Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.700.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

i ti si jedan od njih...iako dosta se njih slikalo normalno, sta pricas ti

jesam, kao i ostali, svi su slikali u nekom polusvjetlu pod kutem. trebalo bi bit slika tako da vas netko slika sa nekih 2 metra i tu ce se vidjet pravo stanje. inace uopce mi se neda raspravljat s nekim ko jos nije ni stavio slike jer ga je valjda sram ili nesto drugo. kad stavite slike mozete ostalima solit pamet, dotad mozda imate 200 kg i trbusinu.

evo opet se izvlacis da si i ti jer su i drugi, a nije istina jer je bilo dosta onih koji su se i normalno slikali, ako mi ne vjerujes pogledaj stranice od prije pa ces vidjet i normalne slike, naravno to su ucinili oni koji ipak imaju sta za pokazat. a sto se tice toga da nisam stavio slike, ja nemam ni potrebe se dokazivat nekim random ljudima s foruma tak da ono...a ako te zanima bas, dumi sam davno vec bio poslo slike :)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
17 godina
Ratohnhake:ton kaže...
mar123 kaže...

i ti si jedan od njih...iako dosta se njih slikalo normalno, sta pricas ti

jesam, kao i ostali, svi su slikali u nekom polusvjetlu pod kutem. trebalo bi bit slika tako da vas netko slika sa nekih 2 metra i tu ce se vidjet pravo stanje. inace uopce mi se neda raspravljat s nekim ko jos nije ni stavio slike jer ga je valjda sram ili nesto drugo. kad stavite slike mozete ostalima solit pamet, dotad mozda imate 200 kg i trbusinu.

evo opet se izvlacis da si i ti jer su i drugi, a nije istina jer je bilo dosta onih koji su se i normalno slikali, ako mi ne vjerujes pogledaj stranice od prije pa ces vidjet i normalne slike, naravno to su ucinili oni koji ipak imaju sta za pokazat. a sto se tice toga da nisam stavio slike, ja nemam ni potrebe se dokazivat nekim random ljudima s foruma tak da ono...a ako te zanima bas, dumi sam davno vec bio poslo slike :)

ja nisam reko da sam ja tako zato sto su i drugi nego kazem da sam ja uz druge. da vidio sam sve slike prije, mozes mi onda navest tko je stavio "normalne" slike? znam za overhaula, dume, tko jos?

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja nisam reko da sam ja tako zato sto su i drugi nego kazem da sam ja uz druge. da vidio sam sve slike prije, mozes mi onda navest tko je stavio "normalne" slike? znam za overhaula, dume, tko jos?

neznam sad napamet imena tko je, al su mi u sjecanju ostale slike nekih dobro gradjenih likova, a ne da mi se sad trazit, aint nobody got time fo dat

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
17 godina
Rast mišića i visina

no dobro, nije ni bitno sad, mozemo zakljucit da nisam jedini i da ih ima vise.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mar voli gledat gole decke sa foruma,zato pita za slike

Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
xR4Z3R kaže...

skuzio si me

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

The saga continues.......

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
xR4Z3R kaže...

skuzio si me

Još ih PM za one dijelove tijela pa da ustvrdi je li simetrična kita.

12 godina
Rast mišića i visina
Zahebavate decka tu,a mene trazite da slikam jos iz drugih kuteva. I vi ste mi isto sumnjivi nesto ;)
17 godina
Kramerdida kaže...
mar123 kaže...
xR4Z3R kaže...

skuzio si me

Još ih PM za one dijelove tijela pa da ustvrdi je li simetrična kita.

jesam, al nece poslat niko, valjda ih je sram

14 godina
Rast mišića i visina

ljudi sta vi preporučate kad se dobije upala mišiča,sam na trecem treningu insanitya i sve me boli,da li da nastavim vjezbati ili da pricekam dok to ne prođe.

13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

ljudi sta vi preporučate kad se dobije upala mišiča,sam na trecem treningu insanitya i sve me boli,da li da nastavim vjezbati ili da pricekam dok to ne prođe.

Nastavi. Prilagoditi će ti se tijelo.

"If you got a job as a garbage man and had to pick up heavy cans all day long, the first day would probably be very difficult, possibly almost impossible for some to complete. So what do you do, take three days off and possibly lose your job?

No, you'd take your sore, beaten self to work the next day. You'd mope around and be fatigued, much less energetic than the previous day, but you'd make yourself get through it. Then you'd get home, soak in the tub, take aspirin, etc. The next day would be even worse.

But eventually you'd be running down the street tossing cans around and joking with your coworkers. How did this happen? You forced your body to adapt to the job at hand! If you can't' squat and lift heavy every day you're not overtrained, you're undertrained! Could a random person off the street come to the gym with you and do your exact workout? Probably not, because they're undertrained. Same goes with most lifters when compared to elite athletes.

– John Broz 2002"

16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

valjda te ne boli sve?

radi skupine mišića koje te ne bole

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Odmori mišićne skupine koje te bole, ali radi one koje ti nisu upaljene.
Ako želiš ubrzati oporavak tj. izbaciti mliječnu kiselinu iz mišića koja uzrokuje bol, moraš raditi cardio tj. jako se puno znojiti i ubrzat ćeš oporavak.
17 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
Doca15 kaže...

valjda te ne boli sve?

radi skupine mišića koje te ne bole

od insanitya te boli sve, ne brini xD
ja kad sam radio insanity sam prestao nakon drugog dana i nastavio za tjedan kad sam se odmorio...sad mi je žao zbog toga, al šta bi bio sam pi**a  

14 godina
Rast mišića i visina

A nista onda cu i ja nastaviti,radit cu kako mogu :D

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja nisam mogo hodat normalno nakon onog plyo-cardia, nastavi, jer kad ti se mišići zagriju ne boli te više uopće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 13:05 (Jabulani).
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Ja nisam mogo hodat normalno nakon onog plyo-cardia, nastavi, jer kad ti se mišići zagriju ne boli te više uopće.

x2

Ne radim insanity, ali u svome trenutnom programu nakon deload tjedna često dobijem DOMS-e, čim se malo zagrijem sve ide kao podmazano.

15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

A nista onda cu i ja nastaviti,radit cu kako mogu :D

Mene ne bole toliko mišići, ali uzmi u obzir da sam prije samog Insanitya 3 mjeseca trčao i uz trčanje (zadnja 2 tjedna) radio sklekove, leđnjake, čučnjeve i trbušnjake, tako da sam se donekle i pripremio za Insanity.

Memento mori.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mene kad pocnu misici bolit onda udaram trening cijelog tijela, zvuci ludo ali sljdeci dan prođe.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
12 godina
neaktivan
ager kaže...

bi lih moga taj pla npr radim pon,uto onda u srijedu vjezebe za trbusnjake,cet i pet opet taj plan,subota trbusnjaci i nedjelja odmor!

Trbušnjaci ti ne trebaju imati svoj dan, to je ludost. Ne brini se, nećeš ih dobiti kao Kiki Ronaldo samo zato što ih radiš na posebne dane.

Zašto svi misle da su iscrtani trbušnjaci najljepši dio tijela? Kod većine koja ih forsira samo izgledaju kao znak neuhranjenosti. Puno atraktivnije izgleda osoba koja nema jako izražene trbušne mišiće, ali ima npr. velike pectoralise. Nisam to izmislio, pitaj svoju curu ako mi ne vjeruješ.

Žene će prije gledati tipa poput Wahlberga (vidio sam da ga spominjete u temi pa ću dati njegov primjer) http://i2.listal.com/image/3866843/600full-mark-wahlberg.jpg

nego nekoga s ovakvim tijelom http://24.media.tumblr.com/ad4add45bc346c739ef87afa8a8a1dd4/tumblr_mkp7qq41SM1r0j42co1_500.jpg

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

mi moze netko napravit primjer low fat prehrane sa oko 1500-1700 kalorija

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

mi moze netko napravit primjer low fat prehrane sa oko 1500-1700 kalorija

zasto low fat? bolje low carb. I mislim da ti nitko nece napravit, ber ne besolatno netko iskusniji

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovo je moj cilj koji zelim postic,oko 2-3 god. vjezbanja treba za to

izgleda malo gay... izgleda malo gay...
17 godina
xR4Z3R kaže...

Ovo je moj cilj koji zelim postic,oko 2-3 god. vjezbanja treba za to

za ovo netreba 2-3 godine nikako. naravno ovisi od cega kreces. ali uz dobrog trenera se ovo postigne za godinu i pol. potrazite na fecabooku trenera zove se marko drčić i pogledajte malo.

sto se tice wahlberga na slici gore, malo je pajcek tamo ali mi se opcenito svida njegov izgled, bez trbusnih ali ogromne ruke, leda, prsa, sav je ogroman.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Uzmi u obzir da su obojica na jednoj decimali bodyfata i uz to izgledaju nabildano.Tu gdje sam ja trenutno,vjerovatno jos dvije godine mi treba.S tim da ja teze dobivam na masi jer sam 194cm visok.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 17:09 (xR4Z3R).
17 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Uzmi u obzir da su obojica na jednoj decimali bodyfata i uz to izgledaju nabildano.Tu gdje sam ja trenutno,vjerovatno jos dvije godine mi treba.S tim da ja teze dobivam na masi jer sam 194cm visok.

Da tako izgledas kao sa slika i na visinu od 194 imao bi 100+ kg. E sad vjerojatno znas kolko sad imas kila i uzmi u obzir da uz najbolju prehranu i najbolji trening mozes maksimalno dobit 6-7 kg cistih misica, negovorim o masnom tkivu i vodi,a ovi likovi sa slike imaju bas niski bf.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dali još tko s foruma ima ovo? Ako da, koliki to ima udar na vježbanje, ako ikakav?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Dali još tko s foruma ima ovo? Ako da, koliki to ima udar na vježbanje, ako ikakav?

Nadam se da nema,btw evo mene:

Life is a bitch.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Imas jako nizak bf,po mom ukusu premrsavo.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice