Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.286
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina

trbusnjaci su ti jako vazni kod cura.....al ja zelim i radi sebe

13 godina
neaktivan
Gumeni Patak kaže...
Luxy2501 kaže...

Dali još tko s foruma ima ovo? Ako da, koliki to ima udar na vježbanje, ako ikakav?

Nadam se da nema,btw evo mene:

Više mesa trebaš, ne bih se zamarao s tom razinom sala osim ako nemam poštenu količinu mišića.

17 godina
ager kaže...

ma jesu da, kod glupih cura

Kramerdida kaže...
Gumeni Patak kaže...
Luxy2501 kaže...

Dali još tko s foruma ima ovo? Ako da, koliki to ima udar na vježbanje, ako ikakav?

Više mesa trebaš, ne bih se zamarao s tom razinom sala osim ako nemam poštenu količinu mišića.

a ja sam predebel, on je premrsav, kako onda vama pase?

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
ager kaže...

ma jesu da, kod glupih cura

Kramerdida kaže...
Gumeni Patak kaže...
Luxy2501 kaže...

a ja sam predebel, on je premrsav, kako onda vama pase?

ma tko kaze da si predebel, heheheheh, ubiti treba ti jos dosta mase. A ono da cure vole 6-pack, nebih bas reko (vise vole dobar auto, hehehehehhe)

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da li ovdje još neko ima takozvana pileća prsa, radi se o izbačenom prsnom košu ?

Ja ih imam otkako znam za sebe, ali nisu toliko istaknuta nikada bila. Idem već u teretanu "duži period" i veoma lagano sam nabacio prsa. Sad se više i ne vidi, očekujem još dosta veće povećanje jer sam išao u teratanu sa pauzama. To je put za one koje imaju, teretana i naravno prije svega pravilan rad i program.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Da li ovdje još neko ima takozvana pileća prsa, radi se o izbačenom prsnom košu ?

Ja ih imam otkako znam za sebe, ali nisu toliko istaknuta nikada bila. Idem već u teretanu "duži period" i veoma lagano sam nabacio prsa. Sad se više i ne vidi, očekujem još dosta veće povećanje jer sam išao u teratanu sa pauzama. To je put za one koje imaju, teretana i naravno prije svega pravilan rad i program.

Ja sam ti prije imao pa sam isao kod doktora i on mi je dao neku napravu koja to ispravlja.To sam obukao prije spavanja i tako svaki dan i nakon 5-6 mj. mi je to potpuno nestalo.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
12 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Ima udar utoliko što onakav izraženi oblik utječe na disanje i rad srca, posljedično, naravno, možeš zaključiti da se takva osoba ne smije jako naprezati.

Gumeni Patak kaže...

Ne znam zašto mu dajete TD. Nikome za sliku ne treba dati TD jer tu daju svoj napredak, pa ako vam se nešto ne sviđa, trebate PRISTOJNO upozoriti i uputiti čovjeka. Ja npr. primjećujem po mišićima kvalitetan rad i razvoj, ali i primjećujem nedostatak primjerene prehrane. Nastavi s takvim radom, ali sredi prehranu i bit ćeš stijena. Samo naprijed.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
12 godina
neaktivan
ager kaže...

Kod cura nisu važni trbušnjaci, molim te poslušaj savjete starijih i iskusnijih momaka s foruma. Trbušnjaci su važni kod mladih curica, "iskusne" se ne "pale" na to. Znači, tvoji prioriteti u vezi trbušnjaka su vezani uz tvoju, i dob tvojih vršnjakinja. Ali svejedno, snažni trbušnjaci su apsolutno od iznimne važnosti kod svih osoba, a posebice kod onih koje se bave fitnessom, ali iz funkcionalnih razloga, ne estetskih.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Mislis da cure briga funkcionalnost tvojih trbusnih? lol pa njima je samo izgled bitan (o karakteru sad ne pricamo) isto tako vecina njih ne razumije koliko je discipline,zrtvovanja i znoja potrebno da steknes takav izgled.
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ekipa imam jedno pitanje,kad radim sklekove ili vježbe za triceps sa bučicama,pri podizanju bučica ili kad se spuštam i dižem iz skleka mi,neznam kako bih vam opisao kao da pucketa nekakva kost u tricepsu.Opis nije baš najbolji ali je osjećaj jako neugodan.Možda je netko imao sličan problem?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
xR4Z3R kaže...
Mislis da cure briga funkcionalnost tvojih trbusnih? lol pa njima je samo izgled bitan (o karakteru sad ne pricamo) isto tako vecina njih ne razumije koliko je discipline,zrtvovanja i znoja potrebno da steknes takav izgled.

ono sto moras shvatit(ili vec shvacas) je da cure pate samo na 6 pack i nije im bitno dali taj decko ima 6 pack zato jer je mrsav ko cakcalica ili zato jer vjezba, njima je to isto. ali sto su starije to vise pate na velicinu decka, sirinu ramena, leda, velika prsa itd. trbusni privlace samo lude curice.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zato se nadam da vježbate zbog sebe, a ne iz nekih tako razloga :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
12 godina
Rast mišića i visina

ja poslije 100 sklekova, 50-60 zgibova, bucice 7-8 kg.

