teretanu u klubu. Ovo sve ja individualno odradim. Sigurno je da na kosarci dobijem cvrstocu,a ovo za igrace iz nba je druga stvar jer oni imaju treninge sa strucnjacima u teretani,a isto tako trenere i strucni tim koji im slaze i prehranu. To je moje misljenje,mozda sam u krivu.

Dobro skuzili smo,prije si isao u teretanu cesto,sad ides nekoliko puta mjesecno i igras kosarku koja ti sluzi kao kardio.Znaci samo odrzavas formu koju si imao i prije.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
xR4Z3R kaže...
ljubek kaže...

Dobro skuzili smo,prije si isao u teretanu cesto,sad ides nekoliko puta mjesecno i igras kosarku koja ti sluzi kao kardio.Znaci samo odrzavas formu koju si imao i prije.

gdje je on reko da je prije iso cesto u teretanu?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pretpostavljam da je isao cesto jer to sigurno nije dobio od kosarke.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...

pa ubiti lik uopce nema puno misicne mase, nego samo niski bf, pa mu se misici dobro ocrtavaju, ja sam lijepo reko neka promjeni kut slikanja pa da stavi slike, neka se slika ravno iz malo vece udaljenosti... ali lik nikako da uradi to. {#}

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
mtopol kaže...
xR4Z3R kaže...

pa ubiti lik uopce nema puno misicne mase, nego samo niski bf, pa mu se misici dobro ocrtavaju, ja sam lijepo reko neka promjeni kut slikanja pa da stavi slike, neka se slika ravno iz malo vece udaljenosti... ali lik nikako da uradi to. {#}

sad ste poceli pricat u kutevima vidljivosti a svi koji su stavljali slike su se tako slikali, u zamracenom prostoru gdje je upaljeno svjetlo, najbolji uvjeti za ocrtavanje misica.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
mtopol kaže...
xR4Z3R kaže...

sad ste poceli pricat u kutevima vidljivosti a svi koji su stavljali slike su se tako slikali, u zamracenom prostoru gdje je upaljeno svjetlo, najbolji uvjeti za ocrtavanje misica.

istina da je to najbolje za ocrtavanje misica, ali ja se nisam tako usliko, hehehe. zato kazem neka se decko normalno ulika, pa ce se onda vidit dali je rijec samo o niskom bf ili o zavidnoj muskulaturi :P

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
14 godina
Rast mišića i visina

Koji mi je najbolje kupiti proteinski shake za nakon treninga,radim insanity pa me zanima

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx?gclid=CIXxw4iL1LcCFQRc3godxAEAGg

koji bi bio najbolji.

Ili mi je bolje uzet recovery formula?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 11:01 (Doca15).
14 godina
Rast mišića i visina

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 10:55 (Doca15).
13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Koji mi je najbolje kupiti proteinski shake za nakon treninga,radim insanity pa me zanima

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx?gclid=CIXxw4iL1LcCFQRc3godxAEAGg

koji bi bio najbolji.

Ili mi je bolje uzet recovery formula?

Ovo ti je najbolji protein za odmah nakon treninga:

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/100-Whey-Gold-Standard.aspx

Prije njega samo pojedi jednu bananu i to je to. 

16 godina
cuspajz kaže...

Ja imam to iz hervisa i živcira me što moram vratit ona sranja da mi utezi ne ispadnu...

I tebi se odvidava ono sranje - pa to je stvarno za ispalit.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

visok sam 1 82 m.tezak 74 ...16 godina! Ima neko za mene tjedni plan za vjezbanje ....ljeto je pa krecem u akciju..plan moze sadrzavati skelkove trbusnjake zgibove trcanje lagani uteg od 6-7 kg???????? molim ato brze

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

visok sam 1 82 m.tezak 74 ...16 godina! Ima neko za mene tjedni plan za vjezbanje ....ljeto je pa krecem u akciju..plan moze sadrzavati skelkove trbusnjake zgibove trcanje lagani uteg od 6-7 kg???????? Molim plan sto brze i sto efikasniji

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 14:41 (ager).
16 godina
ager kaže...

visok sam 1 82 m.tezak 74 ...16 godina! Ima neko za mene tjedni plan za vjezbanje ....ljeto je pa krecem u akciju..plan moze sadrzavati skelkove trbusnjake zgibove trcanje lagani uteg od 6-7 kg???????? Molim plan sto brze i sto efikasniji

ako misliš samo preko ljeta,nemoj se zamarat uopće,lezi igraj igrice radi što si i dosad.

12 godina
neaktivan

nisam do sad vjezbao....al ovog ljeta krecem kroz cjelu godinu itd..

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
mtopol kaže...
xR4Z3R kaže...

i ti si jedan od njih...iako dosta se njih slikalo normalno, sta pricas ti

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
15 godina
ager kaže...

Trening za cijelo tijelo sa bučicama

Eto ti ga... Guštaj.

Ali zapamti: Prehrana je 80% vježbanja. Ako ti ona nije sređena, nećeš vidit neke velike rezultate.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
12 godina
neaktivan
Coder256 kaže...
ager kaže...

Trening za cijelo tijelo sa bučicama

Eto ti ga... Guštaj.

Ali zapamti: Prehrana je 80% vježbanja. Ako ti ona nije sređena, nećeš vidit neke velike rezultate.

hvala!

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

bi lih moga taj pla npr radim pon,uto onda u srijedu vjezebe za trbusnjake,cet i pet opet taj plan,subota trbusnjaci i nedjelja odmor!

15 godina
ager kaže...

bi lih moga taj pla npr radim pon,uto onda u srijedu vjezebe za trbusnjake,cet i pet opet taj plan,subota trbusnjaci i nedjelja odmor!

Ovaj plan radi pon-sri-pet.

Ovdje već imaš vježbu za trbušnjake, a ako ih baš oćeš radit odvojeno onda ih radi u subotu.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
17 godina
Ratohnhake:ton kaže...
mar123 kaže...
mtopol kaže...
xR4Z3R kaže...

i ti si jedan od njih...iako dosta se njih slikalo normalno, sta pricas ti

jesam, kao i ostali, svi su slikali u nekom polusvjetlu pod kutem. trebalo bi bit slika tako da vas netko slika sa nekih 2 metra i tu ce se vidjet pravo stanje. inace uopce mi se neda raspravljat s nekim ko jos nije ni stavio slike jer ga je valjda sram ili nesto drugo. kad stavite slike mozete ostalima solit pamet, dotad mozda imate 200 kg i trbusinu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice