moj bratic je to operirao, reko je da se preporodio, steta sto nije malo ranije otiso na nju a ne tek sa 20 godina.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma operacija septuma je nešto najbolje što si možeš napravit za probleme s nosom.
To ti ide na HZZO operacija, znači ne plaćaš ju i ko i sa skoro svakom vrstom operacije nosa uspješnost je 100% i oporavak ti ne traje dugo, jedino je malo neugodan jer ipak je nos dosta osjetljiv. uglavnom trebo bi, i svakom bi to preporučio tko ima takve probleme
Da znam da je besplatna imao sam sa 19 zakazanu operaciju al sam morao odustat zbog posla, plus doktorica mi je govorila da se još razvijam i da sačekam. Mislim da je sad vrijeme da ću ovo ljeto to odradit. Hvala na savjetima.
kad to operiras mozes doktoru rec da ti rjesi i estetsku besplatno, ako ti mozda nesto nije uredu s nosom.
kad to operiras mozes doktoru rec da ti rjesi i estetsku besplatno, ako ti mozda nesto nije uredu s nosom.
Kad se gleda pravo i iz profila nos izgleda normalno, 15% veći od prosječnog. Kad se gleda od dole vidi se devijacija septuma, ništa strašno ali može se vidjet. Ne zanima me estetska strana, al eto kad se već operira nek to bude ravno. Evo slika dole kako to kod mene izgleda pa su obe strane začepljene
ma samo kazem ako mozda zelis estetsko da ti to odma oni rjese. jer inace se te estetske puno placaju.
ja imam ovaj problem s nosom, kad sam prehladen uvijek mi je samo jedna nosnica zacepljena(i nemoze se odcepit) a jedna nije.
ma samo kazem ako mozda zelis estetsko da ti to odma oni rjese. jer inace se te estetske puno placaju.
ja imam ovaj problem s nosom, kad sam prehladen uvijek mi je samo jedna nosnica zacepljena(i nemoze se odcepit) a jedna nije.
Možda i ti imaš neku blagu devijaciju na vrhu, pogledaj u doktora. Provaj ovo, u ljekarnama 50-ak kuna, pročisti sve brzo i efikasno
Isti problem i kod mene ali nista strasno
ma necu zbog tog kod doktora, jbg to je samo kod prehlade i traje dan-dva-tri.
Imao sam sličan problem davno kao vi. Čuo bi neko šuštanje u uhu i onda bi najednom nešto pucketalo lagano, pa bi puklo i onda bi osjetio bol u uhu, a nakon toga, mantavicu, vrtoglavost i dezorijentiranost i onda bi se ispovraćao ponekad i prošlo bi to sve nakon nekih 15 minuta ležanja. Otišao kod doktorice poslala me doma da mirujem tjedan dana i dala neke kapi za uši. Ništa nije pomoglo naravno i to je prošlo nakon neka 2 mjeseca sve-
Da kucnem od drvo nisam to osjetio 2 godine, a tada kada sam imao te probleme imao sam i kroničnu upalu sinusa. Moguće da je to bilo nekako povezano. Problem je tu glavni kaže kirurg devijacija septuma u nosu koja je amo reć "začepila" obe nosnice jer je blago u obliku S, pa doktor tvrdi da bi operacijom nestali problemi sa sinusima i da bi lakše disao i bavio se sportom i rekreacijom. Volio bi operirat al nema se kad od faksa i posla, kriza je :/.
Ima li možda netko ode da je operirao septum u nosu ili pozna nekoga bliskoga i kakva su iskustva?
Ja sam ti operirao devijaciju nosnog septuma te sam imao i funkcionalnu operaciju u sklopu, iskustvo ti je ovako, stalno sam imao upalu sinusa, iritiralo me, i odlučio sam se na operaciju pod nagovorom doktora, jer je rekao da ću se samo sa operacijom spasiti, dakle, operirao sam se, užasan je osjećaj kad su ti tamponi u nosu i dok te škaklje krv dok curi niz nosnice a nemožeš se počešati ni disati na nos, to je istina, ali se izgura, nije ništa strašno, samo se treba malo naviknuti.... Ja sam otekao bio, i to jako, nisam vidio na oči 2 dana koliko sam otekao oko očiju. Kad su mi vadili tampone iz nosa, rekli su mi da ću se onesvijestiti i čitao sam svugdje i čuo od svakoga da nema goreg osjećaja, iskreno, to je prenapuhano, kad su mi vadili tampone vadili su naglo i bilo je super, je da je malo neugodan osjećaj, ali je zato hebački kad prodišeš na nos punim kapacitetom..... Sve u svemu, sad, nakon više od 2 mjeseca nakon operacije, ipak imam problem da mi opet jedna nosnica bude začepljena pretežno, ali je to alergija, jer sam alergičan na pelud i sve te stvari koje proljeće donosi, ali sve u svemu, lakše mi je, nemam glavobolja, nema upala sinusa, NIČEG, iskreno, preporodio sam se, pa bi to i tebi preporučio ako trebaš napraviti da napraviš :)
Ja sam prije imao problema sa sinusima do drugog razreda osnovne, trebao sam ic svakih mjesec dana na inhaliranje u ambulantu dok nisam poceo sa vaterpolom, nakon toga jedina korisna stvar klora je da mi je procistila i u 10 godina i sada nakon toga vise nemam problema nikakvih.
i da .. koliko dugo radis taj trening (mislim na ovo s yt-a)?
Ne valja ti prehrana. Pazi, nije bitno samo manje jesti, nego i kako jesti i što jesti.
Ako samo manje jedeš, metabolizam će ti usporiti i bit ćeš umorniji. Prvom prilikom,
organizam će uskladištiti sve u mast, da ima za vrijeme gladovanja rezervi. Dakle jedi
sada više hrane sa jelančevinama, više vlakana (tipa salata) manji obroci, izbaciš bijeli kruh i tjesteninu s bijelim brašnom,
izbaciš alkohol i slatke napitke, i nadomjestiš sa više vode.
ovaj gore video sa bar brothersima ti ima dobar izbor vježbi za trbuh, ali osobno bih izbacio obične trbušne jer opterećuju kralježnicu i stavio bicikl trbušne.
No dečki ti dobro kažu, vježbaš ti trbušne i ovako, samo pojačaj ostalo. Široka pleća i uspravno držanje su bitniji dojam kod cura:)
ajde nisam jedini sa nekim uniqe problemima... ja imam problem otprilike 1-2 puta u godini odjednom dobijem neku fleku ispred ociju koja je onako mutna, i to traje 15-ak min,onda ona nestane nakon toga me pocne glava bolit ono dosta jako,nakon toga povraćam,i nakon povraćanja,sam ko nov..to mi nije jasno al eto
Mislim da ti je to migrena. KOmpletno si nabrojao simptome napada migrene samo nisi rekao dali ti za vrijeme bolova smeta svjetlo/zvukovi.
Slucaj za dr house,jel stetno za noge ako se svaki dan vozim bar 10 km?
Nebi smjelo biti problema, ako misliš na bicikl ili vožnju kao krumpir u autobusu-autu?
Bicikl je super, samo dobro namjesti sjedalo, da ti noge rade što opsežniji pokret,
Mladi si vole spustiti sic da se mogu voziti na zadnjem kotaču, ali to je za pedaliranje
loše jer je vrlo mali opseg kretanja kosti u kuku i koljenu. Što troši hrskavicu.
Kad je sve okej, deset kilometara će biti samo za zagrijavanje:)
ajde nisam jedini sa nekim uniqe problemima... ja imam problem otprilike 1-2 puta u godini odjednom dobijem neku fleku ispred ociju koja je onako mutna, i to traje 15-ak min,onda ona nestane nakon toga me pocne glava bolit ono dosta jako,nakon toga povraćam,i nakon povraćanja,sam ko nov..to mi nije jasno al eto
Meni se to slicno događa kad sam gladan i zedan po nekoliko sati pa mislim da je to uzrok.
meni moguće zbog istog razloga. na jednom mi se stvori ta fleka i bude problem ako npr. trebam pisati ili čitati. popraćeno glavoboljom, ali bez povraćanja.
Također, primjetio sam da mi se to dogodi samo kad ovako bude proljece pa sve cvijeta i mene alergija ful pici,mislim da mi to ima veze sa sinusima. Doktoru nisam isao,jer mi nakon nekog vremena samo prođe...
Evo sljedecih 2 mjeseca sam odlucio raditi po ovome programu, sta mislite?
http://www.jcdfitness.com/wp-content/download/Lyle_McDonald_Generic_Bulking_Routine_FAQ.pdf
Nisu mi dragi takvi programi, bolje je mislim po ovome. Nepotrebno je toliko često mjenjati vježbe. Usto nema potrebe za dvije vježbe za biceps, a i nema šanse da radiš Mrtvo Dizanje na 20 ponavljanja ako nemaš kontrolu nad tehnikom izvođenja.
To je zapravo ovaj program uz 2-3 izmjene
http://www.yu-fitness.com/trening/program_za_masu.php
ja radim po njemu i cist je ok
bok ekipa.. osim sto pisete cijeli dan ovdje vjezba li se stogod?
meni utezi kod kuce postali prelagani, pa sam se danas upisao u teretanu 
Upisi Gym ako ti nije problem svaki mjesec izdvojiti 200 kuna:)
Surfajući netom jedna me stvar podsjetila na Zyzza.
A vidim da je u ovoj temi jednom spomenut, pa da čujem vaše mišljenje.
Ako slučajno ne znate tko je, pročitajte ovdje.
Je li bio prirodnjak ili je pak opaki steroidaš? 
pa umro je od steroida. po meni teski steroidas.
pa umro je od steroida. po meni teski steroidas.
Da, evo i dokaza, ali čisto da čujem javno mišljenje.
Jer koliko god je on to demantirao, istina je drugačija.
ma decko je stvarno savrseno izgledao, i uzor je mnogima po izgledu. ali to je postigo koristeci steroide iako za takav izgled nisu potrebni.
Partijaner, zabavljač, ponekad s kretenskim smislom za humor, s jako dobrim tijelom.
Da.
Umri mlad da bi bio lijep leš.
Kladim se da tom izrekom vodio.
Ili nije bio svjestan što od života i tijela radi.
Višom kemijom i malo truda svako moze bit ko on...
EDIT: Ovaj lik je meni "uzor" (Lazar Angelov) lik je bas savrseno građen, a kaze da trenira vec 10 godina pridodno.. neznam dal je istina da je prirodan al odlicno izgleda.
Višom kemijom i malo truda svako moze bit ko on...
Da,ali lik je svojim govorom da je natural privukao mnogo pažnje i popularnosti..a ustvari steroidi su nažalost krivi šta ga nema
da, upravo to sto je govorio da je natural je poticalo ljude da idu vjezbat jer su mislili ako si daju dovoljno truda da ce bit kao on, ali zapravo to je bila laz tj on se nakljuko smecem da bi bio takav. no cinio mi se simpatican ako nista drugo.
nisu samo steroidi krivi, tj. bilo je glasina da je se i drogirao, najvjerojatnije su ga te dvije kombinacije ubile
inace lik ima brutalno tijelo, al mi je skroz iritantan i umisljen bio
Možete sami zaključit ko je meni uzor u bb-u,imao je neke dobre motivacijeke videe, RIP Zyzz you ripped sickcunt.Osim toga vjerujem da on čak nije ni mrtav,dosta sam čitao oko toga...da vas ne zamaram time,mislim da više nije mogao živjet sa svom tom slavom na leđima.
Nigga...