17 godina
neaktivan
ljubek kaže...

Hebo ga,takav biceps sa bucicama od 7-8 kg?

Ja konstantno radim sa 10kg bucicama, i vec mi postaju prelagane, a nikako da mi se ruke povecaju.
Jaci sam,al mase nigdje -.-...
Poceo radit ruke 2 x tjedno po jednom programu,nadam se da ce to pomoc...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
Rast mišića i visina
Krivo sam napiso 7-10kg. Sad dok ne krenem u gym radim doma samo sklekove,zgibove,bucice tu i tamo trbusnjake. Izmedu serija zgibova i sklekova rokam s bucicama od 7kg,a na kraju stavim 10 i onda to jos 2-3 serije
15 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Imas jako nizak bf,po mom ukusu premrsavo.

Kako jako nizak,imam 13% bf kaj nije to dovoljno?

17 godina
Gumeni Patak kaže...
xR4Z3R kaže...

nemas sigurno, to je prije 9%

15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
ljubek kaže...

Ja konstantno radim sa 10kg bucicama, i vec mi postaju prelagane, a nikako da mi se ruke povecaju.

ja imam tu negdje ruke kao on i radim sa 15-17,5 biceps..genetika

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Evo slike, trenutno nisam baš in shape, nisam baš imao vremena za trening zadnja 2 mjeseca zbog mature pa sam malo omlohavio, ali sad napokon imam vremena i vraćam se normalnim treninzima
17 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
ljubek kaže...

Spori, kontrolirani negativni dio pokreta, supinacija i snažna kontrakcija na kraju pokreta. Težine su tek od sekundarne važnosti.

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Gumeni Patak kaže...
xR4Z3R kaže...

Imam oko 12-13%

17 godina
Gumeni Patak kaže...
mar123 kaže...
Gumeni Patak kaže...
xR4Z3R kaže...

Imam oko 12-13%

aj nabaci koju sliku od naprijed da vidimo jer meni se cini kao da imas puno manje.

12 godina
makaweli kaže...
zerocool12 kaže...
ljubek kaže...

Spori, kontrolirani negativni dio pokreta, supinacija i snažna kontrakcija na kraju pokreta. Težine su tek od sekundarne važnosti.

Nisam te nista skuzio,te strucne rijeci hahaha Uzmem uteg u ruku i deri
17 godina
neaktivan
ljubek kaže...
makaweli kaže...
zerocool12 kaže...
ljubek kaže...

Pogledaj ovo. Znači rotiranje podlaktice prilikom biceps curla, i kad vraćaš ruku u ispruženi položaj (negativni dio pokreta) neka bude sporo.
Na kraju pokreta još flexaj biceps koliko god možeš.

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 23:25 (makaweli).
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Gumeni Patak kaže...
mar123 kaže...
Gumeni Patak kaže...
xR4Z3R kaže...

Imam oko 12-13%

aj nabaci koju sliku od naprijed da vidimo jer meni se cini kao da imas puno manje.

Ok budem sutra sad idem na spavanje

17 godina
Rast mišića i visina

za biceps nije dovoljno samo curlove radit, pogotovo pocetnicima. puno bolje djeluju vjezbe kao sto su deadlift i ostale koje povlace vise misica. deadlift je majka svega, uz squat.

14 godina
neaktivan
ljubek kaže...
makaweli kaže...
zerocool12 kaže...
ljubek kaže...

Nemres bezveze dizat utege,moras imat dobru formu i napinjati taj misic sto jace mozes.Tezine nisu tolko vazne ako imas dobru formu.
14 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
ljubek kaže...

onda vise jedi...

je da je frajer na steroidima i to tezim ali i kad si na steroidima treba jest ko luđak.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 23:56 (Trustek).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

šta ima curice,kako napredujete?  {#}

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

makaweli car si ! :D

Uglavnom,tog sam se i poceo drzat sad kad radim taj program (stavio sam ga negdje par stranica prije),nadam se boljim rezultatima..

Btw. jedem ko bik :D...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice