Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.700.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Malo sam se vozio i okrenuo 25km na bajku. Bio sam na jarunu i svratio do trim staze da vidim ima li koga od poznatih. I nije nikog bilo, ali bilo je 10ak njih bez majice i radili su kojekakve gluposti koje ja mogu sanjat na šipci {#} al nisu imali razvijene noge {#}

Mozda netko bio na jarunu?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

mogao bi preksutra probat deadlift s negdje 60-70 kila.

samo da se držim pravilne forme.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Daans je bilo low-carb rostilj bez kruha dvije glavice luka i salate plus hrpa tabasca jednostavno ne zelim unistit taj okus mesa kruhom.

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
17 godina
Re: Rast mišića i visina
to su ti ti street workout vjezbaci, noge nikakve a gornji dio odlican. iako nekuzim pola tih njihovih vjezbi zasto ih rade kad ne sluze za bas nista osim za ku*cenje. gledo sam na yt-u ona njihova natjecanja, ko da gledam natjecanje u break dance-u ali na sipci.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma ta ekipa po parkovima mi je srednja žalost, hrpa klinaca se vješa po šipkama  glume majmune. Niti vježbaju kak spada a ako se oce bavit gimnastikom postoji bolji nacin...

17 godina
Rast mišića i visina
ma neznam ko je uopce izmislio tu glupost, jest da ti se gornji dio tijela dobro izdefinira, ali to prvenstveno zbog zgibova, skelkova i toga, nekuzim one akrobacije glupe jer za to postoje mnoge discipline i ovako izgleda bas ko da su majmuni u zoloskom.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Daj meni 40 kila manje i 20 cm, 10 brojeva manju nogu i rukicu ko u djece i na konju sam.

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
14 godina
Rast mišića i visina

Pa ako im se svida zasto ne, nije bitno kako se radi sta bitno je da se trenira i najmanji pomak je dobar {#}

Peace!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne znam zaš svi tak ponižavaju street workout, dečki rade ono što ih veseli i još od toga dobiju dobar izgled, tu mi nes govorite o cucnjevima, a pola vas radi cucanj sa 40kg...

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Ne znam zaš svi tak ponižavaju street workout, dečki rade ono što ih veseli i još od toga dobiju dobar izgled, tu mi nes govorite o cucnjevima, a pola vas radi cucanj sa 40kg...

s tim se slazem u potpunosti, nemam sto prigovorit, ali gle ja sam gledao kako ekipa ima street workout i rade noge tako da stave  pola debla ociscnog i izglancanog na leđa i rade više vrsta cucnjeva.Recimo ja tome divim, vise nego ekipi kaj napravi 100 zgibova, isto tako jedan frajer kojeg znam si je stavio utege oko struka i debeli lanac od 20 kila na sebe i radio zgibove.

17 godina
Rast mišića i visina
pola nas radi cucanj sa 40 kg? pa sto i ako radi, nece dovjeka radim s tom kilazom, kad ce mu bit lagano ic ce na vise. a o radu na nogama na street workout mi nemojte jer to rade rijetki, da rade oni cucnjeve ali obicne, bez dodatnog opterecenja koji su prelagani, pa mogu ih ispumpat 90 u komadu kad bi htio. uvijek ima izuzetaka, ali govori se generalno.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo priznajem oni su u svom sportu bolji od mene koji treniram sasvim nesto drugo, ali isto tako to mi vise djeluje kao nekakva a spretnost i brzina nego nekakvo bildanje-slicno gimnastici, okret na rucama big deal svaki srednjoskolac to mora odradit na tjelesnom sto uopce nije problem ni za osobu koja ima 50 kila viska i neshavtljivo mi je to njihovo vjesanje za vrat međusobno. Ali deckma svaka cast oni mogu ono sto ja nemrem no isto tako oni vjerojatno ne mogu ono cime se ja bavim tako da imam pravo na svoje misljenje, ali samo na misljenje i na nikakvo omalovazanje stvari koje je zdravo i koje drugima predstvlja uzitak kao sto je netko vec naveo gore.

16 godina
k1klop kaže...

Ma ta ekipa po parkovima mi je srednja žalost, hrpa klinaca se vješa po šipkama  glume majmune. Niti vježbaju kak spada a ako se oce bavit gimnastikom postoji bolji nacin...

pa evo rekli su neki vec, puno njih koji su tamo uglavnom se zabavljaju a usput i vjezbaju, boli ih briga. meni je osobno draze se vjesat po sipkama vani sa ekipom, nego ic u teretanu.

14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
k1klop kaže...

pa evo rekli su neki vec, puno njih koji su tamo uglavnom se zabavljaju a usput i vjezbaju, boli ih briga. meni je osobno draze se vjesat po sipkama vani sa ekipom, nego ic u teretanu.

Svatko voli nesto, no i dalje smatram da ako netko zeli postici svoj maksimum tu je teretana. Recimo osobno vise volim teretanu ali zato cardio vani uvijek radim, još jedan razlog zasto volim tereanu vise je taj sto ja noge shvacam jako bitnim faktorom, jer ne volim zanemarit nijedan dio tijela, na potroseno vrijeme za 300 cucnjeva da bi imao neki efekat mogu potrosti duplo ili trecinju manje za veci efekat u teretani. Vrijeme je isto bitan faktor kao i ono tko kaj voli. Ja nisam nista izdefiniram nit sam neki pro-vjezbac ali jednostavno ako radim nesto onda to zelim radit kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 0:42 (Trustek).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Usto ti Streetworkoutaši rade naprednije BW vježbe često sa katastrofalnom tehnikom, npr. zaokružena donja leđa u skleku u stoju na rukama, front lever sa zaokruženim ramenima itd..........

@mar123

Šta će ti dekstroza kad će ti bilo koji ugljikohidrat popuniti glikogen. Nauči fitati makrose.

17 godina
Rast mišića i visina
kako znas da ih uzimam dovoljno da mi popune? nije mi prehrana bas bajna tj nije takva da mi ti neki dodaci netrebaju. jednostavno moj organizam ne podnosi neke prehrambene namirnice koje su zdrave i koje pola foruma promovira(hint: posni sir itd). sto se tice zabave vjezbanju i to, ja npr odradim cardio s ekipom vani na kosu, nademo se nas par i odigramo kosarke nekih sat vremena.
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
kako znas da ih uzimam dovoljno da mi popune? nije mi prehrana bas bajna tj nije takva da mi ti neki dodaci netrebaju. jednostavno moj organizam ne podnosi neke prehrambene namirnice koje su zdrave i koje pola foruma promovira(hint: posni sir itd). sto se tice zabave vjezbanju i to, ja npr odradim cardio s ekipom vani na kosu, nademo se nas par i odigramo kosarke nekih sat vremena.

Ne znam, samo kažem da je svejedno odakle su. Kruh, krumpiri, voće (do 50 g fruktoze pošto je to kapacitet jetre), tijesto itd..........

16 godina
neaktivan

Gledao sam ih jucer i neki lik se u zraku okrene i na drugu stranu sipke ode i uhvati se. Nisam vjerovao.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
Rast mišića i visina
ja sam isto to gledo u zoloskom da majmuni rade, ne sjecam se koja vrsta. da malo pretjerujem al ono.
16 godina
protjeran
mar123 kaže...
ja sam isto to gledo u zoloskom da majmuni rade, ne sjecam se koja vrsta. da malo pretjerujem al ono.

sve mi se čini da si ti ljubomoran na njih

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
17 godina
Rast mišića i visina
A ljubomoran na sto tocno? Na izgled tijela, pa jesam, ko nije. Na one akrobacije neke? Ne bas
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Gerd Kanter- osoba koja jede protivnike za dorucak. 196cm visok tezak 127 kg- bacac diska

14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
mar123 kaže...

sve mi se čini da si ti ljubomoran na njih

Ja sam jako ljubomoran na njihovih 150 cm visine, da sam barem hobit pa da mogu izgleda nabildano od 10 zgibova dnevno...

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Saga se nastavlja...

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Gledao sam ih jucer i neki lik se u zraku okrene i na drugu stranu sipke ode i uhvati se. Nisam vjerovao.

jel onaj malo niži lik na jarunu?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
Rast mišića i visina
djdomi poznas nekog od te ekipe? ja znam par njih pa mozda mislimo na iste.
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
djdomi poznas nekog od te ekipe? ja znam par njih pa mozda mislimo na iste.

ja znam neke onako iz viđenja kad budu tamo.

ima ona ekipica, fit deda i njegovi prijatelji, ima random dobro nabildanih i ima mene.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Danas sam na treningu s frendom isao imitirat street workout, on je osoba koja ih nemre vidjet,  posto je  bilo neko natjecanje u atletici za osnovnoskolke nisam imao đe bacat pa je bila teretana, pokusaj zastavica, nekakvih retardiranih zgibova pa sam nogama zapeo za ljestve koje su povezane s sipkom gore. Uglavom nije to za mene

13 godina
neaktivan

haah pa ako mi naraste jos 15 cm pa koliki ce da bude pola metra?? {#}

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

decki nemojte se tu bezveze ku*cit i ismijavat street workout jer se moze *ebeno dobar izgled postic time i usto je besplatno i zabavnije od teretane

UCV
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice