fascinantno mi je da dode do ovakvih prsa samo sklekovima.
ja bi se prebacio na njegov program 
samo sam cekao kad ces to komentirat, vec sam zamisljao recenicu koju ces napisat, malo sam promasio ali bit je ista.
sto ja nesmijem komentirat? ne mislim se prebacivat na to jer ovakav izgled nije uopce moj cilj, no odlicno izgleda.
znaci za mene nema pomoci, noga broj 50, raspon ruku 205. e bas sam se ponadao, zezam se malo, ja otkad bacam kladivo i disk prsa su mi se sjacala i to dosta, leđa također kao i ruke-ima tu i nesto teretane ali ovo je velika razlika da bi samo teretana bila.
znaci za mene nema pomoci, noga broj 50, raspon ruku 205. e bas sam se ponadao, zezam se malo, ja otkad bacam kladivo i disk prsa su mi se sjacala i to dosta, leđa također kao i ruke-ima tu i nesto teretane ali ovo je velika razlika da bi samo teretana bila.
Ne kažem ja da nećeš dobit prsa sa dugimrukama,kažem da je skoro pa duplo teže dobit nego onome ko ima kraće ruke.. naravno i geni imaju ulogu
samo sam cekao kad ces to komentirat, vec sam zamisljao recenicu koju ces napisat, malo sam promasio ali bit je ista.
sto ja nesmijem komentirat? ne mislim se prebacivat na to jer ovakav izgled nije uopce moj cilj, no odlicno izgleda.
šalu na stranu dečko ima dobru genetiku,i super prsa,sve pohvale na radu i trudu.ali tu pomaže i držanje,vidiš kako on nasprpam tebe drži ramena široko i uspravan je,to još više ističe gornji dio prsa.
Kolko ti je trebalo da izgubis salo(ak si ga uopce imao)?
meni se vide trbusni onak iz profila,vidlo bi se super da nemam sala, mislim nemam ga puno, zelio bih ga se rijesiti cim prije. Takoder radim po tom programu i vidim da su mi se lijepo istegnuli, samo moram izgubiti salo, svakodnevno vjezbam,vozim bicikl, 3 puta na tjedan igram nogomet.. ali opet ga se nemogu rijesiti.. ima netko pametan prijedlog?
i da .. koliko dugo radis taj trening (mislim na ovo s yt-a)?
Kolko ti je trebalo da izgubis salo(ak si ga uopce imao)?
meni se vide trbusni onak iz profila,vidlo bi se super da nemam sala, mislim nemam ga puno, zelio bih ga se rijesiti cim prije. Takoder radim po tom programu i vidim da su mi se lijepo istegnuli, samo moram izgubiti salo, svakodnevno vjezbam,vozim bicikl, 3 puta na tjedan igram nogomet.. ali opet ga se nemogu rijesiti.. ima netko pametan prijedlog?
i da .. koliko dugo radis taj trening (mislim na ovo s yt-a)?
pa nisam nikad bas imao salo, uvijek sam bio dosta mrsav... poceo sam to raditi proslog ljeta i nastavio sam do danas (osim sto ove zime skoro pa i nisam vjezbao), ali i prije sam ja uvijek nesto malo vjezbao, ne kontinuitetu ali na šipci uvijek zgibove, ruske itd..
Ljudi može mi tko slučajno dati mišljenje u vezi jednog problema?
