Nakon treninga treba pojest kvalitetan obrok. 
kaj ti nije to malo mesa?
Ma 20 min prije sam popio shake whey+uh pa niti nebi mogao sad pojest više. Ali sigurno ćemo još nešto zamezit prije spavanja. 
Ma 20 min prije sam popio shake whey+uh pa niti nebi mogao sad pojest više. Ali sigurno ćemo još nešto zamezit prije spavanja. 
ja ne uzimam whey pa moram negdje 600g piletine.
lol, jel to salata iz staklenke ili samo tako izgleda?
Zamrznuto povrće.
carsko ili kraljevsko povrce, od leda mjesavina.
EDIT: nakon treninga je cist ok 30 g proteina, jer vise propadne.
sad možemo jesti sveg živoga od voća i povrća. najbolji dio ljeta.
Ja jedva čekam nabaviti blender i ubaciti sve to povrće, popiti ga, jer mi ga se ne da jesti ostatak dana.
Ja jedva čekam nabaviti blender i ubaciti sve to povrće, popiti ga, jer mi ga se ne da jesti ostatak dana.

Dobro si me čuo, meni je obaveza jesti povrće i nemam volje pripremati ga. Popijem ga i dobijem sva vlakna i microse za dan.

Dobro si me čuo, meni je obaveza jesti povrće i nemam volje pripremati ga. Popijem ga i dobijem sva vlakna i microse za dan.
I ja bih tako posto nemam previse vremena, ali ja bi se ispovracao kao i posni sir. Posni samo uz jaja ili luk 

Meni ga se neda ni pit pa ga stavim u infuziju i direktno u vene.
Ima li netko kakav plasticni spremnik sa cepom za tablete? Treba mi da mogu ubacit unutra tablete i poslje treninga to popiti. Znam da ima u shakeru Mr Olympia i to bi si htio kupit. 
Nista, nasao.
i vraćamo se u stare dane rasta mišića i visina.
i vraćamo se u stare dane rasta mišića i visina.
ou jea bilo je i vrijeme xd
Pola kila teletine + litra punomasnog mlijeka a.k.a. jedi više.
https://www.proteini.si/hr/gaineri-proteinihidrati-15/gaspari-real-mass-probiotic-5400-g/ ovaj ti je dobar,dok sam bio u gymu dobio sam prepuruke za to al sam oso u DM i kupio pola kile gainera za 12 kuna,pa ti vidi onda šta ti se isplati.
Probaj napravit doma shake. Nekako mi je draze ubacit i prirodne stvari nego stalno koristit "hranu u prahu"
ako napreduje, zašto dirati nešto što valja?
ne trebaju ti gaineri.
a di je tu neka riža? every day is carb loading day 
Sad je napokon doslo ljeto pa se mozemo ubijat u majonezi, tuna salati, rostilju.
EDIT. dnevno pojedem cca glavicu salate i kilu voća, recimo ako se kupi ona mrezasta vreca mandarina nestane u prvih sat vremena.
Sad je napokon doslo ljeto pa se mozemo ubijat u majonezi, tuna salati, rostilju.
EDIT. dnevno pojedem cca glavicu salate i kilu voća, recimo ako se kupi ona mrezasta vreca mandarina nestane u prvih sat vremena.
Nije još ljeto tu, sad slijedi pad temperatura al da je pred vratima to sigurno :Đ
Ja sam se već počeo ubijati u roštiljima sa ekipom :)
Jašta, taman ušao u kuću s roštilja, crven ko rak :D
Btw, prvi tjedan treninga je prošao odlično, upoznao se sa svim spravama i vježbama, iznenadio sam se kolike težine mogu dizati u određenim vježbama, a razočarao u nekim drugima...
Jašta, taman ušao u kuću s roštilja, crven ko rak :D
Btw, prvi tjedan treninga je prošao odlično, upoznao se sa svim spravama i vježbama, iznenadio sam se kolike težine mogu dizati u određenim vježbama, a razočarao u nekim drugima...
Malo malo pomalo, polako, tek si počeo, kao i ja, nek ti se mišići naviknu na vježbu i opterećenje pa će biti lakše sve :)
ma ja sam danas se ubio u rostilju s frendobvima na vikendici, tolko mesa vec dugo nisam imao, opet imam rostilj za subotu..... A s ovim temperaturama ljeto ko da je ovdje
Malo malo pomalo, polako, tek si počeo, kao i ja, nek ti se mišići naviknu na vježbu i opterećenje pa će biti lakše sve :)
Core mi je slab, donja leđa, sad sam se na to orijentirao. Čučanj je definitivno najgora vježba koju sam probao.
U nas 32 danas, bojim se kakvo će ljeto biti...