Daklem, pojavila mi se čudna glavobolja kad sam krenuo u teretanu, prvi dan sam radio režim biceps+prsa i kad sam sjeo pred kraj treninga prsa (imao sam još sve vježbe za biceps odradit nakon toga), na leptir mašini me udarila jaka glavobolja iz vrata u cijelu desnu polutku glave, dakle, takoreć cijela desna strana mozga me boljela, mislio sam da ću se onesvijestit kolika je bol bila u pitanju, i od tada, kad se god malo napregnem što se tiče prsa pojavi se ta bol. Neznam što je i do čega je pa vas pitam za vaše mišljenje, bio sam nedavno prije 2 mjeseca točnije kod neurologa i obavio EEG i bile su neke aritmičke smetnje na lijevoj strani glave nešto tako je pisalo, ne sjećam se točno, ali su mi rekli da je to od stresa vrlo vjerojatno i da nemam brige za tim, pušač sam 8 godina već, pušim oko kutiju cigareta dnevno, sa srcem i tlakom nisam imao problema nikad, također ni sa plućima, ali sam operirao nos jer sam imao problema sa sinusima, naime, palili bi se svako malo, od mjesec dana bi bio zdrav samo tjedan dana i to me je jako smetalo pa sam išao nos operirati (slomio sam ga više puta). Imam 20 godina, 180 cm visok otprilike, 80 kg, krvna slika je ok, mrvicu povišen loši kolesterol, ovo ostalo sve ok. Pa ako vam nebi bio problem da mi date svoje mišljenje jako bih to cijenio jer me izluđiva to, evo maloprije sam htio napraviti nešto dipseva doma i krenem sa njima na 7. dipsu me uhvatila ta glavobolja i odmah sam išao mjeriti tlak i ispao je 146/77 sa 88 otkucaja u minuti.... Ako vam treba bilo kakvih informacija još slobodno recite :)
To se moraš savjetovati sa doktorom opcim ili specijalistom, s tim se nemoj zezat, prekini naprazanja i provo saznaj šta je problem da te ne bi još moždani udario ili nešto sl.. sretno
da i baci tu kutiju cigara ili bar smanji, to je previše
Ojačaj leđne mišiće i trbušne i to ti je već jedan ogromni korak naprijed, onda se samo navikni da malo baciš ramena prema nazad da ispraviš držanje kičme i bit će ko beba, imao sam isti problem i rješio sam ga tako, doduše, prvo sam koristio jedan pojas 2 mjeseca za ispravljanje kičme od dr levine-a
Rađe radi više ruke,ramena,prsa i leđa, izgledat ces glupo sa razvijenim trbušnim, a ostalo ništa.
Daklem, pojavila mi se čudna glavobolja kad sam krenuo u teretanu, prvi dan sam radio režim biceps+prsa i kad sam sjeo pred kraj treninga prsa (imao sam još sve vježbe za biceps odradit nakon toga), na leptir mašini me udarila jaka glavobolja iz vrata u cijelu desnu polutku glave, dakle, takoreć cijela desna strana mozga me boljela, mislio sam da ću se onesvijestit kolika je bol bila u pitanju, i od tada, kad se god malo napregnem što se tiče prsa pojavi se ta bol. Neznam što je i do čega je pa vas pitam za vaše mišljenje, bio sam nedavno prije 2 mjeseca točnije kod neurologa i obavio EEG i bile su neke aritmičke smetnje na lijevoj strani glave nešto tako je pisalo, ne sjećam se točno, ali su mi rekli da je to od stresa vrlo vjerojatno i da nemam brige za tim, pušač sam 8 godina već, pušim oko kutiju cigareta dnevno, sa srcem i tlakom nisam imao problema nikad, također ni sa plućima, ali sam operirao nos jer sam imao problema sa sinusima, naime, palili bi se svako malo, od mjesec dana bi bio zdrav samo tjedan dana i to me je jako smetalo pa sam išao nos operirati (slomio sam ga više puta). Imam 20 godina, 180 cm visok otprilike, 80 kg, krvna slika je ok, mrvicu povišen loši kolesterol, ovo ostalo sve ok. Pa ako vam nebi bio problem da mi date svoje mišljenje jako bih to cijenio jer me izluđiva to, evo maloprije sam htio napraviti nešto dipseva doma i krenem sa njima na 7. dipsu me uhvatila ta glavobolja i odmah sam išao mjeriti tlak i ispao je 146/77 sa 88 otkucaja u minuti.... Ako vam treba bilo kakvih informacija još slobodno recite :)
a jesi reko neurologu da ti se to javlja kod pojačanog napora? jer ovako može dobit krivu pretpostavku.. ali kad ti je takav problem trebo bi obavit sve, znači i kod kardiologa na ekg, uzv i ergometriju. možda kod pulmologa i opet kod neurologa.. ovak se ne može znat točno, ak imaš aritmije na lijevoj strani a boli te desna to može u krajnjem slučaju značit i izljev krvi u mozak (iako bi s tim već bio mrtav), može bit i subduralni hematom (velki problem, iako malo vjerojatan), zbog povišenog kolesterola može bit djelomična tromboza, ili suženje stijenke krvne žile, aortna stenoza, začepljenje desne karotide, plućni problemi svih vrsta..
uglavnom milijun lakših i težih dijagnoza može bit ali jedino šta je zajedničko svima je da su učestalije kod pušača.. ono što moraš poslušat je PRESTANI PUŠIT, smanji unos masti (uzmi i omega 3 kapsule) i podhitno kod specijalista, po mogućnosti sva 3 koja sam ti nabrojo i sve ovo šta si ovdje napiso i njima ispričaj (pa i više tog) moraš im bit "dosadan" (ne brini, nisi im stvarno dosadan s hrpom informacija), sve im reci i inzistiraj na temeljitoj obradi i pretragama, traži mr glave i toraksa i sve popratne pretrage tih regija..
ovakvi simptomi mogu bit znak ozbiljnih problema i dok ne odeš NEMOJ VJEŽBAT pa čak ni malo ni mrvicu ni jednu vježbu i odi što prije kod svih njih.
pozdrav sretno i javi kako je prošlo
imam sličan problem, ali ne javlja se stalno (tipa jednom u 6 mjeseci i traje 2 tjedna pa prestane). javlja se kod pojačanog napora, a prvi put mi se javila kod orgazma (i ne jedini). bol je ista, prvi put sam mislio da ću se onesvjestit...bio sam kod doktorice i kaže da je to tak (evo neki tekst) i da ak mi bude češće da se onda javim xD. napravi ti pretrage pa napiši dijagnozu :)
ajde nisam jedini sa nekim uniqe problemima... ja imam problem otprilike 1-2 puta u godini odjednom dobijem neku fleku ispred ociju koja je onako mutna, i to traje 15-ak min,onda ona nestane nakon toga me pocne glava bolit ono dosta jako,nakon toga povraćam,i nakon povraćanja,sam ko nov..to mi nije jasno al eto
ajde nisam jedini sa nekim uniqe problemima... ja imam problem otprilike 1-2 puta u godini odjednom dobijem neku fleku ispred ociju koja je onako mutna, i to traje 15-ak min,onda ona nestane nakon toga me pocne glava bolit ono dosta jako,nakon toga povraćam,i nakon povraćanja,sam ko nov..to mi nije jasno al eto
Slucaj za dr house,jel stetno za noge ako se svaki dan vozim bar 10 km?
Meni se to slicno događa kad sam gladan i zedan po nekoliko sati pa mislim da je to uzrok.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Imao sam sličan problem davno kao vi. Čuo bi neko šuštanje u uhu i onda bi najednom nešto pucketalo lagano, pa bi puklo i onda bi osjetio bol u uhu, a nakon toga, mantavicu, vrtoglavost i dezorijentiranost i onda bi se ispovraćao ponekad i prošlo bi to sve nakon nekih 15 minuta ležanja. Otišao kod doktorice poslala me doma da mirujem tjedan dana i dala neke kapi za uši. Ništa nije pomoglo naravno i to je prošlo nakon neka 2 mjeseca sve-
Da kucnem od drvo nisam to osjetio 2 godine, a tada kada sam imao te probleme imao sam i kroničnu upalu sinusa. Moguće da je to bilo nekako povezano. Problem je tu glavni kaže kirurg devijacija septuma u nosu koja je amo reć "začepila" obe nosnice jer je blago u obliku S, pa doktor tvrdi da bi operacijom nestali problemi sa sinusima i da bi lakše disao i bavio se sportom i rekreacijom. Volio bi operirat al nema se kad od faksa i posla, kriza je :/.
Ima li možda netko ode da je operirao septum u nosu ili pozna nekoga bliskoga i kakva su iskustva?
Meni se to slicno događa kad sam gladan i zedan po nekoliko sati pa mislim da je to uzrok.
meni moguće zbog istog razloga. na jednom mi se stvori ta fleka i bude problem ako npr. trebam pisati ili čitati. popraćeno glavoboljom, ali bez povraćanja.
Slucaj za dr house,jel stetno za noge ako se svaki dan vozim bar 10 km?
nije
nije to uzrok.. neće zbog dehidracije izbacivat vodu iz organizma u obliku povraćanja.. al to ti nije za igrat se trebo bi kod doktora mogo bi bit i glaukom iako sumnjam da je s rekurentnim simptomima i tak kratko da traje al doktor bar još ništa ne košta u ovoj zemlji pa odi pogledaj.. besplatno je
meni moguće zbog istog razloga. na jednom mi se stvori ta fleka i bude problem ako npr. trebam pisati ili čitati. popraćeno glavoboljom, ali bez povraćanja.
meni povraćanje riješi stvar,taj tren kad povratim koda sam sve sanjao,ja mogu otić trčat par kilometara apsolutno mi nista nije,posumljao sam na mlijeko da mi je od njega ne pijem ga vec od zadnjeg puta kad mi se to desilo,jos uvijek se nije ponovilo a proslo je 4-5 mjeseci
meni povraćanje riješi stvar,taj tren kad povratim koda sam sve sanjao,ja mogu otić trčat par kilometara apsolutno mi nista nije,posumljao sam na mlijeko da mi je od njega ne pijem ga vec od zadnjeg puta kad mi se to desilo,jos uvijek se nije ponovilo a proslo je 4-5 mjeseci
ja odem nešto pojesti i popiti vode i onda čekam bar 20 min da prođe.
i to da imaš osjećaj ko da si sanjao, da, sve se čini nestvarno. :)
Isti problem i kod mene, desi se 3-4 puta godišnje, ali ne u teretani nego pri jakom košarkaškom treningu.
aj barem nisam jedini xD reko sam sebi ako mi se desi oped posto nepijem mlijeko sad,idem doktoru sve moguce testove dok mi ne kaze od ceg je,jer odvratan osjecaj je to prebolit tih cca 2h
aj barem nisam jedini xD reko sam sebi ako mi se desi oped posto nepijem mlijeko sad,idem doktoru sve moguce testove dok mi ne kaze od ceg je,jer odvratan osjecaj je to prebolit tih cca 2h
ne bi reko da je mlijeko. ja pijem bar 1l dnevno i nije ni ništa. neki drugi razlog vjerojatno.
Imao sam sličan problem davno kao vi. Čuo bi neko šuštanje u uhu i onda bi najednom nešto pucketalo lagano, pa bi puklo i onda bi osjetio bol u uhu, a nakon toga, mantavicu, vrtoglavost i dezorijentiranost i onda bi se ispovraćao ponekad i prošlo bi to sve nakon nekih 15 minuta ležanja. Otišao kod doktorice poslala me doma da mirujem tjedan dana i dala neke kapi za uši. Ništa nije pomoglo naravno i to je prošlo nakon neka 2 mjeseca sve-
Da kucnem od drvo nisam to osjetio 2 godine, a tada kada sam imao te probleme imao sam i kroničnu upalu sinusa. Moguće da je to bilo nekako povezano. Problem je tu glavni kaže kirurg devijacija septuma u nosu koja je amo reć "začepila" obe nosnice jer je blago u obliku S, pa doktor tvrdi da bi operacijom nestali problemi sa sinusima i da bi lakše disao i bavio se sportom i rekreacijom. Volio bi operirat al nema se kad od faksa i posla, kriza je :/.
Ima li možda netko ode da je operirao septum u nosu ili pozna nekoga bliskoga i kakva su iskustva?
Ma operacija septuma je nešto najbolje što si možeš napravit za probleme s nosom.
To ti ide na HZZO operacija, znači ne plaćaš ju i ko i sa skoro svakom vrstom operacije nosa uspješnost je 100% i oporavak ti ne traje dugo, jedino je malo neugodan jer ipak je nos dosta osjetljiv. uglavnom trebo bi, i svakom bi to preporučio tko ima takve probleme